IBBU-ECAMPUS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Varakanslerin tervetuloviesti

Haluan IBBUL: n neuvoston, johdon, henkilöstön ja kokonaisten opiskelijoiden puolesta toivottaa teidät vilpittömästi tervetulleiksi IBBUL - Ecampukseen.

Haluan vakuuttaa teille, että olet tehnyt oikean valinnan yliopistosta, olitpa palaava opiskelija, hallinto- tai akateeminen henkilöstö, joka palaa työhön tai liityt IBBULiin ensimmäistä kertaa.

IBBUL on todellakin yksi Nigerian nopeimmin kasvavista valtionhallinnon omistamista yliopistoista, joka pyrkii olemaan maailmanluokan huippuosaamiskeskus, jota ohjaavat ihmiset, kumppanuus, tiede ja tekniikka.

Kuudennentoista toimintavuotensa aikana IBBUL päätti käynnistää tämän Ecampus-ohjelman, ja se oli hankkinut lisenssin ja hyväksynnän vuonna 2004 National Universities Commissionilta (NUC) 25. valtion ja 74. julkisena yliopistona.

Tällä pyrittiin tarjoamaan enemmän pääsyä maailmanlaajuiseen yleisöön, IBBUL-korkeakoulutuotemerkkiin täydellä etäopetuksella sähköisesti.

Siksi kun olet liittynyt IBBUL: iin, olet taatusti osa yliopistoa, joka asettaa palkkion huippuosaamisesta akateemisessa suorituksessa, tutkimuksessa, apurahoissa, luovuudessa ja innovaatioissa. Olemme myös yliopisto, joka huolehtii opiskelijoiden, henkilökunnan sekä välittömän ja globaalin yhteisön hyvinvoinnista. Tarjoamme näin helposti kasvua ja hyvinvointia tukevan tuen. Varakanslerina pidän itseäni enemmän palvelun johtajana.

Tämä tarkoittaa sitä, että uskon vastuuni olevan työskennellä IBBUL-yhteisön puolesta. Tältä osin voin siis taata teille, että IBBUL on ainutlaatuinen paikka oppia, seurustella ja innovoida, jotta maailma muuttuu ihanteellisesti. Siksi toivotan teidät alukselle, kun pyrimme täyttämään sinun ja unelmamme yhdessä.

Professori Adamu Abu Kasim

142967_VC.jpg

Tietoa henkilöstä IBBUL

"Palvelua varten oppiminen"

Vuonna 2005 perustettu Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai on voittoa tavoittelematon julkinen korkeakoulu, joka sijaitsee Nigerian Lapain suuressa kaupungissa (asukasluku 50 000–249 999 asukasta). Nigerian kansallisen yliopistotoimikunnan virallisesti akkreditoitu ja / tai tunnustama Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai on yhteiskouluinen korkeakoulu.

Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai tarjoaa kursseja ja ohjelmia, jotka johtavat virallisesti tunnustettuihin korkeakoulututkintoihin useilla opintoalueilla.

Tehtävä

Sitoutunut tuottamaan maailmanluokan tutkinnon suorittaneita pyrkimään monipuoliseen huippuosaamiseen laadukkaalla tutkimuksella, opetuksella ja yhteisöpalvelulla.

Näkemys

Olla maailmanluokan huippuosaamiskeskus, jota ohjaavat ihmiset, kumppanuus ja tekniikka.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Sijainnit

Lapai

Osoite
KM3 Lapai - Minna Road.
P.M.B 11

Lapai, Niger, Nigeria

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin