Lue virallinen kuvaus

Iso-Britannian sopimusvalmistuskonttori on johtava online-osallistumiskoulu tekniseen suunnitteluun, rakentamiseen, johtamiseen, englantiin ja koulutukseen sekä CPD-kursseihin.

Globaalina organisaationa se tarjoaa online-osallistumista (Live Online) kursseja opiskelijoille ympäri maailmaa. Se tarjoaa korkeakoulututkinnon kursseja, ammattikurssikursseja, CPD- ja koulutuskurssit rakentamiseen tulevaisuuden ammattilaisille, jotka jatkavat kirkkaiden uran saavuttamista ja voivat tulla rakentavaksi energiatehokkaiksi globaaleiksi johtajiksi. Lisäksi se tarjoaa tehokkaan englannin kielen NESOL-ohjelmalle, joka tarjoaa äidinkielenään muiden kielten kaiuttimia.

Online-osallistumiskurssi tarkoittaa, että sinun ei välttämättä tarvitse lähteä työpaikallasi, et välttämättä tarvitse lähteä kotisi ja perheesi kanssa. Sinä osallistut kotimaasi tai ulkomailla toimivien oppimiskeskusten live-luentoihin ja opetusohjelmiin. College tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia standardin Britannian koulutuksen kohtuuhintaan kurssimaksu. Sinusta tuntuu, että olet luokkahuoneympäristössä Online-osallistumiskursseilla.

Korkeakoulu on ylpeä sopimuksen ja kaupallisen johtamisen perustamisesta Kursseja ja sen saavutuksista arvonlisäyksen ja tavanomaisten kurssien avulla. Laatu ja arvo kurssit näkyvät menestystä sen opiskelijoille, jotka johtavat työmarkkinoilla.

Sinulla voi olla vaikeuksia valita oikea kurssi, joka vastaa tarpeitasi ja etuja, ja korkeakoululla on paikallisia uran neuvonantajia tai keskuksia Etelä- ja Itä-Aasiassa sekä Lähi-idässä auttaa. College aikoo laajentaa uransa neuvoo palveluja Venäjälle ja Etelä-Amerikkaan myös tulevaisuudessa. Uraa neuvonantajat ovat täällä opastaa ja auttaa valitsemaan kurssin, joka parhaiten vastaa teidän etuja ja uran toiveita.

College of Contract Management tarjoaa tunnustettu pätevyys ja taitoja, ja ne voivat avata oven tulevaisuuden uramahdollisuuksia ja etenemistä.

Opetus ja oppiminen

Opetus- ja oppimisstrategiat kustakin aiheesta johdetaan kurssin tuloksista. Collaborative Online Attendance -opetuksen menetelmiä käytetään ohjelman tavoitteiden saavuttamiseen, mukaan lukien live-verkko-opetukset, kurssitiedot, opetusohjelmat, harjoitukset, ryhmäkeskustelut, palautetta opiskelijoiden esityksistä ja online-esityksiä.

Online-osallistumismalli, joka rohkaisee yhteistyötä vuorovaikutteisessa oppimisympäristössä, on perinteisesti keskittynyt sisällön toimittamiseen ja viestintään sekä painottaen teknologian maailmaa.

Eri oppimisresursseja on kehitetty tukemaan itsenäistä oppimista. Luentomuistiinpanot, lukulistat, tehtävät ja tutoriaalitiedot tukevat riippumatonta verkko-oppimista. Opiskelijoiden odotetaan lukevan laajasti. Lukemisen avulla voidaan tutkia tiettyjä aiheita perusteellisesti, tarkastella erilaisia ​​näkökulmia, kehittää kysymyksiä ja tunnistaa mahdolliset vastaukset. Ryhmätyöskentely on suunniteltu niin, että oppilaat oppivat organisoimaan ja rakentamaan kollektiivisia tai yhteistyöhaluisia työprosesseja.

Opiskelijoita kannustetaan myös osallistumaan online-luennoille, jotka edistävät luennoitsijoiden ja opiskelijoiden välistä ääni- ja videoyhteyttä. Yliopisto on ottanut käyttöön tehokkaimman online-läsnäolon ja oppimiskeskusten strategian verkko-opetusten, opettajien ja keskustelujen helpottamiseksi luennoitsijoiden ja mentorin kanssa oppijoiden ja luennoitsijoiden vuorovaikutuksen lisäämiseksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomi syventävistä opinnoista

The College of Contract Management (Online)

Sopimussuunnittelun ammattipätevyyden jatkokoulutus antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa urasi sopimuspäällikkönä / projektipäällikkönä / sopimuspäällikön / vaatimusten ... [+]

Sopimusten hallinta ammattikurssi Kurssikehitys yhteensä 1.490 € Kokonaistalous 50 ECTS (Eurooppalainen opintosuoritusten siirto ja kertymä) Moduulien lukumäärä 8 Voit oppia samalla työskentelet

Accredited by Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors, Chartered Institute välimiehiä, Chartered Management Institute ja Quantum Surveyor International

Käyttöönotto

Sopimussuunnittelun ammattipätevyyden jatkokoulutus antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa urasi sopimuspäällikkönä / projektipäällikkönä / sopimuspäällikön / vaatimusten konsulttina / projektinohjausinsinöörinä. Kurssi on suunniteltu ammattilaisille, jotka työskentelevät rakennuspäällikkönä / rakennuttajapäällikkönä / projektipäällikkönä / rakennusinsinööreinä / rakennuttajina / lakimiehenä rakennus- ja öljy- ja kaasuteollisuudessa. Jos olet suorittanut konetekniikan tai kvantitatiivisen laskennan, lain tai hallinnan tai muiden asiaankuuluvien rakennustutkimusten kandidaatin, se voi johtaa palkitsevaan ammatilliseen uraan rakennus-, öljy- ja kaasuteollisuudessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
6 - 9 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The College of Contract Management (Online)

Kurssilla opit helpoin tapa läpäistä kokeet, mitä tarkastaja etsii kirjoitus- ja puhuuskokeissasi, miksi olet epäonnistunut testeissä, joissa on yleisiä virheitä ja joita ... [+]

IELTS-tentti on haaste

IELTS (International English Language Testing System) on suosituin tentti, jolla arvioidaan hakijan englanninkielistä tasoa englanninkielisten maiden yliopistokurssille, maahanmuutto- ja viisumihakemuksille.

Tällä hetkellä IELTS-testi on saatavilla yli 130 maassa ja sitä voidaan käyttää jopa 48 kertaa vuodessa. Joten missä tahansa olet, pääset seuraamaan IELTS-koevalmistelujen verkkokurssia.

Se on välttämätöntä:

Pääsy yliopistoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa Siirtymäsovellukset Australiaan, Kanadaan ja Uuteen-Seelantiin Riippuu pysyvästä viisumihakemuksesta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
276 - 900 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi