IUBH University of Applied Sciences – Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mitä teemme eri tavalla

IUBH-ammattikorkeakoulu tarjoaa laatuohjelmia kandidaatti-, maisteri- ja MBA-tutkinnoille aivan uudella lähestymistavalla. Olemme perustaneet kampuksia opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa opintonsa paikan päällä, mutta tarjoavat myös täydelliset ohjelmamme verkossa etäopiskeluun. Tarinamme uusin kehitys: Tukikelpoiset opiskelijat voivat yhdistää sekä verkko- että kampuksella suoritettavat opinnot ja vaihtaa niiden välillä. Tällä tavoin annamme opiskelijoille mahdollisuuden kehittyä henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla ja autamme uraa etenemään tulevaisuuteen suuntautuvien, joustavien opintojen kautta.

Tehtävämme

Se, mikä ajaa meitä, on se, mikä ajaa sinut: Suunnittelemme ohjelmamme ja kurssimme mahdollisimman joustaviksi ja innovatiivisiksi laadusta tinkimättä. Toimitamme erikoisosaamista ja innovatiivisia oppimateriaaleja sekä keskitymme erinomaisiin opiskelijapalveluihin ja ammattitaitoiseen neuvontaan. Ohjelmillemme on ominaista aihekohtaisen tiedon ja pehmeiden taitojen tehokas siirto valmistelemaan valmistuneita kansainväliseen liike-elämään.

IUBH: globaalien markkinoiden vaatimuksiin

Opiskelu IUBH: ssa tekee mahdolliseksi uran globaalissa ympäristössä, ja toivotamme opiskelijat tervetulleiksi ympäri maailmaa. Valmistelemme sinut kansainväliseen urallesi kansainvälisesti merkityksellisen koulutussisällön avulla ja kiinnitämme erityistä huomiota kansainvälisen näkökulman tarjoamiseen sekä yleisiin johtamismoduuleihin että aihekohtaiseen sisältöön. Annamme kansainvälisen ajattelutapamme kaikessa toiminnassamme valmistaaksemme seuraavan sukupolven ammattilaisia globaaliin liiketoimintaan.

94 prosenttia valmistuneista löytää työpaikan valmistumisen kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, ja kahden vuoden jälkeen keskimäärin 80 prosentilla on johtotehtäviä. Nämä erinomaiset tulokset perustuvat siihen, että ammatillisen asiantuntemuksen opettamisen lisäksi keskitymme sosiaalisen ja kulttuurienvälisen osaamisen kouluttamiseen. IUBH on ylpeä valmistuneista ja heidän rakentamastaan vaikuttavasta urasta.

  • Akkreditoitu ja tunnustettu maailmanlaajuisesti: Nosta urasi eurooppalaisella tutkinnolla
  • Edulliset tutkinnot: Hanki jopa 80 prosentin apuraha
  • Joustavat maksuvaihtoehdot: stressitön ja helppo!

Akkreditointi ja ranking

Pidämme erittäin tärkeänä tarjota opiskelijoille ensiluokkaisia ja hyvin jäsenneltyjä koulutusohjelmia sekä korkeatasoista henkilökohtaista tukea. Palkintomme, akkreditointimme ja sertifikaatit osoittavat, että teemme tämän onnistuneesti. Kaikki nykyiset koulutusohjelmamme ovat FIBAA: n tai akkreditointineuvoston hyväksymiä. Ja tiedeneuvosto on tunnustanut IUBH: n yksityiseksi yliopistoksi korkeintaan kymmeneksi vuodeksi. Olemme myös saaneet monia ulkoisia sijoituksia ja sertifikaatteja.

Sijainnit

Huono Honnef

Osoite
53604 Huono Honnef, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin