King's College London Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi King's Online?

Sama laatu. Sama akateeminen kurinalaisuus. Toimitetaan joustavasti.

King's College London on maailman arvostetuimpien yliopistojen joukossa.

Maailman johtava tutkimus on keskeinen osa opetusta, ja tämä pätee myös verkkokursseihimme.

Verkkokurssejamme opettavat samoja erinomaisia tutkijoita kuin kampuskurssejamme - ainoa ero on joustava toimitusmuoto. Oppiminen tapahtuu oppilaille sopivimpaan aikaan ja paikkaan.

Kurssit on suunniteltu erityisesti online-yleisölle, käyttäen erilaisia toimintoja, kuten videoita, online-tietokilpailuja, keskustelufoorumeita, online-lukemia.

King's Online -opiskelijat hyötyvät samoista opiskelijaresursseista ja tuesta koko opintojensa ajan, mukaan lukien kirjaston palveluiden saatavuus, akateemisen kirjoittamisen taidot, neuvonta ja neuvonta.

King's Online -opiskelijat voivat myös tehdä yhteistyötä muiden King's Online -opiskelijoiden verkoston kanssa eri puolilta maailmaa. Valmistuttuaan King's Online -opiskelijat osallistuvat hyvin yhdistettyyn ja aktiiviseen maailmanlaajuiseen alumniverkostoomme.

Kuninkaat sijoittuvat korkeakoulututkinnon työllistyvyyteen ja omistavat urapalvelun, joka auttaa opiskelijoita löytämään oikean uran. Lisäksi verkkokurssin suorittaminen osoittaa tärkeimmät työllistyvyyttä koskevat taidot, joita organisaatioilla on suuri kysyntä ympäri maailman.

Tietoja The Dickson Poon Law Schoolista

Dickson Poon School of Law, King's College London on yksi vanhimmista oikeustieteellisistä kouluista Englannissa ja on tunnustettu maailmanlaajuisesti yhdeksi maailman kymmenestä parhaasta lakikoulusta. Koulu perustettiin vuonna 1831, ja sillä on ollut keskeinen rooli kuninkaan elämässä, sillä yliopisto perustettiin lähes 200 vuotta sitten.

Kuningas on ollut palveluksessa yhteiskunnassa sen perustamisesta lähtien ja olemme ylpeitä voidessamme jatkaa tätä perinnettä tähän päivään asti. Tutkimuksemme ja opetuksemme käsittelevät joitakin ajankohtaisimpia kysymyksiä, jotka liittyvät tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin, ilmastonmuutoksen oikeudellisiin seurauksiin, globalisaatioon, kansainvälisiin suhteisiin, kauppaan, kilpailuun ja maailmanlaajuiseen rahoitukseen. Dickson Poon School of Lawn jäsenet neuvoo hallituksia, palvelevat valiokunnissa ja julkisissa elimissä, ja heidät lähetetään kansallisiin ja kansainvälisiin järjestöihin, jotka auttavat muotoilemaan politiikkaa ja käytäntöjä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tutkijakoulutuksen, jatko- ja johtajakoulutuksen kurssit ovat tietoisia tutkimusosaamisestamme. Meillä on vilkas opiskelijayhteisö, joka harjoittaa pro bono, ammatillista kehitystä ja pelastustoimia ydintutkimusten rinnalla.

Nykyinen johtava dekaani on professori Gillian Douglas.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Strand
WC2R 2LS Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin