Lue virallinen kuvaus

QMUL Online tarjoaa maailmanluokan opetusta toimitetaan johtavien tutkijoiden ja ammattilaisten yläreunassa niiden peli.

  • Palaute: live istuntoja ohjaajien ja ikäisensä
  • Pääsy: kaikki arvioinnit tehdään ja toimitetaan verkossa
  • Intuitiivinen: kaikki mitä tarvitset on saatavilla verkkopalvelussamme oppimisalusta
  • Tila: kaikki palkinnot ovat yhtä otsikossa ja arvostus niille annetaan kampuksen tutkimus

Olemme sijalla 9. yleistä Britanniassa keskuudessa monen yliopistoja ja 5. Yhdistyneessä kuningaskunnassa osuus 3 ja 4 tutkimuksen tuotoksia.

Russell Group laitos - Olemme yksi 24 johtavista kuningaskunnan yliopistojen sitoutunut säilyttämään parhaan tutkimuksen, erinomainen opetus- ja oppimiskokemus, erinomainen jatko työllistyvyyden ja vertaansa vailla yhteyksiä yritysten ja julkisen sektorin.

National Student Survey 2016 - Olemme arvostella alkuun Lontoossa keskuudessa Russell Group yliopistojen opiskelijoiden tyytyväisyyttä.

palkitut - Meillä on seitsemän Nobel-voittajat keskuudessa entistä henkilökuntaa ja opiskelijoita, ja yli 55 akatemia ja yhteiskunnan stipendiaatit keskuudessa nykyisen akateemisen henkilöstön.

kansalaisten osallistumista - olimme ensimmäinen toimielin, jolle myönnettiin Engage vesileima Gold Award huippuosaamiseen kansalaisten osallistumista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Queen Mary Online

Haluatko edistää yleistä hyötyä, vaikuttaa julkisiin politiikkoihin ja aloittaa uran kansainvälisessä järjestössä, kansalaisjärjestössä tai yksityissektorilla? Sitten täm ... [+]

Haluatko edistää yleistä hyötyä, vaikuttaa julkisiin politiikkoihin ja aloittaa uran kansainvälisessä järjestössä, kansalaisjärjestössä tai yksityissektorilla? Sitten tämä kurssi antaa sinulle perusteellisen analyysin käsitteistä, sidosryhmistä ja prosesseista, jotka liittyvät kansainväliseen yleiseen politiikkaan.

Kurssin yleiskuvaus

Kansainvälisen julkisen politiikan kurssia voidaan opiskella joustavasti verkossa Masters, Postgraduate Diploma (PGDip) tai Postgraduate Certificate (PGCert) tasolla.

Se yhdistää julkisen politiikan erityiset teoriat, käsitteet ja tapaukset kansainvälisiin suhteisiin liittyviin tutkimuksiin sen varmistamiseksi, että saisitte tiukan käsityksen kansainvälisen yleisen politiikan päätöksenteko- ja toteutusprosesseista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Maisteri

Queen Mary Online

Tämä maisteriohjelman keskittyy perinteiseen maantieteellisiin alueisiin kansainvälisten suhteiden sekä uusia kiinnostuksen kehitysmaissa. Se käsittelee historiallista me ... [+]

Miksi opiskella kansainvälisiä suhteita? Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet kansainvälisen järjestyksen? Miten on globalisaatio muuttunut kansainvälisissä suhteissa? Missä määrin kansainvälistä järjestystä, joka perustuu konfliktien ja yhteistyön? Miten maailmanlaajuinen talouskriisi vaikuttaa kansainväliseen politiikkaan? Do ulkomaisia ​​sotilaallisia interventioita sisällissodissa edistää tai estää rauhanpalauttamistehtävät? Miksi taloudelliset resurssit niin epätasaisesti eri puolilla maailmaa, ja mitkä ovat näkymät maailmanlaajuisen oikeuden?

Jos olet kiinnostunut näistä kysymyksistä ja ovat innoissaan siitä mahdollisuudesta tutkia niitä samanmielisten, mutta olosuhteet tai sitoumuksia tehdä on vaikeaa, voit opiskella yliopistossa, sitten online Kansainväliset suhteet MA on sinulle. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, GB