Unicaf University (ZM)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unicaf University on yleisafrikkalainen riippumaton, tunnustettu yliopisto, joka yhdistää kansainvälisen koulutuksen parhaat osat ja tarjoaa korkealaatuisen akateemisen tutkinnon .

Yliopisto on perustanut huipputekniset kampukset Sambiaan, Malawiin ja Zimbabwiin, ja se avaa pian uusia kampuksia useissa muissa Afrikan maissa. Unicaf-yliopiston kampusten lisäksi opiskelijoilla on käytössään myös Unicafin oppimiskeskusten nykyaikaiset tilat kaikkialla Afrikassa.

Unicaf yliopisto on lisensoitu yliopisto Malawissa, Sambiassa ja Zimbabwessa, ja on myös hyväksytty rekrytoida opiskelijoiden Keniassa. Unicaf University on Yhdistyneiden Kansakuntien akateemisen vaikutuksen (UNAI) jäsen ja eteläisen Afrikan alueellisten yliopistojen yhdistyksen (SARUA) jäsen. Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisen jatko- ja korkeakoulutuksen akkreditointineuvosto on myös akkreditoinut Unicafin yliopiston kampukset Sambiassa ja Malawissa itsenäisenä korkeakoulutuksen tarjoajana.

Unicaf University pyrkii huippuosaamiseen opettamisessa , opiskelijoiden saavutuksiin ja tyytyväisyyteen suotuisassa akateemisessa ympäristössä. Yliopistosta on tarkoitus tulla Saharan eteläpuolisen Afrikan johtava korkea-asteen oppilaitos, joka tunnustetaan erinomaisesta panoksestaan opettamisessa, oppimisessa ja tutkimuksessa .

Unicaf University tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita laadukkaita tutkintoja edulliseen hintaan tarjoamalla pelkästään online-toimitusta tai kampuksella opiskelemalla yhdistämällä perinteinen kasvotusten tapahtuva opetus ja aktiivinen osallistuminen opiskelijaseuroihin ja aktiviteetteihin digitaalisten oppimisvälineiden kanssa, jotka parantavat kokemusta nykyaikainen oppija.

Unicafin yliopiston tavoitteena on kouluttaa vastuullisia kansalaisia, jotka ymmärtävät ja tukevat kestävää kehitystä. Yliopiston tavoitteena on antaa takaisin yhteisöille, joita se palvelee väitöstutkimuksen tuottaman uuden tiedon avulla, sen vihreiden aloitteiden (paperin, muovin ja alumiinin kierrätys, puiden säännöllinen istutus) kautta, avoimille arvostettujen puhujien luennoille. yleisölle, ilmaisilla lukutunneilla lukion tutkinnon suorittaneille ja työskenteleville aikuisille, ilmaisilla työpajoilla ammatillisista perustaidoista, lahjoittamalla sairaaloille ja kouluille sekä tukemalla tärkeitä sosiaalisia syitä.

Unicaf University tarjoaa täysin verkossa ja kampuksella opetettavia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja monenlaisista aiheista, mukaan lukien johtaminen, taloustiede ja liiketoiminta, psykologia, opetus, laki, kirjanpito ja talous, englantilainen kirjallisuus, tietotekniikka, verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen sekä erikoistuneet MBA-ohjelmat eri toimialoille ja aloille.

kumppanuudet

Unicaf on tällä hetkellä yhteistyössä Suffolkin yliopiston (Iso-Britannia) , Liverpool John Moores -yliopiston (Iso-Britannia ), Etelä-Walesin yliopiston (Iso-Britannia), Kalifornian yliopiston, Riverside Extension -yhdistyksen Yhdysvalloissa ja Unicafin yliopiston kanssa Campusissa Afrikassa . Hyväksyttyään opiskelijat saavat vastaavan myöntävän elimen suorittaman tutkinnon, joka on sama kuin kampuksen opiskelijoille tarjottu tutkinto. Valmistuneet voivat osallistua myös valmistumisjuhlallisuuteen kotikampuksella (mahdollisten viisumirajoitusten mukaisesti).

Sijainnit

Larnaka

Osoite
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaka, Larnaka, Kyproksen tasavalta

New York

Osoite
1745 Broadway
10019 New York, New York, Yhdysvallat

Ateena

Osoite
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Ateena, Ateenan keskusta, Kreikka

Bukarest

Osoite
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Romania

Lontoo

Osoite
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Kairo

Osoite
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Kairon kuvernööri, Egypti

Accra

Osoite
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Suur-Accran alue, Ghana

Lilongwe

Osoite
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Keskusalue, Malawi

Port Louis

Osoite
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis -alue, Mauritius

Nairobi

Osoite
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobin lääni, Kenia

lagos

Osoite
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
lagos, lagos, Nigeria

Mogadishu

Osoite
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Osoite
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusakan maakunta, Sambia

Irbid

Osoite
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbidin hallinto, Jordania

Kypros Online

Osoite
Kypros Online, Kyproksen tasavalta