IUBH University of Applied Sciences – Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutkimus IUBH: lla

Haluatko aloittaa kansainvälisen uran Euroopassa ja etsiä joustavaa ja edullista tapaa päästä tähän tavoitteeseen? Online-maisteriohjelmamme ja MBA-ohjelmamme tarjoavat sinulle kansainvälistä suuntausta, jossa keskitytään yritystoimintaan ja yleisiin johtamisosaamiseen.

Samalla he käyttävät innovatiivista tapaa antaa sinun opiskella omassa tahdissa, paikassa ja ajalla. Opiskelumallillamme painotamme suurta joustavuutta ja sopeudumme täydellisesti elämääsi ja tarpeisiisi.

IUBH-verkkotutkimus - joustavin reitti menestykseen

Meidän Master- ja MBA-verkkokurssit tarjoamme sinulle innovatiivisen, modernin verkko-opiskeluohjelman maailmanlaajuisesti.

Ohjelmamme ovat erittäin joustavia ja korkealaatuisia ja korostuvat käytännön puolella ja lukuisat palvelut ja innovaatiot helpottavat opintojen tekemistä. Valmistuneilla on monikulttuurisia taitoja, hyvää englannin kielen taitoa ja laajaa yleisen hallinnan tuntemusta, ovet avautuvat houkutteleville kansainvälisille työpaikoille ja johtava uransa uralla kaikilla toimialoilla.

Ura on motivaatiomme

Etäopiskelu IUBH: ssa tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden kehittyä henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla ja edetä urallaan joustavan, käytännönläheisen tutkimuksen avulla. Erityisesti etsimme ammattilaisia ​​ja muuten kiireisiä yksilöitä, jotka haluavat kasvaa henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla samalla, kun he jatkavat keskeisiä tehtäviään.

Siksi suunnittelemme ohjelmamme ja kurssimme mahdollisimman joustavaksi ja innovatiivisiksi, mutta uhraamatta tavallista korkeaa IUBH-laatua.

Uskomme myös, että on tärkeää yhdistää erikoisosaamisemme ja keskittyä palveluun erinomaisten opiskelijapalveluiden ja neuvonnan sekä ammattimaisten ja innovatiivisten oppimateriaalien muodossa.

Mikä erottaa meidät toisistaan:

  • Edistämme ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä joka räätälöidään jokaisen opiskelijan yksilöllisiin tarpeisiin.
  • Valmistamme opiskelijamme parhaimmillaan menestyksekkääseen uraan - olipa kyse kotimaahansa tai kauemmas.
  • Etäopetusohjelma on mahdollisimman joustava - voit opiskella missä ja milloin tahansa.
  • Opiskelijamme hyötyvät laadukkaista, multimedian oppimateriaaleista.
  • Opetussuunnitelmamme ovat erittäin käytännönläheisiä.
  • Integroimme lukuisiin alan asiantuntijoihin ohjelmissamme.
  • Opiskelijamme, luennoitsijamme ja yhteistyökumppanimme voivat aktiivisesti osallistua opetussuunnitelman, opetusmateriaalien ja palveluiden kehittämiseen.
  • Voimme siten taata kaikkien kurssien, opetusmateriaalien ja palveluidemme yhdenmukaisen laadun.

Akkreditointi ja ranking

IUBH: lla on useita akkreditointeja ja hylkeitä, jotka merkitsevät laatua ja huippuosaamista. Olemme saavuttaneet tämän jatkuvasti lisäämällä ohjelmien ja opetuksen laatua.

Apuraha-aloite

IUBH Online antaa sinulle mahdollisuuden säästää opintokustannuksia alkaen 66%. Saat täysin akkreditoidun saksalaisen tutkinnon. Online-tutkinto ei eroa IUBH On-Campus -asteesta. Sinulla on jopa mahdollisuus tehdä viimeinen lukukausi kampuksella Saksassa SMART-Entry Option -toiminnolla. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on käyttää koulun verkkosivustolla olevaa stipendin laskuria ja odottaa, että opiskelijoiden rekrytointitiimi palauttaa sinut lopulliseen tulokseesi.

(Huomaa, että apurahamme eivät ole saatavissa opiskelijoille Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä)

Sijainnit

Huono Honnef

Osoite
53604 Huono Honnef, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin