Red Smart Academy With Falmouth University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Työskentele älykkäämpiä Red Smart -akatemian lyhyillä online-kursseilla

Haluatko kouluttaa, rakentaa itsellesi luottamusta, saada kampanjaa tai aloittaa oman yrityksenne, online-lyhytkurssimme varmistavat, että sinulla on taidot ja osaaminen, jota sinun on erotuttava väkijoukosta.

Kehitetty Red Magazine -yhtiön ja yhdestä Ison-Britannian johtavien luovan yliopiston Falmouth-yliopiston välisestä yhteistyöstä, kursseilla yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet, tarttuvat sisältöön ja alan johtava opetus yhdessä maanläheisen lähestymistavan ja ajantasaisen suuntauksia ja näkemyksiä.


Lyhyt kurssi, joka auttaa sinua erottumaan joukosta

Liity johonkin kurssiimme ja hyödytä:

Laatu
Haastava ja jännittävä oppimiskokemus

Joustavuus
Tutki verkossa, missä ja milloin se sopii sinulle

arvovalta
Sertifikaatti maailmankuululta yliopistolta


Ole valmis oppimaan ja kasvattamaan

Online-lyhyt kurssi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mielenkiintoisen ja jännittävän oppimiskokemuksen yhdistämällä asiantuntevaa ohjausta ja ohjaajalta saatavaa säännöllistä palautetta sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä ja jakaa ideoita vertaisryhmien kanssa ympäri maata ja jopa ympäri maailmaa. .

Kurssisisältöön sisältyy esityksiä, haastatteluja ja tapaustutkimuksia, joiden avulla voit ymmärtää ja soveltaa mitä olet oppimassa todellisessa elämässä, jossa aiheet jaotellaan käsittelemättömiin palasiksi ja jotka ovat käytettävissä viikoittain.

Opit, vuorovaikuttavat ja työskentelet yhdessä luokkatovereidesi kanssa avaamaan tietosi ja taidot erilaisiin näkökulmiin ja uusiin mahdollisuuksiin.

Voit odottaa yhden tunnin esittämän online-sisällön, joka sisältää noin 4 tuntia itseopiskelua viikoittain sisällön täyttämiseksi.


Yhdellä silmäyksellä

Verkko luokkahuoneesi

Helppokäyttöinen, intuitiivinen käyttöliittymä tulee verkko-oppitunnustasi. Täällä voit käyttää monenlaisia ​​materiaaleja, jotka tukevat ja antavat oppimistasi; jotka kaikki ohjaavat sinua asiantuntevien tutorien kautta.

Et koskaan tunne yksin verkkohuoneessa. Sinun tulee olla vuorovaikutuksessa, kyseenalaistamisessa ja säännöllisessä osallistumisessa kollegojesi kanssa sekä kurssin että ohjaajan kanssa.

Pyydä kysymyksiä, joita tarvitset, kun haluat ja voitat arvokkaita näkemyksiä ja näkökulmia kumppaneilta, kun jakat kokemuksia, ideoita ja ajatuksia.


Aloittaa

Ole osa ainutlaatuista verkko-oppimiskokemusta ja avaa uusia mahdollisuuksia sinulle ja yrityksellesi.

Sijainnit

Falmouth

Osoite
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin