Lue virallinen kuvaus

Tietoja Adelphi University

Meidän numeromme kertovat oppilaillemme ja heidän menestyksestään.

OPETTAJAN DEMOGRAFIAAT

 • Keskimääräinen alle luokkakoko: 20.8
 • Opiskelija-opettajan suhde: 10: 1
 • 5 266 opiskelijaa
 • 43 edustettu valtio (mukaan lukien Yhdysvaltojen alueet)
 • 57 maata edustava

KÄYTTÖÖNOTTO JA KUSTANNUKSET

 • Keskimääräinen lukion GPA: 3.5
 • 1155: Keskimääräinen SAT-pisteet (Yhdistetty matematiikan näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen)
 • 50 opinto-ohjelmaa (perustutkinto)
 • $ 37.170 opetus ja palkkiot
 • 73% Hakijat hyväksytään
 • 94,9% nuorista opiskelijoista saa taloudellista tukea
 • $ 14,360 Huone ja toimisto (vuotuinen kustannus vakio kaksinkertainen oleskeluun toimintaa maksu) Aterian suunnitelma (vuosittaiset kustannukset kulta suunnitelma)

YLEISURHEILU

 • 23 Divisioonan II urheilu
 • 4 Northeast-10 Presidentin Cupia
 • 81 Koillis-10 konferenssin mestaruuskilpailut
 • 213 NCAA-turnauksen esiintymisiä
 • 16 maajoukkuetta

Palkinnot ja tunnustaminen Adelphi University

Adelphi on ylpeä ylpeiden organisaatioiden tunnustuksena.

Adelphi University on tunnustettu kansallisesti ja mainitsee useita arvostettuja organisaatioita ja julkaisuja, kuten Princeton Review, US News and World Report, Fiske Guide to Colleges ja Forbes. Aikana, jolloin korkeakoulu on tiiviissä valvonnassa osoittamaan sen merkitystä ja arvoa, olemme ylpeitä siitä, että muut ihmiset huomaavat Adelphin suurista asioista.

USA: N UUTISET

Yhdysvaltain uutiset

US News on myös nimittänyt Adelphi parhaimpien tutkijakoulujen listalle ohjelmistomme hoitotyössä, puhekielipatologiassa, kliinisessä psykologiassa, audiologiassa ja sosiaalityössä; olemme myös sijoittuneet yhdeksi parhaista veteraaneista.

PRINCETON REVIEW

Princeton Review on sijoittunut Adelphi University parhaiden Koillis-korkeakoulujen joukossa sekä listan vihreistä oppilaitoksista poikkeuksellisten sitoutumis ten kestävyyteen, joka perustuu akateemisiin tarjouksiin ja opiskelijoiden urakehitykseen, kampuskäytäntöihin, aloitteisiin ja toimintoihin.

FISKE-OPAS KIRJALLISESTI

Adelphi on tunnustanut Fiske-oppaat korkeakouluiksi yhdeksi maan "parhaimmista ja mielenkiintoisimmista" laitoksista ja 11 peräkkäistä vuotta on listattu joukossa parhaita ostoja korkeakouluissa. Vain 25 yksityistä laitosta maassa saa tämän eron vuosittain. Tällaiset tunnustukset tarjoavat itsenäisen arvion siitä, miten koulu maksaa opetuksen kannalta keskeisellä sijalla sijoitetun pääoman tuotolla.

EROTTAMINEN

Erilaisuuslaitosten organisaatiot ovat jälleen tunnustaneet Adelphin huippuosaamistaan ​​neljällä alalla: sitoutuminen, opettaminen, yhteisö ja lopputulokset. Niiden arviointi sisältää tekijöitä, joita koulutusalan ammattilaiset kunnioittavat, ja heillä on vahva panostus perusopetukseen, tarjoten monenlaisia ​​kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia, edistetään aktiivista kampuksen elämää ja tarjotaan peruskoulutusta, jota arvostetaan jatko-ohjelmissa ja työnantajissa.

USA TODAY COLLEGE

USA TODAY College -välilehti Adelphi on top 10-koulu Yhdysvalloissa sosiaalityön alalla. Adelphi sijoittui kuudenneksi valtiossa 513 akkreditoitua Bachelor-ohjelmaa sosiaalityön ohjelmissa, poikkeuksellinen korkeus koululle noin kymmenesosa suurimman osan muista yhdeksän parhaan joukosta. Tämä luettelo perustui opiskelijoiden tuloksiin ja kykyyn löytää työtä. BSW, MSW, Ph.D. ja sertifiointiohjelmat, sosiaalityön koulu kouluttaa ammattilaisia ​​parantamaan ihmisten elämää ja puolustamaan sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja eettistä sosiaalityötä.

Forbes

Yksi Forbes-lehden Amerikan huippuyksiköistä on Adelphi hyväksynyt sen, mitä oppilaat pääsevät koulustaan, toisin kuin mitä he saavat kouluun. Forbes esittelee korkeakoulut ja yliopistot, jotka tarjoavat parhaan tuoton koulutuksellesi: dollarin matalat opiskelijamaksut, aikataulun valmistuminen, laadukkaat tutkijat, korkeat ansaintatavat ja uran menestys.

COLLEGE-VALINTA

Adelphi University on tunnustettu College Choicein 50 parhaan vammaisuuden ystävällisen oppilaitoksen ja yliopistojen kesken vuonna 2017, koska se on osoittanut, että "on johdonmukainen arvo ja etusija oppimisvaikeuksien ja erityistarpeiden opiskelijoiden fyysisten, sosiaalisten ja akateemisten tarpeiden tyydyttämiseksi".

CRAININ NEW YORK -yritys

Crain's New York Business kiitti Robert B. Willumstadin kauppakorkeakoulun yhdeksi suurimmista MBA-ohjelmista New Yorkissa ilmoittautumisen perusteella.

MONEY MAGAZINE

Money-lehti on nimittänyt Adelphi University listalla parhaista huippuyksiköistä, jotka ovat huippuosaamista koulutuksen laadussa, kohtuuhintaisuudessa ja alumnituloksissa. Yhtenä parhaista valinnoista perheet voivat tehdä, Adelphi University tarjoaa opiskelijoille globaalin oppimiskokemus, joka täysin valmistaa heitä menestyksekkään, mielekkääseen työuraan innovatiivisten ohjelmoinnin, oma tiedekunta, kokonaisvaltaista tukea ja palveluita, ja erilaisia opiskelu-. Adelphin opiskelijat suorittavat työkalut kilpailemaan ja ylentämään valituilla aloillaan ja taitoja vastata heidän yhteisöjensä tarpeisiin. Kestävät suhteet luodaan ja ylläpidetään yliopistossa monin eri muodoin. Adelphin alumniverkosto on yli 100 000 vahva.

BETHPAGE BEST OF LONG ISLAND

Long Island Press kertoo joka vuosi lukijoille äänestääkseen suosikkeistaan ​​paperin Best of Long Island -palkintoihin. Vuonna 2017 Long Islanders äänesti Adelphi no. 1 seitsemässä kategoriassa: Best College tai yliopisto - 19 muun korkeakoulun - Best Public Garden, paras konserttipaikka, paras paikallinen elokuvateatteri, Kali Chan Best Publicist ja Dominic Scala Best College Sports Coachille. Ja presidentti, Christine M. Riordan, Ph.D., nimitettiin Best College Presidentiksi.

MAAILMANKESKUSKESKUKSEN KESKUS

Adelphi University Gordon F. Dernerin psykologian koulutuskeskus on maailmanlaajuisesti sijoitettu Maailman psykologian ja psykoanalyysikoulujen joukkoon maailmanlaajuisesti maailmanlaajuisesti (CWUR). Vuosittain sijoitettiin yli 26 000 tutkinnon myöntävää laitosta.

SOTILAS- JA ELÄINLÄÄKKEET

Military Friendly -kouluna Adelphi on sijoittunut 20 prosenttiin korkeimmista korkeakouluista, yliopistoista ja kauppakorkeista, jotka käyttävät eniten koululaisia, veteraaneja ja aviopuolisoita opiskelijoita ja varmistaakseen menestyksensä kampuksella. Luettelossa tunnustetaan vain korkeimmat 15 prosenttia korkeakouluista, yliopistoista ja kauppakorkeista, jotka käyttävät eniten amerikkalaisia ​​veteraaneja opiskelijoina.

Yhdysvaltain Department of Veterans Affairs on nimeltään Adelphi kuin keltainen nauha GI Education Enhancement Program koulu. Tämä tarkoittaa, että pätevät veteraanit voivat osallistua Adelphiin vähän tai ei lainkaan kustannuksella.

CARNEGIE-FOUNDATION

Vuoden 2010 Carnegie Community Engagement Classification -edustajana Adelphi University on nimetty hiljattain julkaistuun luetteloon nimetyistä kunniajäsenistä. Carnegie-säätiön pätevyys opetuksen edistämisessä antaa tämän tiedonannon kiinteyttää Adelphin sitoutumista suuremmalle yhteisölle molempia osapuolia hyödyttävään tiedon ja resurssien vaihtoon kumppanuuden ja vastavuoroisuuden puitteissa.

Adelphi on yksi 361 laitoksesta, jolla on nyt yhteisön sitoutumisluokitus, tunnustaen yliopiston sitoutumisen ja panoksen tärkeisiin yhteisöllisiin toimintaohjelmiin. Yliopisto on yksi vain 24 laitoksesta, joka on valittu New Yorkista.

NORTHEAST-10 KONFERENSSIN PRESIDENTTIEN KOKO

Adelphin yleisurheiluohjelma jälleen kerran kunnioitettiin Northeast-10 Presidentin Cupin kanssa vuonna 2017. Presidentin Cupia myönnetään laitokselle, joka kokoaa kumulatiivisimmat pisteet, jotka perustuvat sesongin sijoittumiseen, kaikista sen kilpailevista ohjelmista liigan mestaruuskilpailuissa. Adelphi liittyi Koillis-10: een vuonna 2009.

PRESIDENTIN KORKEAKOULUT YHTEISÖN PALVELU HONOR ROLL

Viidettä vuotta peräkkäin Adelphi on nimetty presidentin Higher Education Community Service Honor Rolliksi. Tämä on kansallista palkintoa tunnustettu korkeakouluille ja yliopistoille, jotka ovat osoittaneet huippuosaamisen kehittäessään ja toteuttaessaan tehokkaita yhteisön sitoutumista ja yhteisöpalveluohjelmia omissa toimielimissään. Tänä vuonna myös Adelphi sai ylimääräisen palkinnon palkinnolla "With Distinction", joka on varattu "ylemmän tason hakijaryhmän" luokalle yleisen yhteisöpalvelun ja koulutuksen luokissa.

PAYSCALE.COM

Payscale.com listoi Adelphin kansallisten yliopistojen johtajana suhteessa tärkeään investointitekijän (ROI) tuottoon. Se kertoo opiskelijoiden tulokset analysoimalla keskimääräistä palkkaa perustutkinnon suorittaneiden ja jatko-opiskelijoiden ja jotka työnantajat palkkaavat tutkinnon, jossa maantieteelliset paikat. Tätä tietoa käyttävät myös AffordableCollegesOnline.org, joka tunnisti Adelphin yhdeksi 84 New Yorkin oppilaitoksesta, jossa tutkinnot maksettiin ja opiskelijat ansaitsevat enemmän elinaikansa kuin muut toimielimet. Payscalen vuotuinen college-tuottopalautteen tuotto-investointi (ROI) kertoo, että Adelphi on korkein vuotuinen ROI-prosentti, kun taloudellinen tuki on todettu Long Island -yliopistossa. Adelphi-tutkinnon suorittaneilla on 10,6 prosentin vuotuinen opetussuunnitelma ja 30 vuoden nettotuotto 545 000 dollaria.

YLI TALOUSJOHTAJA

Adelphi University Robert B. Willumstadin kauppakorkeakoulu on sijalla nro 16 Top Management Degrees 'Top 25 MBA-ohjelmassa New Yorkissa 2017 ja on sijoittunut Top Management Degrees' Top 25 Undergraduate New Yorkin Business Schools vuonna 2017. Adelphin MBA on tunnustettu "koulutuksellisen huippuosaamisen ja kohtuuhintaisuuden yhdistelmäksi", kun taas sen alivuotisohjelmasta mainitaan AACSB Internationalin ja Lähi-edustustojen korkeakouluopetuksen akkreditoinnit sekä USA: n arvokkaat ranking-listat

KOULUTUSARVIO

Koulutuksen luottamus on todennut, että Adelphi on "25: n suurimman osanottaja latinalaisamerikkalaisista opiskelijamääristä yksityisten laitosten kesken." Raportin otsikko "Korkeamman asteen saavuttaminen parantamalla valmistumisasteita ja sulkemalla aukkoja latinalaisamerikkalaisille oppilaille", osoitti, että Adelphi on tehnyt voimakkaita hyötyjä Latino-opiskelijoiden tulosten parantamisessa.

YHDISTYNEET KANSAKUNNAT

Vuonna 2003 Yhdistyneiden Kansakuntien kansalaisjärjestöjen julkisoikeudellisten laitosten komitea hyväksyi Adelphin kansalaisjärjestöksi tunnustaen yliopiston sitoutumisen "maailmanlaajuisen tietoisuuden lisäämisestä kansainvälisissä kysymyksissä ja Yhdistyneissä Kansakunnissa yliopistoyhteisölle ja julkinen."

OPETTAJAN KOULUTUS TUNNUSTA NYCDOE

Adelphi on sidottu toiseen alueelliseen kouluun korkeimman opettajan prosenttiosuuden osalta - 12 prosenttia -, joka pidettiin erittäin tehokkaana opiskelijan parannuksessa standardoitujen matematiikan ja englantilaisten testien välillä neljännen ja kahdeksannen luokan välillä New Yorkin opetusministeriön opettajien valmisteluohjelmassa. Tämä tunnustus kirjoitettiin The Wall Street Journalissa ja Politico-sivustolla.

MYMAJORS MAGAZINE

Adelphi oli mukana MyMajors-lehdessä yhtenä Top 20-koulusta, jolla on parhaiten sopivat suuret. Potentiaaliset opiskelijat ottavat MyMajors-tietokilpailun ja vastaavat kouluihin 7 200 korkeakoulujen tietokannasta.

KUULEMISEN TARKASTELU

Hearing Review nimesi Adelphi University ja sen kumppaneiden Long Islandin tohtori Audiologian (Au.D.) konsortio sen Best of kuunteluun terveydenhuollon ammattilaisille.

SIERRA CLUB

Adelphin tärkein Garden City-kampus on rekisteröity arboretum, minkä vuoksi Sierra Club nimesi yliopistoksi "Cool School".

KORKEAKOULUTUKSEN AIKOULUN OPPIMISYHTEYKSET

Adelphin ammatti- ja jatkokoulutuskolmikko (aiemmin Yliopisto-korkeakoulu) on aikuisten oppimisen keskittymien instituutioiden (ALFI) aikuisten ja kokemusten oppimisen (CAEL) liitto. College of Professional and Continuing Studies on vain yksi kolmesta ALFI: n jäsenjärjestöstä New Yorkin osavaltiossa.

HÄTÄJÄRJESTÄYTYMISEN OHJELMAN OHJE

Emergency Management Koulutusohjelmaan sijoittui Adelphi University # 10 huippukokoukaksi online-hätätilanteiden hallinnan maisterin tutkintoihin.

NAISTEN VALINTA-ARVOSTELU

Naisten valintapalkinto on sisällyttänyt Adelphi University yli 300 korkeakouluopiskelmaan perustuen kriteereihin, kuten kampuksen turvallisuuteen, maineeseen, opiskelijan ja tiedekunnan suhteeseen, syvyyden ja neljän vuoden valmistumisasteisiin.

ANIMATIIVISEN URHEILUN TARKASTELU

Adelphi University on nimetty Top 50 koulujen listalle Yhdysvalloissa pelin suunnittelu- ja kehittämistyöhön Animation Career Review -ohjelmassa.

BEST UNIVERSITY PERFORMING ARTS CENTERS Yhdysvalloissa

ClickitTicket nimesi Adelphi PAC: n, joka on yksi parhaista 35 huippuyliopistoista, mukaan lukien erinomainen tekniikka ja luovuus.

TOP 50 ONLINE SPORT MANAGEMENT PROGRAMS

Adelphi University on nimetty listalle kansakunnan Top 50 Online Master's Urheilu Management Programs 2018 on online-liiketoiminnan koulutus ja uraohjaus Top Management Degrees.

Heijastelemalla koulujen poikkeuksellisia eroja, Adelphi on ylpeä siitä, että hänellä on hyvä maine akateemisten huippuosaamisen, atleettisen kokemuksen oppimisen ja sijoitetun pääoman tuoton suhteen. Yliopisto jatkaa haastaakseen itsensä tarjoamaan poikkeuksellisia oppimis- ja palvelumismahdollisuuksia, jotka mahdollistavat opiskelijoiden ja koko yhteisömme kasvavan.

Teacher.orgin elokuussa 2016 parhaille ylempien kasvatustieteen oppilaitoksille sijoittui Adelphi University No.13 luettelostaan ​​352 täyttävästä koulusta.

Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching valitsi 115 yhdysvaltalaista korkeakoulua ja yliopistoa vuoden 2010 yhteisön osallistumisluokitukselle. Adelphi University oli vastaanottaja.

Yhdysvaltain uutisissa

Forbes sijoittui Adelphi University nro 381 sen America's Top Colleges -listalla.

Adelphi University yhdellä silmäyksellä

Moderni pääkaupunkiseudun yliopisto, jolla on yksilöllinen lähestymistapa korkeakouluopetukseen.

Adelphi University on erittäin arvostettu, kansallisesti rankattu, voimakkaasti yhdistetty tohtorintutkimusyliopisto, joka tarjoaa poikkeuksellisia vapaiden taiteiden ja tieteiden ohjelmia ja ammatillista koulutusta, jolla on erityistä vahvuutta keskeisillä neljännessä taiteessa ja humanistisissa tieteissä, STEM- ja yhteiskuntatieteissä, liiketoiminta- ja koulutusammateissa sekä terveydenhuollossa ja hyvinvointi. Adelphi on omistettu muuttamaan opiskelijoiden elämää pienillä luokilla, käytännön oppimisella ja innovatiivisilla tavoilla opiskelijoiden menestyksen tukemiseksi.

Vuonna 1896 perustettu Brooklynissa Adelphi on Long Islandin vanhin yksityinen oppilaitos. Nykyään Adelphi palvelee lähes 8 000 opiskelijaa kauniissa puutarhakaupunkissa New Yorkissa New Yorkissa, vain 23 kilometrin päässä New Yorkin kulttuuri- ja harjoitteluvaihtoehdoista - sekä dynaamisissa oppimisliikkeissä Manhattanilla, Hudson Valleyssa ja Suffolkin piirikunnassa sekä verkossa.

Yli 100 000 Adelphi-tutkinnon suorittanutta on hankkinut ammattitaitoisen aktiivisuuden, aktiivisen ja huolehtivan kansalaisen, joka on merkki yliopistossa, yhteisössä ja maailmassa.

Adelphi University historia

Katso, miten Adelphi on muuttunut voimalliseksi laitokseksi.

Adelphi University juuret ulottuvat vuoteen 1863 ja Adelphi-akatemian perustaminen yksityiseen valmistelukouluun Brooklynissa, New Yorkissa. Akatemia perustettiin vuonna 1869 ja sen hallitus on perustettu luomaan ensiluokkaisen laitoksen laajimmalle ja perinpohjaisimmalle koulutukselle ja saamaan sen edut mahdollisimman helposti suurimmalle osalle väestöömme. Koulu sai nopeasti mainetta innovatiivisesta opetussuunnitelmastaan, erityisesti fyysisessä kulttuurissa ja varhaiskasvatuksessa.

Akatemian johtajan Charles H. Levermorein nimitys vuonna 1893 oli tärkeä hetki Adelphin historiassa. Brooklynin kaupungin ymmärtäminen oli ilman vapaata taidetta College, Levermore tarttui tilaisuuteen perustaa Adelphi College. New Yorkin valtion entinen varapuheenjohtaja Timothy Woodruff ja Adelphin hallituksen varapuheenjohtajan Adelphi College, jossa on 57 opiskelijaa ja 16 ohjaajaa, ansainneet ponnisteluja, myönnettiin peruskirjan, joka oli yksi varhaisimmista peruskirjoista, jotka New Yorkin valtion hallitsija 24. kesäkuuta 1896. Tällöin Adelphi Collegen ja New Yorkin yliopiston yliopiston hylkeillä myönnettiin tutkintoja, jotka olivat allekirjoittaneet korkeakoulun virkailijat ja kansleri ja yliopiston sihteeri. Seuraavien 25 vuoden ajan Akatemia pysyi ehjänä, mutta erillään kollegiosta.

Seuraavan 100 vuoden aikana Adelphi kasvoi ja muuttui merkittävästi. Vuonna 1929 Adelphi University tuli ensimmäinen yksityinen, korkeakoulututkinto-instituutti Long Islandilla. Siitä lähtien yli 100 000 opiskelijaa on läpäissyt ovet, jättäen jälkensä yliopistolle ja maailmalle.

Tänään Adelphi kukoistaa. Korkeakouluissamme ja kouluissamme on taideteollinen korkeakoulu; Gordon F. Dernerin psykologian koulu; arvoisa oppilaitos; Robert B. Willumstadin kauppakorkeakoulu; Ruth S. Ammon School of Education; hoitokoulu; sosiaalityön koulu; ja College of Professional ja jatko-opinnot. Olemme tehostaneet akateemista yhteisöämme ja panostaneet tulevaisuuteemme. Tiedekuntamme on johtava tapa varmistaa, että opiskelijamme saavat parhaan koulutuksen alueella ja että Adelphi toimii edelleen tärkeänä voimavarana paikallisille yhteisöillemme. Kun siirrymme strategiseen suunnitelmaan tulevaisuuden tulevaisuudeksi, kampusyhteisö on koonnut yhteisiä tavoitteita, jotka keskittyvät apurahoihin ja opiskelijoiden saavutuksiin.

Vaikka yliopistot ympäri maata ovat poistaneet tiedekunnan, Adelphi on palkannut yli 280 uutta professoria vuodesta 2001. Nykyinen täysi- ja osa-aikainen tiedekunta on yhteensä 956, opiskelija / tiedekunnan suhde 10: 1. Jotta voimme varmistaa, että tutkijoillamme on tarvittavat resurssit tavoitteiden saavuttamiseksi, olemme investoineet miljoonia dollareita infrastruktuuriin. Olemme uusineet tilamme; päivittänyt teknologiamme ja luonut älykkäitä luokkahuoneita; huomattavasti paransi kirjastojemme - molemmat laitteet ja kokoelmat; ja investoinut uuteen laitteistoon, mukaan lukien uusimmat laserit kahdelle uudelle fysiikan laboratoriolle, atomi-skannausmikroskoopille ja ydinmagneettikuvauskoneelle kemian ohjelmaan, Steinwayn uusista pianoista

Tutkijat ympäri yliopistoa antavat merkittävää panostaan ​​heidän tieteenalaansa. Viime vuosina Adelphin tiedekunnan jäsenet on tunnustettu Fulbright- ja Hartford-tutkijoiksi, ja he ovat saaneet rahoitusta humanististen kansallisten apurahojen, kansallisten terveysinstituutioiden ja kansallisen tiedesäätiön rahoituksesta. Sosiaalityön koulu on akkreditoitu akkreditoivien virastojen myöntämän enimmäisajan mukaan. Itse asiassa sosiaalityön koulua uudistettiin uudelleen, eikä neuvosto antanut suosituksia sosiaalityön koulutuksen verkkosivujen arviointikomitealle, ja koulun itsetestausasiakirjalla oli niin vaikutusta neuvostoon, että sitä käytetään nyt mallina uudelleenkoulutuskoulutuksille muita ohjelmia.

Tällä hetkellä lähes 8000 opiskelijaa menestyy meidän luokkahuoneissamme, ohjelmissamme, urheilukentillä Garden Cityn kampuksella ja Manhattanin, Hauppauge ja Poughkeepsie-keskuksissa. Opiskelijamme ovat saavuttaneet palkintoja ja kansallista tunnustusta apurahalle, palvelulle ja johtajuudelle.

Adelphi pyrkii myös palvelemaan paikkakuntansa, valtionsa ja kansakuntansa tiedekunnan tutkimuksen ja käytännön avulla; ammatillisten oppilaitosten ja yhteisön välisten siteiden lujittaminen; erinomaisten kulttuuritapahtumien järjestäminen sen kampuksilla; ja lähinnä tulevaisuuden johtajien ja kansalaisten, ammattilaisten ja yhteisön jäsenten koulutuksen.

Adelphi University missio ja visio

Tehtävänanto

Yliopisto muuttaa kaikkien opiskelijoiden elämää luomalla henkisen kurinalaisuuden, tutkimuksen, luovuuden ja syvän yhteisöllisen sitoutumisen erottamiskyvyn neljällä ydinalueella: taiteet ja humanistiset tieteet, STEM ja yhteiskuntatieteet, ammatit sekä terveys ja hyvinvointi.

Näkemys

Meistä tulee kansallisesti arvostettu johtaja - standardi haltija - uudelleenmuotoilemalla opiskelijoiden käytännön ja henkilökohtaista arvoa, auttaen heitä määrittelemään menestystään luokassa, kampuksella, uralla ja yhteisössä ja muualla.

arvot

Meitä ohjaavat kuusi keskeistä arvoa, jotka edustavat sellaista yhteisöä, jota pyrimme luomaan:

 1. Akateeminen erinomaisuus
 2. Luovuus ja innovaatio
 3. Yhteisö ja yhteistyö
 4. Maailmanlaajuinen tietoisuus ja monimuotoisuus
 5. Yksilön kunnioittaminen
 6. Totuus ja rehellisyys

Tämä koulu tarjoaa myös:

Associate Degrees

Adelphi University

Adelphi University verkkotekniikan asiantuntija Emergency Services Administration (AS: n ESA: ssa) tarjoaa nopeasti rakennuspalikoita tähän dynaamiseen, haastavaan ja pal ... [+]

Opi mitä tarvitsee olla valmis mihinkään - ja vie koulutuksesi ja urasi seuraavalle tasolle.

Adelphi University verkkotekniikan asiantuntija Emergency Services Administration (AS: n ESA: ssa) tarjoaa nopeasti rakennuspalikoita tähän dynaamiseen, haastavaan ja palkitsevaan toiminta-alueeseen. Sinun ei vain hankkia käytännön tietoa ja taitoja, joita voit välittömästi hakea ammattia, yhteisöä ja elämää varten, mutta myös uraa vauhdittavaa tunnistetta.

Perimmäinen opetussuunnitelma kaikissa vaaroja koskevissa suunnittelussa koskee eri aloja, organisaatioita, toimialoja ja aloja, avaamalla ovia erilaisiin työllistymismahdollisuuksiin hätäpalvelujen alalla. Se on kehittänyt ja opettaa johtavat kouluttajat, tutkijat ja harjoittajat, monet etulinjan kokemuksella hallitsevat suuria suunniteltuja ja suunnittelemattomia tapahtumia, mukaan lukien presidentinvaalit, maailmanlaajuiset kokoukset, terrori-iskujen, terveysepidemioiden, kuljetusten hätätilanteet ja luonnonkatastrofit.... [-]

Yhdysvallat Garden City
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Certificate

Adelphi University

Adelphi University on rakentanut korkealaatuisen, akateemisesti tiukan online-englanti-espanjankielisen käännöstutkimusohjelman, jonka avulla kaksikieliset henkilöt voiva ... [+]

Hioa kaksikieliset taidot ja jatko-opiskelija valmiina hyödyntämään uramahdollisuuksia nopeasti kasvavilla aloilla.

Adelphi University on rakentanut korkealaatuisen, akateemisesti tiukan online-englanti-espanjankielisen käännöstutkimusohjelman, jonka avulla kaksikieliset henkilöt voivat nopeasti ja kätevästi kehittää suurta kysyntään liittyviä taitoja.

Ohjelma on avoin yleisölle. Sinun ei tarvitse olla Adelphi-opiskelija, joka ilmoittautuu kursseille ja voi asua missä tahansa maailmassa. Täysin online-, ohjaaja-johtoinen luottoluokitus Englanti / Espanja-sertifikaatti valmistaa valmistuneita ottamaan American Translators Association (ATA) sertifiointitestiä ja voidaan suorittaa kuusi-kahdeksan kuukautta.... [-]

Yhdysvallat Garden City
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Adelphi University

Adelphi University verkkovälitodistus hätätilanteessa tehokkaasti ja tehokkaasti varustaa opiskelijoille tietoa ja taitoja, jotka koskevat jokaista kurinalaisuutta ja teo ... [+]

Ymmärtää alan johtajien tietämystä, taitoja ja näkemyksiä ja ansaitse uraa vauhdittavaa tunnistusta omalla aikataulullasi.

Adelphi University verkkovälitodistus hätätilanteessa tehokkaasti ja tehokkaasti varustaa opiskelijoille tietoa ja taitoja, jotka koskevat jokaista kurinalaisuutta ja teollisuutta - vain yhdellä vuodella. Kuten viimeaikaiset tapahtumat osoittavat, kaikkien organisaatioiden ja kaikkien alojen organisaatioiden johtajat on valmisteltava hätätilanteissa. Riippumatta siitä, mihin ammattiin, hankkimalla Emergency Management Certificate -sivustosi verkosta Adelphi: ltä, voit soveltaa hätätilanteiden hallintaperiaatteita työpaikallesi, yhteisölle ja elämälle.... [-]

Yhdysvallat Garden City
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Todistus syventävistä opinnoista

Adelphi University

Valmistaudu syvällisesti palkitsevaan uraan Ruth S. Ammon School of Educationin tarjonnassa autismi- ja vakavissa tai useissa vammaisissa (Advanced ASMD) ja Autism Spectr ... [+]

Saavuta osaamista, ansaitse tunnustusta ja aseta itsesi urasuunnitteluun sertifikaattiohjelmien avulla.

Valmistaudu syvällisesti palkitsevaan uraan Ruth S. Ammon School of Educationin tarjonnassa autismi- ja vakavissa tai useissa vammaisissa (Advanced ASMD) ja Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) verkossa saaduissa kehittyneissä todistusohjelmissa. Ohjelmat tarjoavat sinulle poikkeuksellisen runsaan oppimiskokemuksen, tietämyksen, jota voit hakea välittömästi työpaikalle ja arvokas opetusavustus.

Ne tarjoavat myös ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Stephen Shore, Ed.D., kansallisesti tunnettu akateemikko ja Adelphi University tiedekunnan jäsen, jonka asiantuntemus on täysin tietoinen hänen autismi spektrin kokemuksestaan.... [-]

Yhdysvallat Garden City
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Adelphi University

Valmistaudu syvällisesti palkitsevaan uraan Ruth S. Ammon School of Educationin tarjonnassa autismi- ja vakavissa tai useissa vammaisissa (Advanced ASMD) ja Autism Spectr ... [+]

Saavuta osaamista, ansaitse tunnustusta ja aseta itsesi urasuunnitteluun sertifikaattiohjelmien avulla.

Valmistaudu syvällisesti palkitsevaan uraan Ruth S. Ammon School of Educationin tarjonnassa autismi- ja vakavissa tai useissa vammaisissa (Advanced ASMD) ja Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) verkossa saaduissa kehittyneissä todistusohjelmissa. Ohjelmat tarjoavat sinulle poikkeuksellisen runsaan oppimiskokemuksen, tietämyksen, jota voit hakea välittömästi työpaikalle ja arvokas opetusavustus.

Ne tarjoavat myös ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Stephen Shore, Ed.D., kansallisesti tunnettu akateemikko ja Adelphi University tiedekunnan jäsen, jonka asiantuntemus on täysin tietoinen hänen autismi spektrin kokemuksestaan.... [-]

Yhdysvallat Garden City
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Osoite
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Yhdysvallat
Verkkosivusto