University of Essex Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa University of Essex Online . Jos haluat parantaa ammatillista uraa, online-etäopiskelumme ja jatko-opinnot ovat joitakin kustannustehokkaimmista, kätevimmistä ja joustavimmista tavoista tehdä se. Paranna koulutusta ja uraa riippumatta maantieteellisestä sijainnista, työstä tai henkilökohtaisista sitoumuksista.

Opiskellessasi University of Essex Online saat pätevyytesi arvostetusta Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistosta ja saat kaiken akateemisen tuen, jonka olet odottanut saavan kampuksella.

Miksi opiskella University of Essex Online ?

  • Tehosta urasi ja ansaita potentiaalia taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.
  • Laadukas opetus alan ammattilaisilta yhdistettynä uusimpaan verkko-opetusteknologiaan.
  • Olemme saaneet johdonmukaisesti ylimääräisiä opiskelijoiden tyytyväisyysluokituksia riippumattomasta kansallisesta opiskelijakyselystä, joka sai 89%: n pistemäärän opiskelijan tyytyväisyydestä vuonna 2019.

Meistä

Tarjoamme perustutkinto- ja jatko-opintoja verkossa sekä Britannian että kansainvälisille opiskelijoille, joiden avulla he voivat hyötyä joustavasta lähestymistavasta opiskeluun ja säilyttää laadun ja tuen, jota odotat Yhdistyneen kuningaskunnan ylimmältä yliopistolta.

Strukturoidut etäopiskeluohjasi antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä tutkintoasi varten ainutlaatuisessa virtuaalisessa oppimisympäristössä ja silti saada kaikki tukipalvelut ja palvelut, joita saatte odottaa kampuksella. Olipa opiskelija, joka haluaa parantaa ammatillista uraasi tai koululaisen, joka on valinnut tuloja ja arvokasta työkokemusta tutkintoon tutkintoon, verkko-opiskelu on kustannustehokas, kätevä ja joustava tapa tehdä se.

Sijainnit

Colchester

Osoite
University of Essex Online, West Gate, 6 Grace Street
LS1 2RP Colchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

UK Online

Osoite
UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat