American Heritage College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TEHTÄVÄ

Inspiroida ja valmistaa ammattilaisia ​​käytännöllisten, helposti saatavien taitojen parantamisohjelmien avulla, jotka edistävät urakehitystä ja henkilökohtaista menestystä.

NÄKEMYS

American Heritage College esittelee markkinat, joissa kunnianhimoiset, ahkera ammattilaiset voivat käyttää kohtuuhintaista osaamista ja auttaa heitä saavuttamaan mitattavissa olevan urakehityksen, joka rikastuttaa yksilöitä, yrityksiä ja koko yhteiskuntaa.

ARVOT

Vastuullisuus: Samoin kuin pidämme itsemme vastuullisena opiskelijoillemme ja suuremmalle yhteisöllämme, opiskelijamme näyttävät vastuullisuutta itselleen.

Ammattitaito: Ammattitaito, jonka kanssa ajetaan korkeakouluamme, heijastuu takaisin meille ammattitaidossa, jota oppilaamme oppivat ja näyttävät.

Huippuosa: Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen palvelemaan oppilaita ja luomaan entistä paremmin koulutettua työvoimaa yhteisöömme - opiskelijat pyrkivät myös huippuosaamiseen akateemikoissaan ja elämässään.

Joustavuus: Joustavuutemme on keskeinen tekijä kykymme kehittää jatkuvasti muuttuvien työmarkkinoiden vaatimuksia ja etsimme opettajia ja opiskelijoita, jotka näyttävät tämän laadun halukkuutensa avulla päivittämään taitojaksojaan pysyäkseen huolella huolimatta urapolkujen yhä monipuolisempia vaatimuksia.

Rehellisyys: Rehellisyys on American Heritage College ydin; se on mitä me näytämme kaikissa toiminnoissamme, ja se on olennainen osa sitä, mitä opiskelijat tuovat esiin yhteisöön, kun he jättävät taitomme.

HYVÄKSYNNÄT

American Heritage College on yksityinen laitos, jonka hyväksyy yksityisen postsecondary and vocational education -toimisto, Kalifornian opetuskoodin §: n §94311 mukaisesti.

Työvaliokunnan hyväksyntä tarkoittaa sitä, että laitos noudattaa valtion vaatimuksia, eikä se merkitse sitä, että valtioneuvosto hyväksyy tai suosittelee sitä.

American Heritage College tunnustetaan tai hyväksyy: California Employers Association, kuntoutusyksikkö Kaliforniassa EDD-ETPL ja on hyväksytty palveluntuottaja työvoiman innovaatio- ja mahdollisuussäädöksille (WIOA).

TYÖVIRASTON ASENTAMINEN

Lasertarkoituksellaan työskentelevien ammattilaisten uudelleenkoulutuksella, valmistuneiden menestyksekäs sijoittaminen on erittäin tärkeää American Heritage College . Kaikki tutkinnon suorittaneet pääsevät sijoittelupalveluihin - sekä ennen että jälkeen. Sijoittumisasiantuntijoistamme paitsi auttaneet löytävät uusia työpaikkoja, mutta myös auttavat valmistuneita strategioita urakehitykselle nykyisissä yrityksissään.

American Heritage College on sertifioitu ja / tai hyväksynyt seuraavat yksityistetyt

Sijainnit

Oranssi

Orange Campus

Osoite
765 The City Dr., Suite 380
92868 Oranssi, Kalifornia, Yhdysvallat

Garden Grove

Garden Grove Campus

Osoite
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, Kalifornia, Yhdysvallat

Pitkä ranta

Long Beach Campus

Osoite
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Pitkä ranta, Kalifornia, Yhdysvallat

Oceanside

Oceanside Campus

Osoite
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin