Milan Fashion Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Milan Fashion Campus

Ensimmäinen veistos Italialainen muoti Italialainen verkkokursseja.

Intensiiviopintojaksoille Muoti lyhyesti - Avoinna ympäri vuoden kursseja - Rekisteröinti joka maanantai.

Tutustu muodin Italiassa! Et voi kokea tuntematta

www.milanfashioncampus.it

Vuodesta 2003, Milan Fashion Campus pyritään levittämään Italian muodin kulttuurin Internet. Meidän muoti kurssit auttavat opiskelijoita parantamaan tyyli henkilökohtaisesti ja hankkia ainutlaatuinen italialaiseen tyyliin. Perustaja Milan Fashion Campus on Angelo Russica, joka on syntynyt ja kasvanut Sveitsissä mutta on Sisilian alkuperää.


Suoritettuaan hänen muoti opintoja Milanon Angelo Russica otti ensiaskeleet muotimaailmassa assistenttina Giorgio Correggiari, missä hän tapasi Domenico Dolce ja Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). Jouduin jättämään osallistua asepalvelukseen yhden vuoden. Palattuaan hän työskenteli italialaisen Barbas (miestenvaatteiden). Hän oli yksi mielenkiintoisimmista työkokemukset uransa: hän aloitti työnsä assistenttina suunnittelija Gianni Versace, jonka kanssa hän työskenteli 5 vuotta suunnitteluun mies- ja kokoelmista: Genny, Spazio ja Versus. Tämän kokemuksen jälkeen hän muutti Espanjaan 4 vuotta jossa hän työskenteli Induyco - El Corte Ingles Madridissa. Kerran hän palasi, hän alkoi työskennellä kuin muoti konsulttina Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, myös Japanissa yksi maailman johtavista turkiksen yrityksistä, yhtiö King.


Hänen vuotta työskennellyt muotimaailmassa Angelo tuntui suuri pettymys nuorten koulua käyvät arvostetun muoti: Valitettavasti hän tajusi, että kolmen vuoden opinnot, missä he viettivät paljon rahaa, heillä ei ollut vankka tietämys ja vastavalmistuneet useinkaan edes ollut mahdollisuus tehdä työharjoittelu.


Siten tajusi, että siellä oli paljon tehtävää, joten hän perusti Milano Fashion Campus, jonka tarkoituksena on antaa nuorille mahdollisuuden oppia muotimaailman kuluttamatta omaisuuksia, yksilöllistä apua ja palaute, ja samalla sisällöllä todellisia ja käytännön näkökulmasta: kun työ tehdään ammattimaisessa ympäristössä.


Hänen kansainvälinen kokemus saa hänet rakentamaan uraansa suunnittelukonsultti ja lopulta koulutuksessa.


Milan Fashion Campus pyrkii jatkuvasti kehittämään ja luomisen intensiivikurssia joka voi mahdollistaa opiskelijaa saavuttamaan täyden potentiaalinsa ilman mennä läpi taloudellisia vaikeuksia.
Koulumme pyrkii saavuttamaan huippuosaamista sen opiskelijat, opetus luomiseen kokoelma, luoda tarinoita, jotka yhdistävät kangas ja väri, tutkia yksityiskohtia pukuja, jotka voivat tehdä sen ainutlaatuista. Samoin se pyrkii täydentämään luovan osan käyttöön ohjelmiston. Miten työskennellä kaupan ja innovaatio, kun vaatemalliston syntyy ideasta, suunnittelu ja toteutus?
Milan Fashion Campus toimii joustavia ohjelmia keskittyen sisältöä opiskelijoiden etuja. Pienillä luokat ja huomaavainen ja henkilökohtaista palvelua, opiskelijat saavat palautetta työstään, parantamiseksi luovia kykyjä ja kehittää kriittisesti hänen luovaa prosessia. Milan Fashion Campus tarjoaa kansainvälisessä ympäristössä, jossa opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa, Euroopasta, Aasiasta, Afrikasta, Amerikasta. Tämä mahdollistaa kulttuurivaihtoa, jossa opiskelijat laajentaa heidän maailmankuvaansa, kokea uusia ja erilaisia ​​kulttuureja, jotka vaikuttavat tyylitajuasi ja estetiikka, kun ottaa kyky luoda mielenkiintoisia ja rikastuttava kontakteja uransa maailmassa muoti.

Sijainnit

Milano

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Osoite
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Milano, Lombardia, Italia
Puhelin
+39 02 2682 2730