University of Sussex Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uusia tapoja oppia, uusia tapoja tehdä muutoksia

Sussexin yliopistolla on vuonna 1961 perustettu pitkäaikainen maine, joka tarjoaa kaikille maailmanluokan koulutuksen. Etäopiskelukursseillamme on mahdollisuus opiskella Sussexissä missä tahansa maailmassa.

Olemme tutkimusintensiivinen yliopisto, joka houkuttelee johtavia akateemikkoja ja opiskelijoita yli 100 maasta ympäri maailmaa. Haastamme yleissopimusta, joka edistää radikaaleja ja edistyksellisiä ideoita, jotta opiskelijat saavat erilaista koulutuskokemusta.

Tavoitteenamme on parantaa opiskelijoiden elämää ja tarjota heille työkaluja, joilla he voivat tehdä oman panoksensa ja muuttaa maailmaa.

”Pääasiallinen motivaationi kansainvälisen markkinointiopiskelijoiden opiskeluun oli saada enemmän ammattitaitoa ja kehittää tietoni. Verkko-oppimisen kätevyys ja joustavuus vetosi todella minulle. Opiskelemalla ja työskentelemällä internetissä voin opiskella ja työskennellä mukavasti.

Kathryn Huang - Digitaalinen markkinointijohtaja ja kansainvälinen markkinointi MSc (online) opiskelija, Vancouver, Kanada.

 • Vedä urasi
  Syventyä syvemmälle aiheeseen, joka kiehtoo sinua, ja edistä urasi niin, että työnantajat haluavat maailmanlaajuisesti.
 • Oppiminen verkossa
  Opettanut 100% verkossa ja kuusi alkamispäivää vuodessa, meidän kurssimme antavat sinulle mahdollisuuden aloittaa kurssi, kun pidät ja opiskelet omassa ajassa omasta kodistasi.
 • Opintojen tukeminen
  Hyödynnä oma online-opiskelija menestysjoukkue, joka tukee sinua matkallasi ilmoittautumisesta valmistumisvaiheeseen.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Opiskelu verkossa Sussexin kanssa

Ymmärrämme, että monet opiskelijat haluavat opiskella jatko-opintojaan uransa parantamiseksi. Online-maisteriohjelmamme on suunniteltu keskittymään työllistettävyyteen. Varmistamme, että opetus ja oppiminen ovat käytännöllisiä ja keskittyvät todellisiin tapaustutkimuksiin ja tarjoavat taitoja, joita voit ottaa suoraan työpaikalle.

Opettanut 100% verkossa, etäopiskelumme tarjoavat joustavuuden opintojasi varten elämäsi ja urasi ympärillä. Moduulit toimitetaan karuselli-mallin avulla, mikä tarkoittaa, että jos haluat milloin tahansa taukoa opinnoistasi, voit yksinkertaisesti siirtyä kurssille ja liittyä uudelleen, kun sinulla on aikaa omistautua opintoihisi uudelleen * .

Opetusta tekevät tutkijat ja harjoittajat, jotka ovat johtavia uraauurtavia tutkimuksia ja kehittävät uusia tapoja ajattelemaan maailmaa. Kuten kampuskursseillamme, jokaisen Masters-kurssin läpi kulkee selvästi Sussex-oppimistyyli. Sinua kannustetaan ajattelemaan pidemmälle ja haasta normi.

Opiskelemalla virtuaalisessa luokkaympäristössä saat paljon lisätaitoja, joita työnantajat arvostavat nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Työskentelet virtuaaliprojekteissa ja virtuaaliryhmissä, joissa opiskelijat sijaitsevat eri aikavyöhykkeillä ympäri maailmaa. Olet luottavainen työskentelemään digitaalisilla alustoilla ja olette digitaalinen mestari organisaatiossasi.

Verkkopalvelujen saatavuus on pidettävä mielessä, meidän kurssimme on rakennettu kaikille fyysisille ja kognitiivisille kyvyille kaikille maantieteellisille alueille.

Ja ihmiskokemuksella, joka korvaa etäopiskelun persoonattoman puolen, verkkokurssit kokoavat yhteen maailmanlaajuisen opiskelijoiden verkoston vertaisoppimisen ja keskusteluryhmien kautta.

Online-mestarit ovat täällä opiskelijoille kaikkialla, jotka haluavat tehdä omia muutoksia.

* enimmäiskestoaika koskee kursseja.117651_notes-macbook-study-conference.jpgKäynnistys Stock Photos / Pexels

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin