University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Carl von Ossietzky Oldenburgin yliopisto perustettiin vuonna 1973, joten se on yksi Saksan nuorista yliopistoista. Sen tavoitteena on löytää vastauksia suurimpiin haasteisiin, joita yhteiskunnalla on 2000-luvulla - monialaisella ja huippututkimuksella.

Pathways on Oldenburg kampuksen ovat lyhyitä: yliopiston akateemisen henkilöstön ja hallintohenkilöstö tekevät tiivistä yhteistyötä, käyttäen tieteidenvälistä lähestymistapaa. Monet ovat integroituneet erityisiin tutkimusalueisiin, tutkimusryhmiin ja eurooppalaisiin huippuyksiköihin.

Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä yli 200 muun yliopiston kanssa maailmanlaajuisesti ja on myös sidoksissa muihin kuin yliopisto-instituutteihin tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja liiketoiminnan aloilla.

Oldenburgin yliopisto valmistelee yli 13 700 opiskelijaa työelämään. Se tarjoaa laajan valikoiman tieteenaloja, kielenopinnoista, kulttuuritutkimuksista ja humanistisista tieteenaloista opetustieteisiin, taiteeseen ja musiikkitieteeseen, talous- ja yhteiskuntatieteisiin, matematiikkaan, tietojenkäsittelytieteeseen, luonnontieteisiin sekä uusiin lääketieteen ja terveystieteiden ohjelmiin, jotka on perustettu vuonna 2012 .116043_pexels-photo-864994.jpeg

Sijainnit

Oldenburg

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Osoite
Carl von Ossietzky Universität Oldenburg,
Ammerländer Heerstraße 114-118

26129 Oldenburg, Ala-Saksi, Saksa