London Academy of Trading

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 2010 perustettu London Academy of Trading (LAT) on tarjonnut koulutusta tuhansille henkilöille, jotka haluavat parantaa tietämystä rahoitusmarkkinoista ja kehittää kaupankäynnin taitojaan. Akatemia on akkreditoitu Britannian akkreditointineuvostossa (BAC), jonka avulla kansainväliset opiskelijat voivat opiskella LAT: ssa Lontoossa lyhyen aikavälin opiskeluviisumeilla (STSV). Tämän seurauksena olemme opettaneet yli 60 maan opiskelijoita 12 viime kuukauden aikana.

110572_A7CC6FE8-FF07-4AD5-8C6A-D55C506EBC8F.jpeg

Opiskelijamme vaihtelevat koulun ja yliopiston oppilaista, työelämään, yrityksen omistajiin, yrittäjiin ja jopa eläkkeellä oleviin henkilöihin. Jotkut haluavat kehittää uraansa kaupankäynnissä, kun taas toiset haluavat oppia tietoa ja käytännön taitoja sijoittaa omia rahojaan markkinoilla.

Tarjoamme valikoiman kursseja, 1 päivän tapahtumista meidän 12 viikon tasolle 5 soveltavaan kaupankäyntiin, ABE: n hyväksymää ja Ofqualin säänneltyä tutkintoa. Lyhyiden kurssien sarja on CPD-sertifioitu, jolloin opiskelijat voivat tuottaa arvokkaita CPD-opintopisteitä.

Opettajakuntamme koostuu kokeneista kauppiaista ja analyytikoista suurista rahoituslaitoksista, mukaan lukien HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse ja Bloomberg, ja kaikilla opiskelijoilla on suora pääsy kaupankäynnin ohjaajien tiimiin kymmenen tuntia päivässä neuvoja ja neuvoja varten. kehittää vahvoja ja jäsenneltyjä kauppastrategioita, joissa yhdistyvät teoreettiset ja käytännön taidot.

Yksi tärkeimmistä yleispalveluntarjoajistamme on äärimmäisen joustava. Tiedämme, että monilla ihmisillä on muita sitoumuksia, joten voimme lopettaa / aloittaa kurssin tarpeen mukaan, mutta voit myös opiskella joko Lontoon kaupankäyntiympäristössä, verkossa tai yhdistetyn vaihtoehdon kautta, yhdistämällä online-opiskelun valitsemallesi päivien määrä kampuksella.

110573_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Sijainnit

Lontoo

Osoite
30 Holborn,
Buchanan House

EC1N 2HR Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoo

Osoite
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin