Lue virallinen kuvaus

Työskentele älykkäämpiä Red Smart -akatemian lyhyillä online-kursseilla

Haluatko kouluttaa, rakentaa itsellesi luottamusta, saada kampanjaa tai aloittaa oman yrityksenne, online-lyhytkurssimme varmistavat, että sinulla on taidot ja osaaminen, jota sinun on erotuttava väkijoukosta.

Kehitetty Red Magazine -yhtiön ja yhdestä Ison-Britannian johtavien luovan yliopiston Falmouth-yliopiston välisestä yhteistyöstä, kursseilla yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet, tarttuvat sisältöön ja alan johtava opetus yhdessä maanläheisen lähestymistavan ja ajantasaisen suuntauksia ja näkemyksiä.


Lyhyt kurssi, joka auttaa sinua erottumaan joukosta

Liity johonkin kurssiimme ja hyödytä:

Laatu
Haastava ja jännittävä oppimiskokemus

Joustavuus
Tutki verkossa, missä ja milloin se sopii sinulle

arvovalta
Sertifikaatti maailmankuululta yliopistolta


Ole valmis oppimaan ja kasvattamaan

Online-lyhyt kurssi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mielenkiintoisen ja jännittävän oppimiskokemuksen yhdistämällä asiantuntevaa ohjausta ja ohjaajalta saatavaa säännöllistä palautetta sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä ja jakaa ideoita vertaisryhmien kanssa ympäri maata ja jopa ympäri maailmaa. .

Kurssisisältöön sisältyy esityksiä, haastatteluja ja tapaustutkimuksia, joiden avulla voit ymmärtää ja soveltaa mitä olet oppimassa todellisessa elämässä, jossa aiheet jaotellaan käsittelemättömiin palasiksi ja jotka ovat käytettävissä viikoittain.

Opit, vuorovaikuttavat ja työskentelet yhdessä luokkatovereidesi kanssa avaamaan tietosi ja taidot erilaisiin näkökulmiin ja uusiin mahdollisuuksiin.

Voit odottaa yhden tunnin esittämän online-sisällön, joka sisältää noin 4 tuntia itseopiskelua viikoittain sisällön täyttämiseksi.


Yhdellä silmäyksellä

Verkko luokkahuoneesi

Helppokäyttöinen, intuitiivinen käyttöliittymä tulee verkko-oppitunnustasi. Täällä voit käyttää monenlaisia ​​materiaaleja, jotka tukevat ja antavat oppimistasi; jotka kaikki ohjaavat sinua asiantuntevien tutorien kautta.

Et koskaan tunne yksin verkkohuoneessa. Sinun tulee olla vuorovaikutuksessa, kyseenalaistamisessa ja säännöllisessä osallistumisessa kollegojesi kanssa sekä kurssin että ohjaajan kanssa.

Pyydä kysymyksiä, joita tarvitset, kun haluat ja voitat arvokkaita näkemyksiä ja näkökulmia kumppaneilta, kun jakat kokemuksia, ideoita ja ajatuksia.


Aloittaa

Ole osa ainutlaatuista verkko-oppimiskokemusta ja avaa uusia mahdollisuuksia sinulle ja yrityksellesi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Red Smart Academy With Falmouth University

Näinä päivinä sisällön luominen, kuten bloggaaminen ja vloggistaminen, ei ole vain harrastus, se on merkittävä yritys, jopa haastava televisiota tyydyttävällä tavalla vii ... [+]

Kuinka olla sisällön luoja

Näinä päivinä sisällön luominen, kuten bloggaaminen ja vloggistaminen, ei ole vain harrastus, se on merkittävä yritys, jopa haastava televisiota tyydyttävällä tavalla viihdearvon suhteen.

Sisällön luomisen tähdet käsittelevät tuhansia uskollisia seuraajia ja puolestaan ​​suuria sponsorointisopimuksia, koska se on suhteellisen uusi toimiala, joka tukee yleisön mieltymyksiä laadulliseen sisältöön. onko tämä esitetty blogien, verkkosivujen, sosiaalisten medioiden, uutiskirjeiden tai videoblogien kautta.

Kuka tahansa voi luoda sisältöä matkapuhelimella ja tietokoneella, mutta harvat tavoittavat seuraajia omien sosiaalisten piirien ulkopuolella. Mitkä ovat onnistuneen sisällön luomisen salaisuudet? Miten voitte erottaa kilpailusta tekemään suuria vaikutuksia? Miten voit varmistaa, että julkaistut teokset ovat tehokkaita ja miten voit luoda kiinnostavia sisältöjä, jotka houkuttelevat uusia seuraajia?... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Falmouth
Request Info
Englanti
Full-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
Red Smart Academy With Falmouth University

Oletko ajatellut aloittaa oman yrityksenne tai ehkä olet jo syönyt ja tarvitsen vain auttavan käden, joka auttaa sinua ottamaan uuden liiketoiminnan entistä pidemmälle? T ... [+]

Opi tekemään onnistunut pienyritys

Oletko ajatellut aloittaa oman yrityksenne tai ehkä olet jo syönyt ja tarvitsen vain auttavan käden, joka auttaa sinua ottamaan uuden liiketoiminnan entistä pidemmälle?

On paljon asioita, jotka on otettava huomioon aloittaessasi oman yrityksen, ymmärtäessänne asiakkaita suoraan budjetteihin, liiketoimintasuunnitelmiin ja lainsäädäntöön.

Miksi tämä kurssi

Tämä kahdeksan viikon online-kurssi auttaa sinua selvittämään ja suunnittelemaan läpi kaikki tärkeät elementit oman yrityksen perustamiseen.

Sinulla on tarvittavat olennaiset taidot ja liiketoimintaosaaminen, jotka tarvitset onnistuneeseen liiketoimintaan, ja keskitytään edullisiin, nopeasti toteutettaviin strategioihin, joiden avulla voit hyödyntää kehittyviä trendejä ja teknologioita sekä oppia tekemällä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Falmouth
Request Info
Englanti
Full-time
8 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
Red Smart Academy With Falmouth University

Olipa kyseessä sitten henkilökohtaisen tai brändin verkkotunnuksen hallintaa, oikeiden kuvien käyttäminen on olennainen osa tarinan kertomista sosiaalisen median kautta. ... [+]

Kasvaa brändi verkossa

Olipa kyseessä sitten henkilökohtaisen tai brändin verkkotunnuksen hallintaa, oikeiden kuvien käyttäminen on olennainen osa tarinan kertomista sosiaalisen median kautta.

Vaikka monet meistä näinä päivinä kulkevat kameran ympäri, puhelimet, taskuamme joka päivä, kuinka monet meistä todellakin osaavat käyttää sitä luomaan ja jakamaan kuvia, jotka vaikuttavat sosiaalisen median yleisöihin?

Miksi tämä kurssi

Tämä neljän viikon online-kurssi on tärkeä opas visuaaliseen tarinankerronta, opettaa sinulle, miten voit optimoida käytettävissäsi olevat kuvamateriaalit ja soveltaa niitä oikein luodakseen kiehtovia tarinoita sosiaalisen median alustoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Falmouth
Request Info
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi