Lue virallinen kuvaus

Tutkimus IUBH: lla

Haluatko aloittaa kansainvälisen uran Euroopassa ja etsiä joustavaa ja edullista tapaa päästä tähän tavoitteeseen? Online-maisteriohjelmamme ja MBA-ohjelmamme tarjoavat sinulle kansainvälistä suuntausta, jossa keskitytään yritystoimintaan ja yleisiin johtamisosaamiseen.

Samalla he käyttävät innovatiivista tapaa, jonka avulla voit opiskella omassa tahdissa, paikassa ja ajankohtana. Tutkimusmallimme avulla korostamme suurta joustavuutta ja sopeutetaan täydellisesti elämääsi ja tarpeisiisi.

IUBH Online opiskelu - joustavin reitin menestykseen

Meidän Master- ja MBA-verkkokurssit tarjoamme sinulle innovatiivisen, modernin verkko-opiskeluohjelman maailmanlaajuisesti.

Ohjelmamme ovat erittäin joustavia ja korkealaatuisia ja korostuvat käytännön puolella ja lukuisat palvelut ja innovaatiot helpottavat opintojen tekemistä. Valmistuneilla on monikulttuurisia taitoja, hyvää englannin kielen taitoa ja laajaa yleisen hallinnan tuntemusta, ovet avautuvat houkutteleville kansainvälisille työpaikoille ja johtava uransa uralla kaikilla toimialoilla.

Ura on motivaatiomme

Etäopiskelu IUBH: ssa tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden kehittyä henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla ja edetä urallaan joustavan, käytännönläheisen tutkimuksen avulla. Erityisesti etsimme ammattilaisia ​​ja muuten kiireisiä yksilöitä, jotka haluavat kasvaa henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla samalla, kun he jatkavat keskeisiä tehtäviään.

Siksi suunnittelemme ohjelmamme ja kurssimme mahdollisimman joustavaksi ja innovatiivisiksi, mutta uhraamatta tavallista korkeaa IUBH-laatua.

Uskomme myös, että on tärkeää yhdistää erikoisosaamisemme ja keskittyä palveluun erinomaisten opiskelijapalveluiden ja neuvonnan sekä ammattimaisten ja innovatiivisten oppimateriaalien muodossa.

Mikä erottaa meidät toisistaan:

  • Edistämme ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä joka räätälöidään jokaisen opiskelijan yksilöllisiin tarpeisiin.
  • Valmistamme opiskelijamme parhaimmillaan menestyksekkääseen uraan - olipa kyse kotimaahansa tai kauemmas.
  • Etäopetusohjelma on mahdollisimman joustava - voit opiskella missä ja milloin tahansa.
  • Opiskelijamme hyötyvät laadukkaista, multimedian oppimateriaaleista.
  • Opetussuunnitelmamme ovat erittäin käytännönläheisiä.
  • Integroimme lukuisiin alan asiantuntijoihin ohjelmissamme.
  • Opiskelijat, luennoitsijat ja yhteistyökumppanit voivat aktiivisesti osallistua opetussuunnitelman, opetusmateriaalin ja palveluiden kehittämiseen.
  • Näin voimme taata kaikkien kurssien, opetusmateriaalien ja palveluiden yhtenäisen laadun.

Akkreditointi ja ranking

IUBH: lla on useita akkreditointeja ja hylkeitä, jotka merkitsevät laatua ja huippuosaamista. Olemme saavuttaneet tämän jatkuvasti lisäämällä ohjelmien ja opetuksen laatua.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

IUBH Online

MBA-etäopiskeluohjelma on ihanteellinen lähtökohta seuraavalle askelelle ammatillisessa polussa - uran onnistuneena johtajana. Ohjelma oikeuttaa sinut liiketoiminnan hall ... [+]

Master of Business Administration

Ota urasi uuteen korkeuteen.

Ovenne liike-elämässä

MBA-etäopiskeluohjelma on ihanteellinen lähtökohta seuraavalle askelelle ammatillisessa polussa - uran onnistuneena johtajana. Ohjelma oikeuttaa sinut liiketoiminnan hallintoon, yritysjohtamiseen, markkinointiin, rahoitukseen ja johtamiseen vaativiin toimiin keskellä ylempää johtamista monilla toimialoilla ja erikoistuneilla alueilla. Ja sen kansainvälinen suuntautuminen tekee sinut sopivaksi maailmanlaajuisille työmarkkinoille.

Muuten: Vergleich.orgin MBA-etäopiskelu rankingissa 2017 opintojakso oli voittaja, jolla oli korkein arvosana 1,3.

Lyhyt katsaus tutkimukseenTutkinto: Master of Business Administration (MBA)Laajuus: 60 tai 90 opOpiskelun aloitus: milloin tahansa (ei kiinteää aloituspäivää tai ilmoittautumisaikataulua)Opiskelijan kesto: Vakioaika: 12 tai 18 kuukautta. Eri aikamalleja on mahdollistaTutkimusmalli: Online-opiskelu, sis. online-tentit 24/7Tutkinnon jälkeinen työmahdollisuus: 18 kuukautta opintojen jälkeinen työviisumi, EU Blue CardMaksut: MBA 60 op: alkaen 554 euroa kuukaudessa * (käytettävissä olevat apurahat). MBA 90 op: alkaen 439 euroa kuukaudessa * (vain apurahat EU: n ulkopuolisille opiskelijoille)Aloitetaan... [-]
Saksa Bad Honnef
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
IUBH Online

Insinöörien on näytettävä paljon ominaisuuksia, kuten tarkkuus, tehokkuus ja luotettavuus. Konepajateollisuudessa opit hallitsemaan näitä lahjakkaita henkilöitä samalla k ... [+]

MBA in Engineering Management

Ryhdy kyselyntekijäksi johtamisen ja teknologian rajapinnassa.

Ovenne liike-elämässä

Insinöörien on näytettävä paljon ominaisuuksia, kuten tarkkuus, tehokkuus ja luotettavuus. Konepajateollisuudessa opit hallitsemaan näitä lahjakkaita henkilöitä samalla kun kehität ja parannetaan rinnakkain markkinastrategioita, tuotemerkin hallintaa ja kannattavuutta.

Meidän MBA-ohjelman kanssa erikoistuminen Engineering Management, opit erottamaan useita näkökohtia Internetin asioita, mukaan lukien kuluttaja-, liike-, sosiaali-ja ympäristöasiat.

Lyhyt katsaus opintoihisiTutkinto: Master of Business Administration (MBA)Laajuus: 90 opOpiskelun aloitus: milloin tahansa (ei kiinteää aloituspäivää tai ilmoittautumisaikataulua)Opiskelijan kesto: Vakioaika: 18 kuukautta. Eri aikamalleja on mahdollistaTutkimusmalli: Online-opiskelu, sis. online-tentit 24/7Tutkinnon jälkeinen työmahdollisuus: 18 kuukautta opintojen jälkeinen työviisumi, EU Blue CardMaksut: alkaen 439 euroa kuukaudessa * (vain apurahat EU: n ulkopuolisille opiskelijoille)Aloitetaan... [-]
Saksa Bad Honnef
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
IUBH Online

Voit johtaa kansainvälisiä markkinointi- ja mainoskampanjoita ja työskennellä kumppaneiden, kollegojen ja virastojen kanssa eri puolilla maailmaa. MBA markkinoinnissa ava ... [+]

MBA markkinoinnissa

Suunnittele onnistunut brändäys.

Ovenne liike-elämässä

Voit johtaa kansainvälisiä markkinointi- ja mainoskampanjoita ja työskennellä kumppaneiden, kollegojen ja virastojen kanssa eri puolilla maailmaa. MBA markkinoinnissa avaa oven uran johtajaksi globaalille yritykselle.

Tämä MBA-ohjelma laajentaa tietämystäsi markkinoinnista erityisesti tuotteiden ja palveluiden kansainvälisessä tuotemerkinnässä ja markkinoinnissa. Muun muassa opit käyttämään järjestelmällistä suhdemarkkinointia (Customer Relation Marketing Marketing) ja lisäämään asiakkaan elinikäarvoa ymmärryksellä ja pitkäjänteisellä asiakasuskollisuudella.

Lyhyt katsaus tutkimukseenTutkinto: Master of Business Administration (MBA)Laajuus: 90 opOpiskelun aloitus: milloin tahansa (ei kiinteää aloituspäivää tai ilmoittautumisaikataulua)Tutkimuksen kesto: tavanomainen tutkimusaika: 18 kuukautta. Eri aikamalleja on mahdollistaTutkimusmalli: Online-opiskelu, sis. online-tentit 24/7Tutkinnon jälkeinen työmahdollisuus: 18 kuukautta opintojen jälkeinen työviisumi, EU Blue CardMaksut: alkaen 439 euroa kuukaudessa * (vain apurahat EU: n ulkopuolisille opiskelijoille)Aloitetaan... [-]
Saksa Bad Honnef
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
IUBH Online

Meidän MBA-ohjelma erikoistunut Finance ... [+]

MBA rahoituksessa

Kansainvälinen urasi rahoituksessa.

Ovenne liike-elämässä

Mitkä projektit kannattaa investoida? Mikä on yrityksen todellinen arvo? Mitkä välineet ovat käytettävissä yrityksen arvon mittaamiseen ja rahoitusmarkkinoiden arviointiin? Miten voidaan varmistaa optimaalinen tasapaino likviditeetin, turvallisuuden, tuoton ja kasvun kilpailevien tavoitteiden välillä?

Meidän MBA-ohjelma erikoistunut Finance

Lyhyt katsaus opintoihisiTutkinto: Master of Business Administration (MBA)Laajuus: 90 opOpiskelun aloitus: milloin tahansa (ei kiinteää aloituspäivää tai ilmoittautumisaikataulua)Tutkimuksen kesto: a Normaali tutkimusaika: 18 kuukautta. Eri aikamalleja on mahdollistaTutkimusmalli: Online-opiskelu, sis. online-tentit 24/7Tutkinnon jälkeinen työmahdollisuus: 18 kuukautta opintojen jälkeinen työviisumi, EU Blue CardMaksut: alkaen 439 euroa kuukaudessa * (vain apurahat EU: n ulkopuolisille opiskelijoille)Aloitetaan... [-]
Saksa Bad Honnef
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
IUBH Online

Olipa kyseessä klassinen kauppa tai verkkokauppa, rahoituspalvelut, ilmailu, matkailu ja matkailu tai televiestintä: lähes kaikilla toimialoilla on tietoja, jotka määrääv ... [+]

MBA suuressa tietohallinnossa

Liiketoiminnan menestyksen avain.

Ovenne liike-elämässä

Olipa kyseessä klassinen kauppa tai verkkokauppa, rahoituspalvelut, ilmailu, matkailu ja matkailu tai televiestintä: lähes kaikilla toimialoilla on tietoja, jotka määräävät yrityksen menestyksen. Kyse ei ole vain suurista määristä kerättyjä tietoja.

Sen sijaan kyse on tietojen käsittelystä ja hyödyntämisestä kannattavalla tavalla. Asiantuntijatiedon lisäksi MBA auttaa sinua saamaan syvällistä tietämystä yleisen johtamisen alalta erikoistumalla Big Data Management -järjestelmään.

Lyhyt katsaus tutkimukseenTutkinto: Master of Business Administration (MBA)Laajuus: 90 opOpiskelun aloitus: milloin tahansa (ei kiinteää aloituspäivää tai ilmoittautumisaikataulua)Opiskelijan kesto: Vakioaika: 18 kuukautta. Eri aikamalleja on mahdollistaTutkimusmalli: Online-opiskelu, sis. online-tentit 24/7Tutkinnon jälkeinen työmahdollisuus: 18 kuukautta opintojen jälkeinen työviisumi, EU Blue CardMaksut: alkaen 439 euroa kuukaudessa * (vain apurahat EU: n ulkopuolisille opiskelijoille)Aloitetaan... [-]
Saksa Bad Honnef
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
IUBH Online

Tiedotus on tärkein pääoma yrityksille. Mutta kuka päättää, mitkä tiedot ovat arvokkaita? Miten saat parhaan hyödyn näistä tiedoista? Ja mikä tekniikka voi olla hyödyllin ... [+]

MBA tietohallinnossa

Hallinnan ja teknologian välinen silta.

Ovenne liike-elämässä

Tiedotus on tärkein pääoma yrityksille. Mutta kuka päättää, mitkä tiedot ovat arvokkaita? Miten saat parhaan hyödyn näistä tiedoista? Ja mikä tekniikka voi olla hyödyllinen? Nämä ovat IT Management -asiantuntijoiden vastauksia.

Tietojenkäsittelyn MBA-ohjelmassa opit IT-infrastruktuurien kehittämisestä ja hallinnasta, kansainvälisistä projektinhallintakonsepteista ja IT-palveluiden toteuttamisesta sisäisille sidosryhmille ja asiakkaille. Opit myös ohjelmistotekniikan perusteet ja tutkimaan sellaisia aiheita, kuten IT-vaatimustenmukaisuus, tietosuoja ja tietoturva. Asiantuntemuksen lisäksi syvennät tietämystäsi yleishallinnon alalla.... [-]

Saksa Bad Honnef
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi