Lue virallinen kuvaus

1900-luvun opettajan ja entisen Antiochin presidentin Horace Mannin uraauurtavan työn innoittamana Antiochin yliopisto tarjoaa korkea-asteen koulutusta, joka tunnustaa yhteisen edun, palkinnon käytännön oppimisen ja jonka innoittamana on monipuolinen akateeminen yhteisö. Pyrimme antamaan opiskelijoillemme tietoa ja itsetuntemusta tulla elinikäisiksi oppijoiksi, myötätuntoisiksi johtajiksi ja maailman kansalaisiksi.


Akkreditoitu Pohjois-Keskiyhdistyskoulujen ja koulujen ja korkeamman oppimiskomission toimesta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Antioch University Online

Antiokian tarjoama online-kliininen mielenterveysneuvonta antaa sinulle mahdollisuuden kanavoida intohimonne auttamaan toisia mielekkääksi ja palkitsevaksi uraksi mielent ... [+]

Auta ihmisiä käsittelemään henkilökohtaisia, perhe- ja sosiaalisia kysymyksiä, jotka tekevät elämästä terveellistä ja tuottavaa elämää haastavaa heille. Valmistunut Antiochin yliopistosta, joka on valmis työskentelemään yhteisön virastoissa, huumeiden väärinkäytössä ja riippuvuuksien hoidossa, sairaalahoidossa ja korkeakoulujen neuvonnassa. Opi nykyisiltä harjoittajilta, jotka valmistelevat sinua vaikuttamaan ihmisten elämään ja tarjoamaan hoitoa, joka vaikuttaa. Opiskelijat voivat valita opintopisteen valinnaiseksi aineen väärinkäytön ja riippuvuuksien neuvonnassa, neuvonnassa sotilaspalveluhenkilöstölle ja heidän perheilleen tai traumalle.

[-]
Yhdysvallat Yellow Springs
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi