ShippingCollege

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmanlaajuisten asemien maailmanlaajuiset kelpoisuusvaatimukset

Shipping College on maailmanlaajuinen korkeakoulu, jonka toimistot sijaitsevat Lontoossa.

Tarjoamme maailmanlaajuisia pätevyyksiä globaaleille asemille .

Liity mielenkiintoiseen merenkulun, huolinta-, logistiikka- ja monikansallisen kaupan maailmaan kansainvälisten verkkokurssien kautta.

Kurssit antavat sinulle käytännön tietoa urasi edistämiseksi tai maailmankaupan liittymiseksi kodin tai toimiston mukavasti.

Erikoistuneet ohjaajat ovat päteviä aloillaan yli 20 vuoden kokemuksella.

Jokaiselle opiskelijalle annetaan henkilökohtainen e-tutori, joka ohjaa ja avustaa heitä opinnoissaan.

Miksi valita meidät121630_116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Kurssit

Kurssit on mukautettu ja mukautettu tarpeisiisi ja elämäntapaanne, ja ne ovat korkealaatuisia. Kurssit ovat käytännöllisiä ja helppoja ymmärtää ja toteuttaa työympäristössä. Verkkokurssiasi helpottaa henkilökohtainen e-tutor ja e-Tutor lähettää sinulle viikoittain henkilökohtaisen kurssin suunnitelman, joka auttaa sinua täyttämään opiskeluaikataulusi.

2. Opiskelijoiden menestys

Opiskelijamme saavuttavat henkilökohtaiset liiketoimintatavoitteensa rikastuttamalla osaamistaan kursseillamme. Tämä antaa heille luottamuksen jatkaa urakehitystä ja nopeuttaa uransa edistymistä.

3. Maailmanlaajuinen akkreditointi ja jäsenyys

Kurssit ovat akkreditoituja ja tunnustettuja The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege on Yhdistyneen kuningaskunnan oppimispalvelujen rekisterissä (UKRL).

4. Ainutlaatuinen oppimisympäristö

ShippingCollege ainutlaatuisen oppimisympäristön, jossa voit täyttää oppimistavoitteenne ja tehdä sen omassa ajassa ja vauhdissa. Tämä olisi omassa kodissasi tai toimistossa, jossa on helppo käyttää moduulejamme. Olemme kaikkien opiskelijoiden saatavilla kaikkialla maailmassa.

5. Meidän e-kampus ja maailmanlaajuinen verkosto

Opiskelijalla on 24 tuntia vuorokaudessa pääsy tietoihin online-kampuksemme kautta, josta pääset kurssiportaaliin ja kirjastoon. Olemme äskettäin lisänneet opiskelijafoorumin kysymyksiin ja verkottumiseen. Olet osa maailmanlaajuista verkostoa, jonka olemme luoneet online-opiskelijafoorumimme kautta.

6. Koulutusalan ammattilaiset

Kurssikirjoittajamme ovat kansainvälisiä asiantuntijoita, joilla on 20 vuoden kokemus tällä erikoisalalla. Meidät tunnustetaan koulutuksen ammattilaisiksi. Ammattitodistuksemme, yhdistyksemme ja jäsenyytemme auttavat meitä pitämään yhteyttä kuljetusyhteisöön, samaan laivayhteisöön, jota me koulutamme sinut liittymään tai tukemaan kasvua siinä.

Missio ja visio

Oppiminen on enemmän valtuuttavaa kuin mitä opetetaan121631_116144_intro.jpg


Tehtävämme

ShippingCollege tehtävänä on antaa opiskelijoille dynaaminen koulutus, joka perustuu huippuosaamiseen ja joustavuuteen ja luo pysyvää arvoa ja merkitystä kehittyville uroille.

Oppiminen on enemmän valtuuttavaa kuin mitä opetetaan, minkä vuoksi keskitymme käytännössä soveltuviin tietoihin. Annamme taitoja sovellettavien tulosten etsimisessä.

Näkemyksemme

ShippingCollege on tunnustettu johtava verkko-oppimisen kehitys merenkulku-, selvitys- ja huolinta- ja globaalia logistiikkateollisuudelle.

Elämme arvomme

Saavutamme tehtävämme elämällä arvojamme tavoitteenaan saavuttaa korkeimmat tasot:

 • Kunnioitus: ShippingCollege tiedekunta ja henkilökunta pitävät suurinta huomiota toisiinsa, opiskelijoihimme, yhteisöihimme ja ympäristöön.
 • Innovaatiot: Arvostamme uusia, elinkelpoisia ideoita ja edistämme niitä tiukasti sen varmistamiseksi, että kurssin sisältö on asiaankuuluvaa ja kiinnostavaa.
 • Palvelukeskeinen: Opetuksen ja ohjauksen avulla palvelemme opiskelijoiden tarpeita tietämyksellä ja taidoilla, asettamalla toiset itsellemme.
 • Ryhmätyö: Tuemme toisiamme enemmän kuin mahdollista yksilöllisesti.
 • Rehellisyys: Henkilökohtainen ja ammatillinen käyttäytymisemme perustuu rehellisyyteen, etiikkaan ja omantuntoon.

Tavoitteen saavuttaminen

Tavoitteenamme on antaa tietoa ja taitoja, jotka auttavat opiskelijoita saavuttamaan unelmansa. Teemme koulutusta saataville, stimuloiviksi ja käteviksi innokkaille mielille maailmanlaajuisesti.

Omistettu omistautumaan ShippingCollege tarkoitukseen ja arvoihin, tiedekuntamme:

 • Pyrkii jatkuvaan uudistamiseen ja innovointiin
 • Luo osallistavan ja yhteistyökulttuurin
 • Osallistuu akateemiseen ja ammatilliseen kehitykseen
 • Arvostaa monimuotoisuutta ja kannustaa kaikkien kulttuurien panosten kunnioittamiseen
 • Edistää menestystä ja ylläpitää laatua

Palvelun laatu ja opiskeluvaihtoehtojen joustavuus121632_116095_customerservices.jpg

 • Tarjoamalla joustavaa laatukurssia, joka on käytännössä tarpeen tietyllä opiskelualalla.
 • Keskitytään käytännön taitojen ja tekniikoiden hallintaan
 • Online-kurssien tarjoaminen joustavaa oppimista varten

Palvelun laatu

Voidaan ajatella, että palvelun laadun tulisi olla näkyvää valmistelua, luokkahuoneen asetusta, perushygieniaa, luokkahuoneen kokoa tai hyvin valmisteltua kurssirakennetta.

Uskomme kuitenkin, että palvelun todellinen laatu on näkymättömiä ominaisuuksia - tutoreiden kyky, tuen ja hoidon anteliaisuus, opiskelijoiden sydän, vaikka näiden kahden ominaisuuden pitäisi olla tasapainossa.

ShippingCollege toimitamme näitä näkymättömiä ominaisuuksia.

Oppimisvaihtoehtojen joustavuus

Joustava oppimismenetelmämme osoittaa meidän huolen ja tukemme opiskelijoille ja oppijoille.

Henkilökohtaiset e-tutorit, jotka ymmärtävät ja kuuntelevat heidän oppilaitaan.

Ymmärrämme, että opiskelijat työskentelevät usein kokopäiväisesti ja vaativat joustavuutta ja ymmärrystä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Sijainnit

UK Online

Osoite
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

N1 7GU UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin