Read the Official Description

Maailmanluokan tutkimusyliopisto

Älyllisen luovuuden ja kriittisen ajattelun taustalla vuodesta 1479 lähtien University of Copenhagen tutkijat ja opiskelijat ovat laajentaneet näköalojaan ja edistäneet maailman siirtymistä eteenpäin. Yli 5000 tutkijansa ja 39 000 opiskelijansa kanssa yliopistolla on kansainvälinen tutkimus- ja opiskeluympäristö, ja se on arvostettu maailman parhaiden yliopistojen johtaviin listoihin.

Yliopisto tarjoaa tutkijoille ja opiskelijoille mahdollisuuden kehittää kykyjään ja käynnistää kunnianhimoisia aloitteita vahvojen akateemisten yhteisöjen tukemiseksi. Tutkimuspohjaisen opetuksen kautta ja osallistamalla tutkimukseen opiskelijat ovat valmiita vastaamaan yhteiskunnan haasteisiin ja tarpeisiin.

University of Copenhagen pyrkii tulemaan yhdeksi maailman vihreimmistä kampusalueista ja jättää mahdollisimman vähän ympäristö- ja ilmastoalaa. Yliopisto helpottaa organisaatioiden välistä yhteistyötä, pitää yhteyttä elinkeinoelämään ja auttaa oppilaita löytämään kestäviä ohjelmia ja hankkeita.

Yliopisto keskittyy myös sukupuolten tasa-arvoon ja pitää monimuotoisuutta vahvana.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Lyhyesti

University of Copenhagen perustettiin vuonna 1479 tanskalaisen kuninkaan Christian 1: n toimesta, ja tällä hetkellä sillä on noin. 39 000 opiskelijaa ja 9 000 työntekijää - joista noin 5 000 on tutkijoita - ja tuloja 8,6 miljardia Tanskan kruunua.

Yhdeksän Nobelin palkintoa on myönnetty yliopiston tutkijoille.

liittoutumia

University of Copenhagen on kahden kansainvälisen korkean tason yliopiston liiton jäsen.

  • Kansainvälinen tutkimusyliopistojen liitto (IARU)

ja

  • Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU)

alumni

Yliopisto haluaa tukea elinikäisiä suhteita alumneihinsa. Jos olet valmistunut University of Copenhagen , olet tervetullut osallistumaan alumniverkostoon. Jäsenyys on maksutonta.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

University of Copenhagen

Labvet Europe -ohjelman tavoitteena on luokitella nimetyt laboratorioeläinlääkärit tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien eläinten suojelua koskevassa EU: n vuoden 2010 ... [+]

Online-koulutusohjelma toimivaltaiselle eläinlääkärille laboratorioeläinten tiloissa

Labvet Europe -ohjelman tavoitteena on luokitella nimetyt laboratorioeläinlääkärit tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien eläinten suojelua koskevassa EU: n vuoden 2010 direktiivissä ja sitä seuraavassa ohjauspaperissa vaadittuun tasoon. Sitä pidetään jatkoa aiempien FELASAn D-luokan ohjelmien seurauksista, mutta se on tarkoitettu yksinomaan niille tuhansille eläinlääkäreille, jotka työskentelevät maailmanlaajuisesti laboratorioeläinten eläinlääkäreinä.

Ohjelma on 100% verkossa ja se on akkreditoitu Euroopan laboratorioeläinten tiedeyhdistysten liiton (FELASA) toimesta. Se on suunniteltu tarjoamaan sinulle tietoa ja taitoja, joita voit käyttää päivittäisessä työssäsi nimettyyn eläinlääkäriin.... [-]

Tanska Copenhagen
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi