Universidad Del Valle De Mexico

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja UVM: stä

"Ikuisesti vastuussa siitä, mitä on viljelty"

UVM: ssä uskomme koulutukseen muuttuvana periaatteena ja ihmisten oikeutena kasvaa ja kehittyä sen kautta. Uskomme, että opiskelija on UVM: n tehtävän akseli ja että mitä täydellisempi hänen kokemuksensa yliopistossa on, sitä vahvempi hänen henkilökohtainen ja ammatillinen pätevyytensä on, josta hän osallistuu yhteisön ja Meksikon ja yhteiskunnan parantamiseen. maailman.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Kuka me olemme?

UVM on nykyaikainen ja innovatiivinen oppilaitos, joka suuntautuu tulevaisuuteen tuottamaan tuottavia ihmisiä, jotka tuovat lisäarvoa yhteiskunnalle.

Tehtävämme

Laajennamme pääsyä maailmanlaajuiseen laadukkaaseen koulutukseen tuottamaan tuottavia ihmisiä, jotka tuovat lisäarvoa yhteiskunnalle.

Meidän motto

Vuodesta 1960 lähtien UVM on ollut hedelmällinen maa, jossa koulutetaan vastuullisia, päteviä ja kestävään kehitykseen sitoutuneita ammattilaisia. Jokaisessa heistä yliopiston työ on kylvää siemeniä, jotka tuottavat hedelmiä Meksikon eduksi.

Periaatteemme

Koulutuksen transformatiivinen voima

Uskomme koulutukseen muuttuvana periaatteena ja ihmisten oikeutena kasvaa ja kehittyä sen kautta.

Akateeminen laatu

Uskomme kansainväliseen akateemiseen koulutukseen ja kykyämme viedä se aloille, joilla on suuri potentiaali hyödyntää sitä ja muuttaa siitä henkilökohtaisen kasvun ja sosiaalisen liikkuvuuden tekijäksi.

Opiskelija keskuksessa

Uskomme, että opiskelija on UVM: n työn akseli ja että mitä täydellisempi kokemuksesi yliopistossa on, sitä vahvempi henkilökohtainen ja ammatillinen pätevyytenne on, josta osallistuat yhteisön ja yhteiskunnan parantamiseen Meksikossa ja maailmassa.

sisällyttäminen

Uskomme moniarvoisuuteen ja monikulttuurisuuteen yhteiskunnan olennaisina merkkeinä. Siksi olemme vakuuttuneita siitä, että osallistavat kriteerit rikastuttavat, monipuolistavat ja avaavat mahdollisuuksia kaikille samalla kun poissulkeminen köyhtyy.

Prosessin parantaminen

Uskomme pysyvään parannukseen perustana opetus- ja hallintopalvelujen ja niiden tulosten optimoimiseksi.

innovaatio

Uskomme kykymme luoda, suunnitella ja toteuttaa innovatiivisia tapoja ja skenaarioita, joiden avulla voimme kehittyä orgaanisesti ja integroidusti.

tehokkuuden

Uskomme prosessien ja palveluiden tehokkuuden ja tehokkuuden säilyttämisen tärkeänä johtamisen tunnusmerkkinä.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Arvomme

Rehellisyys toimissa

Toteuta rehellisesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi kaikki toimintamme.

Palvelun asenne

Säilytä toimintamme tunnelma ja tee yhteistyötä muiden kanssa lämpöä, sitoutumista, innostusta ja kunnioitusta.

Täytäntöönpanon laatu

Suorita moitteettomasti ja oikea-aikaisesti tehtävät, jotka vastaavat meitä huippuosaamisen kriteerien perusteella.

yhteiskuntavastuu

Toteutamme selkeällä omantunnolla seurauksia, joita meidän toiminnassamme on yhteiskunnassa.

Lupausten täyttäminen

Muunna lupauksemme sitoumuksiksi ja varmistamme niiden noudattaminen.

Meidän Shield

109418_ESCUDOAUVM.png

Meksikon laakson yliopistoa edustaa kilpi, joka yhdistää sen identiteetin symbolien avulla, jotka edustavat sen alkuperää ja historiaa. Meidän kilpemme muodostaa kotka ja kondori. Kotka, majesteettisuuden, itsenäisyyden ja vapauden symboli, edustaa maanosan pohjoista, kun taas kondori, itsenäisyyden, viisauden ja voiman heijastus, edustaa Latinalaista Amerikkaa. Shield-yhteisyritys integroi sitten kaikki yliopistossamme olevat opintopiirit, jotka löytyvät yliopistossamme. Vaakun keskellä, Mexico Cityn edustava tunnus, UVM-koulujen kehto, joka muodostaa nämä elementit, on motto, joka ohjaa institutionaalista filosofiamme: "Sillä aina vastuussa siitä, mitä on viljelty", jossa kaada viisautta, kurinalaisuutta, tietämystä ja rakkautta kylvettyyn ja korjattuun.

Emblem, Lynx

109419_LINCEAUVM.png

Hengen kuolemattomuus, elämän vahvuus ja äärimmäinen arvo ovat Lynxin, maskotti, joka symboloi yliopistoyhteisön jäsenten ominaisuuksia, tunnusmerkkejä. Hänen tärkeimpien ominaisuuksiensa joukossa ovat hänen terävä mielensä ja hänen syvyys. Ketterillä ja koordinoiduilla liikkeillä Lynx voi ennakoida vaaran mahdollisuudella ja tietää, miten olla johtaja, säilyttäen vahvan askeleen kohti asetettua tavoitetta. Yhdessä sen kultaisen tekstuurin kanssa se edustaa arvokkainta ja arvokasta asiaa, joka erottuu ihmisistä, jotka UVM: n jäseninä ovat jättäneet jälkensä yliopiston kävelylle; jotka ovat kehittäneet potentiaalinsa harmonisesti ja yhtenäisesti joko roolissaan opiskelijoina tai tutkinnon suorittaneina, opettajina tai hallinnollisina työntekijöinä, koska he ovat vakuuttuneita siitä, että koulutuspolku ei koskaan päättyisi, ja siinä meidän on aina parannettava päivittäin päivä.

UVM-koulutusmalli

Laajennamme pääsyä maailmanlaajuiseen laadukkaaseen koulutukseen tuottamaan tuottavia ihmisiä, jotka tuovat lisäarvoa yhteiskunnalle.

Mitä tarkoittaa olla UVM?

UVM: n on oltava koulutuksellinen huippuosaamisen malli.

Interpersonaalinen alue

Kehitämme tehokkaan suullisen ja kirjallisen viestinnän sekä espanjaksi että englanniksi, jossa on kansainvälinen visio, tiimityö, tietoisuus ja sosiaalinen vastuu.

Elinikäinen oppiminen

Mallimme perustuu jatkuvaan ja pysyvään oppimiseen, kehittämällä itsekriittistä ja ennakoivaa suuntautumista. Lisäksi kehität tutkimusosaamista.

Ammatillinen ja sosiaalinen

Kehität johtajuutta, yrittäjyyskapasiteettia, innovointia ja luovuutta, tietämyksen soveltamista käytännössä tuloksia kohti, päätöksentekoa ja ongelmanratkaisua.

Yleinen tavoite

Luo olosuhteet, jotka ohjaavat UVM: n koulutustyötä suuntaviivojen avulla, jotka mahdollistavat sen sisällöllisten toimintojen ilmaisemisen, jotta opiskelijat voivat kehittyä kokonaisvaltaisesti oppimiseen keskittymisen avulla.

Sijainnit

Mexico City

Osoite
Av. Observatorio #400,
16 de Septiembre,
Delegación Miguel Hidalgo,
Ciudad de México, CP 11810

Mexico City, Mexico City, Meksiko

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin