ILERNA Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ILERNA Online Italia

Virallinen verkkokoulutus Espanjassa. Tunnettavat terveydenhuollon ammatit Italiassa.

Opiskele numero 1: n ammatillisessa online-ammatillisessa koulutuskeskuksessa Espanjassa ja hanki pätevyys harjoittaa terveydenhuollon ammattia Espanjan alueella. Kun olet saanut pätevyytesi, voit pyytää ammattipätevyytesi tunnustamista Italiassa. Lyhyessä ajassa italiaksi, etänä ja ilman tarvetta mennä pääkonttoriin Espanjassa. Vapaa pääsy!

  • Espanjan viralliset tutkinnot verkossa. Tunnettavat terveydenhuollon ammatit Italiassa.
  • Opiskele etäältä italiaksi kirjoitetulla didaktisella aineistolla.
  • Voit suorittaa kokeita Italiassa. Tarvitsematta mennä Espanjaan.

Täysin italiaksi

Sinun ei tarvitse mennä Espanjaan tai oppia espanjaa, opiskelet verkossa, didaktinen aineisto on kirjoitettu kokonaan italian kielellä ja muutama presidentin oppitunti järjestetään Milanossa.

Tietysti otat tentit italialaisessa toimistossa ja italiaksi. Suostumuksella käsittelemme henkilökohtaisesti tämän ammattipätevyyden tunnustamista koskevaa pyyntöä Italiassa. Sinun tarvitsee vain kysyä! Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä.

work flow

Opiskele verkossa ILERNAssa

Modulaarinen kirjoitus

Termillä modulaarinen tarkoitamme moduuleiksi tehtyä kurssia. Kullekin lukukaudelle ILERNA Online tarjoaa kaikki tietyn koulutusjakson mukaiset ammatilliset moduulit, sinä valitset haluamasi opintojakson lukukauden aikana. Ilman rajoituksia ja velvoitteita, joita on noudatettava. Toisin sanoen, oppimisen helpottamiseksi, aiheiden valinta on vain opiskelijan tehtävä, perustuen hänen odotuksiinsa, opiskeluun ja etenkin hänen tarpeisiinsa. Tärkeää on, että kaikki moduulit, joille tentit on tehtävä lukukauden lopussa, ostetaan ennen lukukauden alkua.

Kunkin lukukauden lopussa on itse asiassa mahdollista suorittaa valittuihin moduuleihin liittyvät tentit. Kun kunkin moduulin tentti on suoritettu, lopullinen piste pidetään ikuisesti. Hammashygienistin nimi saadaan suoritettuaan kaikki kurssille liittyvät kurssit.

Virtuaalinen kampus

ILERNA Online virtuaalikampus toimii sosiaalisena verkostona, jossa opiskelijana sinulla on mahdollisuus luoda profiilisi, hallita ilmoitustaulua ja olla vuorovaikutuksessa professorien ja muiden opiskelijoiden kanssa. Lisäksi kampuksen kautta pääset tutustumaan opetusmateriaaliin ja erilaisiin harjoituksiin.

Liity ryhmiin, foorumeihin ja keskusteluihin ... älä unohda video-oppaita! Opiskele ILERNA Online milloin ja missä haluat!

137545_pexels-photo-3769021.jpeg

Viitealan ammatillinen koulutuskeskus Espanjassa

ILERNA Online on syntynyt ILERNA: n presidentinvalmennuskeskuksesta, jolla on yli 50 vuoden kokemus opetusalalla ja joka toimii osaamisella ja ammattitaidolla etäopetuksessa. Se on virallinen ja johtava ammatillinen koulutuskeskus Espanjassa.

Nº1 Espanjassa!

ILERNA Online on tällä hetkellä Espanjan johtava virallinen verkkokoulutuskeskus. Sen kurssit ovat halutuimpia, ja ne kouluttavat vuosittain yli 3500 opiskelijaa ja tarjoavat laajimman koulutustarjonnan yli 13 ammatillisella koulutuskurssilla.

Opintojensa suoritettuaan ILERNA Online opiskelijat ILERNA Online virallisen pätevyyden, joka antaa heidän suorittaa ammatillisen käytännön Espanjassa. Toisin sanoen, opiskelija osaa työskennellä hammashygienistinä Espanjassa. Saatu ammatillinen pätevyys on täysin tunnistettavissa Italiassa, joten opiskelijoillamme on oikeus harjoittaa hammashygienistien vapaata ammattia ikään kuin heillä olisi kolmivuotinen tutkinto.

Koulutuksen helpottamiseksi olemme päättäneet avata uuden keskuksen, ILERNA Online Italia, joka perustuu Milanoon. Opiskele etäyhteyden kautta ja hanki virallinen espanjalainen pätevyys, jonka avulla voit työskennellä Italiassa ammatillisen pätevyyden tunnustamisen jälkeen. Vapaa pääsy!

Täysin italiaksi

Sinun ei tarvitse mennä Espanjaan tai oppia espanjaa, opiskelet verkossa, didaktinen aineisto on kirjoitettu kokonaan italian kielellä ja muutama presidentin oppitunti järjestetään Milanossa.

Tietysti otat tentit italialaisessa toimistossa ja italiaksi. Suostumuksella käsittelemme henkilökohtaisesti tämän ammattipätevyyden tunnustamista koskevaa pyyntöä Italiassa. Sinun tarvitsee vain kysyä! Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Virallinen koulutustaso

ILERNA Online on virallinen keskus, jonka Espanjan opetusministeriö on tunnustanut ja valtuuttanut. Kaikki ILERNA Online -kurssit ovat 100% virallisia ja kelvollisia ammatillisten tehtävien suorittamiseen.

Nyt Italiassa!

ILERNA Online debytoi lopulta Italiassa, joka sijaitsee Milanossa ja jonka tavoitteena on tarjota Italian kansalaisille riittävää tukea heidän koulutustarjontaansa. Opiskelijoille kiinnitetään huomiota yksinomaan italian kielellä, samoin kuin opetusmateriaali, harjoitukset, tentit ja presidentin oppitunnit pidetään kokonaan italian kielellä.

Saatuaan ILERNA Online kiinnostuneille ILERNA Online tarjoaa apuaan kaikkien ulkomaalaisten opintojen pätevyyden tunnustamiseen liittyvien oikeudellisten ja byrokraattisten käytäntöjen toteuttamisessa EU: n direktiivin 2005/36 / EY säännösten perusteella .

Sijainnit

Milano

Osoite
Viale Sondrio,3
20124 Milano, Lombardia, Italia

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: