Robert Kennedy College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme on tarjota akateemista huippuosaamista opiskelijoiden etäopetuksessa maailmanlaajuisesti soveltamalla huipputeknologiaa.

Robert Kennedy College on yksityinen oppilaitos Zürichissä, Sveitsissä, joka perustettiin vuonna 1998. Kollegion edelläkävijä Sveitsin verkko-oppimisen laatua; tarjoamme tiukkoja mutta joustavia oppimisohjelmia, joita on kehitetty huipputeknologian verkko-oppimisteknologialla, joka on kehitetty kokonaan talon sisällä.

University of Cumbria, Salfordin yliopisto ja York St John University. Opettajamme ovat ylioppilastutkinnon osa maailman parhaista yliopistoista, ja yli 130 opiskelijaa 130 eri maasta, olemme todella kansainvälinen järjestö. Ohjelmamme yhdistävät Sveitsin korkeatasoisen koulutuksen etäisyydellä asuinpaikoista Collegein tiloissa Zürichissä, Sveitsissä ja Englannissa yksinoikeuden kumppaneiden kampuksilla. Viikon oleskelu tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää verkko-oppimiskokemus perinteiseen luokkahuoneympäristöön.

Opiskelija-keskittynyt filosofia

RKC: ssä et ole vain opiskelijanumero. Olet osa verkko-oppimisyhteisöä, joka on mukana tiedekunnan jäsenten ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Yhdessä olemme joukkue

Tämän tiimin ensisijainen tavoite on auttaa meitä jatkuvasti parantamaan koulutuksen laatua - koulutustasi.

Huipputeknologia

Sitoudumme tarjoamaan uusinta tekniikkaa opiskelijoille, käytämme huippuluokan ohjelmistoja, jotka on räätälöity verkkokurssitoimituksiin. OnlineCampus on kokonaisvaltainen vuorovaikutteinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka tekee opiskelusta verkossa todella nautinnollista kokemusta.

Maailmanluokan tiedekunta

RKC työllistää erittäin päteviä ohjaajia, jotka ovat valmistuneet johtavista yliopistoista, kuten Harvard Business School , Stanfordin yliopisto , Oxford University , New York University ja Wharton .

Maailmanlaajuinen tunnustus

Valmistuttuaan sait saman verran kuin opiskelijat, jotka opiskelevat Campus yliopistossa Cumbria, University of Salford tai York St John University. Tutkinnot tunnistetaan maailmanlaajuisesti.

Sijainnit

Zurich

Osoite
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

8005 Zurich, Zurich, Sveitsi

Sveitsi Online

Osoite
Sveitsi Online, Sveitsi

york

Osoite
York St John University
Lord Mayor's Walk

YO31 7EX york, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Salford

Osoite
The University of Salford
The Crescent, Salford

M5 4WT Salford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

UK Online

Osoite
UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Carlislen kaupunki

Osoite
University of Cumbria,
Fusehill Street,

CA1 2HH Carlislen kaupunki, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MBA
MSc
Tämä koulu tarjoaa myös: