University of Portsmouth Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi liittyä meihin?

Portsmouth on portti kaupunki, joka on avoin maailmalle. Yliopistomme on sama. Osa-aikaisilla verkkokursseillamme voit opiskella mistä päin maailmaa tahansa, kun se sopii sinulle. Kanssamme saat tietoja ja taitoja parantaaksesi uranäkymiäsi ja kehittääksesi maailmanlaajuista verkostoa matkan varrella. Tule mukaan seuraavaan vaiheeseen koulutusmatkallasi. Katso, kuinka voimme auttaa viemään sinut minne haluat.

# 21
yliopisto Isossa-Britanniassa

(Guardian University Guide, 2020)

5
tähdet työllistettävyydestä

(QS World University Rankings)

3
aloituspäivämäärät vuodessa

Helmikuussa, toukokuussa ja syyskuussa

woman, laptop, business

Opiskelijamme ovat kaikkialta maailmasta. Olemme vastaanottaneet opiskelijoita lähes 150 maasta ja laskevat. Olisimme ilo toivottaa teidät tervetulleiksi!

Portsmouthin yliopiston osa-aikaiset verkkokurssit on suunniteltu sopimaan ympärillesi. Sinun ei tarvitse muuttaa taloon tai saada viisumia opiskellaksesi kanssamme. Voit käyttää kurssiasi mistä päin maailmaa tahansa Moodlen, DLE: n (helppokäyttöinen digitaalinen oppimisympäristö) kautta. Tämä on mahdollista, koska kaikki moduulimme, oppimistehtävämme ja arviointimme toimitetaan verkossa.

Kaikki kurssimoduulimme on jaettu hallittavissa oleviin viikoittain, jotta kurssi sopii elämäntyyliisi ja sitoumuksiin.

Valmistuttuaan Portsmouthin yliopistosta verkkokurssin kautta, tutkintotodistuksellasi on sama akateeminen paino kuin kampuksella.

Sijainnit

Portsmouth

Osoite
Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin