Lue virallinen kuvaus

International Telematic University UNINETTUNO on ainoa italialainen etäopetuksen yliopisto, joka on onnistunut arvioimaan ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), Italian korkeakouluopetuksen ministeriö. Perustettu Italian opetusministeriön, yliopiston ja tutkimuksen 15. huhtikuuta 2005 antamalla asetuksella UNINETTUNIO tarjoaa akateemisia nimiä, joilla on oikeudellinen arvo kaikkialla maailmassa jatko- ja jatko-opinnoissa. UNINETTUNO noudattaa Bolognan prosessin suosituksia ja toimittaa korkeakoulujen opintosuorituksia standardin ECTS - European Credits Transfer System -järjestelmässä.

UNINETTUNO on yksi maailman johtavista etäopiskeluyliopistoista, ja se on viime aikoina voittanut useita kansainvälisiä palkintoja EAD-verkoston huippuosaamisesta Euroopan etäopetuksen yliopistojen liitolta (EADTU). IELA-palkinto parhaasta sähköisen oppimisen portaalista on toimitettu UNINETTUNOlle tutkimuksen, tietämyksen ja etäopetuksen kehittämisen perusteella. EADTU: n hallintoneuvoston jäsen - Euroopan etäopetuksen yliopistojen liitto, ICDE: n edustaja - Etelä-Euroopan ja Välimeren kansainvälinen etäopetuksen koulutusneuvosto, jonka UNESCO on tunnustanut YK: n 2030 tavoitteen saavuttamisesta vastaaville yliopistoille (https: //goo.gl/jmiif7), ja se on listattu UNESCOn yhdistyksen IAU - kansainvälisten yliopistojen liiton jäseneksi.

UNINETTUNOlla on 6 osastoa, 25 tutkintoa ja yli 163 tenttikeskusta eri puolilla maailmaa. Nykyään UNINETTUNOlla on yli 16 000 opiskelijaa 160 maasta, se on satelliittivälitteisen monikielisen tv-kanavan omistaja, joka on ilmaisen ilmaisen, ja alustan oppimiseen ja opettamiseen etäisyyksien kautta verkossa 5 kielellä (arabia, italia, englanti, kreikka, ranska).

Ottaen vakavasti huomioon ongelma, joka liittyy opetuksen huonolaatuisuuteen joissakin etäopetuslaitoksissa eri puolilla maailmaa, perinteisen yliopiston kanssa tehtävän vahvan kumppanuuden ansiosta UNINETTUNOn professorit valitaan perinteisten yliopistojen kumppaneiden parhaiden professorien joukosta.

UNINETTUNO tarjoaa korkeatasoista opetusta digitaalisessa ympäristössä ainutlaatuisen mallin avulla, jonka avulla opiskellaan ja opetetaan etäisyyden kautta uusilla teknologioilla ja ainutlaatuisella alustalla, joka kannustaa ja ylläpitää saavutuksia henkilökohtaisen kehityksen rinnalla. UNINETTUNOn opiskelijat voivat seurata ohjelmia ja saada päteviä opintosuorituksia ja yliopistoja kaikkialla ilman aikarajoitusta, yliopistoa ilman rajaa (https://goo.gl/gie8e1).

Miten opiskella

Internet-pohjainen koulutustoiminta tapahtuu verkkopohjaisessa makroalueella, jota kutsutaan Didaktiseksi tietoverkoksi. Didaktisella kyberavaruudella harjoitetaan koulutus- ja oppimisprosessia ja pääsyä monipuolistetaan räätälöityyn kirjautumiseen ja salasanaan, joka perustuu pelaajien rooliin koulutusoperaatiossa: professorit, ohjaajat ja opiskelijat. Oppitunnit ja online-tilaustyöt ovat käytettävissä vuorokauden ympäri vuorokaudessa yhdessä suoratoistettujen virtuaaliluokkien ja kirjattujen virtuaaliluokkien (https://goo.gl/jY26qD) kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Ranskalainen
  • Italialainen
  • Arabialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

International Telematic University UNINETTUNO

Kandidaatin tutkinto-opintojakson tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, jotka osaavat osallistua analysointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja järjestelmänhallintaan ... [+]

Kandidaatin tutkinto-opintojakson tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, jotka osaavat osallistua analysointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja järjestelmänhallintaan tietojenkäsittely-, automaatio- ja johtamistekniikan aloilla.

Ohjelman tavoitteena on tarjota laaja valikoima metodologisia ja teknisiä taitoja tietotekniikan alalla, jotta voidaan luoda ammattilaisia, joilla on suuri joustavuus ja mukautuminen markkinoiden vaatimuksiin. Se antaa myös vankan valmistelun matematiikassa ja fysiikassa, mikä tarjoaa työkaluja ja tieteellisiä menetelmiä, joita tarvitaan teknisten ongelmien käsittelemiseen tiukasti.

Kurssin tavoitteena on näin ollen toisaalta tarjota vankka, yleinen tieteellinen ja metodologinen valmistelu ja toisaalta luoda erittäin erikoistunut ammattihenkilö. Tästä syystä yleisiä tieteellisiä ja teknisiä menetelmiä käsitellään perusteellisemmin (jotta voidaan kehittää metodologisia taitoja monimutkaisten teknisten ongelmien analyysiin, mallintamiseen ja muotoiluun), kun taas teknisesti kehittyneitä kursseja tarjotaan täydentämään opiskelijan kompetensseja, jotka esittävät menetelmiä, teknisiä ratkaisuja ja sovelluksia tietyillä aloilla.... [-]

Italia Rome
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
International Telematic University UNINETTUNO

Ohjelma antaa opiskelijoille taitoja ja itseluottamusta hallita tehokkaasti ja sopeutua monenlaisiin kilpailukykyisiin ja jatkuvasti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin ... [+]

Ohjelma antaa opiskelijoille taitoja ja itseluottamusta hallita tehokkaasti ja sopeutua monenlaisiin kilpailukykyisiin ja jatkuvasti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin kansainvälisellä areenalla.

Kauppatieteiden kandidaatti on jaettu kahteen pääpolkuun:

Business Management: kansainvälinen johtamispolku englanninkielellä;Taloushallinto: kansainvälinen yritysjohdon suunta, jossa keskitytään erityisesti englannin kielen taloudellisiin kysymyksiin.

Business Management Pathway mahdollistaa opiskelijoiden:

1) kehittää yrityshallintoon ja johtamiseen liittyviä taitoja;

2) ymmärtää liiketoimintaprosessit ja toiminnot (resurssienhallinnasta tuotanto- ja muutosprosesseihin, myynti- ja jälkimyyntipalveluihin, markkinointiin ja liiketoiminnan viestintään);... [-]

Italia Rome
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Italialainen
Full-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi