Lue virallinen kuvaus

Maailmanlaajuisten asemien maailmanlaajuiset kelpoisuusvaatimukset

Shipping College on maailmanlaajuinen korkeakoulu, jonka toimistot sijaitsevat Lontoossa.

Tarjoamme maailmanlaajuisia pätevyyksiä globaaleille asemille .

Liity mielenkiintoiseen merenkulun, huolinta-, logistiikka- ja monikansallisen kaupan maailmaan kansainvälisten verkkokurssien kautta.

Kurssit antavat sinulle käytännön tietoa urasi edistämiseksi tai maailmankaupan liittymiseksi kodin tai toimiston mukavasti.

Erikoistuneet ohjaajat ovat päteviä aloillaan yli 20 vuoden kokemuksella.

Jokaiselle opiskelijalle annetaan henkilökohtainen e-tutori, joka ohjaa ja avustaa heitä opinnoissaan.

Miksi valita meidät116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Kurssit

Kurssit on mukautettu ja mukautettu tarpeisiisi ja elämäntapaanne, ja ne ovat korkealaatuisia. Kurssit ovat käytännöllisiä ja helppoja ymmärtää ja toteuttaa työympäristössä. Verkkokurssiasi helpottaa henkilökohtainen e-tutor ja e-Tutor lähettää sinulle viikoittain henkilökohtaisen kurssin suunnitelman, joka auttaa sinua täyttämään opiskeluaikataulusi.

2. Opiskelijoiden menestys

Opiskelijamme saavuttavat henkilökohtaiset liiketoimintatavoitteensa rikastuttamalla osaamistaan kursseillamme. Tämä antaa heille luottamuksen jatkaa urakehitystä ja nopeuttaa uransa edistymistä.

3. Maailmanlaajuinen akkreditointi ja jäsenyys

Kurssit ovat akkreditoituja ja tunnustettuja The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege on Yhdistyneen kuningaskunnan oppimispalvelujen rekisterissä (UKRL).

4. Ainutlaatuinen oppimisympäristö

ShippingCollege ainutlaatuisen oppimisympäristön, jossa voit täyttää oppimistavoitteenne ja tehdä sen omassa ajassa ja vauhdissa. Tämä olisi omassa kodissasi tai toimistossa, jossa on helppo käyttää moduulejamme. Olemme kaikkien opiskelijoiden saatavilla kaikkialla maailmassa.

5. Meidän e-kampus ja maailmanlaajuinen verkosto

Opiskelijalla on 24 tuntia vuorokaudessa pääsy tietoihin online-kampuksemme kautta, josta pääset kurssiportaaliin ja kirjastoon. Olemme äskettäin lisänneet opiskelijafoorumin kysymyksiin ja verkottumiseen. Olet osa maailmanlaajuista verkostoa, jonka olemme luoneet online-opiskelijafoorumimme kautta.

6. Koulutusalan ammattilaiset

Kurssikirjoittajamme ovat kansainvälisiä asiantuntijoita, joilla on 20 vuoden kokemus tällä erikoisalalla. Meidät tunnustetaan koulutuksen ammattilaisiksi. Ammattitodistuksemme, yhdistyksemme ja jäsenyytemme auttavat meitä pitämään yhteyttä kuljetusyhteisöön, samaan laivayhteisöön, jota me koulutamme sinut liittymään tai tukemaan kasvua siinä.

Missio ja visio

Oppiminen on enemmän valtuuttavaa kuin mitä opetetaan116144_intro.jpg


Tehtävämme

ShippingCollege tehtävänä on antaa opiskelijoille dynaaminen koulutus, joka perustuu huippuosaamiseen ja joustavuuteen ja luo pysyvää arvoa ja merkitystä kehittyville uroille.

Oppiminen on enemmän valtuuttavaa kuin mitä opetetaan, minkä vuoksi keskitymme käytännössä soveltuviin tietoihin. Annamme taitoja sovellettavien tulosten etsimisessä.

Näkemyksemme

ShippingCollege on tunnustettu johtava verkko-oppimisen kehitys merenkulku-, selvitys- ja huolinta- ja globaalia logistiikkateollisuudelle.

Elämme arvomme

Saavutamme tehtävämme elämällä arvojamme tavoitteenaan saavuttaa korkeimmat tasot:

 • Kunnioitus: ShippingCollege tiedekunta ja henkilökunta pitävät suurinta huomiota toisiinsa, opiskelijoihimme, yhteisöihimme ja ympäristöön.
 • Innovaatiot: Arvostamme uusia, elinkelpoisia ideoita ja edistämme niitä tiukasti sen varmistamiseksi, että kurssin sisältö on asiaankuuluvaa ja kiinnostavaa.
 • Palvelukeskeinen: Opetuksen ja ohjauksen avulla palvelemme opiskelijoiden tarpeita tietämyksellä ja taidoilla, asettamalla toiset itsellemme.
 • Ryhmätyö: Tuemme toisiamme enemmän kuin mahdollista yksilöllisesti.
 • Rehellisyys: Henkilökohtainen ja ammatillinen käyttäytymisemme perustuu rehellisyyteen, etiikkaan ja omantuntoon.

