The London School of Economics and Political Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

The London School of Economics and Political Science (LSE) on yksi tärkeimmistä yhteiskuntatieteellisistä yliopistoista maailmassa.

Vuonna 1895 perustettu LSE oli Sidney Webbin (1859-1947) aivoturva, jota tukivat hänen vaimonsa, yhteiskuntatutkija Beatrice Webb (1858-1943), politologi Graham Wallas (1858-1932) ja kirjailija G Bernard Shaw (1856). -1950), kaikki neljä olivat Fabian-seuran jäseniä. Ensimmäiseksi johtajaksi nimitettiin taloushistorioitsija William Hewins (1865-1931).

Alusta alkaen koulu oli avoin miehille ja naisille, ja se otti vastaan ulkomaalaisia opiskelijoita. Koulu oli sitoutunut tarjoamaan opiskelijoilleen "tieteellistä koulutusta tutkimus- ja tutkimusmenetelmistä" sekä tutkimusresursseja, ja vuonna 1896 se perusti kirjaston, joka tunnetaan vuodesta 1928 Britannian valtio-oppi politiikan ja talouden tiedekirjasto.

Nykyään LSE: stä on tullut yksi maailman merkittävimmistä yhteiskuntatieteellisistä yliopistoista Harvardin, UC Berkeleyn ja Stanfordin rinnalla. LSE: llä on 23 akateemista osastoa, 22 tutkimuskeskusta ja yli 4 miljoonaa painettua kirjastoesitettä, ja se on yhteiskuntatieteissä 2. sija (QS World University Ranking 2017-2018). 50 prosenttia LSE: n tutkimuksesta, mikä on suurempi osuus kuin missään muussa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistossa, on jatkuvasti saanut korkeimman 4 * -luokituksen, joka luokitellaan maailman johtavaksi.

Yli 300 julkisella luennolla ja keskustelulla julkisten tapahtumien kalenteriin on osallistunut puhujia, kuten Nelson Mandela, Dalai Lama, Sheryl Sandberg, Angela Merkel, Bill Clinton, Juan Manuel Santos, Lontoon pormestari Sadiq Khan, Vivienne Westwood ja muut merkittävät henkilöt. yhteiskunnan ja politiikan.

LSE-kokemus on häpeämättömästi kaupunkia ja suurkaupunkia; olemme asioiden ytimessä, sekä älyllisesti että fyysisesti. Lontoon keskustakampuksemme on vieressä Royal Courts of Justice -rakennuksesta, kun taas finanssialue, Westminster sekä parlamentin talot ja Covent Garden ovat helpon matkan päässä.

LSE: n erikoistunut yliopisto, jolla on kansainvälinen kokemus, ulottuu Lontoon keskustan kampuksesta ympäri maailmaa. Koululla on kosmopoliittinen opiskelijakunta, kampuksella puhutaan noin 11 800 kokopäiväistä opiskelijaa 133 maasta ja yli 100 kieltä. Globaalissa alumniyhteisössämme on 148 000 aktiivista alumnia 200 maassa ympäri maailmaa ja 100 maassa ja erityisryhmiä, jotka tarjoavat verkottumisen ja ammatillisen kehityksen mahdollisuuksia. Lisäksi noin 46 prosentilla henkilöstöstämme, yli 3 300, on peräisin Ison-Britannian ulkopuolisista maista.

Pääperiaatteemme

Visiomme on selkeä, mutta ratkaistavana on haasteita: maailmassa on edessään taloudellinen epävarmuus, poliittiset erimielisyydet, sosiaaliset muutokset ja anti-henkisen mielipiteen nousu. Tässä yhteydessä ohjaavat periaatteemme ovat tärkeitä ja ne vaikuttavat päätöksentekoon tulevina vuosina.

Pidä huippuosaamista osallistavan ja monimuotoisen yhteisön kautta

Vedämme yhteen kykyjä kaikista paikoista ja taustoista, monipuolistamme tiedekuntiamme ja laajennamme opiskelijoiden pääsyä varmistaaksemme, että LSE on elinvoimainen ja kannustava työ- ja opiskelupaikka, jossa erilaiset näkökulmat menestyvät vankan, mutta kunnioittavan keskustelun kautta.

Laajenna vaikutustamme ja tavoita

Käytämme kokoontumisvaltamme saadaksemme globaalit johtajat, innovoijat ja muutoksentekijät yhdessä vaikeiden kysymysten ratkaisemiseksi ja tuottamaan merkittävää hyötyä yksilöille ja yhteisöille kaikkialla maailmassa. Teemme yhteistyötä paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa luodaksemme uusia yhteyksiä ja haastamme vanhoja ajattelutapoja ottamalla alumnit, ystävämme ja kumppanimme mukaan keskusteluun.

Varmista kestävä tulevaisuus

Me näemme tietä yhteiskuntatieteiden kestävän tulevaisuuden rakentamisessa pitämällä yllä tiukat tutkimusstandardit, varmistamalla tutkimuksen ja stipendien rahoituksen, monipuolistamalla tulojamme ja hyödyntämällä resurssejamme parhaalla mahdollisella tavalla.

LSE 2030

Strategiamme asettaa ohjaavat periaatteet ja sitoumukset, jotka auttavat meitä muokkaamaan maailman tulevaisuutta ja saavuttamaan tavoitteemme olla johtava yhteiskuntatieteellinen instituutti, jolla on suurin globaali vaikutus.

LSE avasi ovensa vuonna 1895 kolmen huoneen ja 200 opiskelijan kanssa. Nykyään yli 11 000 opiskelijaa opiskelee tutkintoa Lontoon keskustan kampuksella, kun taas yli 40 000 opiskelijaa opiskelee kampuksella tai etäyhteydessä. Mutta vaikka paljon on muuttunut, yksi asia pysyy muuttumattomana: sitoutumisemme LSE: n alkuperäiseen visioon "ihmisten ja ideoiden yhteisöksi, joka on perustettu tuntemaan asioiden syyt yhteiskunnan parantamiseksi".

Kun katsomme tulevaisuutta, teemme sen kansainvälisesti tunnettuna laitoksena, jolla on maine erinomaisesta opetuksesta, tutkimuksesta ja julkisesta sitoutumisesta yhteiskuntatieteisiin. Koulun tapahtumilla on potentiaalia muuttaa maailmaa - ja näinä levottomina aikoina yhteiskuntatieteitä tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Olen ylpeä LSE-alumnina ja olen uskomattoman kunnia olla vastuussa johtaa koulua ja auttaa muokkaamaan sen tulevaisuutta. Iloitsen LSE: n tilaisuudesta olla esimerkki tulevina vuosina ja käyttää ainutlaatuisia vahvuuksiamme aktiiviseen panokseen positiiviseen muutokseen maailmassa.
Minouche Shafik
LSE: n johtaja

Opiskelijaelämä

LSE: llä on yksi kampus Lontoon keskustassa lähellä Thames-jokea, Covent Gardenia ja Theatrelandia, kuninkaallisia tuomioistuimia ja monia muita Lontoon nähtävyyksiä. Kaikki rakennuksemme sijaitsevat samoilla kaduilla, mikä tarkoittaa, että kampuksella on todellinen yhteisötunne. Siellä on myös runsaasti tukipalveluja, jotka auttavat varmistamaan, että saat kaiken irti LSE-kokemuksestasi.

Sijainnit

Holborn

Osoite
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta