Belhaven University Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Belhavenin yliopiston online-koulutusohjelma on yksi Amerikan johtavista online-kristillisistä korkeakouluista ja yliopistoista. Kiireisille työskenteleville aikuisille, jotka haluavat suorittaa Associate-, kandidaatti-, maisteri- tai tohtorin tutkinnon nopeasti ja edullisesti, Belhaven University tarjoaa laadukkaan kristillisen verkko-ohjelman. Belhavenilla on yli 30 opiskelualaa verkossa.

Kaikkia luokkia opettaa kristillisen maailmankuvan näkökulmasta kokenut tiedekunta, joka on johtaja omalla tutkimusalueellaan. Huolehtiva tiedekuntamme ja henkilökuntamme ovat sitoutuneet menestykseen ja tarjoavat henkilökohtaista tukea kaikille opiskelijoillemme.

Työnantajat etsivät koulutettuja työntekijöitä. Vuoteen 2020 mennessä 65% kaikista työpaikoista edellyttää keskiasteen jälkeistä koulutusta. Belhaven University Online -tutkinto auttaa sinua saavuttamaan nykypäivän työpaikalla vaadittavat koulutus- ja ammatilliset tavoitteet. Hakeudu jo tänään menestyvään Belhavenin jatko-opiskelijaan työkaluilla, joita tarvitaan menestymään nykypäivän globaalissa taloudessa.

Sijainnit

Jackson

Osoite
Peachtree Street,1500
39202 Jackson, Mississippi, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: