Immerse Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

110930_Social_Media-8.jpg

Yleiskatsaus

Edistyksellinen opetuskokemus, joka pidettiin historiallisessa Cambridgen yliopistokaupungissa

 • Istunto 1: 28. kesäkuuta - 11. heinäkuuta
 • Istunto 2: 5. heinäkuuta - 18. heinäkuuta
 • Istunto 3: 12. heinäkuuta - 25. heinäkuuta
 • Istunto 4: 19. heinäkuuta - 1. elokuuta
 • Istunto 5: 26. heinäkuuta - 8. elokuuta
 • Istunto 6: 2. elokuuta - 15. elokuuta
 • Istunto 7: 9. elokuuta - 22. elokuuta

Immerse Education on kaksiviikkoinen akateeminen asunto-ohjelma, jolla on monipuolinen ja rikastava opetussuunnitelma ja joka on suunniteltu 13-18-vuotiaille opiskelijoille - tarjoamalla maistajalle, mikä on opiskella ainetta korkeammalla tasolla.

Tutoriaalit ja seminaarit ovat suunnitelleet ja opettaneet asiantuntijaohjaajat optimaalisessa oppimisympäristössä, joka stimuloi akateemista tutkimusta. Ja huolellisesti suunniteltu aikataulumme varmistaa, että ohjelma ei vain vastaa osallistujien akateemisia tarpeita, vaan tarjoaa myös ainutlaatuisen kokemuksen yliopistokaupungista runsaan luokan ulkopuolisen toiminnan kautta.

Opiskelijat asuvat yhdessä Cambridgen keskustan suurimmista ja kauneimmista korkeakouluista. Yliopiston historiallisissa muurissa olemme ylpeitä tarjoamalla ainutlaatuisia kokemuksia johtamisesta ja akateemisesta huippuosaamisesta inspiroivan ohjelman avulla osallistujille.

Monipuolisen ja rikastuttavan opetussuunnitelmansa avulla ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja jatkaa tietämistään valitusta aiheesta vertaansa vailla olevassa akateemisessa ympäristössä.

Opiskelijat nousevat itseluottamuksellisemmiksi ja ovat valmiita ilmaisemaan opitunsa tietäen valituista aloista, jotka tarjoavat ennennäkemättömän akateemisen kuvan - ja tietysti monia unohtumattomia muistoja matkan varrella.

Poikkeava opetus

Cambridge Immerse teaching

Tarjoamme osallistujille valikoiman erilaisia aiheita, taiteesta tieteeseen. Kaikkia Immersen opetettuja aiheita opettaa Cambridgen yliopiston tai Oxfordin yliopiston nykyiset tai aiemmat tutorit. Tiukka tarkistusprosessi varmistaa, että kaikki opiskelijat ovat opettajia, jotka ovat kiinnostavia ja tukevia - ja ennen kaikkea innostuneita jakamaan osaamistaan.

Filosofiamme on, että osallistujamme tulisi haastaa mielenkiintoisiin akateemisiin käsitteisiin; samalla kun tutorimme luovat kutsuvan ja tukevan ympäristön, jossa osallistujamme tuntevat olonsa mukavaksi ja menestyvät.

Sinua rohkaistaan pohtimaan ja tutkimaan nykyisiä keskusteluja ja aiheitasi valitsemallasi tieteenalalla huolellisesti suunnitelluissa opetusohjelmissa, jotka jäljittelevät ainutlaatuista Oxbridge-järjestelmää tutor-opiskelijoiden sitoutumiseen ja keskusteluun. Tämä lähestymistapa ylittää pinnallisen ja tarjoaa ainutlaatuisia oivalluksia, jotka ovat sekä virkistäviä että älyllisesti stimuloivia.

Varmasti on, että sinusta tulee epäilemättä paljon varmempi ja asiantunteva valitsemallasi kurinpidollasi, käsittelemällä haastavia, mutta mielenkiintoisia aiheita, joita toivomme lisäävät akateemista intoosiasi. Opiskelijat voivat nyt päättää opiskella enintään kahta aihepiiriä ohjelman aikana. Tarjoamamme aiheet ovat:

 • lääketiede
 • Laki
 • tekniikka
 • Fysiikka
 • Matematiikka
 • Kemia

Cambridge Assessments

Osallistujan arvioinnit

Ohjaajien kautta seurataan opiskelijoiden sitoutumista aiheisiin, joita he ovat oppineet. Ohjelmaan osallistujan arvioinnin jälkeen opettaja laatii osallistujan arvioinnin, arvioi osallistujan edistystä ja antaa suosituksia siitä, kuinka tehokkaimmin edistävät osallistujan ymmärtämistä ja kiinnostavuutta tutkituissa aiheissa.

Haastattelutaidot Workshopit (valinnainen)

Cambridge interviews

Tarkasti suunniteltujen haastattelutaitojemme puitteissa opiskelijat saavat käsityksen ydintehtävistä, joita tarvitaan menestyksekkäästi artikuloimaan näkemyksiään paineistetussa ympäristössä. Näissä työpajoissa keskitytään luottamaan luottamukseen ja henkiseen jännittyvyyteen, jota tarvitaan eräiden keskeisten kysymysten käsittelemiseen haastattelun aikana. Sen lisäksi on käsiteltävä keskusteluja, jotka liittyvät tiettyihin asiaan liittyviin kysymyksiin tällä hetkellä. Haastattelutaidon työpajat sisällytetään ohjelomaksuun, vaikka osallistuminen on vapaaehtoista.

Henkilökohtainen lausuntopyyntö (valinnainen)

Upotetun ohjelman keston aikana opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää luonnoksia henkilökohtaisista lausunnoistaan, joita tarvitaan yliopistojen saamiseksi kaikkialla maailmassa ja arvostettujen tutoreiden asiantuntemusta ja apua. Opiskelijat oppivat tekniikoita, joilla he voivat ilmaista kiinnostuksensa tietylle kurinalaisuudelle, luoden pakottavan henkilökohtaisen lausunnon, joka osoittaa saavutuksia ja kiinnostusta aiheesta. Henkilökohtaisten lausuntojen kuulemiset sisältyvät ohjelman maksuun, vaikka osallistuminen on vapaaehtoista.

Ulkomaisen monimuotoisuus

Cambridge extracurricular

Upota tarjoaa todella upean kokemuksen yliopiston elämästä. Et vain löydä ja lisää akateemisia etujasi, voit myös kaivaa Cambridgen jännittävää ja usein kiehtovaa kulttuuritoimintaa. Mahdollisuus kokea päivittäin järjestettyjä retkiä mahdollistaa myös mahdollisuuden seurustella samanhenkisten ikäryhmien kanssa eri taustoista ja tutustua nopeasti kaupunkiin.

Ohjelmaan kuuluvat toiminnot ovat:

 • Kesä iltapäivä täynnä Cam-joen, tärkeä Cambridge-tapaus.
 • Päiväretki Oxfordiin, Cambridgen yliopiston "riviväen" kotiin.
 • Formal dining Cambridgen kuuluisien keskiaikaisten juhlatilaisuuksien yhteydessä.
 • Käy toimintasivullamme nähdäksesi koko tarjoamamme aiheet.

Aikataulu

Upotettu aikataulu on täynnä monenlaisia ainutlaatuisia akateemisia ja ulkopuolisia aktiviteetteja.

Osallistujat aloittavat päivän aamiaisella yliopiston pääruokasalissa, ja tarjolla on erilaisia mannermaisia ja kuumia aamiaisvaihtoehtoja. Tätä seuraa päivän ensimmäinen akateeminen istunto, joka pidetään seminaarin tai luentomuodossa.

Sitten osallistujat ohjataan lounaalle joissakin Cambridgen hienoimmista voileipäbaareista ja kahviloista, ja he ovat tervetulleita tutustumaan kaupunkiin pienissä ryhmissä. Lounaan jälkeen akateemiset istunnot jatkuvat pieninä opetusryhminä tai työpajoina.

Kun kaikki ylemmät akateemiset istunnot on suoritettu, opiskelijat hoidetaan yhdelle monista retkistä ja kulttuuritoiminnoista, mukaan lukien rankaiseminen, museokäynnit ja urheilutoiminta. Kolmen ruokalajin illallista yliopiston ruokasalissa seuraa sitten iltaelämätapahtuma, jonka tarkoituksena on auttaa osallistujia purkautumaan ja seurustelemaan pakatun päivän jälkeen.

Sivulla näkyvä aikataulu tarjoaa tietoa tyypillisestä päivittäisestä aikataulusta, vaikka se voi vaihdella tietyn päivän suunnitelluista tapahtumista riippuen.

Tyypillinen päivä...

Aloita päivä joko mannermainen tai keitetty aamiainen college ruokasalissa. Laaja valikoima aamiaistuotteita auttaa osanottajia valmistautumaan haastavaan päivä eteenpäin.

Cambridge a typical day

Ylivoimainen tukijärjestelmä

Cambridge Immerse

Panostamme voimakkaasti tukevan ja lähestyttävän ympäristön luomiseen Immerseen. Mentorit ovat ryhmä ystävällisiä, erityiskoulutettavia tutkinnon suorittaneita ja opiskelijoita Cambridgen yliopistosta, jotka auttavat osallistujiamme nopeasti sopeutumaan ohjelmaan.

Mentorilla on omakohtainen kokemus monista akateemisista ja ei-akateemisista aiheista, ja heillä on siksi parhaat mahdollisuudet tarjota ystävällisiä, luottamuksellisia yksilöllisiä neuvoja. Se on vertaansa vailla oleva tukiverkosto, josta olemme uskomattoman ylpeitä.

Mentorit ovat opiskelleet erilaisia ​​tieteenaloja, joiden avulla he voivat jakaa omaa näkemystään ja kokemuksiaan akateemisesta urastaan. Jokaiselle osallistujalle annetaan myös mentori, jonka suhde on kuusi opiskelijaa yhteen mentoriin, jotka kaikki ovat innostuneita auttaakseen osallistujia auttamaan luomaan "kotona poissa kotoa".

majoitus

Cambridge Mentors

Upota tapahtuu Cambridgen yliopiston upeimmissa ja historiallisimmissa keskustoissa sijaitsevissa oppilaitoksissa. Jos haluat selvittää, mihin korkeakouluun asut, ota meihin yhteyttä.

Kaikki osallistujat majoitetaan omissa makuuhuoneissaan, joissa on nopea internetyhteys. Käytävät tai portaat erottavat mies- ja naispuoliset opiskelijat, ja kylpyhuoneissa on oma kylpyhuone tai jaettu vain muutaman osanottajan kesken. Yliopiston sivusto on suojattu ja sitä seurataan jatkuvasti. Katso lisätietoja Campus-sivulta.

Käytännön tietoa

Matkatiedot:

Uppoamisen maksu ei sisällä matkoja Cambridgeen. Käytettävissä on useita kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien saapuminen Cambridgeen rautateitse, linja-autolla tai lennolla. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua suunnitellessasi matkaa Cambridgeen.

Kansainvälisille osallistujille järjestämme yhteisen lentokenttäkuljetuksen Lontoon Heathrow'n lentokentältä Cambridgelle. Henkilökohtaiset henkilökunta kokoontuu saapumistasi lentokentän terminaaliin. Osallistujat voivat varata tämän palvelun, kun he ovat varmistaneet paikkansa ohjelmassa.

Lääketieteelliset ja ravitsemukselliset vaatimukset:

Pystymme vastaamaan useimpiin ruokavalion vaatimuksiin (kasvissyöjä, vegaani, pähkinän allergiat, halal, kosher); älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos olet epävarma, voimmeko palvella ruokavaliota. Aamiainen ja ilta-ateriat sisältyvät upottamaan, ja osallistujien odotetaan antavan lounaaksi omia varusteitaan eri herkullisissa ruokapaikoissa Cambridgen ympärillä.

Muita tietoja:

Opiskelijoiden tulee olla 13–18-vuotiaita läsnäolon aikana vuonna 2019. Opiskelijoiden odotetaan olevan sujuvaa / sujuvaa englantia.

Osallistu vuonna 2019

Upota on asuinpaikkakurssi, joka koostuu erinomaisista akateemisista luokista, erinomaisista taitojen työpajoista ja jännittävistä opetustoiminnoista historiallisessa Cambridgen kaupungissa. Upota toimii seuraavissa 2 viikon istunnoissa:

 • Istunto 1: 7. heinäkuuta - 20. heinäkuuta 2019
 • Istunto 2: 21. heinäkuuta - 3. elokuuta 2019
 • Istunto 3: 28. heinäkuuta - 10. elokuuta 2019
 • Istunto 4: 4. elokuuta - 17. elokuuta 2019
 • Istunto 5: 11. elokuuta - 24. elokuuta 2019

Haluamme mielellämme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää ennen paikan varaamista.

Sijainnit

Cambridge

Cambridge Immerse

Osoite
Cambridge Immerse
23 King Street
Cambridge
CB1 1AH

United Kingdom

Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoo

Osoite
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin