Lewis College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lewis College - kotiopiskelukurssit PA: lle, EA: lle, lääketieteellisille sihteereille

Tarjoamme verkko-etäopiskelu- / kotiopiskelukursseja niille, jotka haluavat tehdä palkitsevan uran PA: na, johtaja-avustajana, toimistopäällikkönä, järjestelmänvalvojana tai lääketieteellisenä sihteerinä.

Olemme opettaneet yli 36 vuoden ajan erikoistumalla tälle alalle.

Meillä on merkittävä menestyshistoria - opiskelijoiden menestys yli 36 vuoden ajan! Perustettu ja perustettu vuonna 1984 Penny Lewis Cert Ed, joka on edelleen aktiivisesti mukana kehittämisessä ja opetuksessa yliopistossa.

Olemme tarjonneet erikoiskoulutusta niille, jotka haluavat uransa johtavana avustajana, PA: na, sihteerinä, lääketieteellisenä sihteerinä, toimistopäällikkönä tai hallintovirkamiehenä sekä perinteisenä luokkahuoneessa toimivan sihteerikouluna että nyt etäopiskelun / kotiopiskelun kautta.

Alun perin tarjosimme luokkahuoneisiin kursseja Devonin paikallisille opiskelijoille muualta maasta tulleiden opiskelijoiden kanssa, jotka opiskelivat kanssamme ja asuivat isäntäperheiden luona 90-luvulla.

Kun muutimme 2000-luvulle, tekniikka eteni, jotta voimme tarjota kurssejamme etäopiskelun / kotiopiskelun kautta, mikä avasi kursseja tuhansille opiskelijoille vuosien varrella kaikkialta Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja maailmanlaajuisesti. Olimme yksi ensimmäisistä korkeakouluista, jotka toimittivat tämän.

Olemme kouluttaneet yli 5000 opiskelijaa - auttaneet heitä etenemään urallaan ja avaamaan enemmän työmahdollisuuksia sekä antamaan heille enemmän työpaikkojen turvallisuutta ja itseluottamusta.

Design review in startup office with macbook and artwork. Man wearing Apple Watch. Joyful team working together and laughing.

Kuinka pidämme huolta opiskelijoistamme

Opiskelijoidemme menestys on avain kursseihimme - ei pelkästään tenttien ja arviointien läpäisyssä ja tutkintotodistusten saamisessa, vaan myös uralla etenemisessä, paremman työpaikan saamisessa, joka on palkitsevampaa ja tyydyttävämpää, ja tuntea olevansa varmempi roolistaan.

Olemme kansanopisto. Arvostamme sitä, että opiskelijamme investoivat aikaa ja rahaa parantaakseen työmahdollisuuksiaan ja pitkäaikaista uraansa ja että he ovat luottaneet meihin auttaakseen heitä saavuttamaan nämä tavoitteet.

Olemme aina keskittyneet tarjoamaan henkilökohtaisen kosketuksen opiskelijoillemme tarjoamalla henkilökohtaisen opetuksen, ystävällisen ja avoimen palvelun, joka auttaa opiskelijoita onnistuneesti suorittamaan kurssinsa. Kaikki opiskelijamme työskentelevät ohjaajien kanssa koko kurssinsa ajan kommunikoimalla oppimiskeskuksen kautta suoraan tai sähköpostitse.

Pyrimme auttamaan kaikkia oppilaitamme saamaan positiivisen ja palkitsevan kokemuksen, nauttimaan itsestään oppimisen aikana ja ennen kaikkea suorittamaan kurssinsa ja saamaan pätevyytensä auttamaan heitä eteenpäin urallaan ja elämäntavallaan.

Ketä me opetamme

PA-kurssit Lontoossa, voit silti opiskella kanssamme, vaikka olisimme Lounais-Englannissa

Tarjoamme koulutusta yksityisille opiskelijoille, jotka rahoittavat kurssiaan henkilökohtaisesti.

Tarjoamme myös koulutusta liike-elämälle, mukaan lukien NHS Trust, lääketieteelliset keskukset, pienyritykset, yritysjärjestöt, hyväntekeväisyysjärjestöt, yliopistot, koulut, julkinen sektori, mukaan lukien paikalliset viranomaiset ja ministeriö.

Monet opiskelijoistamme työskentelevät ja asuvat Lontoossa, ja koulutamme henkilöstöä monista lontoolaisista organisaatioista ja kaikkialta Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Tarjoamme myös koulutusta kansainvälisille opiskelijoille Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, Afrikassa ja muualla!

Osana kaikkia kursseja tarjoamme uraneuvoja ja -opastuksia, mukaan lukien henkilökohtaisten ansioluetteloiden suunnittelu, haastattelutekniikoiden kehittäminen ja opiskelijoiden tukeminen heidän hakiessaan työpaikkoja. Tämä palvelu on opiskelijoiden käytettävissä enintään 2 vuotta kurssin suorittamisen jälkeen.

143383_pexels-photo-806835.jpeg

Akkreditointi

Olemme akkreditoitu keskus seuraaville myöntäville elimille:

  • NCFE CQ, jossa on yli 20 tutkintotodistusta ja todistusta, jotka on akkreditoitu tasoilla 4, 3 ja 2.
  • CPD-akkreditointiryhmä, jossa yli 10 kurssia on akkreditoitu CPD-pisteillä.

Historiallisesti olemme olleet akkreditoitu keskus Oxfordin ja Cambridgen tutkintalautakunnalle, RSA / OCR: lle, Lontoon kauppakamarille, Pitman Qualificationsille ja JCQ: lle.

Palkintoviranomaiset tarkastavat meidät säännöllisesti varmistaaksemme, että kaikki opetuksemme ja pätevyytemme pidetään vaaditulla tasolla. Viimeisintä tarkastusta varten saimme raportissamme "Erinomainen" -standardin.

Sijainnit

Newton Abbot

Osoite
Lewis College Ltd
Wessex House, Teign Road, Newton Abbot, Devon, England, TQ12 4AA

TQ12 Newton Abbot, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin