Lue virallinen kuvaus

Miksi Averett?

Se on niin paljon enemmän kuin DEGREE

Oppimisympäristönä tarpeisiisi suunnitellut

Yli 25 vuoden ajan, meidän Graduate ja Ammattiopinnot divisioona (GPS) on tarjonnut täydennyskoulutusta erityisesti työskentelevät aikuiset. Yli 8000 Averett GPS alumnit ovat hyödyntäneet meidän nopeutettua koulutusohjelmien kehittämiseen tarvittavat työkalut menestyksen-uransa ja elämänsä. He ansainnut parantaa uranäkymiä. He ansainnut kunnioitusta itselleen, ja oikeus kutsua itseään roolimalli muille. He ansainneet niin paljon enemmän kuin tutkinto. Ja niin voitte.

1. Nopeutettu kurssi toimitus

 • Ansaita määrin niin vähän kuin kaksi vuotta

2. Suunniteltu mukavuussyistä

 • Ei reaaliaikaista osallistumista vaaditaan ja viikoittain tehtävät ja eräpäivät ovat kirjoittaneet ennen kurssin alkua

3. Edullinen ohjelmat

 • Averett on keskiarvon alapuolella, kun se tulee kokonaiskustannukset MBA. Yhteenlaskettu opetusta kustannukset MBA Averett on alle $ 30,000 USD.

4. "Markkina-ready" opetussuunnitelma

 • Sisältö meidän koulutusohjelmassa kehitetään kansainvälinen painotus. On täysi kurssi kansainvälisen liiketoiminnan, ja voit muokata joitakin tehtäviä sisältämään kansainvälisestä näkökulmasta.

5. Henkilökohtainen huomiota

 • Opiskelija-tiedekunnan suhde meidän GPS ohjelmissa on 19: 1; keskimääräinen ryhmäkoko 15

6. Projektityöryhmät

 • Ryhmät 3-5 opiskelijoiden antaa lisätukea ja motivaatio

7. Dedicated ohjaajien

 • Meidän alan kokenut tiedekunnan jäsenet ovat kehittyneet astetta alansa ja sitoutuneet menestykseen

8. Tukevat henkilöstö

 • Opiskelijaksi ja taloudellista tukea henkilökunta ovat valmiita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi

Koulutusohjelmat Rakennettu You

Tarjoamme GPS opiskelijoille oppimiskokemukset, jotka peilaavat tosielämän tilanteisiin. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa illan opetus koetukselle huomisessa työpäivä.

Tulet saamaan tietoa pienissä luokissa johdolla alan kokenut ohjaajien. Ja meidän Project Joukkueet, liityt vertaisryhmän joka motivoi toisiaan onnistua-aloilta ja sen jälkeen.

Lopuksi online -kurssimuodoissa tekevät tasapainottamiseen työn, perheen ja korkeakoulutuksen helpompaa:

 • Ei reaaliaikainen osallistumista tarvitaan
 • Viikkotehtävät ja eräpäivät ovat kirjoittaneet ennen kurssin alkua
 • Kirjautua kurssin milloin tahansa viikoittain loppuun tehtäviä
2

Averett MISSIO

Averett yliopiston valmistaa opiskelijoita palvelemaan ja johtamaan katalyytteinä myönteisen muutoksen. Averett täyttää tämä operaatio kouluttaa opiskelijat eritaustaisten, kulttuurien ja kansojen kautta vapaiden-pohjainen ja jatko-ohjelmia on henkilökohtainen, kollegiaalinen, tieteidenvälistä ympäristössä.

Averett VISIO

Averett yliopisto on johtava oppilaskeskeisestä yliopiston tunnettu innovatiivisten opetus- ja harjoittaa oppimisen.

Averett ydinarvot

5

Eheys

Olemme käytännössä tiukkoja eettisiä normeja.

Innovaatiot

Kannustamme ja omaksua innovatiivisia opetuksen ja oppimisen ulkopuolella luokkahuoneessa.

sitoumus

Edistämme maailmanlaajuista tietoisuutta, sekä johtamistaitoa.

löytö

Vaalimme hengessä löytö, ongelmanratkaisu ja kriittisen ajattelun ja sisällyttää taiteet ammattimaisen valmistelu meidän opetuksessa ja oppimisessa.

Monimuotoisuus

Averett University toivottaa kaikki opiskelijat, tiedekunnan ja henkilökunnan akateemista yhteisöä, joka edistää tietoisuutta, osallisuutta, pääoma ja palvelut samalla toteuttamaan tavoitteemme ja näkemystä. Averett juhlii yksittäisten ainutlaatuisuus ja kannattaa kunnioittaen eroja turvallisessa ja vaaliminen ympäristö. Jokainen jäsen Averett yhteisön jakaa vastuut toimimisesta eettisesti ja hyviä kansalaisia, ja edistää laajentamista taitoja ja henkistä ja emotionaalista kasvua. Arvostamme moninaisuutta, vain näkemällä ja pohjalta parhaiten kunkin opiskelijan voimme auttaa heitä kehittymään johtajat huomenna.

Perinne

Me omaksua Averett juutalais-kristillisen perinnön kunnioittamalla totuuteen ja hengellisen muodostamisen.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Averett University Online

Asetu rakentaa tuottavia tiimejä, kehittää kiinteät strategioita ja vaalia voittava työpaikan kulttuurin Averett Master of Business Administration pitoisuus Leadership (M ... [+]

MBA - Johtaminen Pitoisuus

Asetu rakentaa tuottavia tiimejä, kehittää kiinteät strategioita ja vaalia voittava työpaikan kulttuurin Averett Master of Business Administration pitoisuus Leadership (MBA-LDR). Online tai kampuksella, opit tehokkaita johtamistaitoja 21. vuosisadalla.

Tavoitteet ja kurssi aiheet

Johtamistaitoja tarvitaan nykypäivän globaalissa, kulttuurien liiketoimintaympäristöön on erilainen kuin vain muutama vuosi sitten. Sinun on tartuttava teoreettisia käsitteitä ja osaa soveltaa niitä reaaliajassa - vaikka olosuhteet siirtää ympärilläsi. MBA-LDR auttaa voit valmistautua seuraavaan vaiheeseen oman johdon uran.

Pitoisuudet ... [-]
Yhdysvallat Danville
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi
Averett University Online

Uudentasoinen markkinoinnin taitoja tahdissa nykypäivän globaalin liiketoiminnan haasteisiin kanssa online MBA Marketing. Ansaita Master of Business Administration pitois ... [+]

MBA - Markkinointi Pitoisuus

Uudentasoinen markkinoinnin taitoja tahdissa nykypäivän gbal liiketoimintahaasteisiin kanssa online MBA Marketing. Ansaita Master of Business Administration pitoisuus Markkinointi (MBA-MKT). Online MBA Markkinointi tutkinto valmistelee teitä ottamaan seuraavan askeleen oman markkinoinnin hallintaa uran.

Tavoitteet ja kurssi aiheet

Jos työ perehtymällä uuden tuotteen mahdollisuuksia, analysoimalla kuluttajien käyttäytymiseen ja / tai tiedottamalla yhtiön tuotteita ja palveluita, Marketing MBA-ohjelma vie asiantuntemusta seuraavalle tasolle ja voit ottaa online-markkinoinnin kursseja. Marketing MBA valmistuneet ovat taidot kehittää näyttöön perustuvia markkinoinnin strategioita maailmanlaajuisen yleisön.... [-]

Yhdysvallat Danville
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi
Averett University Online

Johtoasemassa henkilöresursseihin (HR) hallinta Master of Business Administration pitoisuus Human Resources (MBA-HR). Tämä online tai kampuksella kattaa johtotason aiheis ... [+]

MBA - Henkilöstöjohtaminen Johtoasemassa henkilöresursseihin (HR) hallinta Master of Business Administration pitoisuus Human Resources (MBA-HR). Tämä online tai kampuksella kattaa johtotason aiheista liiketalouden, joiden moduuli on erikoiskursseja keskittyi HR-toiminnon.

Tavoitteet ja kurssi aiheet

Henkilöstöjohtaminen on yksi tärkeimmistä toiminnoista nykyisillä kilpailluilla liiketoimintaympäristössä. Me auttaa kehittämään kehittynyttä osaamista työlainsäädännön, neuvottelut, korvauksia rakenne ja organisaation toiminta, joiden avulla voit jatkaa johtaja-tason HR roolit.

Pitoisuudet

Mestarit henkilöresursseihin kattaa kehittyneet liiketalouden ratkaisujen kuten maailmantaloutta, rahoitus ja markkinointi. Erikoistunut HR aiheita ovat:... [-]

Yhdysvallat Danville
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi
Averett University Online

Varaudu päivän dynaamisessa globaalissa liiketoimintaympäristössä meidän 41-luotto Master of Business Administration (MBA) -ohjelma. Online tai kampuksella, saat Executiv ... [+]

mba

Online MBA-ohjelmat

Varaudu päivän dynaamisessa globaalissa liiketoimintaympäristössä meidän 41-luotto Master of Business Administration (MBA) -ohjelma. Online tai kampuksella, saat Executive-tason tietoa keskeisten toimintojen ja miten sitä sovelletaan todellisessa maailmassa.

Tavoitteet ja kurssi aiheet

Tehokkaat johtajat on vahva johdon perusteluja ja kvantitatiivisen analyysin taitoja, voidaan soveltaa akateemisen käsitteitä jokapäiväisissä työtilanteissa ja osoittaa horjumaton etiikka. Me auttaa kehittämään näitä taitoja ja ominaisuuksia ja varustaa lyijylle kaikenkokoisten organisaatioiden.

Online MBA-ohjelmat markkinointi Online Johtajuus MBA Human Resource Management ... [-]
Yhdysvallat Danville
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi