London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lontoon kauppakorkeakoulu (LSE), yksi maailman tärkeimmistä yhteiskuntatieteellisistä yliopistoista, pyrkii parantamaan yhteiskuntaa käsittelemällä reaalimaailman kysymyksiä ja ymmärtämällä asioiden syyt. Käyttämällä dynaamista ja monipuolista lähestymistapaa oppimiseen, LSE tarjoaa huippututkimusta ja työskentelee tunnettujen akateemisten asiantuntijoiden kanssa.

Laajentaakseen tehtäväänsä ja tehdäkseen oppimisesta maailmanlaajuisen yleisön saataville, nämä LSE-sertifikaattikurssit esitellään kokonaan verkossa yhteistyössä digitaalisen koulutuksen johtajan GetSmarterin kanssa, joka on 2U, Inc: n tuotemerkki. Nämä ohjelmat, joita johtaa LSE-aihe Asiantuntijat ja ajatusjohtajat antavat liikemiehille ja avainhenkilöille mahdollisuuden parantaa taitojaan erittäin tukevan ja vuorovaikutteisen alustan avulla. Teknologia täyttää akateemisen tiukat vaatimukset GetSmarterin välittämässä mallissa, joka antaa sinulle pääsyn omistautuneelle menestyshallinnalle sekä teknisen ja akateemisen tuen ympäri vuorokauden. Tämä henkilökohtainen ja kiinnostava lähestymistapa antaa sinun opiskella omalla ajallasi, mistä päin maailmaa tahansa.

"Verkko-opetuksen avulla Lontoon kauppakorkeakoulu voi tehdä huipputeknisestä yhteiskuntatieteellisestä tutkimuksestamme mahdollisimman laajan yleisön saatavilla muodossa, joka on käytännöllinen ja jolla on reaalimaailman sovelluksia ja vaikutuksia." - Professori Saul Estrin, akateeminen johtaja, online-sertifikaattikurssit, LSE

Lue lisää LSE: n verkkosivuilta

Ottaa yhteyttä

+44 2038 568 850

lseonline@getsmarter.com

Sijainnit

Holborn

Osoite
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta