Lue virallinen kuvaus

Miksi King's Online?

Sama laatu. Sama akateeminen kurinalaisuus. Toimitetaan joustavasti.

King's College London on maailman arvostetuimpien yliopistojen joukossa.

Maailman johtava tutkimus on keskeinen osa opetusta, ja tämä pätee myös verkkokursseihimme.

Verkkokurssejamme opettavat samoja erinomaisia tutkijoita kuin kampuskurssejamme - ainoa ero on joustava toimitusmuoto. Oppiminen tapahtuu oppilaille sopivimpaan aikaan ja paikkaan.

Kurssit on suunniteltu erityisesti online-yleisölle, käyttäen erilaisia toimintoja, kuten videoita, online-tietokilpailuja, keskustelufoorumeita, online-lukemia.

King's Online -opiskelijat hyötyvät samoista opiskelijaresursseista ja tuesta koko opintojensa ajan, mukaan lukien kirjaston palveluiden saatavuus, akateemisen kirjoittamisen taidot, neuvonta ja neuvonta.

King's Online -opiskelijat voivat myös tehdä yhteistyötä muiden King's Online -opiskelijoiden verkoston kanssa eri puolilta maailmaa. Valmistuttuaan King's Online -opiskelijat osallistuvat hyvin yhdistettyyn ja aktiiviseen maailmanlaajuiseen alumniverkostoomme.

Kuninkaat sijoittuvat korkeakoulututkinnon työllistyvyyteen ja omistavat urapalvelun, joka auttaa opiskelijoita löytämään oikean uran. Lisäksi verkkokurssin suorittaminen osoittaa tärkeimmät työllistyvyyttä koskevat taidot, joita organisaatioilla on suuri kysyntä ympäri maailman.

Tietoja The Dickson Poon Law Schoolista

Dickson Poon School of Law, King's College London on yksi vanhimmista oikeustieteellisistä kouluista Englannissa ja on tunnustettu maailmanlaajuisesti yhdeksi maailman kymmenestä parhaasta lakikoulusta. Koulu perustettiin vuonna 1831, ja sillä on ollut keskeinen rooli kuninkaan elämässä, sillä yliopisto perustettiin lähes 200 vuotta sitten.

Kuningas on ollut palveluksessa yhteiskunnassa sen perustamisesta lähtien ja olemme ylpeitä voidessamme jatkaa tätä perinnettä tähän päivään asti. Tutkimuksemme ja opetuksemme käsittelevät joitakin ajankohtaisimpia kysymyksiä, jotka liittyvät tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin, ilmastonmuutoksen oikeudellisiin seurauksiin, globalisaatioon, kansainvälisiin suhteisiin, kauppaan, kilpailuun ja maailmanlaajuiseen rahoitukseen. Dickson Poon School of Lawn jäsenet neuvoo hallituksia, palvelevat valiokunnissa ja julkisissa elimissä, ja heidät lähetetään kansallisiin ja kansainvälisiin järjestöihin, jotka auttavat muotoilemaan politiikkaa ja käytäntöjä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tutkijakoulutuksen, jatko- ja johtajakoulutuksen kurssit ovat tietoisia tutkimusosaamisestamme. Meillä on vilkas opiskelijayhteisö, joka harjoittaa pro bono, ammatillista kehitystä ja pelastustoimia ydintutkimusten rinnalla.

Nykyinen johtava dekaani on professori Gillian Douglas.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

King's College London Online

Kansainväliset asiat MA / PG Dip / PG Cert, jossa on erityispiirteitä tietoturvaan ja vakoiluun ... [+]

Kansainvälinen poliittinen järjestelmä kokee nyt kaikkein merkittävimmän murrosjaksonsa kylmän sodan päättymisen jälkeen. Kansainväliset asiat MA / PG Dip / PG Cert, jossa on erityispiirteitä tietoturvaan ja vakoiluun

Kun MA erikoisalojen Pathways , voit etukäteen tietysti tuloksia, jotka helpottavat matkaa kohti erityisiä urapolkuja. Kurssimoduulejamme on kuvattu "transformatiivisiksi" ja "sektorin johtaviksi"; muuttaa olennaisesti tapaa, jolla opiskelijat ymmärtävät maailmanlaajuisen turvallisuus- ja puolustusmaiseman. Näiden huipputason tutkimustulosten ja tutkimustulosten avulla odotamme, että valmistuneet suorittavat kriittisiä johtotehtäviä turvallisuuteen liittyvillä aloilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

MSc

King's College London Online

100% online-MSc, PG Dip ... [+]

100% online-MSc, PG Dip

King's Business School on Lontoon uusi keskus, joka harjoittaa liiketoimintaa, rahoitusta ja hallitusta. jossa pelin muuttuva tutkimus kertoo nykyaikaisesta lähestymistavasta yritysten koulutukseen ja luo sosiaalisesti vastuullisia johtajia tulevaisuudesta. Opi johtavilta akateemikoilta ja aktiivisilta vanhemmilta talousalan ammattilaisilta, jotka antavat sinulle oikeat tiedot ja välineet, joilla voit tehokkaasti puuttua liiketoiminnan haasteisiin ja tukea urasi pyrkimyksiäsi.

Käytännön taitoja keskitytään voimakkaasti, mikä antaa sinulle oikeat tiedot ja välineet, joilla voidaan tehokkaasti puuttua globaalien rahoitus- ja pankkisektorin haasteisiin ja tukea uran pyrkimyksiäsi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
King's College London Online

Opi taitoja, jotka ovat välttämättömiä organisaatioille eri puolilla maailmaa riippumatta toimialasta tai markkinoista. Markkinointi MSc (online) antaa sinulle strategise ... [+]

Opi taitoja, jotka ovat välttämättömiä organisaatioille eri puolilla maailmaa riippumatta toimialasta tai markkinoista. Markkinointi MSc (online) antaa sinulle strategisen ja käytännön tietämyksen, jota tarvitset menestyksekkäästi tässä kriittisessä liiketoiminta-alueella.

Kurssin on kehittänyt King's Business School, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan 10 parhaana liiketoiminta- ja johtamiskeskuksena. He työskentelevät yhteistyössä useiden yksityisten ja julkisen sektorin organisaatioiden kanssa, mukaan lukien julkiset viranomaiset, yritykset, ammatilliset elimet ja kansalaisjärjestöt. Oppimisyhteisössä taistellut suhteet kestävät kauan sen jälkeen, kun kurssi on suoritettu, jolloin opiskelijat ja tutkinnon suorittaneet ovat valmiita verkostoa samanhenkisistä ja kunnianhimoisista ammattilaisista ympäri maailmaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Strand
London, England, WC2R 2LS GB
Sosiaalinen media