Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan tutkimusyliopisto

Älyllisen luovuuden ja kriittisen ajattelun taustalla vuodesta 1479 lähtien University of Copenhagen tutkijat ja opiskelijat ovat laajentaneet näköalojaan ja edistäneet maailman siirtymistä eteenpäin. Yli 5000 tutkijansa ja 39 000 opiskelijansa kanssa yliopistolla on kansainvälinen tutkimus- ja opiskeluympäristö, ja se on arvostettu maailman parhaiden yliopistojen johtaviin listoihin.

Yliopisto tarjoaa tutkijoille ja opiskelijoille mahdollisuuden kehittää kykyjään ja käynnistää kunnianhimoisia aloitteita vahvojen akateemisten yhteisöjen tukemiseksi. Tutkimuspohjaisen opetuksen kautta ja osallistamalla tutkimukseen opiskelijat ovat valmiita vastaamaan yhteiskunnan haasteisiin ja tarpeisiin.

University of Copenhagen pyrkii tulemaan yhdeksi maailman vihreimmistä kampusalueista ja jättää mahdollisimman vähän ympäristö- ja ilmastoalaa. Yliopisto helpottaa organisaatioiden välistä yhteistyötä, pitää yhteyttä elinkeinoelämään ja auttaa oppilaita löytämään kestäviä ohjelmia ja hankkeita.

Yliopisto keskittyy myös sukupuolten tasa-arvoon ja pitää monimuotoisuutta vahvana.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Lyhyesti

University of Copenhagen perustettiin vuonna 1479 tanskalaisen kuninkaan Christian 1: n toimesta, ja tällä hetkellä sillä on noin. 39 000 opiskelijaa ja 9 000 työntekijää - joista noin 5 000 on tutkijoita - ja tuloja 8,6 miljardia Tanskan kruunua.

Yhdeksän Nobelin palkintoa on myönnetty yliopiston tutkijoille.

liittoutumia

University of Copenhagen on kahden kansainvälisen korkean tason yliopiston liiton jäsen.

  • Kansainvälinen tutkimusyliopistojen liitto (IARU)

ja

  • Euroopan tutkimusyliopistojen liitto (LERU)

alumni

Yliopisto haluaa tukea elinikäisiä suhteita alumneihinsa. Jos olet valmistunut University of Copenhagen , olet tervetullut osallistumaan alumniverkostoon. Jäsenyys on maksutonta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

University of Copenhagen

LabVet Europe -ohjelman mukaan voit työskennellä nimettyinä laboratorioeläinlääkäreinä tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien eläinten tuotannosta vuonna 2010 annetun E ... [+]

Tule FELASAn akkreditoiduksi nimetty eläinlääkäri

LabVet Europe -ohjelman avulla voit työskennellä nimettyinä laboratorioeläinlääkäreinä tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien eläinten tuotannosta vuonna 2010 annetun EU: n direktiivin mukaisesti, joka tunnetaan aiemmin nimellä FELASA-luokka D.

LabVet-ohjelma on 100-prosenttinen online-ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa eläinlääkäreille tarvittavat tiedot ja taidot, joita tarvitaan päivittäisessä työssäsi nimetty eläinlääkäri.

”Tavoitteenamme on tarjota korkealuokkainen ohjelma, korkealaatuinen ja helposti saatavilla oleva nimetty eläinlääkäri kaikkialla maailmassa”

Ohjelmapäällikkö, professori Axel Kornerup... [-]

Tanska Kööpenhamina
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi