University of Copenhagen

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan tutkimusyliopisto

Älyllisen luovuuden ja kriittisen ajattelun taustalla vuodesta 1479 lähtien University of Copenhagen tutkijat ja opiskelijat ovat laajentaneet näköalojaan ja edistäneet maailman siirtymistä eteenpäin. Yli 5000 tutkijansa ja 39 000 opiskelijansa kanssa yliopistolla on kansainvälinen tutkimus- ja opiskeluympäristö, ja se on arvostettu maailman parhaiden yliopistojen johtaviin listoihin.

Yliopisto tarjoaa tutkijoille ja opiskelijoille mahdollisuuden kehittää kykyjään ja käynnistää kunnianhimoisia aloitteita vahvojen akateemisten yhteisöjen tukemiseksi. Tutkimuspohjaisen opetuksen kautta ja osallistamalla tutkimukseen opiskelijat ovat valmiita vastaamaan yhteiskunnan haasteisiin ja tarpeisiin.

University of Copenhagen pyrkii tulemaan yhdeksi maailman vihreimmistä kampusalueista jättäen mahdollisimman vähän ympäristöä ja ilmastoa jalanjälkeä. Yliopisto helpottaa organisaatioiden välistä yhteistyötä, tekee yhteyksiä yritysmaailmaan ja auttaa opiskelijoita löytämään asiaankuuluvat kestävän kehityksen ohjelmat ja projektit.

Yliopisto keskittyy myös sukupuolten tasa-arvoon ja pitää monimuotoisuutta vahvana.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Lyhyesti

Tanskan kuningas Christian 1 perusti University of Copenhagen vuonna 1479, ja sillä on nykyään noin 39 000 opiskelijaa ja 9 000 työntekijää - joista noin 5 000 on tutkijoita - ja sen liikevaihto on 8,6 miljardia Tanskan kruunua.

Yhdeksän Nobelin palkintoa on myönnetty yliopiston tutkijoille.

liittoutumia

University of Copenhagen on kahden kansainvälisen korkean tason yliopiston liiton jäsen.

  • Kansainvälinen tutkimusyliopistojen liitto (IARU)

ja

  • Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU)

alumni

Yliopisto haluaa tukea elinikäisiä suhteita alumneihinsa. Jos olet valmistunut University of Copenhagen , olet tervetullut osallistumaan alumniverkostoon. Jäsenyys on maksutonta.

Sijainnit

Kööpenhamina

Osoite
10 Nørregade
1165 Kööpenhamina, Tanska