Tavoitteen saavuttaminen

Tavoitteenamme on antaa tietoa ja taitoja, jotka auttavat opiskelijoita saavuttamaan unelmansa. Teemme koulutusta saataville, stimuloiviksi ja käteviksi innokkaille mielille maailmanlaajuisesti.

Omistettu omistautumaan ShippingCollege tarkoitukseen ja arvoihin, tiedekuntamme:

 • Pyrkii jatkuvaan uudistamiseen ja innovointiin
 • Luo osallistavan ja yhteistyökulttuurin
 • Osallistuu akateemiseen ja ammatilliseen kehitykseen
 • Arvostaa monimuotoisuutta ja kannustaa kaikkien kulttuurien panosten kunnioittamiseen
 • Edistää menestystä ja ylläpitää laatua

Palvelun laatu ja opiskeluvaihtoehtojen joustavuus


116095_customerservices.jpg

 • Tarjoamalla joustavaa laatukurssia, joka on käytännössä tarpeen tietyllä opiskelualalla.
 • Keskitytään käytännön taitojen ja tekniikoiden hallintaan
 • Online-kurssien tarjoaminen joustavaa oppimista varten

Palvelun laatu

Voidaan ajatella, että palvelun laadun tulisi olla näkyvää valmistelua, luokkahuoneen asetusta, perushygieniaa, luokkahuoneen kokoa tai hyvin valmisteltua kurssirakennetta.

Uskomme kuitenkin, että palvelun todellinen laatu on näkymättömiä ominaisuuksia - tutoreiden kyky, tuen ja hoidon anteliaisuus, opiskelijoiden sydän, vaikka näiden kahden ominaisuuden pitäisi olla tasapainossa.

ShippingCollege toimitamme näitä näkymättömiä ominaisuuksia.

Oppimisvaihtoehtojen joustavuus

Joustava oppimismenetelmämme osoittaa meidän huolen ja tukemme opiskelijoille ja oppijoille.

Henkilökohtaiset e-tutorit, jotka ymmärtävät ja kuuntelevat heidän oppilaitaan.

Ymmärrämme, että opiskelijat työskentelevät usein kokopäiväisesti ja vaativat joustavuutta ja ymmärrystä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

ShippingCollege

Online-tutkintotodistukset ja sertifikaattikurssit, jotka kattavat Global Logistics -alan, keskittyen erityisesti toimitusketjuun ja kansainväliseen kauppaan ja maksuihin ... [+]

Olemme maailmanlaajuinen korkeakoulu, joten kaikki kurssimme ovat verkkokursseja

Tarjoamme:

- Global Logistics Pilot Certificate -kurssit - USD70 per todistuskurssi

- Global Logistics Diploma Course - USD540

Lisätietoja näistä kursseista on alla.

Global Logistics Pilot Certificate -kursseja

Nämä kurssit kattavat Global Logistics -liiketoiminnan, jossa keskitytään erityisesti toimitusketjuun ja kansainväliseen kauppaan ja maksuihin.

Suorita kaikki 11 sertifikaattia ja kirjoita Global Logistics Diploma.

Voit joko suorittaa tutkintotodistuksen yhdellä kurssilla (halvemmalla hinnalla) tai täydentää pilottitodistuskurssit erikseen kerätäksesi kaikki opintosuorituksesi diplomityön suorittamiseksi pidemmällä aikavälillä. Jos aiot hankkia diplomisi suosittelemme kokeilemaan Pilot Certificate -kurssit alla olevassa järjestyksessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Online-tutkintotodistukset ja todistuskurssit, jotka kattavat merenkulun ja myynnin valmistelemaan myynnin johtajaa tällä erikoisalalla. Tämä tutkintotodistus sopii myös ... [+]

Olemme maailmanlaajuinen korkeakoulu, joten kaikki kurssimme ovat verkkokursseja. Tarjoamme:

- Merenkulun myynnin pilottitodistukset - USD70 per todistuskurssi

- Merenkulun myyntitutkintokurssi - USD520

Lisätietoja näistä kursseista on alla.

Merenkulun myynnin pilottitodistukset

Nämä kurssit kattavat merenkulun ja myynnin valmistelemaan alan johtajaa.

Täytä kaikki 8 pilottitodistusta ja voit kirjoittaa merenkulun myyntitutkinnon.

Voit joko suorittaa tutkintotodistuksen yhdellä kurssilla (halvemmalla hinnalla) tai täydentää pilottitodistuskurssit erikseen kerätäksesi kaikki opintosuorituksesi diplomityön suorittamiseksi pidemmällä aikavälillä. Jos aiot hankkia diplomisi suosittelemme kokeilemaan Pilot Certificate -kurssit alla olevassa järjestyksessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 5 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Kurssi kattaa maailmanlaajuisen merenkulun perusasiat ja keskittyy erityisesti säiliöintiin ja linjaliikenteeseen. USD140 ... [+]

Kurssi kattaa maailmanlaajuisen merenkulun perusasiat, joissa keskitytään erityisesti konttikuljetuksiin ja linjaliikenteeseen. Kaikki kurssimme ovat online-kursseja Kurssi on suunnattu henkilölle, joka haluaa tulla merenkulkualalle hallinnollisessa roolissa , uusi rekrytointi, joka alkaa toimialalta, vastaanottaja tai merenkulkualan avustaja tai joku, joka haluaa täydentää olemassa olevaa tietoa perusta.

Tämä on itsenäinen todistuskurssi.

Kurssin ääriviivat Merenkulun säätiön sertifikaatti

Kansainvälinen merenkulkukauppaAluksen ja lastin tyypitKonttien vienti ja tuontiToimitustyypitMerenkulun avainroolitYleiskatsaus merenkulun asiakirjoihinShipping Terminology - Teollisuuden termien sanasto... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 14 päivää
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Online-tutkintotodistukset ja todistuskurssit, jotka kattavat Global Shippingin, jossa keskitytään erityisesti kontti- ja linjaliikenneteollisuuteen, maailmanlaajuisen me ... [+]

Olemme maailmanlaajuinen korkeakoulu, joten kaikki kurssimme ovat verkkokursseja. Tarjoamme:

- Merenkulun pilottitodistukset - USD70 per todistuskurssi

- Merenkulun tutkintokurssi - USD390

- Merenkulun säätiön varmenteiden kurssi - USD140

Lisätietoja näistä kursseista on alla.

Merenkulun pilottitodistukset

Nämä kurssit kattavat maailmanlaajuisen merenkulun, jossa painotetaan erityisesti kontti- ja linjaliikennettä. Kaikki kurssimme ovat verkkokursseja.

Täytä kaikki 7 pilottitodistusta ja voit kirjoittaa merenkulun tutkintotodistuksen.

Voit joko täydentää tutkintotodistuksen yhden kurssin (halvemmalla) tai täydentää kokeilutodistuksen kursseja yksilöllisesti, jotta voit kerätä kaikki opintonsa, jotta saavutat tutkintonsa pidemmän ajan. Jos aiot hankkia tutkintotodistuksen, suosittelemme, että yrität kokeilutodistuksen kursseja seuraavassa järjestyksessä. Kurssin vaatimukset... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 5 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Tämä kurssi kattaa huolintaliiketoiminnan perusteet. USD140 ... [+]

Tämä kurssi kattaa huolintaliiketoiminnan perusteet. Kaikki kurssimme ovat verkkokursseja.

Kurssi on suunnattu henkilölle, joka haluaa osallistua huolintaliikenteeseen hallinnollisessa roolissa , uudella rekrytoinnilla, joka alkaa toimialalta, vastaanottovirkailija tai huolintaliiketoiminnan avustaja tai joku, joka haluaa täydentää tai todistaa olemassa olevan tietopohjansa.

Tämä on itsenäinen todistuskurssi.

Opintojakson sisältö

Rahtikuljetusten rooliEnnakkojen tavaraliikenteen päivätKuormatraktorien liiketoimintarakenneReitit ja kuljetusmooditIntermodaalinen rahti ja multimodaalinen rahtiVie asiakirjatTuo asiakirjat

Kurssivaatimukset

Englanti, kaikki kurssit on kirjoitettu englanniksi, koska tämä on globaalin liiketoiminnan ensisijainen kieli.Tietokone, internetyhteys ja tulostin (jos haluat tulostaa kurssin).Kelvollinen sähköpostiosoite.Aika on varattu opintojen vaatimusten mukaan... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 14 päivää
Online
Lue lisää suomeksi
ShippingCollege

Online-tutkintotodistukset ja todistuskurssit, jotka kattavat selvitys- ja huolinta-alan, keskittyen erityisesti kansainvälisiin sopimuksiin ja maksuihin, merikuljetuksii ... [+]

Olemme maailmanlaajuinen korkeakoulu, joten kaikki kurssimme ovat verkkokursseja. Tarjoamme:

- Pilottitodistuksen kurssien selvitys- ja välityspalvelut - USD70 per todistuskurssi

- Selvitys- ja välitystutkintokurssi - USD540

- Freight Forwarding Foundation -sertifikaatin kurssi - USD140

Lisätietoja näistä kursseista on alla.

Pilotitodistusten kurssien selvitys- ja välitys

Nämä kurssit kattavat selvitys- ja huolinta-alan keskittyen erityisesti kansainvälisiin sopimuksiin ja maksuihin, merikuljetuksiin ja tulliin. Kaikki kurssimme ovat verkkokursseja.

Täytä kaikki 11 pilottitodistusta ja voit kirjoittaa selvitys- ja välitystodistuksen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB