Lue virallinen kuvaus

Laki- ja liike-elämän läheisten yhteyksien ansiosta on järkevää, että oikeustieteelliseen koulutukseen erikoistunut asiantuntija pystyy kehittämään erinomaisen kauppakorkeakoulun.

Kun yritys keskittyy käytännön oppimiseen, Oikeustieteellisen tiedekunnan koulu pyrkii tekemään opiskelijat työllistyväksi ja valmis menestymään työpaikoilla. Olemme ylpeitä luomasta oikeaa oppimisympäristöä, jotta voit saavuttaa yrityksesi toiveet.

Sijoituksia

Oikeustieteen korkeakoulu sai vuonna 2017 kultaisen sijoituksen opetukseen, oppimiseen ja tuloksiin hallituksen johtamassa opetuksen huippuosaamisen kehyksessä (TEF). Tämä palkinto päättyi kesäkuussa 2019 ja korvattiin TEF Silverilla.

Monet oikeustieteelliseen yliopisto-ohjelmat ovat akkreditoineet arvovaltainen Chartered Management Institute (CMI) ja opiskelijat hyötyvät CMI tutkintotodistuksen lisäksi niiden tutkinnon onnistuneen loppuun mennessä.

Hyväksyttyjen ohjelmien opiskelijat saavat myös ilmaisen jäsenyyden CMI: lle opintojaksonsa ajaksi ja yhden vuoden opintojen päättymisestä. Edut sisältävät pääsyn Ison-Britannian suurimmalle hallintokirjastolle, pääsyn verkkovälittäjäverkkoportaaliin, palkkausjohtajien neuvontaa ja pääsyä online-CMI-mentorointiyhteisöön.

työllistettävyys

Työllistettävyys on kaiken liiketoiminnan ytimessä Business Schoolissa.

Meidän työllistämisryhmämme tarjoaa sinulle yhden henkilökohtaisia ​​neuvoja siitä, miten menestyksekkäästi käydä läpi liiketoimintakontaktit suurimmista Yhdistyneen kuningaskunnan rekrytoijista, kuten IBM: stä, Lloyds of Londosta ja Price Waterhouse Coopersista (PwC), jonka tapaat tapahtumia, työpajoja ja käyntejä organisaatioille, joiden avulla voit nähdä ensin, miten yritys toimii reaalimaailmassa.

liitännät

Oikeustieteellisen tietojemme ja kokemuksemme ovat mahdollistaneet maailmanlaajuisten yhteyksien luomisen oikeudellisissa ja liiketoiminta-aloissa, ja näiden yhteyksien kautta ymmärrämme, kuinka tärkeää on saada mahdollisuus liittyä tulevien työnantajien kanssa aloittaessasi sinun urasi.

Siksi olemme kehittäneet vahvoja globaaleja suhteita yrityksiin ja työnantajiin tarjoamaan erinomaisia ​​verkostoitumismahdollisuuksia.

Lontoon sijainti

Lontoon Law Business Schoolin jatko-opintokursseja opetetaan Lontoon Bloomsburycampuksella, joka sijaitsee pääkaupungin kaupallisen keskuksen sydämessä ja yhdessä Lontoon vilkkaimmista alueista.

Monet kursseistamme ovat saatavilla myös 100% verkossa.

Kurssimme

Oikeustieteellisen korkeakoulun kauppakorkeakoulu tarjoaa useita jatko-ohjelmiin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien:
  • MSc Strateginen liiketoiminnan johtaminen
  • MSc-johtaminen ja henkilöstöhallinto
  • MSc Kansainvälinen markkinointi
  • MSc Taloushallinto
  • MSc Global Accounting

Tarjoamme myös Master of Business Administration (MBA) kursseja, jotka on kehitetty ammattilaisten mistä tahansa kurinalaisuudesta, jotka haluavat edetä nykyisessä tehtävässään tai parantaa uransa edetä ylimmän johdon ja johtajuuden rooleja.

Tarjoamme kahta ohjelmaa, joiden avulla voit erikoistua kansainväliseen oikeuteen tai yrittäjyyteen.

  • MBA-yrittäjyys
  • MBA International Law

Monet kursseistamme ovat saatavilla myös 100% verkossa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

The University of Law Business School Online

MSc Johtaminen ja henkilöstöhallinto tarjoaa sinulle tarvittavaa asiantuntemusta henkilöstön tehokkaaseen johtamiseen ja johtamiseen maailmanlaajuisissa HR-järjestelmissä ... [+]

Online MSc Johtaminen ja Henkilöstöhallinto

MSc Johtaminen ja henkilöstöhallinto tarjoaa sinulle tarvittavaa asiantuntemusta henkilöstön tehokkaaseen johtamiseen ja johtamiseen maailmanlaajuisissa HR-järjestelmissä. Tutkintomme on yhdenmukaistettu Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) -standardien kanssa.

Kurssivaatimukset2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys.Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys.Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.Jatko-opinnot2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys.Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.Jatko-opinnot2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys.Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.Kesto... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School Online

MSc International Marketing on suunniteltu nykypäivän markkinointialan ammattilaisille ja on linjassa Chartered Institute of Marketingin arvostettujen standardien kanssa. ... [+]

Online MSc Kansainvälinen markkinointi

Yhteistyössämme GISMA Business Schoolin kanssa tämä kurssi on opiskeltavissa Berliinissä. Lisätietoja on osoitteessa www.gisma.com. Niille, jotka etsivät suurempaa joustavuutta, tämä kurssi on myös opiskeltavissa 100% verkossa. MSc International Marketing on suunniteltu nykypäivän markkinointialan ammattilaisille ja on linjassa Chartered Institute of Marketingin arvostettujen standardien kanssa.

Ohjelma tarjoaa perusteellisen perustan liiketoiminnalle ja markkinoinnin hallinnan erikoisemmille konsepteille ja sovelluksille. Sinulle altistuu markkinoinnin suhteellisuudelle ja miten strateginen markkinoinnin suunnittelu ja viestintä voivat auttaa kansainvälisen organisaation menestystä. Voit opiskella kurssin verkossa tai kasvotusten.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School Online

MSc Global Accounting tarjoaa jatko-palkinnon, jossa keskitytään voimakkaasti työllistyvyyteen. Se on ihanteellinen numeerista taustaa omaaville opiskelijoille, jotka ova ... [+]

Online MSc maailmanlaajuinen kirjanpito

MSc Global Accounting tarjoaa jatko-palkinnon, jossa keskitytään voimakkaasti työllistyvyyteen. Se on ihanteellinen numeerista taustaa omaaville opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään syvällistä asiantuntemusta ja kriittistä ymmärrystä globaalin kirjanpidon keskeisistä näkökohdista ja erityisesti jotka haluavat jatkaa tai siirtyä uraan globaalisti kirjanpito.

Maisteriohjelma on suunniteltu siten, että voit suorittaa kurssi 12 kuukauden aikana. Kehität laajan käsityksen tärkeimmistä käsitteistä globaalissa kirjanpidossa strategisen näkökulman kanssa globaalissa yhteydessä. Kauppakorkeakoulu on ylpeä käytännöllisen kokemuksen omaavien akateemikkojen ohjelmiin tarjoaman tiedon syvyydestä ja käytännöllisestä merkityksestä sen varmistamiseksi, että tutkimus on sulautettu merkitykselliseen tosielämän sovellukseen. Käytät teoreettisia käsitteitä sekä kirjanpito- ja rahoitusmalleja tosielämän tapaustutkimuksiin verkkoympäristössä. Ohjelma tarjoaa uralle vaadittavat henkiset perusteet nopeasti muuttuvassa työympäristössä, tiukan itsetuntemuksen ja henkilökohtaisen kehityksen lähestymistavan sekä merkittävän altistumisen työelämälle ja sen nykyisille vaatimuksille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School Online

MSc in Strategic Business Management on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI), ja se on tarkoitettu tutkinnon, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään syvällist ... [+]

Online MSc Strateginen Liikkeenjohto

MSc in Strategic Business Management on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI), ja se on tarkoitettu tutkinnon, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään syvällistä tietoa ja kriittinen ymmärtäminen keskeisiä näkökohtia strategisen liiketoiminnan ja hallinnan. Erityisesti ne, jotka haluavat harjoittaa, edetä tai siirtyä uraan liikkeenjohdossa, hyötyvät tästä kurssista.

Voit kehittää laajan käsityksen tärkeimmistä johtamisen käsitteistä strategisella näkökulmalla. Oikeustieteellisen korkeakoulun kauppakorkeakoulu ylpeilee akateemisten käytännöllisten kokemusten tuntemuksen syvyydestä ja käytännöllisyydestä. Soveltavat teoreettisia käsitteitä ja liiketoimintamalleja todellisiin tapaustutkimuksiin käytännön ympäristössä. Kurssia voi opiskella verkossa tai kampuksella. Tämä tutkinto on ihanteellinen niille, jotka ovat kiinnostuneita tulevasta ura-alueesta liiketoiminnassa ja johtamisessa, mukaan lukien johtajien, konsulttien, analyytikoiden tai yrittäjien roolit.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Law Business School Online

Tämä tutkinto on ihanteellinen niille, jotka ovat kiinnostuneita tulevasta urakehityksestä pankki-, henkilö- ja yritysrahoituksessa tai kirjanpitäjänä ja tarjoavat erinom ... [+]

Online MSc Yrityksen taloushallinto

Yhteistyössämme GISMA Business Schoolin kanssa tämä kurssi on käytettävissä opiskelemaan kampuksella Berliinissä. Lisätietoja on osoitteessa www.gisma.com. Niille, jotka etsivät suurempaa joustavuutta, tämä kurssi on myös opiskeltavissa 100% verkossa. Tämä tutkinto on ihanteellinen niille, jotka ovat kiinnostuneita tulevasta urakehityksestä pankki-, henkilö- ja yritysrahoituksessa tai kirjanpitäjänä ja tarjoavat erinomaisen perustan urallesi tai jatko-opinnoille. Muodollisen pätevyyden saamisen lisäksi voit rakentaa osaamisalueen, jonka voit näyttää tuleville työnantajille.

Olemme keskittyneet opiskelijoiden oppimiskokemukseen ja haluamme varmistaa, että tutkinnon suorittaneet ovat valmiita uraan, työnantajien vaatimat tiedot, taidot ja ominaisuudet. Voit opiskella ohjelmaa verkossa tai kampuksella. Opetushenkilöstöllämme on laaja käytännön kokemus, ja opiskelijoita opetetaan pienissä ryhmissä, jotka edistävät hyviä oppimissuhteita luennoitsijoiden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi