Arabista - Best way to learn English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Arabista

Oletetaan Oppiminen Englanti kielellä Virtual luokkiin, Parhain Opettaja & kustannukset, mitä muuta tarvitset oppimiseen, Tehdään se.

Virtual Classroom

Arabista Virtual Classroom on räätälöity tuottamaan eläviä luokkia, kokouksia, webinars, ja konferenssien yleisölle missä tahansa!

Online Testing Course

Valmistuttuaan kirouksia saat täysin verkossa Testing tietoa, se on helppo käyttää tapa mitata, analysoida ja tarkastella tuloksia.

Online Kurssit Platform

Arabista on paras tapa myydä Englanti kursseja että laittaa sinut kuljettajan istuin.

Puhua Englanti päivästä lähtien

Virtual luokat on paras tapa oppia Englanti vuonna Arabista

Meidän Yrityksen tavoitteet

Ota pätevä opiskelijoiden pääsy korkeakoulutukseen he ansaitsevat ilman esteitä ja rajoitteita sekä tarjoamaan korkeimpia yliopistokoulutus Flex.

Yhtiömme Vission

Tullakseen johtava tarjoamalla korkeakoulutuksen flex jokaisen opiskelijajäsenestä Lähi-idässä Enterprise

Yhtiömme Strategia

Kehittäminen koulutuksen avulla ja rakentaa maailmanlaajuinen kumppanuuksia toimituksen koulutus kaikille ilman logistisia esteitä mukana rakentamassa pätevän henkilöstön tavata ja saavuttaa kehitys Lähi-idässä

Lopullinen oman opiskelija

Arabista on johtava yritys alan koulutusta ja yrittäjyyttä, joka on meneillään useita projekteja lisäksi asiantuntemuksensa käsittely tietokoneluokissa hallituksen ja koulutuksen Computer ja kieli ohjelmat Englanti koululaisille, ja ylpeitä Arabista olemme yksi ensimmäisistä, joka edellyttäen Englanti kielen oppiminen palvelun kautta virtuaaliluokkahuoneissa Saudi-Arabiassa, lentävät käsite, että koulutus on kaikkien oikeus ja pitäisi pystyä kaikille opiskelijoihin saavat asianmukaista koulutusta, joka pyrkii kaikille, joten pyrimme rakentamaan kumppanuuksia toimielimiin ja yliopistojen arvostetun koulutus voidakseen tarjota avointa oppimista ja etäopetusta opiskelijoille, jotka haluavat täydentää akateemista ja tieteellisiä saavutuksia, uskoen, että koulutus pitäisi olla saatavilla jokaisen ihmisen haluaa saada koulutuksen he ansaitsevat.

Sijainnit

Riad

Osoite
Prince Sultan Street
Riad, Riadin maakunta, Saudi-Arabia