Lue virallinen kuvaus

Etsitkö inspiraatiota ja haasteita menestyä tutkintoasi varten? University of Hull Online on täydellinen valinta. Saat opetuksen huippuosaamista ja uraa parantavia mahdollisuuksia, joista olemme tunnettuja. Lisäksi joustavuus verkko-opiskeluun.

University of Hull Online -sovelluksen avulla saat asiantuntijaopetuksen, mahdollisuudet ja inspiraation, jota tarvitset menestymiseen.

Sovita opinnot työn ja muiden sitoumusten ympärille, kun saat siirrettäviä taitoja ja tietoja, joita työnantajat arvostavat.

Miksi liittyä meihin?

Palkittu hopealla erinomaisesta opetuksen tasostamme vuonna 2018 *
* Myönnetään hopea opetussuunnitelmassa, joka tunnustaa erinomaisen opetuksen ja oppimisen Ison-Britannian yliopistoissa ja korkeakouluissa

Times Higher Education on nimittänyt 50 Ison-Britannian tutkimuslaitosta tutkimusvoiman puolesta

95,9% opiskelijoista on töissä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluttua valmistumisestaan **
** Ison-Britannian kokopäiväiset päätoimiset ensimmäisen asteen opiskelijat; Korkeakoulututkinnon suorittaneiden tutkijoiden määrätutkimus lukuvuodelle 2016/17, jonka on julkaissut korkeakoulutustilastovirasto 2018.

Ota seuraava askel urallasi

Etsitkö inspiraatiota ja haasteita menestyä tutkintoasi varten? University of Hull Online on täydellinen valinta. Saat opetuksen huippuosaamista ja uraa parantavia mahdollisuuksia, joista olemme tunnettuja. Lisäksi joustavuus verkko-opiskeluun.

Tässä on joitain syitä liittyä meihin.

 • Aloita uramatkalla. Kaikki kurssimme on suunniteltu työllistettävyyttä ajatellen. Opit koko opintosi ajan työnantajan arvostamia merkityksellisiä ja siirrettäviä taitoja.
 • Tee ansioluettelosi erottuvaksi. Meillä on läheiset suhteet teollisuuteen, hallitukseen ja muihin kumppaneihin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden käyttää reaalimaailman tietotaitoa ansioluettelosi parantamiseksi.
 • Ole yhteydessä hyvin. Verkkokurssimme yhdistää sinut samanhenkisten opiskelijoiden maailmanlaajuiseen yhteisöön. Voit jakaa arvokasta tietoa ja näkökulmia tovereidesi kanssa opiskellessasi.
 • Tee elinikäisiä ystäviä. Suhteet, jotka rakennat opiskellessasi kanssamme, eivät lopu, kun olet suorittanut kurssin. Kanssamme sinulla on elinikäinen uraohjaus. Ja pääsy 85 000 hengen maailmanlaajuiseen alumniverkostoomme.
 • Liity osallistujien, johtajien, vaikuttajien ja asiantuntijoiden luetteloomme. Alummeihin kuuluu Tom Watson, työväenpuolueen varajohtaja; Jeremy Darroch, Sky UK: n toimitusjohtaja; ja Dame Eleanor King, Englannin ja Walesin hovioikeuden tuomari.
 • Auta muuttamaan maailmaa. Hullin yliopistossa olemme sitoutuneet antamaan sinulle asiantuntijoiden opetusta ja tukea, jota tarvitset paremman maailman rakentamisessa. Siksi mottomme on 'Lampadas Ferens' , käännettynä 'kantaen oppimisen valoa'. Tule ja liity meihin!Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Joustava verkko-opiskelu

University of Hull Online asiantuntijaohjaajamme rohkaisevat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Sinun ei tarvitse tehdä taukoa työstä tai henkilökohtaisista sitoumuksista, kun opiskelet osa-aikaisia online-kurssejamme.

Syyt opiskella verkossa kanssamme

 • Opiskele omilla ehdoillasi. Sinulla on helppo online-käyttöoikeus kaikkiin kurssimateriaaleihisi pöytätietokoneelta tai tablet-laitteelta ilman lisäkustannuksia.
 • Pidä työsi ja elämäsi tasapaino. Hallittavissa olevien viikoittaisten aiheiden avulla voit ajoittaa opinnot työsi ja henkilökohtaisten sitoumustenne ympärille.
 • Ole osa globaalia yhteisöä. Jaa tietoa ja näkökulmia ikätovereiden kanssa ympäri maailmaa ja rakenna globaaleja ammatillisia verkostoja.
 • Omistettu tuki. Sinulla on pääsy omistettuun opiskelijaneuvojaan, joka antaa sinulle tukea opinnoissasi aina, kun sitä tarvitset.

Kuinka se toimii

 • Kiinnitä, kun opit. Opintoihin sisältyy interaktiivinen sekoitus online-keskustelupalstoja, tilattavia luentoja ja live-webinaareja.
 • Hanki apua ohjaajiltasi, kun tarvitset sitä. Verkko-oppimisalustomme kautta sinulla on helppo pääsy tukeen ja palautteesi ohjaajaltasi.
 • Lähetä tehtäväsi verkossa. Sinun ei tarvitse huolehtia matkakustannuksista, viisumeista tai lomasta. Kaikki tehtävät lähetetään ja luokitellaan verkossa.
 • Aloita peruslaitteisto- ja ohjelmistovaatimukset. Teemme verkko-oppimiskokemuksestasi mahdollisimman vaivatonta.
 • Maksa kuten mennä tai maksa etukäteen. Tarjoamme joustavia maksutapoja, jotta voit hallita taloutta.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

University of Hull Online

Käytä kielen voimaa ja kehitä erottuvaa ääntäsi kirjailijana. Muuta intohimoasi lukemiseen kykynä tuottaa julkisen tunnustuksen arvoinen proosa. Riippumatta mieltymyksesi ... [+]

Käytä kielen voimaa ja kehitä erottuvaa ääntäsi kirjailijana.

Kurssin yksityiskohdat

Seuraava aloituspäivä: 23. syyskuuta 2019Hakemuksen jättämisen määräaika: 16. syyskuuta 2019Kesto: kaksi vuotta (osa-aikaisesti)Muoto: verkossa, valinnaisilla henkilökohtaisilla tapahtumillaKahden vuoden kurssin kokonaiskustannukset: 9 400 puntaaSisäänpääsyvaatimuksetVähintään 2,2 kandidaatin tunnustusta tai vastaava kansainvälinen tutkinto. Hakijoita, jotka eivät täytä tätä vaatimusta, voidaan silti harkita, mutta heidän on esitettävä hakemuksen yhteydessä esimerkkejä asiaankuuluvista julkaistuista töistä.Enintään 3000 sanan luova kirjoitusnäyte (fiktio tai muu)IELTS 6.0 -pistemäärä (vähintään 5,5 jokaisessa taidot), jos äidinkieli ei ole englanti (tai muu Hullin yliopiston hyväksymä englanninkielinen pätevyys).Kaksi viitettä, joista yhden on oltava akateeminen viite ja toinen voi olla teosviite.Miksi tämä MA?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Hull
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Find Your Light | University of Hull