American National University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1886 ryhmä visionääneitä kasvattajia ja yritysjohtajia tarvitsi korkeakouluopetusta, joka keskittyi uraperäkoulutukseen vastaamaan työvoiman tarpeita Kaakkois-Yhdysvalloissa. Yhdessä he perustivat American National University , jonka tarkoituksena oli kouluttaa työntekijöitä liike-elämässä, pankki-, kirjanpito-, hallinto- ja muussa ammattitaidossa.

American National University kehittänyt jatkuvasti maineensa tarjoten miehille ja naisille tehokkaan ja tehokkaan koulutuksen, joka valmistelee heitä ammatillisen työn maailmaan. Monien valtioiden oppilaat tekivät vaelluksen Virginiaan, Roanokeen saadakseen käytännön koulutusta, joka oli keskittynyt ja tärkeämpi kuin muiden korkeakoulujen ja yliopistojen aika.

Koska toimielimen ensimmäiset 100 vuotta päättyivät, muutokset olivat kuitenkin jo käynnissä, mikä antaisi toimielimelle erilaisen ulkonäön, vaikka se säilyi edelleen uskollisena alkuperäiseen tarkoitukseensa. American National University sijasta tuli sen sijaan, että lähettäisivät ympäröivistä valtioista opiskelijat pysymään asuntoloissa ja suuressa keskeisessä kampuksella Roanokessa. Uudet yhteisölliset kampukset rakennettiin koko Lounais-Virginia, Kentucky ja Tennessee. Kun työvoiman tarpeet kasvoivat, yrityskoulutusta täydennettiin urakeskeisillä ohjelmilla tietokoneissa ja terveydenhuollossa. Todistusohjelmat eivät olleet enää normi - opiskelijat suorittivat syvällisempää tutkimusta, joka johti osakkuusyritysten tutkintoihin, ja yliopiston ensimmäiset tutkinnon suorittaneet ohjelmat otettiin käyttöön.

Tänään American National University ja National College ovat kehittyneet päällikön tason oppilaitokseksi, joka tarjoaa yli 45 akateemista ohjelmaa 30 yhteisöpaikalla kuudessa valtiossa. Kasvava eUniversiteetti palvelee yhä useampaa opiskelijaa sekä 100-prosenttisessa verkossa että sekoitetussa muodossa, kun taas tuhannet kansainväliset opiskelijat ovat kääntyneet kansalliseen opinto-ohjelmaan sekä englanniksi toisen kielen (ESL) opetukseen.

Yliopiston maine huippuosaamisesta on vahvistettu lukuisilla palkinnoilla ja tunnustuksilla, kuten palkinnot ruohonjuuritason opiskelijoiden edunvalvonnalle (Private Sector Colleges

Tehtävänanto

American National University tarjoaa mahdollisuuksia henkilöille, jotka pyrkivät saavuttamaan uransa tavoitteensa tarjoamalla valtakirja- ja tutkinto-ohjelmia etäopetuksen ja sekoitetun oppimisen kautta. American National University on sitoutunut varmistamaan, että aikuisopiskelijat pääsevät laadukkaisiin ohjelmiin urakeskeisillä tieteenaloilla, jotka tarjoavat tarvittavat taidot kilpailukyvyn saavuttamiseksi nykypäivän muuttuvilla markkinoilla.

Tavoitteet

  • Tarjoa opintosuoritusohjelmia ja tutkinto-ohjelmia, jotka keskittyvät valmistamaan opiskelijoita kilpailukykyisiksi nykyisillä markkinoilla.
  • Integroida pehmeitä taitoja ja käytännön tietoa opiskelijoiden on oltava tehokkaita valituissa uransa.
  • Auttaa opiskelijoita saavuttamaan akateemiset tavoitteensa ennakoivalla tuella ja rohkaisulla.
  • Maksimoidaan nykyisten tekniikoiden käyttö tarjottavissa ja asianmukaisissa akateemisissa ohjelmissa.

Sijainnit

Salem

Osoite
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, Virginia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin