Lue virallinen kuvaus

Meistä

Myerscough on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista maa-ja urheilukenttiä, joka tarjoaa tutkintoja yli 20 jännittävää aihetta. Toimimme yhteistyössä Keski-Lancashiren yliopiston kanssa ja olemme alan huippuyksiköiden joukossa opiskelijoiden tyytyväisyyteen - auttaneet poikkeukselliset resurssit ja ainutlaatuinen maaseutuympäristö. QAA-korkeakoulututkimuksemme antaa meille maan korkeimpia laitoksia laadukkaiden oppimismahdollisuuksien ja hyvien käytäntöjen opetuksen puolesta. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että 97% Myerscough tutkinto-opiskelijoista etenee opiskeluun tai työllistymiseen.

Brilliant kampus, erinomaiset tilat ja hyvä sijainti!

Kampus Myerscough pääkeskuksessa Prestonissa on yksinkertaisesti hämmästyttävä. Myerscough College tarjoaa 600 hehtaarin auki ja vihreää ympäristöä kaikki mukavuudet, joita voit tarvita erinomaisesti - hyvä sosiaalinen elämä, huippumoderni urheiluakatemioita ja mukava ja helpon majoitus. Olemme äskettäin panostaneet yli 20 miljoonan punnan kampuksen kehittämiseen tarjoamalla uusia urheilulajeja ja pukuhuoneita, uusia ruokailumahdollisuuksia, laajennusta korkeakouluopetuskeskuksemme sekä eläinlääketieteen, eläintutkimuksen, maaseutukoulutuksen ja insinööripalvelujen keskukset. Lisäksi voit helposti päästä kaikista ostos- ja yöelämästä, joka lähistöllä on Preston, Lancaster ja Blackpool.

Keski-Lancashiren yliopisto Myerscough College on Keski-Lancashiren yliopiston (UCLan), dynaaminen, eloisa ja nykyaikainen yliopisto, joka sijaitsee Prestonin keskustassa. Koska Myerscough korkeakouluopiskelijat ovat ilmoittautuneet sekä yliopistoon että yliopistoon, voit käyttää monenlaisia ​​palveluja ja palveluita UCLanin kampuksella Prestoniin.

Opiskelijan edut

  • UCLan-kirjaston käyttöoikeus ja jäsenyys
  • Täysi jäsenyys Opiskelijaliitossa
  • Erinomaiset urheilumahdollisuudet, joissa on 5-tähden palvelut 17 miljoonan euron elite-urheilukeskuksessa
  • Erinomainen kirjasto

Jos haluat rentoutua College-työn jälkeen, niin löydät kaikenlaisia, jotka kiinnostavat sinua kampuksella. On paljon paikkoja, joilla voit tavata kavereitasi mukavassa yhteiskunnallisessa ilmapiirissä. Mukana on myös satoja eri järjestäytyneitä aktiviteetteja, juhlia ja teemailtoja sekä legendaarisia kohokohtia - Myerscough joulu- ja Myerscough

Myerscough College kampuksen elämä on uskomattoman aktiivista - varsinkin työajan ulkopuolella - joten parasta asua paikan päällä muiden opiskelijoiden kanssa on lähellä tapahtumaa! Siksi jos elät etäisyydellä Collegestä, on hauskaa kokea elämää asuinhuoneissamme etenkin ensimmäisen vuoden aikana. Se on helppo ja vaivaton tapa tavata ihmisiä, tehdä uusia ystäviä ja pitää yhteyttä siihen, mitä tapahtuu koko College.

Useita Myerscough oppilaita on osallistunut Ohiossa Myerscough valtionyliopiston vaihto-ohjelmaan. Tämä tarjoaa 12 kuukauden palkallisen työharjoittelun yhdelle useista arvostetuimmista työnantajista ympäri Yhdysvaltoja. Opiskelijat, jotka haluavat aloittaa ohjelman, tavallisesti kestävät yhden tai useamman vuoden kuluttua tutkintoonsa - samanlainen kuin "aukko vuosi" - mutta Ohio-ryhmän henkilökunnan valvonnasta, tuesta ja opastuksesta. Se on fantastinen tapa lisätä arvoa ansioluetteloon

Myerscough College Scholarships Myerscough hakijat, jotka osoittavat kokemusta ja voivat edistää osaamisensa huippuosaamista, voivat saada rahoitustukea Myerscough College apurahasta.

Kansainväliset opiskelijat

Täällä Myerscough meillä on pitkä perinne kansainvälisten opiskelijoiden - Afrikasta, Aasiasta, Australasiasta, Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Ennen kaikkea pidämme erittäin myönteisenä sitä, miten muiden maiden ja kulttuurien opiskelijat tekevät College-elämästä. Viime vuosina verkko-osa-aikainen tutkinto on osoittautunut erityisen suosittua kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Myerscough College

Kurssi toimitetaan yliopistokeskuksessa Myerscough ja myönnetään University of Central Lancashire. Tämä Lancashiren yliopistosta myönnetty online-MSc-puidenviljely ja met ... [+]

Kurssista

Kurssi toimitetaan yliopistokeskuksessa Myerscough ja myönnetään University of Central Lancashire. Tämä Lancashiren yliopistosta myönnetty online-MSc-puidenviljely ja metsätalous on uraauurtava kurssi, jolla on kansainvälinen profiili. Kurssilla tunnustetaan monitieteellinen lähestymistapa, jota tarvitaan puiden suunnittelussa, ylläpidossa ja hallitsemisessa osana vihreitä infrastruktuurihankkeita. Kurssi on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat harjoittaa yhä enemmän ymmärtämystä kaupunkipuista, niiden hallinnoinnista ja kestävistä edistyksistä kaupunkimaisemillemme.

Kurssilla kannustetaan keskustelemaan ja arvioimaan kriittisesti käytäntöjä ja innovatiivista tutkimusta arboriculture ja metsätalouden alalla ottaen sekä tieteellinen ja teollinen näkökulma nykyiseen käytäntöön. Tarkastelemme nykyisiä kysymyksiä hyvän puunhoidon ja terveiden kaupunkien metsien toimittamisessa - koska puut ja kaupunkitila vihreät tilat vaikuttavat niin paljon kaupunkialueidemme elinkelpoisuuteen, mutta ne usein laiminlyödään aiheena tai nähdään vain toissijaisena voimavarana kaupunkialueilla alueilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lancashire
Elokuu 2020
Englanti
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi