University of Birmingham Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

116285_logos3.png

Haastavia suuria mielialoja ja niiden tulevaisuuden muotoilua

Tule alan johtajaksi jatko-opiskelijaksi Birminghamin yliopistosta . Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimmista akateemisista laitoksista , se yhdistää pitkät historian tiukan tutkijat ja tiedollinen osaaminen meidän tiedekunnan innovatiivisia opetusmenetelmiä.

Birminghamin yliopiston joustavat online-oppimiskurssit yhdistävät sinut kansainvälisen tiedekunnan ja vertaisarvioijien kanssa, joten voit saada tärkeitä uravalmiuksia ja informaatiota maailmanlaajuisesta näkökulmasta. Russellin ryhmän jäsenenä Birminghamin yliopisto ympäröi myös opiskelijoita, joilla on huippututkimus ja ammatilliset yhteydet sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Maailman huippuyksikkö (QS World University Rankings 2018) ja Russell Groupin jäsen Birminghamin yliopisto ovat haastavia ja kehittäneet johtava mieli yli vuosisadan ajan. Tämä perinne jatkuu tänään, ja ympäröi opiskelijoita, joilla on huippututkimus ja ammatilliset yhteydet sekä yksityisellä että julkisella sektorilla - riippumatta siitä, missä ja miten opiskelet.

"Birminghamin yliopisto soveltaa hienoa" käytännönläheistä "lähestymistapaa verkossa tapahtuvaan opetukseen - joko online-istuntojen kautta, sähköpostilla tai jopa Skype-ohjelmalla. Myös verkko-mahdollisuudet ovat hyvät - kaikkein tehokkain mielestäni erilaisten ryhmäprojektien kautta.

Safiya Carroll, nykyinen Online MSc International Business opiskelija (Jamaika)

Meillä on ilo tarjota seuraavat 100% online-jatko-tutkinto:

Tartu tulevaisuuteesi online-oppimiseen, joka on suunniteltu modernille jatko-opiskelijalle.

Lue lisää

Sijainnit

UK Online

Osoite
UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin