A.T. Still University, Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävämme

AT Still Health Sciences -yliopisto toimii oppimiskeskeisenä yliopistona, jonka tehtävänä on valmistaa ammattitaitoisia ammattilaisia ​​innovatiivisten akateemisten ohjelmien avulla sitoutumalla jatkamaan osteopaattista perintöä ja keskittymällä koko henkilöiden terveydenhuoltoon, apurahoihin, yhteisölliseen terveyteen, ammattikoulutukseen, monimuotoisuuteen ja heikosti koulutettuihin populaatiot.

Lisätietoja AT Still -yliopistosta

AT Still Yliopisto (ATSU) on osteopaattisen terveydenhuollon perustaja, jonka vuonna 1892 perustettiin Andrew Taylor Still. ATSU: n johtava terveystieteiden yliopisto koostuu kahdesta kampuksesta (Kirksville, Mo. ja Mesa, Ariz.) Yli 200 aaria kuudessa arvostetussa koulussa. Oppimisympäristöihin kuuluvat asuin- ja verkko-terveydenhuollon jatkotutkinnot sekä yhteisöpohjaiset kumppanuudet maailmanlaajuisesti. ATSU: lla on yli 700 työntekijää, jotka ovat sitoutuneet voittoa tavoittelemattomaan tehtäväänsä ja keskimäärin yli 3 100 opiskelijaa 35 maasta.


Koulumme on tunnettu moniammatillisesta terveydenhoidon opettajasta. Yliopisto keskittyy integroimaan osteopaattisen lääketieteen peruskäsitteet ja nykytieteen tietämys. ATSU ansaitsee jatkuvasti eroja tutkijakoulututkinnon suorittaneina yliopistoina parhaiden luokkien opetussuunnitelmassa ja yhteiskuntatieteellisessä tehtävissä, jotka palvelevat huonoa palvelua. Yliopistolla on runsaasti johtajuutta sekä terveydenhuollon koulutuksessa että korrelaatiotutkimuksessa./>

ATSU tuo opiskelijoille myötätunnon, kokemuksen ja tietämyksen, jota tarvitaan koko henkilön käsittelemiseksi ja terveydenhuollon muokkaamiseksi yhteisöissä, joissa tarpeet ovat suurimmat. Innoittamana vaikuttaa koko henkilöiden terveydenhuoltoon, ATSU-tutkinnon suorittajat edistävät integroidun hoidon tulevaisuutta samalla kun he johtavat epäitsekkäällä intohimoilla palvelemiinsa yhteisöihin.

AT Still University on akkreditoitu korkeakouluopetuksesta.

Korkeakouluopiskelijoiden terveystutkimus

AT Still -yliopiston College of Graduate Health Studies -opetuksen tavoitteena on tarjota kattava ja asianmukainen online-terveydenhuollon tietämys korkealaatuisen, innovatiivisen verkkokoulutuksen kautta.


Korkeakoulun tutkinto-ohjelmat antavat työterveyshuollon ammattilaisille tilaisuuden ansaita arvostetun tutkinnon terveydenhuollon alalla. Opiskelijavalintoihin kuuluvat: terveydenhuollon ammattikorkeakoulun tohtori, terveystieteiden tohtori, terveystaloustohtori, terveydenhuollon hallinto, kansanterveystyön päällikkö, kansanterveystyön päällikkö - hammaslääketieteen pääaine ja maisterin tutkinto Kinesiologia./>

ATSU: n korkeakoulututkintotodistus muodostaa ATSU: n perustavanlaatuiset osteopaattisen lääketieteen periaatteet. Vuodesta 1892 Andrew Taylor Stillin periaatteet ovat olleet perustavanlaatuisia periaatteitamme, ja niistä on tullut osteopaattinen terveydenhuollon koulutusmalli maailmanlaajuisesti.

Terveydenhoito on yksi nopeimmin kasvavista ammateista tänään, laajentamalla mahdollisuuksia tehdä todellinen ero palvelemiisi yhteisöihin. Terveydenhuolto nykyään ja tulevaisuudessa tarvitsee enemmän myötätuntoisia ja visionäärisiä johtajia voittamaan meille haasteet.

ATSU-CGHS: n erottuvat online-tohtoriohjelmat ja master-ohjelmat tarjoavat joustavuuden työelämän ammattilaisille urakehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Opetussuunnitelma heijastaa alan viimeisimpiä edistysaskeleita ja valmistaa tutkinnon suorittamaan ennakoivaa hoitoa jatkuvasti muuttuvassa terveydenhuollon vuorovesissä. ATSU Online -opiskelijoilla on myös mahdollisuus saada todellista kliinistä kokemusta kotikaupungeissaan, muualla maassa ja ympäri maailmaa.

Valmistuneet ovat osa 125-vuotisen huippuosaamisen historiaa ja ovat yhteydessä ammattilaisten perheeseen, jolla on intohimo palvella tarpeen mukaan eniten.

Ohjelmamme

  • Terveydenhuollon hallinto
  • Kansanterveyden maisteri
  • Kansanterveyden päällikkö - hammaslääketieteellinen painopiste
  • Kliinisen tutkimuksen pääaine
  • Terveydenhuollon tohtori
  • Terveystieteiden tohtori
  • Terveystieteiden tohtori

Sijainnit

Kirksville

Osoite
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Missouri, Yhdysvallat