Read the Official Description

Ainoa FernUni Sveitsin

Etäopetus University Sveitsi (FernUni Sveitsi) on moderni oppilaitos sekä johtava yliopisto alalla etäopetus Sveitsi.

Kaikki kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia ovat sopusoinnussa Bologna direktiivien vahvistettu. Yli 1500 opiskelijaa jatko parhaillaan saksaksi tai ranskaksi. Kolmessa paikoissa Sveitsi palvella opiskelija johtajat, opiskelijat ja yhteyshenkilö kysymyksiä etäopiskelua.

Toimielin on tunnustettu:

  • liittohallitus mukaisesti Art. 11 yliopistossa edistämistä koskevan lain (UFG)
  • mukaan kantonin Canton Valais lain koulutukseen ja tutkimukseen yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa

Johtava etäopiskelu yliopistossa

Menestystarinaa Etäopetus University Sveitsi (FernUni Sveitsi) alkaa 25 vuotta sitten. Vuodesta 1992 tarjoamme kolmella paikkakunnalla Brig, Pfäffikon SZ ja Sierre etäopetuksen kursseja korkeakoulutasolla. Yli 1500 opiskelijaa kotimaassa ja ulkomailla mennessä opiskelemaan saksaksi tai ranskaksi.

Kaikki kurssit on suunniteltu mukaan Bologna ohjeita. Siten ohjelmien ulkopuolella Sveitsissä tunnustettu kansainvälisesti tuettuja ja linjassa.

Suunnittelun opetuksen etäopetuksen perustuu ajatukseen avoimen, joustavan ja yksilöllistä oppimista. FernUni Sveitsi noudattaa käsitteen modernin etäopetuksen nimellä "blended learning", yhdistelmä e-oppimisen ja perinteiseen opetukseen opetusta. Riippuen tietenkin ilmaisun eri komponenttien on erilainen.

Programs taught in:
Saksan kieli
Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

FernUni Schweiz

Kurssi tarjoaa opiskelijoille syvempää ymmärrystä kehitystä nyky-yhteiskunnan (19 ja 20th Luvulla). Tämä kehitys on ominaista päinvastainen trendi globalisaation ja rajoj ... [+]

Kurssi tarjoaa opiskelijoille syvempää ymmärrystä kehitystä nyky-yhteiskunnan (19 ja 20th Luvulla). Tämä kehitys on ominaista päinvastainen trendi globalisaation ja rajojen avaamisesta toisella puolella ja vahvistaa kansallisia identiteettejä ja kulttuurin partikularismin toisella puolella. Yksi painopiste koulutusta sijoitetaan hallintaa uuden tietotekniikan (kuvien analysointia ja sähköisistä lähteistä).

Ensimmäinen osa tutkimuksesta ohjelma koostuu neljästä moduulista ja tarjoaa valmistelevat osa tutkimusta osoittaa. Nämä moduulit avulla opiskelijat tarkka ja kriittisesti heijastuu tietoa historiasta 19th century. ja 20th hankkia Century historiografinen ja -tekniikoita. ... [-]

Sveitsi Switzerland Online
February 2019
Part-time
9 lukukautta
Online
Lue lisää suomeksi

BSc

FernUni Schweiz

Ohjelma tarjoaa vankka tieteellinen perusta koulutus perusteet psykologian ja niiden tieteenalojen ja sovelluksia. Opiskelija hankkii erilaista osaamista tilastoissa, kok ... [+]

Ohjelma tarjoaa vankka tieteellinen perusta koulutus perusteet psykologian ja niiden tieteenalojen ja sovelluksia. Opiskelija hankkii erilaista osaamista tilastoissa, kokeelliset menetelmät ja diagnostiikka. Opettele ja harjoittele haastattelua, neuvonta ja interventio. Johtopäätöksenä on tieteellinen opinnäytetyö.

Kurssi pohjautuu uusimpia tutkimustuloksia ja moderneja opetusmenetelmiä. Mukana itse tutkimuksessa todettiin kolmen viikon välein lauantaina sijaan luokan luentoja.

moduulit M01 Johdatus Psychology M02 Methods I: Tutkimus- ja tilastotieteen I M03 Kehityspsykologia M04 Methods II: Tutkimus- ja tilastot II M05 Sosiaalipsykologia M06 Yleinen psykologia I: käsitys, ajattelu, ongelmanratkaisu M07 persoonallisuus ja Differential Psykologia M08 Menetelmät III: Kokeellinen harjoitukset M09 Yleinen psykologia II: Learning & Muisti M10 Menetelmät IV: Diagnoosi ja testi teoria M11 Biologinen Psykologia - Neuropsykologia M12 Clinical Psychology I: Clinical Psych & psykopatologialle. M13 Menetelmät V: Tutkimusmenetelmät ja tilastot III M14 Clinical Psychology II: Consulting & Intervention M15-1 Proseminaari M15-2 Proseminaari B M16 Yleinen psykologia IV: Emotion & motivaatio M17 Industrial Psychology - organisaatiopsykologia M18 thesis Pääsyvaatimukset ... [-]
Sveitsi Switzerland Online
February 2019
Part-time
9 lukukautta
Online
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

FernUni Schweiz

Moderni Ohjelma tarjoaa vankka tieteellinen perusta koulutus perusteet taloutta taloudellisen suunnan ja niiden tieteenalojen ja sovelluksia. Opiskelija saavuttaa teoreet ... [+]

Moderni Ohjelma tarjoaa vankka tieteellinen perusta koulutus perusteet taloutta taloudellisen suunnan ja niiden tieteenalojen ja sovelluksia. Opiskelija saavuttaa teoreettinen perusta ja taitoja tunnistaa maailmantalouden tilanne ja oppimisen ongelmia valitsemalla sopiva tieteellinen menetelmä ja sen asianmukaisesta soveltamisesta itsenäisesti ratkaista. Johtopäätöksenä on tieteellinen opinnäytetyö.

Kurssi pohjautuu uusimpia tutkimustuloksia ja moderneja opetusmenetelmiä. Mukana itse tutkimuksessa todettiin kolmen viikon välein lauantaina sijaan luokan luentoja.

moduulit M01 Talousmatematiikka M02 Kansantalouden perusteet M03 Law & Economics M04 makrotalous ja mikrotalous M05 Financial Accounting M06 taloustilastot M07 Sisäinen laskenta M08 tietotalouteen M09 Hallinnointi ja johto M10 Applied Economics M11 rahoitusmarkkinat M12 Environmental Economics ja talouspoliittisen M13 globalisaatio ja kansainvälisen talouden M14 Business and Ethics M15 Behavioral Economics M16 Health Economics M17 seminaarityö M18 thesis Pääsyvaatimukset ... [-]
Sveitsi Switzerland Online
February 2019
Part-time
9 lukukautta
Online
Lue lisää suomeksi