Lue virallinen kuvaus

Opiskele tiesi Manchester Metropolitan University Global Online -sivustolla

Tehtävämme

Manchester Met University on innovatiivinen ja moderni yliopisto, joka sijaitsee yhdessä maailman monipuolisimmista kaupungeista.

Monikulttuurisen Manchesterin ytimessä sijaitseva kansainvälinen ja kattava lähestymistapa oppimiseen ja uskomme, että korkeakoulutuksen tulisi olla kaikkien saatavilla. Global Online -kurssejamme suunnitellaan tätä kunnianhimoa silmällä pitäen ja keskitymme olemaan asiaankuuluvia ja hyödyllisiä kaikille, joilla on tahto, kyky ja päättäväisyys menestyä - missä he ovat kaikkialla maailmassa.

Ohjelmat yhdistävät asiantuntijajohtoisen teorian ja käytännön sovelluksen, jonka tarkoituksena on auttaa sinua edistämään urasi - ja kaikki toimitetaan 100% virtuaalisen oppimisympäristön kautta, jossa voit tehdä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa.

Miksi valita online-oppiminen Manchester Metropolitanin kanssa?

Global Online antaa sinulle joustavuuden, jota tarvitaan jatkotutkinnon suorittamiseen ilman urakatkoa. Verkko-ohjelmasi on suunniteltu auttamaan sinua:

 • Aloita jatkotutkinto sopivimpana tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa
 • Valmistuminen vain kahdessa vuodessa, suositeltava opiskeluaika 15 tuntia viikossa.
 • Ansaitse, kun opit ja sinulla on mahdollisuus opiskella ja katsella online-seminaareja sinulle sopivimmalla hetkellä.
 • Nosta profiilisi organisaatiossasi kurssisisällöllä, joka auttaa sinua toteuttamaan oppimisen käytännössä.
 • Avaa uramahdollisuudet, jotka kestävät eliniän, verkottuminen ammattilaisten kanssa kaikkialla maailmassa.

Meidän virtuaalinen oppimisalusta

Olemme työskennelleet verkko-oppimisen asiantuntijoiden kanssa sellaisen alustan luomiseksi, joka auttaa sinua hyödyntämään kurssejasi. Täydellinen valikoima työkaluja, ladattavia materiaaleja ja yhteisöpohjaisia ominaisuuksia.

 • Osallistu live-seminaareihin tutorien ja muiden opiskelijoiden kanssa.
 • Opi ensimmäisen luokan tutkijoilta, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita.
 • Opiskele itsenäisesti materiaaleja, kuten podcasteja ja kirjastoresursseja.
 • Harjoittele vuorovaikutteisia ryhmätehtäviä opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa.
 • Jaa tietosi ja kokemuksesi online-sosiaalisissa tiloissa.

Virtuaalisen oppimisalustamme käyttö

Intuitiivinen alustamme on suunniteltu yksinkertaisesti navigoimalla, jolloin oppimiskokemuksesi on mahdollisimman saumaton. Opiskelijan menestystyöryhmämme tukee myös kaikkia, jotka ovat aina valmiina auttamaan teknisten haasteiden ratkaisemisessa.

Mitä opiskelijat sanovat meistä

"Virtuaali oppimisympäristö on kattava ja tarjoaa linkkejä sosiaalisiin tiloihin sekä vaaditaan lukemista. Mahdollisuus kirjautua sisään mistä tahansa on hyödyllistä - voin hyödyntää mitä tahansa vapaa-aikaa ja jatkaa lukemista ja ryhmätoimintoja."

- Patrick Armstrong, globaali online-maisteri kansainvälisen henkilöstöhallinnon opiskelija 2017

"Jos olet kiireinen ammatillinen verkko-opiskelu, on hyvä tapa saavuttaa tavoitteesi. Voit käyttää Manchesterin Metropolitan-alustaa 24/7, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä milloin tahansa tarvitset. "

- Alvaro Benitez, maailmanlaajuinen online-MBA-opiskelija 2017

Aloita oppiminen Manchester Metropolitanilla kaikkialta maailmasta

Manchester Metropolitan Universityn opiskelijana saat erityistä tukea koko kaksivuotisen kurssin aikana - riippumatta siitä, missä olet maailmassa.

Opiskelijan menestystyöryhmäKaikki opiskelijat saavat erityistä tukea opiskelijoiden menestystyöryhmän muodossa. Kun olet kirjautunut johonkin kursseistamme, sinulle osoitetaan oma opiskelijan menestysneuvoja, joka voi kääntyä opastukseen koko ajan meidän kanssamme, sekä luottaa opintoihisi vaikuttaviin keskeisiin päivityksiin.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan Universityn kampus-MBA-ohjelma on auttanut tutkijoita suorittamaan uransa tavoitteensa yli 25 vuotta. Nyt meidän Global Online MBA -ohjelma on suu ... [+]

Ohjelman kuvaus

Manchester Metropolitan Universityn kampus-MBA-ohjelma on auttanut tutkijoita suorittamaan uransa tavoitteensa yli 25 vuotta. Nyt meidän Global Online MBA -ohjelma on suunniteltu auttamaan kiireisiä ammattilaisia opiskelemaan aina, kun se sopii heille parhaiten. Ilmoittaudu tänään ja opi keskeisiä taitoja, joita tarvitaan yrityksen menestymiseen menestymättä ilman urakatkoa.

Toimitetaan 100% verkossa, voit oppia yritysasiantuntijoilta ja voit vapaasti:

Opiskele missä tahansa päin maailmaa, vain kannettavalla tietokoneella ja Internet-yhteydellä.Tutustu aiheellisiin toimialakohtaisiin kysymyksiin ollakseen liiketoiminnan ajattelun eturintamassa.Vedä ammattitietosi, jotta opitut päämiehet ovat merkityksellisiä nykyisessä roolissasi.Saavuta Chartered Management Institute (CMI) - tason 7 strategisen johtamisen ja johtamisen tutkintotodistus ohjelman päätyttyä.Kasvata maailmanlaajuista verkkoasi tekemällä säännöllistä verkkoyhteistyötä ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.Saat opintotukea koko matkan aikana kanssamme, yhdeltä opiskelijoiden menestysneuvojalta.Täydennä MBA-matkaasi vain kahdessa vuodessa.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

MSc

Manchester Metropolitan University Online

Ilmastonmuutoksesta haihtuviin elintarvikkeiden hintoihin tarttuu paineisiin, joita elintarviketeollisuus joutuu kohtaamaan tänään, ja kehittämään taitoja, jotka auttavat ... [+]

Ohjelman kuvaus

Ilmastonmuutoksesta haihtuviin elintarvikkeiden hintoihin tarttuu paineisiin, joita elintarviketeollisuus joutuu kohtaamaan tänään, ja kehittämään taitoja, jotka auttavat ratkaisemaan tulevaisuuden ongelmat Manchester Metropolitan Universityn maailmanlaajuisen online-maisterin kanssa elintarviketeollisuudessa ja innovaatiossa .

Tämä online-master-kurssi perustuu Manchester Metropolitanin rikkaaseen ravitsemus- ja elintarviketeollisuuden tutkimukseen ja Manchesterin maineeseen maailmanlaajuisena elintarviketeollisuuden keskuksena. Korkeasti koulutettujen akateemisten opettajien kanssa, joilla on vuosien kokemus teollisuudesta, sinulla on vapaus:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University Online

CIPD-akkreditoidut Global Online -mestarit kansainvälisessä henkilöstöhallinnossa on suunniteltu ottamaan HR-urasi seuraavalle tasolle missä tahansa maailmassa. ... [+]

Ohjelman kuvaus

CIPD-akkreditoidut Global Online -mestarit kansainvälisessä henkilöstöhallinnossa on suunniteltu ottamaan HR-urasi seuraavalle tasolle missä tahansa maailmassa.

Manchester Metropolitan Universityn monikokoisen Business Schoolin toimittama 100% verkossa , sinulla on vapaus:

Opiskele missä tahansa päin maailmaa, vain kannettavalla tietokoneella ja Internet-yhteydellä.Tule osaksi globaalia oppimisympäristöä, joka kehittää strategista ajattelua ja johtamistaitojasi.Tutustu viimeisimmän tutkimuksen pohjana oleviin aiheisiin globalisaatiosta ja huippuosaajien houkuttelemisesta ja pitämisestä aina työntekijöiden sitoutumiseen ja muihin.Saa CIPD: n assosioituneen ammatillisen jäsenyyden ja täyden vapautuksen HRM-tason 7 Advanced Diploma -opinnosta kurssin suoritettuaan.Saat opintotukea koko matkan aikana kanssamme, yhdeltä opiskelijoiden menestysneuvojalta.Suorita päällikön matkasi vain kahdessa vuodessa opiskellessasi sinulle sopivaa.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University Online

Ottaa rahoituksen urasi eteenpäin Global Online MSc Finance ja strategia Manchester Metropolitan University ja on valtuudet syvällistä tietoa ja taitoja hallita monimutka ... [+]

Ohjelman kuvaus

Ottaa rahoituksen urasi eteenpäin Global Online MSc Finance ja strategia Manchester Metropolitan University ja on valtuudet syvällistä tietoa ja taitoja hallita monimutkaisia nopeasti kehittyvän maailmanlaajuisen liiketoiminnan, rahoituksen ja kirjanpidon maisema.

Olemme ylpeitä siitä, että toimitamme tämän ohjelman 100-prosenttisesti verkossa Manchesterin kaupungilta, joka on Ison-Britannian toiseksi suurin finanssikeskus. Sinulla on vapaus:

Opiskele missä tahansa päin maailmaa ja suorita isäntäsi matka vain kahdessa vuodessa vain kannettavan tietokoneen ja Internet-yhteyden avulla.Tule osaksi kansainvälistä oppimisympäristöä, joka kehittää strategista ajattelua ja johtamistaitojasi.Tutustu aiheisiin, jotka ovat viimeisimmän tutkimuksen pohjalta, suorituskyvyn johtamisesta ja yrityksen hallinnosta finanssiteknologiaan ja muihin.Vedä ammatillista tietämystäsi saadaksesi oppimasi päämiehet merkityksellisiksi nykyisessä roolissasi auttamaan sinua lisäämään profiilisiasi työssäsi opiskellessasi.Saat vapautuksen enintään neljältä kurssin yhdeksästä yksiköstä, jos sinulla on jo ammatillinen rahoitustutkinto tunnustetusta laitoksesta (kuten ICAEW, ACCA, CIMA tai AAT).Nopeuta CIMA-pätevyyttäsi pääsemällä Masters Gateway -reitille kurssin päätyttyä.Saat opintotukea koko matkan aikana kanssamme, yhdeltä opiskelijoiden menestysneuvojalta.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University Online

Käännä intohimonne menestyksekkään uran kanssa Manchester Metropolitan Universityn maailmanlaajuisen online-maisterin kanssa liiketaloudessa, johtamisessa ja politiikassa ... [+]

Ohjelman kuvaus

Käännä intohimonne menestyksekkään uran kanssa Manchester Metropolitan Universityn maailmanlaajuisen online-maisterin kanssa liiketaloudessa, johtamisessa ja politiikassa. Kun urheilusektori laajenee, uusia kaupallisia mahdollisuuksia avautuu maailmanlaajuisesti niille, joilla on ajo, intohimo ja tieto.

Toimitettuna kaupungista, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti urheilun huippuosaamisen ja innovaatioiden keskuksena, opit joiltakin urheilun suurimmista tuotemerkeistä ja tutkimuslähtöisiltä, erikoistuneilta tutkijoilta ja sinulla on vapaus:

Opiskele missä tahansa päin maailmaa, vain kannettavalla tietokoneella ja Internet-yhteydellä.Hyödynnä joidenkin alan suurimmista tuotemerkeistä koostuvan neuvoa-antavan toimikunnan kokemusta ja opastusta, mukaan lukien Sport England ja Jalkapallosäätiö.Kehitä osaamista, jota johtavat urheilujärjestöt vaativat - urheilupolitiikasta ja markkinoinnista tietoanalytiikkaan, urheilupolitiikkaan, talouteen, lakiin ja muuhun.Vedä ammatillista tietämyksesi tekemällä oppimiesi rehtorien osuudeksi nykyisen roolisi kanssa, suorittamalla 'todellisen maailman' työpaikkaprojektit, jotka voivat auttaa sinua lisäämään profiilisi työssäsi opiskellessasi.Kasvata maailmanlaajuista verkkoasi tekemällä säännöllistä verkkoyhteistyötä ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.Saat opintotukea koko matkan aikana kanssamme, yhdeltä opiskelijoiden menestysneuvojalta.Suorita päällikön matkasi vain kahdessa vuodessa opiskellessasi sinulle sopivaa.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

Study Global Online programmes with Manchester Metropolitan University