Lue virallinen kuvaus

Brighton College - akkreditoituja etäopiskeluohjelmia


Brighton College tarjoaa akkreditoituja online-ohjelmia, joissa keskitytään laatuun ja kohtuuhintaisuuteen. Sinulta, kun sinä ensin tiedät valmistumispäivänne, olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan koulutuskokemuksen ja varmistamalla lopullisen menestyksen./>

Institutionaalinen toiminta-ajatus

Brighton College tehtävänä on tarjota kaikille päteville opiskelijoille joustavia ja yksilöllisiä tarpeellisia, edullisia, ainutlaatuisia, urasuuntautuneita koulutusohjelmia.

Brighton College

 • Tarjoaa laadukasta etäopetusta eri taustoista tuleville opiskelijoille, jotka pyrkivät valmistautumaan uraan työnantaja-alalla.
 • Tarjoa kohtuuhintaisia ​​ohjelmia ja auttaa opiskelijoita suorittamaan loppuun ilman minkäänlaista tai vähäistä velkaa.
 • Suorittaa nykyisen opetuksen, asiaankuuluvan opetussuunnitelman ja valmistaa opiskelijat menestymiseen valitsemallaan alalla.
 • Varmistaa, että jokainen opiskelija etenee kohti oppimistavoitteitaan tukevassa ja positiivisessa ympäristössä.
 • Tarjoaa laadukkaita ohjeita ammattimaisista ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet omalla alueellaan ja jakavat asiantuntemuksensa ja kokemuksensa varmistaen, että opiskelijat oppivat olemaan ajankohtaisia ​​ja ajankohtaisia ​​nykymaailmassa.
 • Avustaa valmistuneita saavuttamaan uran tavoitteet ohjelmansa loppuun saattamisen ja koko uransa ajan tarjoamalla työvalmiutta edistäviä koulutuspalveluita.
 • Tarjota opiskelijoille pääsy kumppanuusyhteisöön kohdennetuilla toimialoilla ja organisaatioissa.
 • Institutionaalisen vakauden varmistaminen ylläpitämällä erittäin tehokkaita prosesseja ja korkeatasoista opiskelijoiden tukea

tavoitteet

Brighton College tehtävät ja tavoitteet saavutetaan menestyksekkäästi saavuttaen seuraavat tavoitteet:

 • Tarjoaa positiivinen, tukeva etäopiskeluympäristö erinomaisten opiskelijapalvelujen kautta, mikä johtaa uusien taitojen oppimiseen ja koulutustavoitteiden saavuttamiseen.
 • Valmistaa ammattitaitoisia tutkinnon suorittaneita valituille kenttätyöskentelyn kautta opetussuunnitelman kautta, joka sisältää käytännön taitoja.
 • Suorittaa opetussuunnitelma, joka valmistelee opiskelijat menestymään onnistuneesti sertifiointitestiä varten, kun se sopii opinto-ohjelmaan.
 • Voit tarkistaa, päivittää tai lisätä jatkuvasti uusia opetussuunnitelmia tarjoamalla uusimpia tietoja ja noudattamalla alan standardeja.
 • Arvioida tehtävänsä ja institutionaalisen tehokkuuden saavuttaminen opiskelijoiden akateemisen kehityksen, tiedekunnan tehokkuuden, opiskelijoiden tyytyväisyyden, edullisuuden ja loppututkinnon perusteella.
 • Lisäämme strategisia liittoutumme yhteisöön suuntautuneiden organisaatioiden, työvoiman ja koulutuspartnereiden kanssa.

Seitsemän perustoimintaa, jotka kuvaavat kulttuuria

 1. Ole ongelmanratkaisu. Ratkaise ongelma täytä tarve, miten meidän pitäisi tehdä liiketoimintaa asiakkaiden kanssa ja auttaa muita tiimin jäseniä.
 2. Ole fanaatikko vasteajasta. Ihmiset odottavat, että voimme vastata heidän kysymyksiinsä ja huolenaiheensa nopeasti ja nopeasti. Se on yksi helpoimmista ja parhaimmista tavoista erottua.
 3. Aseta selkeät odotukset. Joten ei ole väärinkäsityksiä ja selvennystä koko ajan.
 4. Tervetuloa innovaatioon. Tuotteidemme ja tarjouksiemme luovuus voidaan tuottaa ja pakata eri tavalla vastaamaan asiakkaiden tarpeita.
 5. Ole hyvä kuuntelija. Ymmärtämys odotuksista ja asiakkaiden tarpeista on tapaa, jolla haluamme harjoittaa liiketoimintaa.
 6. Tee kotitehtäväsi. Ole valmis asiakkaille, tuoteideoille, viittauksille, tiimin jäsenille ja parhaan tapa osoittaa, että olet vakava.
 7. Vapauta tiimin jäseniä. Jotta asiat saadaan tehtyä, täyttävät määräajat ja täyttävät asiakkaiden tarpeet.

Peruskäyttäytymistä, jotka kuvaavat opiskelijakulttuuria

 • Halu parantaa työllistämiskykyä:
  • Uranvaihto
  • Edistyminen nykyisessä urassa
 • Kyky hallita aikaa sitoutumista
 • Noudata akateemista sitoutumista keskimäärin 3 oppituntia viikossa
 • Halukkuus kommunikoida ennakoivasti
 • Ota aloite avoimesti pyytämään apua tiedekunnalta, henkilökunnalta ja menestysvalmentajalta
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Associate Degrees

Brighton College

Brighton College tiedekunta Business Management-tutkintoon valmistautuu sinuun tietämyksen, teknisten taitojen ja hyvän liiketoiminnan periaatteiden mukaan, jotta he voiv ... [+]

Brighton College tiedekunta Business Management- tutkintoon valmistautuu sinuun tietämyksen, teknisten taitojen ja hyvän liiketoiminnan periaatteiden mukaan, jotta he voivat harjoittaa tulotason asemaa monilla liiketoiminta-aloilla. Valmistuttuna voit hakea työpaikkoja sellaisilla teollisuudenaloilla kuin vähittäiskauppa, vakuutus, rahoitus, teknologia, televiestintä, pankki-, myynti-, huolto- ja monet muut.

Kenen tulisi ilmoittautua liikkeenjohdon koulutusohjelmaan?

Olitpa sitten töissäsi ja etsitään etenemistä tai etsitään uutta urapolkua, liiketalouden tutkinto auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne. Oletko työnantaja, joka haluaa johtajienne jatkaa koulutustaan, lisäävät taitotasoa ja tuottavat yrityksesi tuottavampia? Liiketalouden koulutuksen antaminen Business Management -ohjelmassa avaa ovia niin monille mahdollisuuksille./>... [-]

Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Brighton College

Paralegal-instituutti tarjoaa sinulle mahdollisuuden lisätä kilpailuetua Paralegalin kenttätyöskentelyyn tarjoten rinnakkaisen tutkinnon rinnakkaistutkinto-ohjelmassa. Ta ... [+]

Paralegal-instituutti tarjoaa sinulle mahdollisuuden lisätä kilpailuetua Paralegalin kenttätyöskentelyyn tarjoten rinnakkaisen tutkinnon rinnakkaistutkinto- ohjelmassa. Tarjoamme myös Paralegal Continuing Education -ohjelmia, joiden avulla voit ylläpitää kilpailuetua edistyneillä uramahdollisuuksilla.

Paralegal-instituutti tarjoaa sinulle lisää mahdollisuutta lisätä kilpailuetua Paralegalin kenttään parhaaseen mahdolliseen asemaan tarjoamalla paralegal-ohjelmia, kuten rinnakkaistutkinto-opintoihin liittyvä koulutus.

Opiskelijoiden on suoritettava menestyksekkäästi samat kurssit, jotka on määritelty Paralegal Diploma -ohjelmassa, sekä viisi erikoiskurssiä, joiden kurssi on 15 tuntia. ADPS: n vaatimusten täyttämiseksi opiskelijoiden on suoritettava 5 yleissivistävää kurssia (tai siirtää opintosuorituksia, jotka osoittavat, että nämä opintojaksot ovat osa C: n tai paremmin). ADPS koostuu 60 lukukauden tuntia ja 2700 kelloa, jotka sisältävät 15 opintovuoden yleiskoulutuskurssit.... [-]

Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Certificate

Brighton College

Advanced Security Practitioner Certificate on tietotekniikan ammattilainen, joka haluaa saada erityisiä taitoja ja valtakirjoja, jotka mahdollistavat etenemisen Cyber ​​S ... [+]

Advanced Security Practitioner Certificate on tietotekniikan ammattilainen, joka haluaa saada erityisiä taitoja ja valtakirjoja, jotka mahdollistavat etenemisen Cyber ​​Securityn maailmaan. Kattavat konseptit ja strategiat kattavat koko verkon ja perustuvat Cisco-sertifikaattiin sisältyviin käsitteisiin. Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi tämän ohjelman ja saavuttavat tavoitteet, saavat vankan perustan työhön tietoturva- tai tietoturvakeskeisessä urassa.

Tämä ohjelma sopii myös niille, jotka ovat täyttäneet CompTIA- ja Cisco-sertifikaatin.

Advanced Security Practitioner - Ohjelman yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka suorittavat tämän todistuksen onnistuneesti, voivat:/>... [-]

Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Brighton College

Asiakastuen edustajat ovat välttämättömiä kaikilla liiketoiminta-aloilla - yritykset eivät yksinkertaisesti pysty toimimaan tehokkaasti ilman taitavia asiakastuen edustaj ... [+]

Asiakastuen edustajat ovat välttämättömiä kaikilla liiketoiminta-aloilla - yritykset eivät yksinkertaisesti pysty toimimaan tehokkaasti ilman taitavia asiakastuen edustajia. Todistuksessasi etäopiskelun avulla Brighton College sinua valmistautuu uraan asiakastuen edustajana - kaikki omasta kodistasi mukavasti!

Kenen tulisi ilmoittautua?

Tämän asiakastuen edustajan sertifikaattiohjelmaan osallistuvat opiskelijat saavat tarvittavat taidot ja asiantuntemuksen, jotta he voivat harjoittaa liiketoiminnan myyntiä ja teknisten tuotteiden, tavaroiden tai palvelujen asiakaspalvelua sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Aseta itsesi erillään muista hakijoista vastaanottamalla asiakastuen edustustodistustasi./>... [-]

Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Brighton College

Kirjanpito on yksi vanhimmista ja välttämättömimmistä liike-elämästä. Kirjanpitäjät ovat usein vastuussa työnantajiensa taloustietojen tuottamisesta ja tarkastamisesta, m ... [+]

Kirjanpito on yksi vanhimmista ja välttämättömimmistä liike-elämästä. Kirjanpitäjät ovat usein vastuussa työnantajiensa taloustietojen tuottamisesta ja tarkastamisesta, mikä mahdollistaa johtajien ja virkamiesten tekemän parempia ja tietoisempia päätöksiä. Brighton College akkreditoitujen online-ohjelmien ansiosta tilintarkastajan vakaa ura on käden ulottuvilla.

Kenen tulisi ilmoittautua?

Opiskelijat, jotka haluavat etenemään nykyisellä alallaan, tukevat heidän jatkamistaan ​​lisätaidoilla tai vaihtavat uraa. Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille riittävästi tietoa ja työkaluja saavuttamaan tulotason työllisyys ja sen jälkeen. Ohjelma valmistelee opiskelijoita kirjanpidon perusperiaatteista ja esittää reaalimaailman mahdollisuuksia erilaistumiseen ja kasvuun./>... [-]

Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Brighton College

Cisco-sertifikaatti on suunniteltu tietotekniikan ammattilaiselle, joka haluaa edetä uraansa yksinkertaisesta työpöydän ja laitteiston tuesta entistä tärkeämpään IT-järje ... [+]

Cisco-sertifikaatti on suunniteltu tietotekniikan ammattilaiselle, joka haluaa edetä uraansa yksinkertaisesta työpöydän ja laitteiston tuesta entistä tärkeämpään IT-järjestelmänvalvojan rooliin. Ohjelma kattaa strategiat ja tekniikat, joita tarvitaan tehokkaan verkon suunnitteluun, käyttöönottoon ja ylläpitämiseen nykyaikaisessa työpaikassa. Ohjelma keskittyy myös IT-järjestelmänvalvojan rooliin digitaalisten resurssien suojaamiseen kehittyneiden reititysprotokollien avulla.

Tämä ohjelma sopii myös niille, jotka ovat täyttäneet CompTIA-ohjelman.

Cisco-sertifikaattiohjelman yleiskuvaus

Tämän ohjelman onnistuneiden opiskelijoiden on kyettävä:/>

Demonstrata ymmärrystä perus topologiasta (esimerkkejä ovat bussi, tähti, rengas ja verkko)Erota datan linkki ja verkko-osoitteetYmmärrä, miten kääntää loogiset osoitteet fyysisiin osoitteisiinTietää eroja protokollien TCP / IP, IPX ja AppleTalk välilläSelitä sovelluskerroksen kolme peruspalveluaVertaa ja kontrastia LAPB ja HDLC (Cisco Proprietary)Osoita ymmärtäväksi 5 perusdumerokarttavaiheesta DDR: n määrittämistä vartenOsoita yhteysluettelojen ja paketin välinen suhdeOpintojakson sisältö... [-]
Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Brighton College

CISSP-sertifikaattiohjelma on suunniteltu tietotekniikan / tietoturva-alan ammattilaiselle, joka haluaa edetä uraansa hallintotasolle. Ohjelma kattaa laajemman vastuun, j ... [+]

CISSP-sertifikaattiohjelma on suunniteltu tietotekniikan / tietoturva-alan ammattilaiselle, joka haluaa edetä uraansa hallintotasolle. Ohjelma kattaa laajemman vastuun, joka ei sisällä vain digitaalista suojaa vaan myös fyysistä turvallisuutta, henkilöstön koulutusta, politiikan luomista, dokumentointia, todisteiden keräämistä jne.

Tämä ohjelma valmistaa opiskelijan työskentelemään korkeimpien tietoturvamäärien kanssa DoD: ssä ja yksityisessä hierarkiassa.

CISSP-ohjelman yleiskuvausTämän ohjelman onnistuneiden opiskelijoiden on kyettävä:Selosta käyttöoikeuksien hallintajärjestelmiä ja -arkkitehtuuria, jotka suojaavat tietojärjestelmien varojaOsoittaa taitoa nykyaikaisesta verkkoarkkitehtuurista ja suunnittelustaOsoita kognitiivinen kyky luoda täydellinen politiikka, menettelytavat, standardit ja ohjeetOsoita selkeä käsitys ohjelmistosuojasovellusten elinkaaresta ja tehokkuudestaVertaile ja ristiriitaa eri salausmenetelmät ja anna suosituksia jokaiselle sovellukselleOsoita kykyä toteuttaa verkkoarkkitehtuuri, joka ennakoi uhkia ja hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla resurssejaArvioida nykyisen toimintatapojärjestelmän tapahtumavastauksen osalta ja antaa suosituksia parannuksiinSelosta katastrofien elvytyspolitiikan merkitys ja osoita useita tehokkaita strategioitaOsoittaa kykyä kerätä digitaalista rikosteknistä näyttöä säilyttäen sen eheysOsoittaa fyysisten turvajärjestelmien tuntemusta ja miten ne lisäävät verkon yleistä turvallisuutta.Opintojakson sisältö... [-]
Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Brighton College

CompTIA (Computing Technology Industry Association) -sertifikaatti on suunniteltu auttamaan niitä, jotka haluavat aloittaa tai ovat alkuvaiheissa urallaan, joka liittyy t ... [+]

CompTIA (Computing Technology Industry Association) -sertifikaatti on suunniteltu auttamaan niitä, jotka haluavat aloittaa tai ovat alkuvaiheissa urallaan, joka liittyy tietotekniikkaan.

Ohjelma kattaa tietokonelaitteiston, verkostoitumisen ja turvallisuuden perustavanlaatuisen, mutta ammatillisen tason tietämyksen. Ne, jotka suorittavat tämän ohjelman ja toimivat opetussuunnitelman tasolla, ovat vankka perusta, josta tietotekniikan ura alkaa.

Ura tietotekniikassa!

CompTIA-ohjelma antaa sinulle vankan perustan Tietotekniikan teknikolle, Verkko työpöydän tukeen, Järjestelmänhallinnan turvallisuus. CompTIA-ohjelma on 100% verkossa, joten voit hankkia aloittelevia taitoja, joita tarvitaan onnistumaan tällä alalla./>... [-]

Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Brighton College

Paralegal-instituutti tarjoaa sinulle mahdollisuuden lisätä kilpailuetua Paralegalin kenttätyöskentelyyn tarjoamalla Paralegal Certificate -ohjelman. Tarjoamme myös Paral ... [+]

Paralegal-instituutti tarjoaa sinulle mahdollisuuden lisätä kilpailuetua Paralegalin kenttätyöskentelyyn tarjoamalla Paralegal Certificate -ohjelman. Tarjoamme myös Paralegal Continuing Education -ohjelmia, joiden avulla voit ylläpitää kilpailuetua edistyneillä uramahdollisuuksilla.

Kun opiskelija onnistuu suorittamaan alla esitetyt kurssit, hänellä on oikeus osallistua NALA-sertifiointitutkintoon.

Kesto

Tarjoamme avoimen ilmoittautumisen paralegal-ohjelmiimme, joten voit rekisteröityä milloin tahansa. Annamme sinulle yhden vuoden ajan Paralegal Certificate -ohjelman täydentämisen. Paralegal Certificate -ohjelman toteuttaminen riippuu kuitenkin vain itsellesi asetetusta opintosuunnitelmasta. Suosittelemme, että ylläpidät johdonmukaisesti oppitunteja.... [-]

Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi

Brighton College Online Career Training