Read the Official Description

Global tutkintojen Global positiot

Shipping College on maailmanlaajuinen ammattiopiston toimistot Lontoossa. Tarjoamme Global tutkintojen Global positiot. Liity jännittävä maailma merenkulku, huolinta, logistiikka ja monikansallisten kaupan kautta kansainväliset web-pohjainen kursseja. Kurssit tarjoavat sinulle käytännön tietoa edistää urasi tai liittyä maailmankauppamaailma mukavasti kotona tai toimistossa. Meidän erikoistuneita tutorit ovat erittäin päteviä alansa yli 20 vuoden kokemus. Jokainen opiskelija on nimetty henkilökohtainen e-Tutor ohjata ja auttaa heitä opintojen.

Miksi meille

1. Meidän Kurssit

Kurssit ovat sopeutuneet ja henkilökohtainen laajan valikoiman ja elämäntapa ja ovat korkealaatuisia. Kurssit ovat käytännöllisiä ja helppo ymmärtää ja toteuttaa työympäristöön. Online-kurssi helpottaa henkilökohtaisen sähköisen Tutor ja henkilökohtainen kurssi suunnitelma lähetetään sinulle viikoittain e-Tutor auttaa sinua saavuttamaan tutkimuksen aikataulun.

2. opiskelijoidemme Onnistumiset

Opiskelijamme mennä saavuttamaan henkilökohtainen liiketoiminnan tavoitteet rikastuttamalla tietämystään kautta kursseja. Tämä antaa heille itseluottamusta jatkaa uraansa tavoitteet ja nopeuttaa niiden urakehitystä.

3. Maailmanlaajuinen hyväksynnät ja jäsenyydet

Kurssit ovat akkreditoituja ja tunnustettu Maailman Shipping instituutin www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege on Yhdistyneen kuningaskunnan rekisteriin koulutuksen tarjoajia (UKRL). Meidän UKRL Provider viitenumero: 10053609.

4. Ainutlaatuinen oppimisympäristö

Tällä ShippingCollege ainutlaatuinen oppimisympäristön avulla voit täyttää oman oppimisen tavoitteet ja tehdä tämän aikaa ja tahtia. Tämä olisi mukavasti kotona tai toimistossa, jossa sinulla on verkossa helposti meidän moduuleja. Olemme kaikkien opiskelijoiden ympäri maailmaa.

5. e-Campus ja Global Network

Opiskelijoilla on 24/7 tiedonsaannin kautta online kampuksen päästä kurssimme portaalin ja kirjasto. Olemme lisänneet opiskelija foorumi kysymyksiä ja verkottumista. Sinut osa maailmanlaajuista verkostoa olemme luoneet verkkolomakkeella Student Forum.

6. Koulutus Ammattilaiset

Kurssimme kirjoittajat ovat kansainvälisiä asiantuntijoita 20 + vuoden kokemus tämän erikoistunut teollisuudessa. Meidät tunnustetaan alan ammattilaisten koulutusta. Ammattitaitoinen lisenssejä, yhdistysten ja jäsenyydet auttaa pitämään meitä yhteyttä merenkulun yhteisöä, varustamon yhteisölle, että me koulutamme sinut mukaan tai avustamaan oman kasvun sisällä.

Missio ja visio

Oppia on enemmän valtuuttamisesta kuin opetetaan

Shippin College MV

Missiomme

Tehtävänä ShippingCollege on antaa opiskelijalle dynaaminen perustuvaa opetusta huippuosaamista ja joustavuutta, joka luo pysyvää arvoa ja merkitystä kehittyvän uran.

Oppia on enemmän valtuuttamisesta kuin opetetaan, minkä vuoksi keskitymme käytännössä sovellettavaa tietoa. Me antavat taitoja pyrkimys sovellettavan tuloksia.

Visiomme

ShippingCollege on tunnustettu johtava kehitys online-oppimisen varten merenkulkuasetus, selvitys- ja välittäminen sekä Global Logistics teollisuudenaloilla.

Living Arvomme

Saavutamme missiomme elämällä arvojamme, joilla pyritään saavuttamaan korkeimmat:

 • Kunnioitus: ShippingCollege opettajat ja henkilökunta pitävät suuressa arvossa toistensa opiskelijamme, yhteisöissämme ja ympäristöämme.
 • Innovaatio: Arvostamme uusia, kannattavia ajatuksia ja tiukasti edistää niitä, jotta kurssin sisältö on merkityksellistä ja miellyttävää.
 • Palvelukeskeiset: Through opetusta ja ohjausta, me tarpeisiin meidän opiskelijoiden tietoja ja taitoja, aiheuta muille ennen itse.
 • Ryhmätyö: Tukemalla toisiaan, mitä saamme aikaan enemmän kuin mikä on mahdollista yksilöllisesti.
 • Integrity: Henkilökohtainen ja ammatillinen käyttäytyminen ohjaavat rehellisyys, etiikka ja omatunto.

Saavuttamisessa Tarkoitus

Tavoitteenamme on levittää tietoja ja taitoja, jotka auttavat opiskelijoita saavuttamaan unelmansa. Teemme koulutusta saatavilla, edistää ja kätevä innokkaita mieliä maailmanlaajuisesti.

Omistettu vaalimaan ShippingCollege tarkoitus ja arvot, meidän tiedekunnan:

 • Pyrkii jatkuvaa uudistumista ja innovaatioiden
 • Luo osallistava ja yhteistyöhön kulttuurin
 • Harjoittaa jatkuvaa akateemista ja ammatillista kehitystä
 • Arvot monimuotoisuutta ja kannustaa kunnioittamista kannanottoa kaikissa kulttuureissa
 • Fosters menestys ja vaalii laatua

Palvelun laatu ja joustavuus Opiskelu Options

 • Joustavan laatu kurssin sisältöä, joka on käytännössä edellyttämästä koulutusaloittain.
 • Keskittyminen masterointi käytännön taitoja ja tekniikoita
 • Tarjoaminen verkkokursseja joustavaan oppimista

Palvelun laatu

Voidaan ajatella, että palvelun laatu olisi näkyvissä valmiste, luokkahuoneessa, perushygieniaa, luokkahuoneessa koon tai hyvin valmisteltu kurssin rakenne.

Olemme kuitenkin sitä mieltä, että todellinen palvelun laatu on näkymättömät ominaisuutensa - kyky ohjaajia, anteliaisuus tukea ja hoitoa, sydän kollegion opiskelijoiden vaikka nämä kaksi laatuja pitäisi olla tasapainossa.

Klo ShippingCollege toimitamme seuraavilla näkymättömät ominaisuutensa.

Joustavuus Opiskelu Options

Joustavan oppimisen menetelmä osoittautuu meidän hoitoa ja tukea meidän opiskelijoiden ja oppijoiden.

Henkilökohtainen sähköinen Kouluttajina jotka ymmärtävät ja kuunnella heidän opiskelijoille.

Käsityksemme että opiskelijat usein kokopäivätyössä ja edellyttävät joustavuutta ja ymmärrystä saavuttamaan tavoitteensa.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

ShippingCollege

Nämä kurssit kattavat Global Logistics -liiketoiminnan, jossa keskitytään erityisesti toimitusketjuun ja kansainväliseen kauppaan ja pPayments-ohjelmiin. Meillä on kuukau ... [+]

Olemme maailmanlaajuinen korkeakoulu, joten kaikki kurssimme ovat verkkokursseja

Tarjoamme:

- Global Logistics Pilot Certificate -kurssit

- Global Logistics Diploma Course

Lisätietoja näistä kursseista on alla.

Global Logistics Pilot Certificate -kursseja

Nämä kurssit kattavat Global Logistics -liiketoiminnan, jossa keskitytään erityisesti toimitusketjuun ja kansainväliseen kauppaan ja maksuihin.

Suorita kaikki 11 sertifikaattia ja kirjoita Global Logistics Diploma.

Voit joko suorittaa tutkintotodistuksen yhdellä kurssilla (halvemmalla hinnalla) tai täydentää pilottitodistuskurssit erikseen kerätäksesi kaikki opintosuorituksesi diplomityön suorittamiseksi pidemmällä aikavälillä. Jos aiot hankkia diplomisi suosittelemme kokeilemaan Pilot Certificate -kurssit alla olevassa järjestyksessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
2 - 6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Nämä kurssit kattavat perustiedot huolinta liiketoimintaa. ... [+]

Tämä kurssi kattaa perusteet huolinta liiketoimintaa.

Kaikki kurssit ovat verkkokurssin. Tämä kurssi on tähtäävä pyrkivä henkilö huolinta-alan hallinnossa, roolissaUusi rekrytoida alkaa teollisuuden, vastaanottovirkailija tai avustaja Huolinta teollisuudessa tai joku, joka haluaa täydentää tai varmennetaan nykyisiä tietopohjaa.

Tämä on itsenäinen sertifikaatin kurssin.

Kurssikuvaus

Rooli huolintaliikkeiden Alkuaikoina huolinta Kuormatraktorit Yritysrakenne Reitit ja Liikennemuodot Intermodaalirahtipalvelujen vs. multimodaalisen tavaraliikenteen vientiasiakirjat tuontiasiakirjat

Suorittaminen

Englanti kieli, kaikki kurssit kirjoitettu Englanti, koska tämä on ensisijainen kieli globaalin liiketoiminnan. Tietokone, internetyhteys ja tulostin (jos haluat tulostaa tietenkin). Kelvollinen sähköpostiosoite. Varattu aika tutkia kohti kurssin vaatimukset ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
4 - 14 päivää
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Nämä kurssit kattavat kansainvälisen merenkulun kanssa keskitytään erityisesti konttiliikenteen ja liner teollisuuden perusasiat merenkulun maailmanlaajuisen merenkulun j ... [+]

Olemme globaali college siis kaikki kurssit ovat verkkokursseja. Tarjoamme:

- merenkulkuasetus Pilot Certificate Kurssit

- merenkulkuasetus Foundation Certificate Course

- merenkulkuasetus Diploma Course

Lisätietoja näistä kursseista ovat alla.

Merenkulku Pilot Certificate Kurssit

Nämä kurssit kattavat kansainvälisen merenkulun kanssa keskitytään erityisesti konttiliikenteen ja linjaliikennettä teollisuudelle. Kaikki kurssit ovat verkkokurssin.

Täytä kaikki 7 Pilot Sertifikaatit ja voit kirjoittaa merenkulkuasetus Diploma.

Voit joko valmistuminen Tutkinnon yhtenä kurssin (halvemmalla) tai suorittaa Pilot Certificate kursseja yksilöllisesti kerääntyä kaikkia pisteitä saavuttaa tutkintotodistus pidemmällä aikavälillä. Jos aiot saada tutkintotodistus suosittelemme yrität Pilot Certificate kursseja siinä järjestyksessä kuin ne on lueteltu alla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 5 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Nämä kurssit kattavat toimitus- ja myyntiä valmistelemaan myyntipäällikkönä tällä alalla. Tutkintotodistuksen sopii myös myyntiedustajat haluavat liittyä merenkulun. ... [+]

Olemme maailmanlaajuinen korkeakoulu, joten kaikki kurssimme ovat verkkokursseja. Tarjoamme:

- Selvitys ja välittäminen Pilot Certificate Kurssit

- huolinta Foundation Certificate Course

- Selvitys ja välittäminen Diploma Course

Lisätietoja näistä kursseista ovat alla.

Merenkulku Myynnin Pilot Certificate Kurssit

Nämä kurssit kattavat toimitus- ja myyntiä valmistelemaan myyntipäällikkönä tällä alalla.

Täytä kaikki 8 Pilot Sertifikaatit ja voit kirjoittaa merenkulkuasetus Sales Diploma.

Voit joko valmistuminen Tutkinnon yhtenä kurssin (halvemmalla) tai suorittaa Pilot Certificate kursseja yksilöllisesti kerääntyä kaikkia pisteitä saavuttaa tutkintotodistus pidemmällä aikavälillä. Jos aiot saada tutkintotodistus suosittelemme yrität Pilot Certificate kursseja siinä järjestyksessä kuin ne on lueteltu alla. Kurssivaatimukset... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
2 - 5 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Kurssi kattaa perusteet globaalin merenkulku jossa keskitytään erityisesti konttiliikenteen ja linjaliikennettä. ... [+]

Tämä kurssi kattaa perusteet maailmanlaajuinen merenkulku jossa keskitytään erityisesti konttiliikenteen ja linjaliikennettä. Kaikki kurssit ovat verkkokurssi Kurssi tähtäävä pyrkivä henkilö meriliikenteen alan hallinnossa, roolissaUusi rekrytoida alkaa teollisuuden, vastaanottovirkailija tai avustaja merenkulkualan tai joku, joka haluaa täydentää nykyisiä tietopohjaa.

Tämä on itsenäinen sertifikaatin kurssin.

Kurssikuvaus

merenkulku säätiö todistus

Kansainvälinen merenkulkujärjestö kauppa Alus ja lastityypeistä Container Vienti ja tuonti Transactions Tyypit Shipping Services Avainroolia Pelaajat merenkulkuasetus Katsaus merenkulkuasetus Asiakirjat Merenkulku Terminologia - Sanasto Teollisuus Ehdot ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
4 - 14 päivää
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Nämä kurssit kattavat Selvitys ja välittäminen teollisuudelle keskittyen erityisesti kansainväliset sopimukset ja maksut, merirahti ja Tulli. ... [+]

Olemme maailmanlaajuinen korkeakoulu, joten kaikki kurssimme ovat verkkokursseja. Tarjoamme:

- Selvitys ja välittäminen Pilot Certificate Kurssit

- huolinta Foundation Certificate Course

- Selvitys ja välittäminen Diploma Course

Lisätietoja näistä kursseista ovat alla.

Selvitys ja Huolinta Pilot Certificate Kurssit

Nämä kurssit kattavat Clearing and Forwarding -alat, jossa keskitytään erityisesti kansainvälisiin sopimuksiin ja maksuihin, merikuljetuksiin ja tulliin. Kaikki kurssimme ovat verkkokurssi.

Täytä kaikki 11 Pilot Sertifikaatit ja voit kirjoittaa selvitys- ja välittäminen Diploma.

Voit joko valmistuminen Tutkinnon yhtenä kurssin (halvemmalla) tai suorittaa Pilot Certificate kursseja yksilöllisesti kerääntyä kaikkia pisteitä saavuttaa tutkintotodistus pidemmällä aikavälillä. Jos aiot saada tutkintotodistus suosittelemme yrität Pilot Certificate kursseja siinä järjestyksessä kuin ne on lueteltu alla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
2 - 6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Location address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB