Queen Mary Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

QMUL Online tarjoaa maailmanluokan opetuksen, jonka johtavat tutkijat ja ammattilaiset toimittavat pelinsa huipulla.

Olemme sijalla 50 parhaassa yliopistossa Euroopassa ja 20 parhaassa Britanniassa (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Queen Mary Online tarjoaa neljä osa-aikaista, 100%: n online-ohjelmaa, jonka on toimittanut Lontoon Queen Mary University - maailman johtava Russell-ryhmän yliopisto. Pääset huippututkimukseen, globaaliin yhteisöön ja maailmanluokan opetukseen, jotka antavat sinulle mahdollisuuden vaikuttaa globaalisti.

QMUL Online

Valitsemalla opiskelu verkossa kuningatar Marian kanssa, nautit silti samasta asemasta ja pääsystä esimerkilliseen opetukseen kuin kampuksemme opiskelijoille. Sinun etuna on joustavuus jatkaa tulevaa uraasi omaan ainutlaatuiseen tilanteeseesi sopivana ajankohtana ja voimakkuudella keskeyttämättä tulojasi ja urakehitystäsi.

136510_pexels-photo-3759089.jpeg

Verkko-oppimisen pääpiirteet

 • Joustavuus: Opi kotona, työpaikalla tai liikkeellä missä tahansa päin maailmaa
 • Paikkakunta: Sinun ei tarvitse muuttaa uudelleen, tehdä urakatko tai hakea viisumia
 • Globaali: Opiskelu yhdessä verkostoitumisen kanssa opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa
 • Laatu: Tunnettujen tutkijoiden kehittämä tiivis luento ja digitaaliset resurssit
 • Tuki: Akateemiset ohjaajat ovat helposti ja helposti saatavissa ohjausta ja palautetta varten
 • Sitoutuminen: Toiminnot, jotka auttavat sinua soveltamaan teoriaa käytännössä
 • Palaute: Live-istunnot tutorien ja ikätovereiden kanssa
 • Saatavilla: Kaikki arvioinnit otetaan ja toimitetaan verkossa
 • Intuitiivinen: Kaikki tarvitsemasi on saatavana verkko-oppimisalustomme kautta
 • Tila: Kaikki palkinnot ovat nimellisesti ja arvostettuja yhtä kuin kampuksen opinnot
 • Neuvonta: Saatavilla olevat uratuet ovat käytettävissä koko kurssin ajan.

Ei akateeminen tuki

Opiskelija-elämä ei ole pelkästään opiskelua. Osana kuningatar Marian verkkoyhteisöä on joukko ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet tekemään kokemuksestasi mahdollisimman positiiviset, ja perehdytyksemme toivottaa sinut tervetulleeksi ja tutustumaan opiskeluun verkossa.

Verkko-opiskelijaneuvojat ovat ensimmäinen yhteyspistesi käytännön kyselyihin, olipa kyse sitten vinkkejä tehokkaaseen verkko-opiskeluun, neuvoja työ- ja perhe-elämän tasapainottamisesta tai ohjaamaan sinut yliopistojen tukipalveluihimme.

Jos tekniikka herättää sinua, tekninen tukitiimimme on valmiina tarjoamaan neuvoja ja apua verkkooppimisympäristömme käytössä.

work flow

Sijoitus

Queen Mary on osa kansainvälisesti tunnustettua Lontoon yliopistoa. Olemme sijalla 50 parhaassa yliopistossa Euroopassa ja 20 parhaassa Britanniassa (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Olemme ylpeitä opetuksestamme ja tutkimuksestamme ja olemme sitoutuneet strategisesti korkeimman tutkimuksen laadun laajaan aihepiiriin. Olemme investoineet tähän periaatteeseen rekrytoimalla systemaattisesti parhaimmat tutkijat tutkimuksensa aloilta ympäri maailmaa.

Huippuosaamisen ennätys

 • Research Excellence Framework (REF 2014) - Tuorein kansallinen tutkimuksen arvio vahvisti paikkamme tutkimuksen johtamien yliopistojen ylimmässä ryhmässä Isossa-Britanniassa. Me olemme 9. sijalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa yleisesti yhdeksässä tiedekuntien joukossa ja 5. Yhdistyneessä kuningaskunnassa prosenttiosuudella 3 ja 4 tutkimustulosta.
 • Russell-ryhmän laitos - Olemme yksi 24 johtavasta Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistosta, joka on sitoutunut ylläpitämään parasta tutkimusta, erinomaista opetus- ja oppimiskokemusta, erinomaista tutkinnon suoritettavaa työllistettävyyttä ja vertaansa vailla olevia yhteyksiä yrityksiin ja julkiseen sektoriin.
 • Kansallinen opiskelijakysely 2016 - Arvostamme Lontoon parhaita Russell-ryhmän yliopistojen opiskelijoiden tyytyväisyyttä.
 • Palkinnonsaajat - Meillä on seitsemän Nobel-palkinnon voittajaa entisten työntekijöidemme ja opiskelijoidemme keskuudessa ja yli 55 akatemian ja yhteiskunnan stipendiaattia nykyisen akateemisen henkilöstön keskuudessa.
 • Julkinen sitoutuminen - Olimme ensimmäiset laitokset, jotka saivat Engage Watermark Gold Award -palkinnon erinomaisesta julkisesta sitoutumisesta.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin