Lue virallinen kuvaus

se Avoin yliopisto Kyproksen on moderni ja uraauurtava julkinen University, joka perustuu Nikosiassa. Hyväksyminen ja täytäntöönpano joustavan menetelmän avointa ja etäopetusta, Haut raivata uusia mahdollisuuksia yliopistojen ja elinikäiseen oppimiseen.

Sen alusta asti tänään APKY kehittää dynaamisesti tarjoamalla tunnustettu korkeakoulututkinto opintoja ja jatko tasolla (Masters ja tohtorin) modernin tieteen aloilla kolmelta koulujen:

 • Humanistiset ja yhteiskuntatieteet,
 • Pure & Applied Sciences ja
 • Economics & Management.

Puhtaasti tieteellistä tutkimusta tarjoaa APKY toimii myös kohdennettua ja erikoistuneita etäisyys lyhyt koulutusohjelmia ajankohtaisista kysymyksistä. Koska julkinen yliopisto on APKY vastaa kaikkien hyväksyttyjen yliopistojen maailmassaRiippumatta treenimetodit alla, tavanomaista tai muutoin. Opetussuunnitelmat vaatimukset täyttäviä modernin tieteen, yhteiskunnan ja talouden, ja ovat täysin yhdenmukaistettu Euroopan opintosuoritusten siirtojärjestelmä opintopistettä, mikä helpottaa opiskelijoiden liikkuvuutta ja keskinäistä suhdetta perinteisen yliopistojen ja APKY.

Läsnäolo APKY tarjoukset joustavuus ja mahdollisuus kaikille Hyödynnämme uusinta verkko-oppimisen teknologiat ja asianmukaisia ​​interaktiivisia työkaluja, saada omalla ajallaan ja paikka, korkeakoulututkinto arvostettu asemaJoka auttaa merkittävästi edetä tasainen ja varma askeleen kohti tulevaisuutta.

Yhdessä korkea laatu kasvatustyötä, APKY on nykyaikaistaa olemassa olevien ja järjestää uusia tutkimusinfrastruktuureja, pyrkii lisäämään henkilöstön valmiuksia tutkijoiden ja maksimoida tutkimus of aktiivisuus kotimaan ja ei-tasomainen tieteen, joka kohtelee. Tärkeä tekijä tässä menestyksen vaihdellaan kumppanuudet kehitettiin yhdistykset, laitokset, tutkimuslaitokset ja akateemiset laitokset, eurooppalaisten ja muiden kansainvälisten järjestöjenJa joka jatkuvasti laajenee tähtäävät kansainvälistymiseen ja havaintoja vahva tutkimus ja oppimisen napa.

Koulutuksen ja kulttuurin siirtotie APKY erilaisten toimien ja aloitteita, laajin tarjous ja osallistumista yhteiskuntaan ja tehokkaan kytkennän yhteiskunnassa.

visio

Avoimen yliopiston Kyproksen (APKY) visioi tulla moderni, uraauurtava ja antroposentrinen kansainvälinen yliopisto. Pyrkii kautta arviointimenetelmiä on parannettava kaikilla tasoilla ja saavuttaa koulutuksen edistäminen ja huippuosaamista. Tarkoituksena on koulutuksen kehittämistä ja laajemmin, inhimillinen pääoma, keskeisin voimavara yhteiskunnassa. Yritykset yliopiston kehittämiseksi, jossa laatu selvitykset, tutkimukset, ekstrovertti ja sosiaaliturvamaksut on vakaa institutionaalisia arvoja. Joka perustuu arvoihin ja sen ihmiset, innovatiivisia menetelmiä ja ideoita, toimia ja yhteistyötä pyrkii muuttamaan elin tietoa, teknologiaa, sosiaalinen solidaarisuus ja kulttuuria avainasemassa saavuttamisessa valtion tavoitteekseen tehdä Kypros alueellisia koulutus- ja tutkimuskeskuksessa.

tehtävä

Avoimen yliopiston Kyproksen kanssa säätiön vuonna 2002 ja sen onnistuneen toiminnan tiellä on avannut uusia näköaloja korkeakoulutuksessa maassa. Hän onnistui saamaan kansalaiset, jotka jostain syystä ei ole voinut opiskella tai täydentää yliopisto-opintoja, suorittaa ja saada arvostettu asema pätevyys. Samalla hän onnistui tarjota mahdollisuus korkeakoulututkintoon haltijoita erikoistua tietojaan, kautta tutkinto-ohjelmia tieteenalojen nykyaikaisen, hyödyllisiä ja suuri kysyntä työmarkkinoilla. Hän jopa tukee pyrkivien uran muutos hankkia tarvittava akateemisia tietoja ja taitoja pyrkimys.

Send APKY ovat:

 • Joka tarjoaa laadukkaita kolmannen asteen etäopetukseen tasolla.
 • Tuotanto ja tieteellisen tiedon levittämisestä opetuksen ja tutkimuksen avulla.
 • Edistäminen LLP.
 • Kehittäminen teknisen infrastruktuurin ja koulutuksen menetelmät avoimissa ja etäopetuksen.
 • Kytkentä kanssa yhteiskunnan ja talouden kestävää kehitystä ja edistystä Kyproksen.

APKY perusteella (V)

 • innovaatio
 • joustavuus
 • sopeutumiskyky
 • Uusi teknologia ja sen sovellukset

ja tarkoituksena on (v)

 • moderni ja laatu ja jatko-ohjelmia (Masters ja tohtorin) tasolle, joka kattaa keskeiset tieteen aloilla.
 • edistäminen etäopetuksen ja tarjoamalla oppimismahdollisuuksia kaikille, riippumatta useita mahdollisia rajoituksia, kuten ikä, aika, asuin- tai muita.
 • kehittäminen ja tukeminen tutkimusta paikallisella että kansainvälisellä tasolla, jotta voidaan tuottaa tieteellistä tietoa, joka leviää yhteiskunnan hyödyksi.
 • roolin vahvistaminen johtotehtävissä etäopiskelua Kyproksella ainutlaatuisena erikoistunut tämän menetelmän, yliopisto maan.
 • kansainvälistämisellä keskittämällä ja laajentamalla kansainvälistä yhteistyötä ja osallistumista merkittäviä kansainvälisiin koulutusorganisaatioissa, verkostoja ja yhdistyksiä.
 • yhteenliittämistä tuotantorakennetta ja työmarkkinoilla.
 • dynaamista kasvua ja kehitystä moderniksi, taloudellisesti riippumaton ja toiminnallisesti autonominen yliopisto.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Kreikkalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Open University Of Cyprus

Liiketoiminnan hallinnon perusopetuksen päätavoitteena on tiedon siirtäminen ongelmanratkaisuun, osaamiseen ja toimintamuotoihin, joita pidetään tarpeellisina nykyaikaise ... [+]

Liiketoiminnan hallinnon perusopetuksen päätavoitteena on tiedon siirtäminen ongelmanratkaisuun, osaamiseen ja toimintamuotoihin, joita pidetään tarpeellisina nykyaikaisessa liiketoiminta- ja organisaationhallinnassa.

Tietämyksen tarjonta perustuu niiden soveltamiseen sekä päätöksentekoprosessiin että yritysten ja organisaatioiden parempaan toimintaan yleensä.

Opetussuunnitelma on tarkoitettu tuleville opiskelijoille, jotka:

Heillä on keskiasteen jälkeinen tutkintotodistus (tai vastaava) ja tavoitteena on toimia yritysten ja / tai organisaatioiden johtajana. Se on yleensä tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat ymmärtää liiketoiminnan ja organisaatioiden monimutkaisuuden ja haluavat oppia ja / tai rikastuttaa tietämystään tällä alalla yhdistämällä nykyaikaisten yritysten ja organisaatioiden hallintaan tarvittavat teoreettiset ja käytännölliset tiedot , sekä yksityisiä että julkisia.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Open University Of Cyprus

Talouden perustutkinnon ohjelman tehtävänä on tarjota opiskelijoille vahva taloudellisen teorian ja kvantitatiivisen analyysin osaaminen ja taidot. Ohjelma tuo opiskelija ... [+]

Tehtävänä perustutkintoa ohjelma taloustiede on antaa opiskelijalle vahvan pohjan tietojen ja taitojen talousteorian ja kvantitatiivisen analyysin. Ohjelma tuo opiskelijat makrotaloudelliseen ja mikrotaloudelliseen teoriaan, opettaa heitä muotoilemaan ajatuksiaan ja kirjoittamalla täydellisesti ja jäsennellysti rahoitus- ja politiikkakysymyksiin. Se myös opettaa heitä käyttämään reaalimaailmallisia tietoja taloudellisten ilmiöiden ennustamiseen, tutkimiseen ja mallintamiseen sekä tutkimaan havaittujen taloudellisten käyttäytymismallien ja taloudellisten mallien välisiä suhteita.

Kolme erikoistumisohjelmaa

Työmarkkinoiden tarpeiden täyttämiseksi sekä tutkinnon suorittaneiden tarpeiden ja mahdollisten akateemisten ja ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi perustutkinto-ohjelma on erikoistunut kolmeen akateemiseen suuntaan:... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Väitöstutkimus GREEK CULTURE -ohjelmassa tarjoaa kaleidoskooppisen johdannon historialliseen ilmiöön nimeltä Hellenic Culture antiikista nykypäivään, sen muutoksista ja s ... [+]

Väitöstutkimus GREEK CULTURE -ohjelmassa tarjoaa kaleidoskooppisen johdannon historialliseen ilmiöön nimeltä Hellenic Culture antiikista nykypäivään, sen muutoksista ja siirtymistä, sen ristiriidasta ja monimutkaisuudesta, sen loistavista ja vähemmän loistavista hetkeistä. Tämän käsityksen arvostelun kautta näkyy kulttuuriprosessien merkitys historiallisille ja sosiaalisille osille.

Ohjelman laajempi tavoite on tarjota opiskelijoilleen kognitiivisia, metodologisia ja epistemologisia taitoja , joiden avulla he voivat syventää kulttuurisia ilmiöitä yleisesti, ymmärtää historiallisen muotoilun ideologista ja poliittista, kilpailua ja tuskallista luonnetta nimeltä kulttuuri, kulttuurinen ja kansallisen identiteetin. Painopisteenä on ensisijaisten lähteiden (tekstit ja esineet) tutkiminen, jolla pyritään kriittisten antureiden muodostumiseen ja tutkimustaidon kehittämiseen .... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Poliisiopinto-ohjelma on Kyproksen poliisiviranomaiselle ja se on osoitettu Poliisiakatemiasta valmistuneille . ... [+]

Poliisiopinto- ohjelma on Kyproksen poliisiviranomaiselle ja se on osoitettu Poliisiakatemiasta valmistuneille .

Kaksivuotisen ohjelman tarkoituksena on nopeasti muuttuvien verokantojen ja nykyaikaisen turvallisuuden ja kansalaisuuden tarpeiden ansiosta tarjota poliisille uusia tietoja, taitoja ja käytäntöjä, joilla on eurooppalainen suuntaus, täydentää, laajentaa ja päivittää tapauskohtaisesti Kyproksen poliisikorkeakoulussa opinnoissaan jo hankitut tiedot.

Poliisikoulututkinnon suorittaneen opiskelijan on osallistuttava Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου 12 (12) kuuden kuukauden teemakoodilla (yhteensä 120 op) .

Ohjelman rakenne

Poliisiakatemian päivitysohjelman temaattiset moduulit on jaettu aloitusluokkiin. ja HE erikoistumista. Joidenkin opiskelijoiden valintaan erikoistuminen, muiden teema-alueiden onnistunut toteuttaminen on tarpeen.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

Open University Of Cyprus

Tavoitteena maisteriohjelman Business Administration (MBA) on valmistella ja vahvistaa yritysjohtajat ja organisaatioiden ostamalla erikoisosaamista ja organisaatio- ja j ... [+]

Tarkoituksena jatko-ohjelma Business Administration (MBA) Se on valmistella ja vahvistaa yritysjohtajat ja organisaatioiden ostamalla erikoisosaamista ja organisaatio- ja johtamistaitoja, jotta he voivat vastata tehokkaasti uusi moderni kansainvälistynyt markkinatietoa.

Ohjelma kehittyy ja jatkuvasti täydennetty uusia tieteellisiä teorioita ja käytäntöjä ja trendejä alalla johdon, parantaa kykyä opiskelijoiden soveltaa menetelmiä ja tietojen analysointia ja päätöksentekoa tahansa liiketoimintaympäristössä.

Ohjelman rakenne

Onnistuneesti päätökseen ja tarkastus neljä (4) temaattista yksikköä ja valmistelee diplomityö johtaa maisteri Business Administration (MBA).... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Maisteri

Open University Of Cyprus

Kreikan kielen ja kirjallisuuden jatko-opintojen tavoitteena on käyttää nykyaikaisen kielitieteen ja kirjallisuuden teoriaa kreikkalaisen kirjallisuuden tutkimuksessa, jo ... [+]

Kreikan kielen ja kirjallisuuden jatko-opintojen tavoitteena on käyttää nykyaikaisen kielitieteen ja kirjallisuuden teoriaa kreikkalaisen kirjallisuuden tutkimuksessa, jossa korostetaan klassista aikaa, sen kehitystä ja sen opetusta.

Jatko-ohjelma on kiinnostava, koska:

yhdistää kielitieteen kirjallisuuden opintojahyödyntää tekstuaalisen kielitieteen, sosiolingvistiikan ja puheanalyysin kirjallisuuden tutkimuksessatarjoaa dynaamisen tieteidenvälisen lähestymistavan, joka yhdistää kirjalliset, kulttuuriset, sosiologiset, antropologiset ja kielelliset lähestymistavattarjoaa tarvittavat resurssit tehokkaalle opetukselletarjoaa teoreettisia välineitä monialaisiin lähestymistapoihinkehittää jatko-opintojen edellyttämiä monimutkaisia ​​tutkimustaitoja... [-]
Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Jatkokoulutusohjelma keskittyy jatkokoulutukseen ja elinikäiseen oppimiseen sekä keskustelee kahdesta pääpilarista: a) Yleinen aikuiskoulutus b) Ammatillinen koulutus. ... [+]

Jatkokoulutusohjelma keskittyy jatkokoulutukseen ja elinikäiseen oppimiseen sekä keskustelee kahdesta pääpilarista: a) Yleinen aikuiskoulutus b) Ammatillinen koulutus .

Ohjelman tavoitteena on tarjota harjoittelijoille kognitiivisia (teoreettisia ja käytännöllisiä) ja metakognitiivisia (metodologisia, epistemologisia) taitoja, joiden avulla he voivat ymmärtää syvällisesti - dialektisen tehtävän - yleisen aikuiskoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen, jatkokoulutuksen ja elinikäisen oppimisen yleisellä alalla, ja lopullisena tavoitteena on siirtyä ymmärryksestä uuden tietämyksen analysointiin, synteesiin, täytäntöönpanoon ja arviointiin.

Ohjelmalla on lisäksi tutkimuslähtöisyys houkutella tulevia opiskelijoita tekemään alkuperäistä tutkimusta, joka koskee jatko-opintojen ja elinikäisen oppimisen eri osa-alueita.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Maantieteen ohjelma "Ympäristönsuojelu ja ympäristönsuojelu", jossa käytetään tieteidenvälistä lähestymistapaa ja avoimen ja etäopetuksen menetelmää, pyrkii edistämään ym ... [+]

Nyt on laajalti hyväksytty, että ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat riippuvaisia ​​ympäristön laadusta, joka on päivittäinen ihmisen aiheuttamia paineita. Luonnonvarojen kestävä hoito, dekontaminaatioteknologian kehittäminen, uusiutuvien energialähteiden käyttö ja asianmukaisten menetelmien kehittäminen ovat vain osa asianmukaisen ympäristönhallinnan edellyttämistä kysymyksistä.

Maantieteen ohjelma "Ympäristönsuojelu ja ympäristönsuojelu" , jossa käytetään tieteidenvälistä lähestymistapaa ja avoimen ja etäopetuksen menetelmää, pyrkii edistämään ympäristön edistämistä yhteiskunnallisella ja valtiollisella tasolla sekä siirtämään opiskelijoilleen korkeatasoisen osaamisen, jota ympäristöasioiden hallinta edellyttää . Tavoitteena on hakea sekä johtamis- että teknisiä ratkaisuja sekä suojella ympäristöä väärinkäytöltä.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Kulttuuripolitiikan ja -kehityksen jatko-opinto-ohjelman aiheena on kulttuuriperinnön ja nykytaiteen luomisen kulttuurin sekä arkielämän kulttuurin hyödyntäminen ja edist ... [+]

Kulttuuripolitiikan ja -kehityksen jatko-opinto-ohjelman aiheena on kulttuuriperinnön ja nykytaiteen luomisen kulttuurin sekä arkielämän kulttuurin hyödyntäminen ja edistäminen. Ohjelma keskittyy korostamaan kulttuurin julkista arvoa erityisesti nykyaikaisten haasteiden yhteydessä.

Maisteriohjelman tavoite

Ohjelman tavoitteena on antaa tutkinnon suorittaneille kognitiiviset (teoreettiset ja käytännölliset) ja metakognitiiviset (metodologiset, epistemologiset) taidot, joiden avulla he voivat ymmärtää perusteellisesti lisäarvon, jota kulttuuri tarjoaa. Tavoitteena on myös tarjota erityisosaamista järkevästä ja tieteellisesti dokumentoidusta kulttuuriresurssien ja kulttuuripääoman hallinnasta ihmisille, jotka ovat tai aikoo työskennellä kulttuurihallinnon alalla.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

... [+]

Lukukausi 3 [-]
Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

... [+]

.

Kesto: 24 kuukautta kokopäiväisesti, ei osa-aikatyötä

Yhteistyökumppanit

Yhteishyväkoulutuskumppanit

University of Glasgow

Urakehitysmahdollisuudet

[-]
Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

... [+]

Koodi moduulit työllistettävyys [-]
Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Langattomien viestintäjärjestelmien jatko-opintojen tarkoituksena on edistää solukkojärjestelmän ja muiden langattomien laajakaistaisten tietoliikennejärjestelmien suunni ... [+]

Langattomien viestintäjärjestelmien jatko-opintojen tarkoituksena on edistää solukkojärjestelmän ja muiden langattomien laajakaistaisten tietoliikennejärjestelmien suunnittelua ja toimintaa (esim. 2G / 3G / 4G, 802). Ohjelma kattaa suunnitteluperiaatteet, niiden arkkitehtuurit, niiden mitoituksen, turvallisuuskysymykset sekä esimerkit sovelluksista ja palveluista. Ohjelma opettaa matkaviestintäjärjestelmien (esim. GSM, UMTS, LTE jne.) Ja muiden pienten, keskisuurten ja suurten langattomien laajakaistaverkkojen suunnitteluun tarvittavat erikoistuntemukset, teoriat, tekniikat ja tekniikat.

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus soveltaa teoreettista osaamista, jonka he hankkivat Labsin erikoistuneiden moduulien kautta.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Kasvatustieteiden maisteri pyrkii (a) tutkimaan pedagogisia opintoja, joissa painotetaan erityisesti organisaation, hallinnon, arvioinnin ja opetussuunnitelmien sekä jatk ... [+]

Master of Science in Education pyrkii:

pedagogisten opintojen tutkimus, jossa korostetaan erityisesti organisaation, hallinnon, arvioinnin ja opetussuunnitelmien aloilla sekä jatkokoulutuksessapedagogisen tietämyksen tarjoaminen kaikkien tasojen opettajilleyhteistyötä vastaavien ohjelmien kanssa, eurooppalaisia ​​ja muita yliopistoja ja tutkimuskeskuksiakorkean tason johtajien ja tutkijoiden valmistelu, jotka ymmärtävät kontekstin, jossa koulutus toimii ja halua toimia luovasti ja tuottavastipalvelujen tarjoaminen laajemmalle koulutusyhteisölle pedagogisissa asioissa.Ohjelman rakenne

Pääaineopiskelun saamiseksi opiskelijat valitsevat jonkin seuraavista järjestelyistä:... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Tämä maisteriohjelma Enterprise Risk Management on suunniteltu tarjoamaan muodollista koulutusta nykyaikainen riskienhallinta ja sen luonnolliset laajennukset kriisien ja ... [+]

Yrityksen riskienhallinta tunnustetaan yhä useammin avainasemaksi kestävän organisaation suorituskyvyn saavuttamisessa ja sen kannustamisessa, riippumatta siitä, onko organisaatio aktiivinen julkisella sektorilla tai yksityisellä sektorilla ja teollisuuden aloilla.

Tämä Master's Program in Enterprise Risk Management On suunniteltu tarjoamaan muodollista koulutusta nykypäivän riskienhallintaan ja sen luonnollisiin laajennuksiin kriisien ja hätätilanteiden hallintaan tutkinnon suorittaneille.

Tämä maisteriohjelma Enterprise Risk Management -ohjelmassa on suunniteltu neljän vuoden mittaisen teemakohtaisen yksikön kautta, joka kerää olennaiset tiedot ja taidot, jotka ovat välttämättömiä toimivaltaiselle ja nykyaikaiselle riskienhallintayksikölle kaikentyyppisissä organisaatioissa tai yrityksissä. Ohjelma koostuu 120 op (European Credit Transfer System).... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Pankki- ja rahoitusalan jatko-opinto-ohjelman tavoitteena on valmistella ja vahvistaa rahoituslaitosten johtajia hankkimalla erikoistuneita rahoitus- ja pankkialan osaami ... [+]

Pankki- ja rahoitusalan jatko-opinto-ohjelman tavoitteena on valmistella ja vahvistaa rahoituslaitosten johtajia hankkimalla erikoistuneita rahoitus- ja pankkialan osaamista ja taitoja voidakseen vastata tehokkaasti nykyaikaisten kansainvälistymismarkkinoiden kehitykseen. Jatko-ohjelma korostaa kriittisen ajattelun ja kurinalaisuuden kehittämistä, jotta opiskelijat pystyvät selviytymään nykyaikaisten rahoituslaitosten ja pankkien haasteista ja saamaan kattavan analyysin ohjelman opetussuunnitelman keskeisistä kysymyksistä.

Ohjelman rakenne

Onnistunut valvonta ja tarkastus neljä (4) temaattiset yksiköt sekä Master Thesis valmistelu johtaa maisteri Finanssiryhmä.

Opiskelijoita kutsutaan opettajien valvonnassa ja opastuksessa jokaiseen kouluun. tuottaa vähintään neljä kirjallista toimeksiantoa ja, kun he ovat saaneet vaaditut merkit, oikeuttavat heidät osallistumaan lopputarkastuksiin.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Sosiaalisen tietojärjestelmän MSc: n tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään ihmisten, tietämyksen ja teknologian vuorovaikutuksen ymmärtämiseen ja parantamiseen ... [+]

Sosiaalisen tietojärjestelmän MSc: n tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään ihmisten, tietämyksen ja teknologian vuorovaikutuksen ymmärtämiseen ja parantamiseen tarvittavat taidot. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ohjelma opettaa teoriaa, periaatteita ja hyviä käytäntöjä, jotka johtuvat paitsi tietojenkäsittelytieteestä ja tietotieteestä myös yhteiskuntatieteistä.

Erityisesti jatko-ohjelmaan kuuluu pääasiallinen tehtävä:

Tutkimus sosiaalisten tietojärjestelmien suunnittelusta ja analysoinnista, jossa painotetaan niiden tukemia teknologioitaYhteistyö loppukäyttäjien, esim. wiki, avoimen lähdekoodin / avoimen lähdekoodin ohjelmistoKollektiivinen älykkyys, esim. foorumeilla ja käyttäjien toimittamilla sisällön kokoelmillaSosiaalinen vuorovaikutus, esim. sosiaaliset verkostot - Facebook, Twitter, jne.Ihmisen laskenta, esim. työn ulkoistaminen (crowdsourcing)Tutkimus sosiaalisten tietojärjestelmien käytöstä ja niiden vaikutuksesta ihmiskokemukseen, esim. miten he ovat vaikuttaneet suhteitamme kohtaan, miten kommunikoimme, työskentelemme, opimme, viihdytämme jne. Tarjoamme tarvittavaa koulutusta opiskelijoille, jotta he ovat menestyviä tietotekniikan ammattilaisia, jotka muuttuvat edelleen nopeasti. Sosiaalis-teknisen lähestymistavan edistäminen tietojärjestelmien tutkimuksessa, jossa arvioidaan, että tietojärjestelmät koostuvat teknisistä ja sosiaalisista osista, jotka ovat vuorovaikutuksessa ja ovat riippuvaisia ​​toisistaan. Valmistuvien tutkinnon suorittaneiden, jotka ovat tehokkaita ja eettisiä käyttäjiä, suunnittelijoita ja / tai yhteiskunnallisten tietojärjestelmien analyytikoita... [-]
Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Tietojenkäsittely- ja verkkoturvallisuuden jatko-opintojen tavoitteena on edistää tietoturvan periaatteita, turvallista verkko-operaatiota ja tietoturvaa. ... [+]

Tietojenkäsittely- ja verkkoturvallisuuden jatko-opintojen tavoitteena on edistää tietoturvan periaatteita, turvallista verkko-operaatiota ja tietoturvaa.

Ohjelma kattaa tietoliikenneverkkojen suunnittelun periaatteet, rikostekniset tietokoneet ja verkot, tietokone-, verkko- ja tietoverkkoturvallisuus, salaustekniikat, langattomissa verkoissa käytettävät turvallisuuskysymykset sekä tietoturva-riskien hallintaan liittyvät kysymykset tieto- ja viestintäjärjestelmissä. Ohjelma opettaa tietyt erikoistuntemukset turvallisten järjestelmien ja verkkojen suunnittelussa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa teoreettista osaamistaan ​​erikoistuneiden virtuaali-, verkko- ja tietoturva-laboratorioiden kautta. On huomattava, että virtuaalilaboratorioiden käyttö ei edellytä opiskelijoiden fyysistä läsnäoloa niin kauan kuin pääsy heihin on kaukana. Kun käytät virtuaalilaboratorioita, opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla realistisesti todellisia tietokone- ja verkkoturvallisuuteen liittyviä työkaluja tietokoneensa tai älylaitteidensa kautta . Opiskelija toimittaa laboratoriotyöhön perustuvaa työtä, jota varten hänet luokitellaan.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Tohtorikoulutuksen aihepiiri on tieteellinen erikoistuminen ja tutkimustyö teatterin opintojen aihepiirissä, erikoistuminen seuraaviin kolmeen suuntaan: (1) antiikin draa ... [+]

Tohtorikoulutuksen aihepiiri on tieteellinen erikoistuminen ja tutkimustyö teatterin opintojen aihepiirissä, erikoistuminen seuraaviin kolmeen suuntaan: (1) antiikin draaman olemassaolo, (2) teatteriopetus, ja (3) hypokriisi ja suunta. Katso lisätietoja kohdasta alla oleva "Ohjelmarakenne").

Kuka on kiinnostunut jatko-ohjelman teatteritaideista?

Graduate Program Teatteriopinnot käsittelevät muun muassa:

Teoreettisten opintojen jatko-osastot,Tutkinnon filologiset yksiköt,Ulkopuolisen kirjallisuuden jatko-osastot,Pedagogisten osastojen,Sosiaali-, talous- ja suhdetoimintayksiköt,Kaikkien erikoisammattitutkinnon suorittaneet, joiden aihe on opetettu keskiasteen koulutuksessa,Korkeakoulututkinnon suorittaneita teattereita ja näyttelijöitä.... [-]
Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Tieteellinen jatkokoulutusohjelma EUROOPAN UNIONIN LAINSÄÄDÄNNÖSSÄ on päätehtävänä tieteellinen tutkimus ja koulutus Euroopan unionin oikeuden alalla. Erityistä huomiota ... [+]

Tieteellinen jatkokoulutusohjelma EUROOPAN UNIONIN LAINSÄÄDÄNNÖSSÄ on päätehtävänä tieteellinen tutkimus ja koulutus Euroopan unionin oikeuden alalla . Erityistä huomiota kiinnitetään tärkeimpään lainsäädännöllisiin ja oikeuskäytännön kehityksiin, jotka koskevat tämän lain avainalueita, kuten sisämarkkinoiden neljää perusvapautta, ihmisoikeuksien suojelua, vapaata kilpailua,

Ohjelma tarjotaan yhdessä Kyproksen eurooppalaisen yliopiston kanssa yhteisenä tutkintotodistuksena .

Ohjelman rakenne

Jatko-opintojakson jatko-opintojen loppuun suorittamista varten jatko-opiskelija on tutkittava menestyksekkäästi kahdeksan (8) kuuden kuukauden teemakoodissa : pakollista tutkimusta, teoreettista ja käytännöllistä sisältöä sekä kaksi joista neljä tarjotaan kahdessa eri opintojaksoissa (eurooppalainen kilpailulake ja eurooppalainen yritysoikeus).... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Johtamisen, teknologian ja laadun maisteriohjelmalla on keskeinen tehtävä johtamisen, teknologian ja laadun erikoistuneiden tietämyksen ja käytäntöjen tuottamisessa sekä ... [+]

Johtamisen, teknologian ja laadun jatko-ohjelma on keskeinen tehtävä:

erikoistuneiden tietämyksen ja käytäntöjen tarjoaminen johtamisen, teknologian ja laadun aloilla. Lisäksi se mahdollistaa tutkinnon soveltaa tätä osaamista ja taitoja työympäristöönsä.valmistautuu korkean tason johtajiin toimimaan luovasti ja tuottavasti.

Tarkemmin sanoen ohjelmalla on seuraavat tavoitteet:

Edistää johtajien valmistumista, jolla on nykyaikainen ja kattava tietämys kirjanpidon prosesseista.Opiskelija ymmärtää teoreettiset ja sovelletut kirjanpitokysymykset. Tilinpäätöksen analyysi käyttäen erityisiä tieteellisiä välineitä, joilla pyritään tekemään johtopäätöksiä taloudellisesta kurssista ja taloudellisen organisaation tulevaisuudesta, ja lopullisena tavoitteena on tehdä tehokkaimmasta päätöksentekosta sen johtajat (tai ulkopuoliset tällaiset tiedot potentiaaliset sijoittajat). Tietämyksen ja asianmukaisten työkalujen tarjoaminen opiskelijakoulutukseen talouden ajattelussa ja taloudellisen teorian soveltaminen kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille. Syvällinen tutkimus, kuten yritystoiminnan rahoitustarpeiden seuraaminen, käyttöpääoman hallinta, varastonhallinta, saamisten hallinta ja kassanhallinta. Harkitse vaihtoehtoisia liiketoiminnan rahoitusmuotoja. Tunnista opiskelijoiden oikeudelliset ja moraaliset velvollisuudet ammattilaisina ja yhteiskunnan jäseninä. Kehitä oppilaita heidän viestintätaidoillaan käyttäen erilaisia ​​työkaluja. Kehitä opiskelijan kriittistä ajattelua siitä, miten kehittyviä teknologioita voidaan käyttää paremmin liiketoiminnassa tutkimalla organisaatiota koskevien teknisten tietojen, tiedon ja tietämyksen kasvua. Tarjoa hyvää pohjaa nykyaikaisessa liiketoiminnassa tarvittaville tietojärjestelmille ja tekniikoille. Käytä innovatiivisia markkinointi- ja strategiatekniikoita, joita organisaatioiden on kilpailtava epävarmassa ympäristössä. Edistää johtajien valmistumista, jolla on nykyaikainen ja kattava tietämys kokonaisvaltaisesta laadunhallinnasta ja huippuosaamismalleista. Tarjota opiskelijoille laaja ymmärrys ja arvostaminen alan henkilöstöhallinnon. Esittelemään ja selittämään projektinhallinnan käsite ja mitkä ovat tarvittavat ominaisuudet niiden onnistuneelle toteuttamiselle.... [-]
Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Open University Of Cyprus

Kyproksen avoimen yliopiston jatko-opinto-ohjelma (PPC) ja uusi journalismi vastaavat viestinnän tiedon ja tehokkuuden välttämättömään tarpeeseen sekä strategisen ja takt ... [+]

Strategia, kommunikaatiotaktiikka ja hyper-kommunikaation maailma.

Kommunikoi, verkko ja julkaise: kolme käytäntöä, jotka ovat tärkeitä elämässä, kehityksessä ja menestyksessämme super-kommunikaatiomme maailmassa. Maailma, jossa kukin meistä, erityisesti ammattikentällä, arvo, kuva ja asema määräytyy sen mukaan, kuinka hyvin ja tehokkaasti hän harjoittaa viestinnän, verkostoitumisen ja julkaisemisen taitoa ja tekniikkaa, muodostaa viestintästrategioita ja toteuttaa taktiikkaa, liikkuu uutta ja jatkuvasti muuttuvaa mediaa.

Kyproksen avoimen yliopiston viestinnän ja uuden journalismin jatko-ohjelma vastaa tähän erittäin välttämättömään tiedon ja vaikuttavuuden tarvean tiedotusvälineissä sekä strategisen ja taktisen viestinnän kehittämiseen yhdistämällä teoreettisen syvyyden tarvittavaan käytännön harjoitteluun.... [-]

Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

Open University Of Cyprus

Tieto- ja viestintätekniikan tohtoriohjelmalla on tärkein tehtävä tieto- ja viestintäjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. ... [+]

Kyproksen avoimen yliopiston tohtoriohjelma "Informaatio- ja viestintäjärjestelmät" tarjoaa rajallisen määrän tohtoriohjelmia.

Ohjelman tarkoitus

Tieto- ja viestintätekniikan tohtoriohjelmalla on tärkein tehtävä tieto- ja viestintäjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä.

Tutkimusalueet / pääsyvaatimukset

Akateemiselle vuodelle 2017-2018 tarjotaan enintään kaksi tehtävää aiheesta:

1. Tietojenkäsittelytieto / Artificial Intelligence, jossa painotetaan seuraavia aiheita:

Mekaaninen oppiminen ja laskennallinen oppimisteoriaMielenterveyden järkevyys ja muodollinen argumentaatioLuonnollisen kielen ja tarinoiden mekaaninen lukeminen ja ymmärtäminenKehittää älykkäitä sovelluksia mobiililaitteissaPääsyvaatimukset... [-]
Kyproksen tasavalta Cyprus Online
Request Info
Kreikkalainen
Full-time
Part-time
3 - 8 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου