University of Essex Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa University of Essex Online . Jos haluat parantaa ammatillista uraa, online-etäopiskelumme ja jatko-opinnot ovat joitakin kustannustehokkaimmista, kätevimmistä ja joustavimmista tavoista tehdä se. Paranna koulutusta ja uraa riippumatta maantieteellisestä sijainnista, työstä tai henkilökohtaisista sitoumuksista.

Opiskellessasi University of Essex Online saat pätevyytesi arvostetusta Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistosta ja saat kaiken akateemisen tuen, jonka olet odottanut saavan kampuksella.

Miksi opiskella University of Essex Online ?

  • Tehosta urasi ja ansaita potentiaalia taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.
  • Laadukas opetus alan ammattilaisilta yhdistettynä uusimpaan verkko-opetusteknologiaan.
  • Olemme saaneet johdonmukaisesti ylimääräisiä opiskelijoiden tyytyväisyysluokituksia riippumattomasta kansallisesta opiskelijakyselystä, joka sai 89%: n pistemäärän opiskelijan tyytyväisyydestä vuonna 2019.

Meistä

Tarjoamme perustutkinto- ja jatko-opintoja verkossa sekä Britannian että kansainvälisille opiskelijoille, joiden avulla he voivat hyötyä joustavasta lähestymistavasta opiskeluun ja säilyttää laadun ja tuen, jota odotat Yhdistyneen kuningaskunnan ylimmältä yliopistolta.

Jäsenneltyjen etäoppimiskurssimme avulla voit työskennellä tutkintosi saavuttamiseksi käyttämällä ainutlaatuista virtuaalista oppimisympäristöä, ja sinulla on silti pääsy kaikkiin tukiin ja palveluihin, joita voit odottaa saavan kampuksella. Olitpa opiskelija, joka haluaa parantaa ammatillista uraasi, tai koulunkäynnin päättäjä, joka on valinnut tulot ja arvokkaan työkokemuksen tutkinnon suorittamisen aikana, verkkoopiskelu on kustannustehokas, kätevä ja joustava tapa tehdä se.

Sijainnit

Colchester

Osoite
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Colchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat