Lue virallinen kuvaus


Kansainvälisen palvelun koulu (SIS) American University ymmärtää, että monimutkaiset globaaliset haasteet edellyttävät monitieteellisiä, yhteistyöratkaisuja. Monipuolinen SIS-yhteisö yhdentää palvelun ajatus.

Asiantunteva tiedekunta, tukihenkilöstö ja suoritettujen vertaisverkosto valmistaa opiskelijoita uran kansainvälisiin asioihin kiinnittäen huomiota kulttuurien väliseen herkkyyttä ja ymmärrystä, ammattitaitoa ja vahvoja analyyttisiä taitoja. SIS on johdonmukai- sesti kansainvälisen ulkopoliittisen aikakauslehden huippuvuosikoulu.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

American University - School of International Service (SIS)

AU: n kansainvälisten suhteiden maisteriohjelma yhdistää edistyksellisiä kansainvälisiä suhteita koskevia teorioita ja menetelmiä, joissa keskitytään Global Security & ... [+]

online-maisterin tutkinto kansainvälisissä suhteissa on suunniteltu erityisesti tarjoamaan opiskelijoille säätiötä kehittyneissä kansainvälisissä suhteissa, sekä erikoistuminen monialaiseen ammattikenttiin. Nykyiset pitoisuudet ovat Global Security & Conflict Resolution ja kestävä kansainvälinen kehitys.

Opiskelijat ja tiedekunnan jäsenet toimivat vuorovaikutuksessa reaaliaikaisesti viikoittaisten live-luokkien kanssa, jotka toimitetaan innovatiivisen videokonferenssilaitteen kautta. Opiskelijoiden odotetaan suorittavan opintoja ja lukemista etukäteen näihin pieniin, live-keskusteluihin.

Innovatiivisten teknologioiden ja todellisten kokemusten avulla International Relations Online yhdistää maailmanlaajuisen verkko-ohjelman joustavuutta kampuksen kokemuksen tarkkuudella, laadulla ja luokkahuoneen vuorovaikutuksella. Ohjelman opiskelijat hyötyvät:... [-]

Englanti
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi