London School of Design and Marketing (PT)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Lontoon opetuksen uuteen aikakauteen.

Olemme online-oppilaitos, joka on saatavana kolmella kielellä (englanti, espanja ja portugali), jotka sijaitsevat Lontoossa, mutta verkko-oppilailla, jotka ovat saatavilla ympäri maailmaa.

MITÄ?

Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu - LSDM on muotoilun ja markkinoinnin erikoistunut koulu, joka ehdottaa opetusmallin muuttamista innovatiivisella ja luovan koulutuksella, 100% verkossa ja saatavilla englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi. Tarjoamme oppimiskokemusta käytännönläheisillä tuloksilla systemaattisella suuntautumisella, jossa yhdistyvät opiskelijoiden ammatilliset ominaisuudet ja teknisen osaamisen kehittynyt muotoilu. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ainutlaatuisia kursseja, jotka yliopisto on hyväksynyt Creative Artsin kautta hankkimalla uutta tietoa, joka mukautuu työmarkkinoiden haasteisiin, jotka ovat yhä vaativampia.

Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu

Missä intohimo tulee ammattiin

WHO?

LSDM-kursseja kehitettiin opiskelijoille, ammattilaisille ja yrittäjille, jotka pyrkivät hankkimaan osaamista ja teknisiä taitoja muotoilun tai markkinoinnin luova-alueilla, osallistumaan uusimpaan teknologiaan ja innovointiin e-oppimisen opetuksessa. Kaikki kurssit ovat saatavilla englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.

MITEN?

LSDM: n e-oppimiseen on luonteenomaista korkea-asteen akateeminen sisältö, jonka ovat kehittäneet tohtorintutkintoja ja muita resursseja, kuten videoita, infografisia tietoja, tieteellisiä artikkeleita, digitaalisia kirjastoja ja muita. Kaikki opiskelijat ovat mukana viikoittain tutor-keskuksen kautta, joka koostuu erikoistuneiden ohjaajien ryhmästä, joka takaa sisällön sovittamisen edistääkseen vuorovaikutteisuutta, kiinnostusta ja uteliaisuutta. Kaikki LSDM-kurssit ovat verkossa ja joustavia, joten opiskelijat voivat osallistua luokkahuoneisiin missä ja milloin tahansa.


Huomaa: LSDM - Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu on osa Talent - Individuality Through Education , verkosto kouluista, joilla on kansainvälinen vocation, jolla on yli 20 vuoden kokemus opetuksesta. Siellä on maailmankaikkeusopettajia ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat valmiita auttamaan kehittämään kykyjä korkeakouluissa Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

AJATUS

Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu yhdistää luovuuttasi ja teknistä tarkkuutta ammattitaidolla, joka tarjoaa käytännöllisiä ja dynaamisia 100% online-kursseja suunnittelun ja markkinoinnin aloilla vastaamalla nykyisten työmarkkinoiden vaatimuksiin. LSDM: ssä opettavat kurssit koostuvat erittäin erikoistuneesta sisällöstä käyttämällä kehittyneitä oppimis- ja arviointiohjelmia.

VISION

Euroopan tason vertailukoulu verkko-opetuksessa suunnittelun ja markkinoinnin aloilla.

ARVOT

Uskomme, että luovuus, innovaatio ja teknisten taitojen kehittäminen ovat onnistuneen uran perusta. LSDM: ssä valmistelemme opiskelijoita vaativimpiin työmarkkinoiden haasteisiin yhdistelemällä paitsi hankitun tiedon lisäksi myös intohimo mitä he tekevät.

IICA: N KÄYTTÄMINEN

Kaikki LSDM-kursseja on akkreditoitu yliopistolla Creative Arts

(UCA): Markkinoinnin koulutusohjelma - (BA Hons), Suunnittelu - (BA

Hons), MA markkinointi (MA) ja Master in Design (MA).

UCA: lla on noin 160 vuotta historiaa, ja sitä pidettiin Yhdistyneen kuningaskunnan paras taiteen erikoisammattikorkeakoulussa, täydellisessä yliopiston oppaassa 2018.

Se on parhaillaan top 40 Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja sijalla 11. sijalla nykyaikaisten yliopistojen rankingissa, jossa on 70 laitosta. Tämän yliopiston tutkinnon suorittaneiden joukossa ovat Oscar-voittajat, elokuvantekijät, animaattorit ja muotisuunnittelijat.

Sijainnit

Lontoo

London School of Design and Marketing (PT)

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin