University of Fredericton

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kytkeä. Oppia. Onnistua. Täysin verkossa

University of Fredericton (UFred) on täysin online-tutkintotodistus, joka tarjoaa todistuksen, tutkintotodistuksen ja tutkinto-ohjelmat. Frederictoniin, New Brunswickiin perustettu ja siellä toimiva UFred on poikkeuksellisen ylpeä tarjotessaan innovatiivista, asiaankuuluvaa verkkokoulutusta, joka korostaa johtajuuden kehittämistä ja elinikäistä oppimista.

UFred tarjoaa ainutlaatuisen, täysin online-oppimiskokemuksen, joka tukee sen osien akateemisia ja ammatillisia tavoitteita. Vastuullisen, ystävällisen tuen ja palvelun avulla olemme omistautuneet luomaan opiskelijoiden menestystä.

Näkemyksemme

on antaa oppijoille maailmanlaajuisesti mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa saavutettavan, soveltavan ammattikoulutuksen avulla.

Tehtävämme

on tarjota täysin yhteensopiva, yksilökeskeinen elinikäinen oppimispolku maailman ammattilaisille, joka parantaa yksilön suorituskykyä.

Meidän arvomme

sisältää eheyden, intohimon, keskinäisen luottamuksen, oppimisen, keskinäisen kunnioituksen ja osaamisen.


Historia

University of Fredericton on yksityinen laitos, joka perustettiin vuonna 2005 Frederictoniin, New Brunswickiin. Lähtökohtana, että täysin verkkokoulutus oli tulevaisuuden tie, loimme innovatiivisen korkealaatuisen ja kokemuksellisen oppimispolun, jolla laajennamme edelleen kansainvälisesti.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Miksi verkossa?

UFredin verkko-opiskelijat saavat saman korkealaatuisen koulutuksen, verkostoitumismahdollisuudet ja yhteistyön kampuksen ohjelmasta; opiskelijat ovat vuorovaikutuksessa professoreiden ja ikäisensä kanssa jatkuvasti. Opiskelijat voivat esittää kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja työskennellä yhdessä oppimateriaalin kanssa täysin verkossa.

Ei asumisvaatimuksia

UFredissä emme tarjoa residenssiä opiskelijoillemme. Kaikki kurssit toimitetaan kokonaan verkossa, joten aikuisten opiskelijoiden on helppo säilyttää työ- ja perhe-elämän sitoumuksensa jatkuessaan koulutusta. Opiskelijat voivat opiskella mistä tahansa, missä on Internet-yhteys!

Virtuaalikurssit

UFred takaa, että oppimiskokemuksesi on positiivinen. Verkko-opiskelijat saavat saman korkealaatuisen koulutuksen, joka on saatu kampusohjelmasta - tutkinto-ohjelmat ovat täysin akkreditoituja ja opiskelijat ovat vuorovaikutuksessa professoreiden ja ikäisensä kanssa jatkuvasti viikoittaisessa vClassissa (virtuaaliluokka). He voivat myös esittää kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja työskennellä yhteistyössä oppimateriaalin kanssa käyttämällä chat, videoneuvotteluja, sähköpostia, joka on saatavana eri ohjelmien kautta.

Sijainnit

Verkko

Osoite
Queen Street,371
E3B 1B1 Fredericton, New Brunswick, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin