University of East London Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

149138_1200X628-D.png

145350_011.jpg

Itä-Lontoon yliopistossa kannatamme akateemista huippuosaamista, innostavaa opetusta ja huippuluokan projekteja todellisessa maailmassa.

Olemme yksi johtavista nykyaikaisista yliopistoista Britanniassa tutkimusta varten. Akateemikkomme tuovat tämän tutkimuksen luokkahuoneeseen varmistaen, että oppimasi edustaa viimeisintä ajattelua aiheesta.

Kurssit tarjotaan

MBA

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden kehittää akateemista taustaa liiketoiminnan ja johtamisen ydinalueilla.

LLM (yleinen)

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden parantaa kykyäsi löytää palkitsevaa, tyydyttävää ja tuottavaa työtä.

MSc Big Data Technologies

Ohjelman valmistuneiden odotetaan saavan kattavan ja kriittisen käsityksen kaikista laajamittaisen data-analyysin käsitteistä ja toiminnoista sekä osoittavan asiantuntemusta Big Data Analyticsissa.

MSc Tietojenkäsittelytiede

Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita suunnittelemaan ja kehittämään laajamittaisia ohjelmistojärjestelmiä kehittämällä heidän tietämystään ja tutkimustaitojaan tietotekniikassa, tietokonenäkössä ja data-analytiikassa.

MSc Rakennustekniikan hallinta

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään rakennusalan monitieteisten organisaatioiden johtamisen asiantuntijoita, jotka voivat soveltaa teoriaa käytännössä ja joilla on kyky työskennellä kansainvälisessä ympäristössä.

MSc Data Science

Suunniteltu kehittämään datatieteen tietämystä ja tutkimustaitoja, ymmärrystä ekologiasta, jossa datatieteilijä toimii, ja ammattitaitoja datatieteen tekniikoissa.

Tietoturvan ja digitaalisen rikostekniikan maisteri

Ohjelma keskittyy tietoturvan ja digitaalisen rikosteknisen alan taitojen kehittämiseen yhdistelemällä teoriaa, edistyneitä käytännön taitoja ja kokemuksia.

MSC Kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa

Ohjelman tavoitteena on kehittää taitoja, joita tarvitaan nykypäivän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä esiintyvien mahdollisuuksien ja haasteiden onnistuneeseen käsittelemiseen.

Kansainvälisten suhteiden maisteri

Tavoitteena on kehittää kykyä analysoida asioita ja keskusteluja sekä ymmärtää kontekstit ja analyyttiset puitteet, joissa kansainväliset suhteet toimivat.

Palkkiot ja rahoitus

Julkinen rahoitus ja opintolainat

Julkishallinnon rahoitukseen ja opintolainoihin on useita mahdollisuuksia, joita saatat hakea. Lisätietoja saat käymällä osoitteessa https://www.gov.uk/masters-loan/

Sijoittaminen tulevaisuuteen

Jatko-opiskelu on sijoitus tulevaisuuteen. Saamasi tiedot, taidot ja kokemus auttavat sinua erottumaan erittäin kilpailukykyisillä jatko-opiskelijoiden työmarkkinoilla, käynnistämällä sinut urallasi tai viemällä nykyisen urasi uuteen suuntaan.

Lukukausimaksut

Itä-Lontoon yliopisto tarjoaa huomattavasti alhaisempia maksuja online-ohjelmistaan. Ota yhteyttä opiskelijaneuvojaan saadaksesi lisätietoja.

Ulkoinen rahoitus

Erilaiset ulkopuoliset organisaatiot ja tutkimusneuvostot tarjoavat rahoitusta jatko-opiskelijoiden tukemiseksi heidän opinnoissaan.

Online-kokemus

Verkko-oppiminen on mullistanut korkeakoulutuksen. Verkko-opiskelijana voit oppia omalla viikoittaisella aikataululla, opiskella missä vain on sopivinta, ja säilyttää työsi tai huolehtia edelleen perheestäsi. Nimeämäsi opiskelijaneuvoja auttaa sinua tutustumaan koko prosessiin. Ennen kuin aloitat opintosi, hän on vieressäsi aina, kun tarvitset tukea, ja tukee sinua edelleen valmistumisesi asti.

Mielipiteitä

"Tämä kurssi on auttanut minua kehittämään tietojeni analysointitaitojani ja ymmärtämään tietojen käyttöä yhteiskunnassa, ja arvaamaan mitä, voin nyt ohjelmoida avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, mikä antaa minulle luottamusta tulevaan uraani."

Maddie King
MSc Data Science

"Itä-Lontoon yliopiston kansainvälisten suhteiden maisteriohjelma on ollut miellyttävä ja hyödyllinen kokemus. Luennot ovat kiinnostavia ja innostavia, ja henkilökunta on ystävällistä ja lähestyttävää. Tämä kurssi on antanut minulle työkalut ja luottamuksen edetä urallani."

Katy Savage
MSc kansainväliset suhteet

145351_02.jpg

Sijainnit

Verkko Yhdistynyt kuningaskunta

University of East London Online

Osoite
University Way, Royal Docks, London E16 2RD, United Kingdom
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
0035724747500

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin