University of Bolton - Online Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Western International College Online tarjoaa tutkinto-ohjelmia erikoisaloilla, kuten liiketoiminta ja kirjanpito. Eri akateemisen taustan ja tason opiskelijat voivat liittyä WINC Onlineen keinona ansaita säätiön, perus- ja jatkotutkinto-tutkinnot.

WINC Online on osa monikansallista Knowledgucate-instituuttiryhmää, jonka pääkonttori on AAE.

Tietokanta omistaa ja ylläpitää leikkikoulujen, K-12-koulujen, yliopistojen edeltävien korkeakoulujen, perus- ja jatkotutkinto-korkeakoulujen sekä Intian yliopiston ketjua. Se omistaa ja ylläpitää myös oppilaitoksia Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Isossa-Britanniassa sekä tarjoaa ohjelmia online-tilassa.

WINC Online on Yhdistyneen kuningaskunnan WINC: n verkko- / etäopetuksen siipi, joka on perustettu yksinomaan tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuus suorittaa akkreditoitu pätevyys vaarantamatta heidän työ- tai perheaikataulujaan. WINC Online -palvelun kautta tarjoamat ohjelmat ovat yhteistyössä akkreditoitujen instituutioiden tai yliopistojen kanssa, ja niitä opetetaan ja arvioidaan samojen standardien mukaisesti kuin perinteisessä mallissa.

128896_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Miksi opiskella Western International College Online: n kanssa?

RAK on perustanut LAK: n (Western International College) perustamiseen TAC-akkreditoidun korkeakoulun Tottenham Halessa, Lontoossa, Englannissa. WINC London on Ison-Britannian toiminnan keskipiste, ja tarjoamme mielellämme sekä opetettuja että verkkokursseja yhdessä Yhdistyneen kuningaskunnan kumppaneiden kanssa.

Kurssin toimitus

Toisin kuin useimmat online-tutkinto-ohjelmat, joissa suurin osa opettajien ja opiskelijoiden vuorovaikutuksesta tapahtuu asynkronisesti, WINC OL -toimitusjärjestelmä mahdollistaa säännölliset yhteysistunnot synkronisesti.

Oppimismahdollisuudet

Suurimmassa osassa kursseja yhdistetään osoitetut lukemat oppikirjoista ja muusta materiaalista, verkkoharjoitukset, ongelmat tai ohjaajan laatimat aktiviteetit, vuorovaikutteiset keskustelut tapauksista, tilanteista.

Online-arviointi

Arviointien tarkoituksena on heijastaa ja kehittää taitoja, joita johtajat käyttävät ammatillisessa ympäristössään, joten sinua arvioidaan kirjallisissa tehtävissä, esityksissä, heijastavissa salkkuissa ja henkilökohtaisissa kehityssuunnitelmissa.

Verkko-oppimisen kohokohdat

Tunnit järjestetään verkkoympäristössä. Voit kirjautua sisään milloin tahansa sinulle sopivalla tavalla LMS: ään. Kun olet online-tilassa, kommunikoit ohjaajien ja opiskelijoiden kanssa.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Western International College,
Berol House Unit 3K, 25 Ashley Road

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin