Lue virallinen kuvaus

Tietoja UVM: stä

"Ikuisesti vastuussa siitä, mitä on viljelty"

UVM: ssä uskomme koulutukseen muuttuvana periaatteena ja ihmisten oikeutena kasvaa ja kehittyä sen kautta. Uskomme, että opiskelija on UVM: n tehtävän akseli ja että mitä täydellisempi hänen kokemuksensa yliopistossa on, sitä vahvempi hänen henkilökohtainen ja ammatillinen pätevyytensä on, josta hän osallistuu yhteisön ja Meksikon ja yhteiskunnan parantamiseen. maailman.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Kuka me olemme?

UVM on nykyaikainen ja innovatiivinen oppilaitos, joka suuntautuu tulevaisuuteen tuottamaan tuottavia ihmisiä, jotka tuovat lisäarvoa yhteiskunnalle.

Tehtävämme

Laajennamme pääsyä maailmanlaajuiseen laadukkaaseen koulutukseen tuottamaan tuottavia ihmisiä, jotka tuovat lisäarvoa yhteiskunnalle.

Meidän motto

Vuodesta 1960 lähtien UVM on ollut hedelmällinen maa, jossa koulutetaan vastuullisia, päteviä ja kestävään kehitykseen sitoutuneita ammattilaisia. Jokaisessa heistä yliopiston työ on kylvää siemeniä, jotka tuottavat hedelmiä Meksikon eduksi.

Periaatteemme

Koulutuksen transformatiivinen voima

Uskomme koulutukseen muuttuvana periaatteena ja ihmisten oikeutena kasvaa ja kehittyä sen kautta.

Akateeminen laatu

Uskomme kansainväliseen akateemiseen koulutukseen ja kykyämme viedä se aloille, joilla on suuri potentiaali hyödyntää sitä ja muuttaa siitä henkilökohtaisen kasvun ja sosiaalisen liikkuvuuden tekijäksi.

Opiskelija keskuksessa

Uskomme, että opiskelija on UVM: n työn akseli ja että mitä täydellisempi kokemuksesi yliopistossa on, sitä vahvempi henkilökohtainen ja ammatillinen pätevyytenne on, josta osallistuat yhteisön ja yhteiskunnan parantamiseen Meksikossa ja maailmassa.

sisällyttäminen

Uskomme moniarvoisuuteen ja monikulttuurisuuteen yhteiskunnan olennaisina merkkeinä. Siksi olemme vakuuttuneita siitä, että osallistavat kriteerit rikastuttavat, monipuolistavat ja avaavat mahdollisuuksia kaikille samalla kun poissulkeminen köyhtyy.

Prosessin parantaminen

Uskomme pysyvään parannukseen perustana opetus- ja hallintopalvelujen ja niiden tulosten optimoimiseksi.

innovaatio

Uskomme kykymme luoda, suunnitella ja toteuttaa innovatiivisia tapoja ja skenaarioita, joiden avulla voimme kehittyä orgaanisesti ja integroidusti.

tehokkuuden

Uskomme prosessien ja palveluiden tehokkuuden ja tehokkuuden säilyttämisen tärkeänä johtamisen tunnusmerkkinä.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Arvomme

Rehellisyys toimissa

Toteuta rehellisesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi kaikki toimintamme.

Palvelun asenne

Säilytä toimintamme tunnelma ja tee yhteistyötä muiden kanssa lämpöä, sitoutumista, innostusta ja kunnioitusta.

Täytäntöönpanon laatu

Suorita moitteettomasti ja oikea-aikaisesti tehtävät, jotka vastaavat meitä huippuosaamisen kriteerien perusteella.

yhteiskuntavastuu

Toteutamme selkeällä omantunnolla seurauksia, joita meidän toiminnassamme on yhteiskunnassa.

Lupausten täyttäminen

Muunna lupauksemme sitoumuksiksi ja varmistamme niiden noudattaminen.

Meidän Shield

109418_ESCUDOAUVM.png

Meksikon laakson yliopistoa edustaa kilpi, joka yhdistää sen identiteetin symbolien avulla, jotka edustavat sen alkuperää ja historiaa. Meidän kilpemme muodostaa kotka ja kondori. Kotka, majesteettisuuden, itsenäisyyden ja vapauden symboli, edustaa maanosan pohjoista, kun taas kondori, itsenäisyyden, viisauden ja voiman heijastus, edustaa Latinalaista Amerikkaa. Shield-yhteisyritys integroi sitten kaikki yliopistossamme olevat opintopiirit, jotka löytyvät yliopistossamme. Vaakun keskellä, Mexico Cityn edustava tunnus, UVM-koulujen kehto, joka muodostaa nämä elementit, on motto, joka ohjaa institutionaalista filosofiamme: "Sillä aina vastuussa siitä, mitä on viljelty", jossa kaada viisautta, kurinalaisuutta, tietämystä ja rakkautta kylvettyyn ja korjattuun.

Emblem, Lynx

109419_LINCEAUVM.png

Hengen kuolemattomuus, elämän vahvuus ja äärimmäinen arvo ovat Lynxin, maskotti, joka symboloi yliopistoyhteisön jäsenten ominaisuuksia, tunnusmerkkejä. Hänen tärkeimpien ominaisuuksiensa joukossa ovat hänen terävä mielensä ja hänen syvyys. Ketterillä ja koordinoiduilla liikkeillä Lynx voi ennakoida vaaran mahdollisuudella ja tietää, miten olla johtaja, säilyttäen vahvan askeleen kohti asetettua tavoitetta. Yhdessä sen kultaisen tekstuurin kanssa se edustaa arvokkainta ja arvokasta asiaa, joka erottuu ihmisistä, jotka UVM: n jäseninä ovat jättäneet jälkensä yliopiston kävelylle; jotka ovat kehittäneet potentiaalinsa harmonisesti ja yhtenäisesti joko roolissaan opiskelijoina tai tutkinnon suorittaneina, opettajina tai hallinnollisina työntekijöinä, koska he ovat vakuuttuneita siitä, että koulutuspolku ei koskaan päättyisi, ja siinä meidän on aina parannettava päivittäin päivä.

UVM-koulutusmalli

Laajennamme pääsyä maailmanlaajuiseen laadukkaaseen koulutukseen tuottamaan tuottavia ihmisiä, jotka tuovat lisäarvoa yhteiskunnalle.

Mitä tarkoittaa olla UVM?

UVM: n on oltava koulutuksellinen huippuosaamisen malli.

Interpersonaalinen alue

Kehitämme tehokkaan suullisen ja kirjallisen viestinnän sekä espanjaksi että englanniksi, jossa on kansainvälinen visio, tiimityö, tietoisuus ja sosiaalinen vastuu.

Elinikäinen oppiminen

Mallimme perustuu jatkuvaan ja pysyvään oppimiseen, kehittämällä itsekriittistä ja ennakoivaa suuntautumista. Lisäksi kehität tutkimusosaamista.

Ammatillinen ja sosiaalinen

Kehität johtajuutta, yrittäjyyskapasiteettia, innovointia ja luovuutta, tietämyksen soveltamista käytännössä tuloksia kohti, päätöksentekoa ja ongelmanratkaisua.

Yleinen tavoite

Luo olosuhteet, jotka ohjaavat UVM: n koulutustyötä suuntaviivojen avulla, jotka mahdollistavat sen sisällöllisten toimintojen ilmaisemisen, jotta opiskelijat voivat kehittyä kokonaisvaltaisesti oppimiseen keskittymisen avulla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Jatkotutkintodiplomi

Universidad Del Valle De Mexico

Tämä erikoisuus antaa teoreettista ja käytännön tietoa sekä välineitä, jotka keskittyvät varainhoitoon ja organisaation resurssien tehokkaaseen hallintaan. ... [+]

Tämä erikoisuus antaa teoreettista ja käytännön tietoa sekä välineitä, jotka keskittyvät varainhoitoon ja organisaation resurssien tehokkaaseen hallintaan.

Mitä opit?

Kerromme opetussuunnitelmastamme

Kattavat tiedot yrityksestä ja sen taloudellisesta ympäristöstä.Käytä globaalia liiketoimintamallia taloudellisesta näkökulmasta.Toteuttaa ja hallita taloudellisen analyysin ja rahoitusstrategioiden tekniikoita.Miksi valita UVM?

joustavuus

Joustava opetussuunnitelma ja huippuluokan sisältö.

Kansainvälinen sisältö

Pääsy WOBI-UVM-portaaliin, jossa on maailmanlaajuisen hallinnon tärkein sisältö.

Vaihtoehto monille jatko-opiskelijoille... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Del Valle De Mexico

Tämä erikoisuus tarjoaa maailmanlaajuisen lähestymistavan vieraanvaraisuuteen ja matkailuun keskittyvään liiketoimintaan, joka keskittyy asiakaspalveluun sekä matkailukoh ... [+]

Tämä erikoisuus tarjoaa maailmanlaajuisen lähestymistavan vieraanvaraisuuteen ja matkailuun keskittyvään liiketoimintaan, joka keskittyy asiakaspalveluun sekä matkailukohteiden ja -tuotteiden kaupallistamiseen.

Mitä opit?

Kerromme opetussuunnitelmastamme

Määritellään parannukset vieraanvaraisuuden alan paremmalle hallinnolle.Markkinointi- ja markkinointistrategioiden tuntemus matkailutuotteiden julkistamiseksi.Kokousten matkailun kaupallisten strategioiden suunnittelu.Miksi valita UVM?

Vaihtoehto monille jatko-opiskelijoille

Liiketoiminnan painopiste

Ohjelma keskittyi matkailukohteiden ja tuotteiden kaupallistamiseen.

erikoistuminen

Matkailukokouksissa ja matkailun suuntauksissa keskityttiin uusien kokemusten luomiseen kuluttajalle.... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Universidad Del Valle De Mexico

Tässä tekniikassa on akateeminen suunnitelma, jonka avulla tutkija voi vastata avantgarde-työkaluja ja -prosesseja käyttävän organisaation logistiikkaprosessien parantami ... [+]

Tässä tekniikassa on akateeminen suunnitelma, jonka avulla tutkija voi vastata avantgarde-työkaluja ja -prosesseja käyttävän organisaation logistiikkaprosessien parantamistarpeisiin.

Mitä opit?

Kerromme opetussuunnitelmastamme

Hallita, hallita ja optimoida resursseja, panoksia ja teollisia prosesseja sekä kehittää tutkimuksia vasteaikojen ja tavaroiden ja / tai palvelujen tuotannon muutoksista.Analysoida kilpailukykystrategioihin vastaavia kasvien tuotantojärjestelmiä, varmistaa älykkäiden prosessien, tuotteiden ja laitteiden laatu.Lisätä tuotantojärjestelmien kilpailukykyä ottaen huomioon tavaroiden jakelu ja kuljetus.Miksi valita UVM?

Johdon valmistelu

Johtajakoulutusalue, joka vahvistaa johtajuutta, päätöksentekoa, innovointia ja yrittäjyyttä.... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Del Valle De Mexico

Tämäntyyppisen Online Degree -tyypin avulla voit hallita muuttujia, jotka vaikuttavat kansainvälisten markkinoiden muuttuvaan suuntaan kansainvälisen liikenteen logistiik ... [+]

Tämäntyyppisen Online Degree -tyypin avulla voit hallita muuttujia, jotka vaikuttavat kansainvälisten markkinoiden muuttuvaan suuntaan kansainvälisen liikenteen logistiikan hallintaan, voit suunnitella, järjestää, ohjata ja hallita yritysten kaupallista ja logistista aluetta.

Mitä opit?

Kerromme opetussuunnitelmastamme

Tunnista markkinamahdollisuudet ja uhkat sekä suunnittele markkinointistrategioita tällä alustalla.Kehitetään myynninedistämis- ja mainoskampanjoita.Analysoi ja määritä hinnat.Miksi valita UVM?

Tarjoamme sinulle parhaat vaihtoehdot

Johdon valmistelu

Johtajakoulutusalue, joka vahvistaa johtajuutta, päätöksentekoa, innovointia ja yrittäjyyttä.... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Meksiko Mexico City
Request Info
Full-time
Part-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Del Valle De Mexico

Tämä Online Degree -muoto tarjoaa sinulle tietoa markkinoinnista, myynnistä, mainonnasta ja markkinatutkimuksesta. Sinulla on taitoja toteuttaa tehokkaita markkinointistr ... [+]

Tämä Online Degree -muoto tarjoaa sinulle tietoa markkinoinnista, myynnistä, mainonnasta ja markkinatutkimuksesta. Sinulla on taitoja toteuttaa tehokkaita markkinointistrategioita.

Mitä opit?

Kerromme opetussuunnitelmastamme

Tunnista markkinamahdollisuudet ja uhkat sekä suunnittele markkinointistrategioita tällä alustalla.Kehitetään myynninedistämis- ja mainoskampanjoita.Analysoi ja määritä hinnat.Miksi valita UVM?

Tarjoamme sinulle parhaat vaihtoehdot

Johdon valmistelu

Johtajakoulutusalue, joka vahvistaa johtajuutta, päätöksentekoa, innovointia ja yrittäjyyttä.

Opi ja käytä

Oppimisen painopiste oli tiedon hankkiminen välittömästi työympäristössä.... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Del Valle De Mexico

Tämän online-akateemisen suunnitelman avulla voit kehittää taitoja, jotka on suunnattu teknologisten hankkeiden hallinnointiin ja suunnitteluun huippuluokan alustojen poh ... [+]

Tämän online-akateemisen suunnitelman avulla voit kehittää taitoja, jotka on suunnattu teknologisten hankkeiden hallinnointiin ja suunnitteluun huippuluokan alustojen pohjalta, ottaen huomioon pilvipalvelut, Big Data ja Mobile Applications.

Mitä opit?

Kerromme opetussuunnitelmastamme

Menetelmien, tekniikoiden ja tietokonetyökalujen soveltaminen tilanteiden ja ympäristöjen analysointiin ongelmien ratkaisemiseksi ja / tai päätösten tekemiseksi.Varastojärjestelmien hallinta, joka perustuu optimaalisen tuotantomallin määrittelyyn markkinoiden käyttäytymisen mukaan.Fyysisten ja langattomien keinojen arviointi ja soveltaminen tietojen välittämiseen vakiintuneiden vaatimusten mukaisestiMiksi valita UVM?... [-]
Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
4 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Maisteri

Universidad Del Valle De Mexico

Tämän Online-maisterin tutkinnon avulla voit hallita osaamisen lähestymistavan käsitteitä ja menetelmiä, muotoilla ja soveltaa opetus- ja oppimisstrategioita akateemisiin ... [+]

Tämän Online-maisterin tutkinnon avulla voit hallita osaamisen lähestymistavan käsitteitä ja menetelmiä, muotoilla ja soveltaa opetus- ja oppimisstrategioita akateemisiin ohjelmiin.

Mitä opit?

Kerromme opetussuunnitelmastamme

Suunnittele, diagnosoi, hallinnoi, hallinnoi, arvioi ja innovoi osaamispohjaiseen koulutukseen perustuvia koulutusohjelmia.Käytä opetus-oppimisstrategioita.Päivitä tietosi teknisistä tai hallinnollisista toimista vaadittavista ammattitaitoista.Miksi valita UVM?

erikoistuminen

Opetussuunnitelma jakautuu neljään tasoon osaamispohjaisen koulutuksen asteittaiseen erikoistumiseen.

etujoukko

Yhdenmukaistettu julkisten politiikkojen kanssa koulutuksen osalta, kuten eri koulutusuudistukset vahvistavat.... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Del Valle De Mexico

Opi käyttämään tehokkaita työkaluja, prosesseja ja menetelmiä organisaatioiden laatuprosessien jatkuvaan parantamiseen. ... [+]

Opi käyttämään tehokkaita työkaluja, prosesseja ja menetelmiä organisaatioiden laatuprosessien jatkuvaan parantamiseen.

Mitä opit?

Kerromme opetussuunnitelmastamme

Kehitetään, valvotaan ja arvioidaan laatujärjestelmiä organisaatioiden tuottavuuden parantamiseksi.Suunnittele ja kehitä laadukkaita strategisia suunnitelmia.Käytä tietotekniikkaa, jotta voit parantaa minkä tahansa organisaation laatuprosesseja.Miksi valita UVM?

etujoukko

Ohjelma päivitetään jatkuvasti johdon ja laadunhallinnan suuntausten mukaisesti.

Innovatiivinen suunta

Keskittyy laatuun ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Taitojen kehittäminen

Avant-garde-sisältö, joka sisältää kansalliset ja kansainväliset suuntaukset ja jolla pyritään kehittämään osaamista.... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Del Valle De Mexico

Tämän MBA-ohjelman avulla voit hankkia osaamista ja johtamistaitoja strategisesti hallita organisaatioita ja tuottaa arvoa yrityksessä monitieteisessä liiketoimintaympäri ... [+]

Tämän MBA-ohjelman avulla voit hankkia osaamista ja johtamistaitoja strategisesti hallita organisaatioita ja tuottaa arvoa yrityksessä monitieteisessä liiketoimintaympäristössä ja yhä globalisoituneemmilla markkinoilla.

Mitä opit?Kehitetään kattava ja globaali visio yrityksestä ja sen ympäristöstä.Hankit tietoa, jota sinun tarvitsee keskittyä, ymmärtää ja hallita yrityksen keskeisiä toimintoja.Hankit tietoa, jota sinun tarvitsee keskittyä, ymmärtää ja hallita yrityksen keskeisiä toimintoja.Miksi valita UVM?

Specialty Master

Voit hankkia maisterin tutkinnon ja erikoisohjelman, jossa opiskellaan yhtä ohjelmaa.

opetussuunnitelma

Aineilla, jotka korostavat yrityksen ja sen ympäristön täydellistä ymmärtämistä.... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
3 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta