Lue virallinen kuvaus

Jos osoitat jonkun äidinkielelle, heillä on 10 kertaa todennäköisempää ostaa sinulta - riippumatta heidän englanninkielisestä pätevyydestään.

- Gary Muddyman , Financial Times, 23. syyskuuta 2015

Miksi opiskella arabiaksi?

Arabia on tärkeä maailmankieli ja syyt oppimaan kieltä ovat lukemattomia.

  • Arabia on yksi Yhdistyneiden Kansakuntien kuudesta virallisesta työkielestä.
  • Se on noin 325 miljoonan ihmisen äiti.
  • Arabiankielinen maailma ja erityisesti Persianlahden maat ovat EU: n viidenneksi suurimmat kauppakumppanit.
  • Arabia on kieli, jota eri valtion virastot pitävät "kriittisenä tärkeänä" ympäri maailmaa.

Kulttuurien yhdistäminen kielillä

Arabimaailmaa pidetään "korkean kontekstin" kulttuurina (ET Hall). Henkilökohtaiset suhteet ovat erittäin tärkeitä. Arabien liikekumppanit arvostavat ja kunnioittavat ketään, joka on joutunut vaikeuksiin oppia jotain arabiaa. Ja vielä monet ihmiset sisällä olevilla yrityksillä - paikan päällä - eivät useinkaan ole tarvittavia kielitaitoja ja kulttuurista ymmärrystä arabimaailman liiketoiminnan haasteeseen vastaamiseksi.

ArabicOnline tarjoaa arvokasta liiketoimintaa koskevia neuvoja, muistiinpanoja liiketoiminnan etiketeistä ja kulttuuritietoa liiketoiminnasta arabimaailmassa. ArabicOnline auttaa oppilaita välttämään perusteellisia ja tarpeettomia virheitä.

Oppiminen arabia - nykytilanne

Viime vuosina kiinnostus arabian oppimiseen on kasvanut dramaattisesti. Kuitenkin monet ihmiset, jotka haluavat oppia arabialaista ja joilla on äkillinen puute korkealaatuisia, luotettavia ja arvovaltaisia ​​kursseja, jotka opettavat arabioppia vieraana kielenä ja jotka on suunniteltu eurooppalaisille tai länsimaisille oppijoille.

Monet nykyiset arabian kurssit pitävät tärkeänä etenkin sanaston, rakenteiden ja kieliopin merkitystä. Toisin sanoen, he noudattavat perinteisiä käsitteitä ja käyttävät vanhentuneita kielten oppimismenetelmiä. He käsittelevät arabiaa kuolleena, kuten latina. He myös usein laiminlyövät kulttuuritietoisuuden yhä tärkeämpiä osa-alueita, eivätkä tunnusta, että oppijan on oltava kulttuurisesti päteviä kielten ymmärtämiseksi ja vuorovaikutuksessa riittävän hyvin.

Tämä edellyttää erilaista kurssia tarjolla oleville.

Monet verkko-oppimisen kursseista harvoin etenevät "kirjoja näytöllä". Nämä kurssit ovat usein esitelmöitä. Oppijan on tuettava huomattavia kognitiivisia ja analyyttisiä taitoja kielten oppimiseen. Harvoilla on aikaa tai akateemisia taitoja oppia onnistuneesti tällaisten tuotteiden kanssa.

Lisäksi nämä kurssit, joko painettuina tai verkossa, perustuvat harvoin yhteiseen eurooppalaiseen viitekehykseen ja kurssin opetussuunnitelmat suuntautuvat usein yleisiin tasoihin, kuten "aloittelijoille"
ArabicOnline kohtelee arabiaa dynaamisena, elävänä kielenä. Keskitytään kommunikointiin arjen tilanteissa.

Meidän lähestymistapamme arabian oppimiseen

Arabian online-pedagogista lähestymistapaa voidaan kuvata kognitiivisiksi konstruktivisiksi lähestymistavoiksi oppimiseen, erityisesti kieltenoppimiseen, joka yhdistyy tällä hetkellä käytettävissä olevaan työpöytä- / kannettavien tietokoneiden, taulutietokoneiden ja älypuhelinten tekniikkaan. Tämä lähestymistapa pitää oppimista, samoin kuin yhteistä eurooppalaista viitekehystä, aktiivisena prosessina ja oppijoina aktiivisina merkityksinä.

Oppilaita ohjaa tehtäväpohjainen lähestymistapa sarjan yksiköitä, moduuleja ja vaiheita arabian hankkimiseksi ja arabikulttuurin tietoisuuden lisäämiseksi.

ArabicOnline-lähestymistapa sopii erityisen hyvin ei-akateemisille oppijoille ja ammatillisille oppijoille, jotka eivät ole kokopäiväisessä opiskelussa. Opiskelijat voivat oppia arabikirjoituksella tai länsimaisella komentosarjalla (translitteroinnilla). ArabicOnline perustuu nykyaikaisten kielten yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen tasoihin A1 / A2: kansainvälinen vertailuarvo kielitaitotasojen määrittelemiseksi ja tunnustetaan kaikkialla Euroopassa.

Yhteensä upotus - e-ImmersionPlus

Toimittamalla arabiankielisen kurssin useille alustoille ja laitteille ArabicOnline-tiimi on luonut tilanteen, joka pyrkii jäljittelemään kielten oppimisen täydellistä upotusasemaa. Tämä tilanne on määritelty e-immersionplus®: ksi , konseptiksi kehitetyksi ja projektiryhmän laatimaksi termiksi.

E-immersionplus -ympäristö takaa, että kurssin sisältö on räätälöity siten, että täydellinen kurssi tai kurssien osat ovat saatavilla työpöydällä / kannettavalla tietokoneella, tablet-tietokoneilla ja älypuhelimilla. laitteet täydentävät toisiaan. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ottaa yhteyttä arabiaan, jota tarvitaan kestävän oppimisen toteuttamiseen.

Joukkue

ArabicOnline on kehittänyt akateemisten asiantuntijoiden, opettajien kouluttajien, ohjelmoijien ja kustantajien ryhmä neljästä Euroopan maasta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Pendragon Educational Publishers

Onko sinulla jo hyvä perusta arabiaksi? Advanced Arabic Premium -ohjelma on omistettu verkkokurssi. Ohjelma on suunniteltu yksittäisille oppijoille, jotka ovat opiskellee ... [+]

Onko sinulla jo hyvä pohja arabiaksi?

Advanced Arabic Premium -ohjelma on omistettu verkkokurssi . Ohjelma on suunniteltu yksittäisille oppijoille, jotka ovat opiskelleet arabiaa vähintään kaksi vuotta. Opiskelijat voivat aloittaa milloin tahansa ja opiskella omassa tahdissaan ja omassa aikataulussaan. Lisämateriaaleja ei tarvita.

ArabicOnline.Eu on alkuperäinen kansainvälisesti tunnustettu arabian kieli vieraana kielenä . Euroopan komission tukema ja suunniteltu eurooppalaisille ja länsimaisille oppijoille.

Arabic Online julkaisee Pendragon Educational Publishers -yhtiön, joka on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden online-kurssien kehittämiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Torquay
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Arabialainen
Online
Lue lisää suomeksi
Pendragon Educational Publishers

ArabicOnline.Eu on alkuperäinen kansainvälisesti tunnustettu arabian kieli vieraana kielenä. Euroopan komission tukema ja suunniteltu eurooppalaisille ja länsimaisille op ... [+]

ArabicOnline.Eu on alkuperäinen kansainvälisesti tunnustettu arabian kieli vieraana kielenä . Euroopan komission tukema ja suunniteltu eurooppalaisille ja länsimaisille oppijoille.

Online-arabian kursseja aloittelijoille keskitason tasoille on suunniteltu itsenäiseen oppimiseen internetin välityksellä. Ne on kehitetty johtavien tutkijoiden ja arabialaisen alan asiantuntijoiden kanssa vieraan kielenä ja soveltuvat kaikentyyppisille oppijoille iästä tai akateemisesta taustasta riippumatta.

AvainominaisuudetYhden vuoden tilaus - tarjoaa hyvää vastinetta rahalleTäysin vuorovaikutteisia kursseja, jotka ovat saatavilla verkossa milloin tahansa Internetin välitykselläKurssit käyttävät modernia arabialaistaSuunniteltu itseopiskeluun, jossa keskitytään viestintään arabiaksi jokapäiväisissä tilanteissaLaaja tukimateriaali ja latauksetMuita etuja, kuten opintosuunnitelmat, opas arabia kirjoitettaessa, työarkit... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Torquay
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi
Pendragon Educational Publishers

Arabian Premium-ohjelma on omistettu verkkokurssi. Ohjelma on suunniteltu yksittäisille oppijoille, jotka haluavat validoida opintonsa testeillä ja sertifikaateilla. Opis ... [+]

Arabian Premium-ohjelma on omistettu verkkokurssi . Ohjelma on suunniteltu yksittäisille oppijoille, jotka haluavat validoida opintonsa testeillä ja sertifikaateilla . Opiskelijat voivat aloittaa milloin tahansa ja opiskella omassa tahdissaan ja omassa aikataulussaan. Lisämateriaaleja ei tarvita.

AvainominaisuudetPääsy kaikkiin arabian kielen kursseihin ja resursseihinItsearviointitestit keskeisillä virstanpylväilläSaavutustestit (A1, A1, B1 jne.)Todistukset ja digitaaliset merkit

ArabicOnline.Eu on alkuperäinen kansainvälisesti tunnustettu arabian kieli vieraana kielenä . Euroopan komission tukema ja suunniteltu eurooppalaisille ja länsimaisille oppijoille.

Julkaisija Pendragon Educational Publishers , Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten verkkokurssien kehittämiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Torquay
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Arabialainen
Online
Lue lisää suomeksi
Pendragon Educational Publishers

Käytä uutta kieltä, kulttuuria ja markkinoita! Ammattilaisille, opiskelijoille ja kaikille niille, jotka haluavat harjoittaa tätä kiehtovaa kieltä ja kulttuuria. ... [+]

Pysykää käyrän edellä. Opi kriittisen tärkeän kielen.

Online Turkin kurssi on suunniteltu täydellisille aloittelijoille. Se on ihanteellinen itseopiskeluun. Se voidaan myös integroida olemassa oleviin kielten oppimisohjelmiin (sekoitettu oppimisympäristö) verkko- tai luentomonisteilla.

Kurssi on täysin itsenäinen. Mitään muuta ohjelmistoa tai resursseja ei tarvita.

Jokainen, joka aikoo tulla yritystoimintaan, löytää vankan pohjan tuleville yhteyshenkilöille Turkissa.

Koulut, ammatilliset oppilaitokset ja yliopistot, jotka haluavat valmistautua opiskelijoihin urallaan, hyötyvät myös kurssista.

Liitä kaksi päähenkilöä, Frank ja Sarah, matkustaessaan Istanbuliin tapaamaan uusia kontakteja. Liity mukaan Bursaan, kun he etsivät liiketoimintamahdollisuuksia ja aloittavat neuvottelut.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Torquay
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Turkki
Online
Lue lisää suomeksi