Lue virallinen kuvaus

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Bryan University urakehityksestä

Bryan University on tarjonnut kohdennettuja, asiaankuuluvia urakoulutusohjelmia opiskelijoille vuodesta 1982, ja olemme yhtä intohimoisia ja sitoutuneita opiskelijoiden menestykseen nyt, kun olimme tuolloin. Bryan perustettiin vankkumattomalla halulla parantaa opiskelijoiden elämää. Siksi se on osa tehtäväämme:

Missiomme on parantaa opiskelijoiden, tiimimme ja työnantajien elämää. Suoritamme tehtävämme tarjoamalla laadukasta koulutusta ympäristössä, joka antaa tiimillemme menestyä ja opiskelijamme hyödyntää potentiaaliaan luomalla myönteisen vaikutuksen yhteisöihimme.

Yli 30 vuotta myöhemmin nämä asiat ovat edelleen keskeisiä tavoitteitamme ja tehtäväämme urakehityskouluna. Pyrimme parantamaan oppilaidemme elämää riippumatta siitä, onko heillä perhe, he ovat armeijassa vai etsivätkö vain uutta alkua elämälle.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. Ole sinä.

Bryan University se on pääpainopisteemme ... sinä!

Missiotavoitteemme ovat panostuksemme keskipisteenä opiskelijoillemme:

 • Tarjoamme kattavia ohjelmia ja koulutusmahdollisuuksia, jotka tukevat tunnistettuja työvoiman kehittämistarpeita palvelemissamme yhteisöissä.
 • Luo haastava oppimisympäristö, joka auttaa opiskelijoita saavuttamaan koulutus- ja uratavoitteensa monilla asiaankuuluvilla tieteenaloilla.
 • Tarjota opiskelijoille pääsy koulutuskokemuksiin käyttämällä erilaisia opetusmenetelmiä.
 • Tarjoaa urapalveluita opiskelijoille ja tutkinnon suorittaneille.
 • Kannustaa elinikäistä oppimista ja ammatillista kasvua .
 • Tukea yhteisöjä vapaaehtoistyön ja hyväntekeväisyystoiminnan avulla.

Juhlimme rikasta historiaamme, pyrimme upeaan tulevaisuuteen

Bryan-matkaopisto. Näin se kaikki alkoi. Perustamisessa vuonna 1982 Bryan tarjosi yhden kampuksella toimivan, sertifikaattitason ohjelman mahdollisille opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa matkailualalla.

Nykyään Bryan University tarjoaa uramahdollisuuksia niille, jotka hakevat tutkintotodistusta, työtoverin, kandidaatin tai maisterin tutkintoa. Mikä muutos. Ja haluamme, että opiskelijamme kokevat saman muutoksen koulutusohjelmiemme kautta.

Tutkinto-ohjelmien lisäksi Bryan tarjoaa myös yli tusinaa urakoulutusohjelmaa monilla ammateilla. Tarjoamme ei-luottoisia lyhytaikaisia kursseja, jotka pidetään kampuksella, verkossa tai hybridillä - kaikki opiskelijoidemme mukavuuden vuoksi. Laajennusponnisteluissamme on keskitytty yksilöllisesti sitoutumiseemme opiskelijoiden saavutuksiin, työvoiman kehittämiseen ja elinikäiseen oppimiseen.

Urayhteydet

Kyllä, Bryan University saat alan kannalta merkityksellistä, käytännönläheistä urakoulutusta, joka sinun on mentävä urasi pitkälle. Mutta arvaa mitä muuta saat? Urayhteydet .

Korvaamaton.

Bryanilla, kun olet suorittanut ohjelman, sitoutumisemme sinuun jatkuu. Autamme sinua ja opastamme uraasi. Urapalvelumme on siellä auttamassa työnhaussa paitsi äskettäin valmistuneena, myös jatkavana alumnana.

Oikein.

Kun olet saanut koulutuksesi Bryanilta, urapalveluosasto sitoutuu jatkuvasti auttamaan sinua siinä, mitä sinun on edetä urallasi.

Tarvitsetpa apua ansioluettelosi jäsentelyyn, saatekirjeen kirjoittamiseen, haastatteluun harjoittamiseen tai työpaikkojen etsimiseen, Bryan-urapalvelut ovat sitoutuneet auttamaan sinua.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

Toisten mahdollisuuksien koulu

Bryan University uskomme, että kyse ei ole siitä, mistä aloitat, vaan siitä, missä lopetat. Ei ole koskaan liian myöhäistä tehdä tulevaisuustasi parempi ja valoisampi kuin eilen. Bryan antaa sinulle urakoulutuksen tulevaa uraasi varten ja antaa sinulle koulutuskokemuksen, jonka voit ottaa mukaasi elämän ajan.

Bryanilla se on enemmän kuin pelkkä urakoulutus. Saat elämätaitoja ja urasuhteita, jotka voivat viedä sinut henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Teemme kaiken puolestasi, koska haluamme sinun menestyvän!

 • Edullinen koulutus
 • Henkilökohtainen koulutus
 • Asiaankuuluva kurssityö
 • Omistettu tiedekunta
 • Lukuisia urayhteyksiä
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Associate Degrees

Bryan University

Tietotekniikkaurat kasvavat nopeasti, ja et halua missata mahdollisuutta ansaita online-tietokonetietojärjestelmiäsi - verkkotutkinto Bryan University . Bryan University ... [+]

Tietotekniikkaurat kasvavat nopeasti, ja et halua missata mahdollisuutta ansaita online-tietokonetietojärjestelmiäsi - verkkotutkinto Bryan University . Bryan University tietotekniikan tutkinnon suorittaneen yrityksen kanssa voit oppia mitä sinun on tiedettävä etenemään ammatillisesti ja luoda vankka koulutusalusta tulevalle IT-uralle.

Bryan University kampuksella tai online-ammattikorkeakoulututkinnolla suoritettu tietokoneavusteisten tietojärjestelmien verkottuminen Bryan University antaa sinulle laajan valikoiman taitoja, joita tarvitset menestyäksesi. IT-kurssien avulla verkkokirjoittamisesta tietotekniikan hallintaan olet valmis etsimään sinulle sopivan polun ja pääsemään töihin. Ohjaajillamme on omakohtainen kokemus ja he tarjoavat arvokasta tietoa ja käytännöllisiä strategioita, joiden tarkoituksena on auttaa sinua menestymään.... [-]

Yhdysvallat Tempe
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
70 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi

BSc

Bryan University

Oletko jo suorittanut osakkuusyrityksen ohjelman, mutta haluat syventävää koulutusta? Jos näin on, Bryan University liiketalouden kandidaatin tutkinto on ihanteellinen si ... [+]

Oletko jo suorittanut osakkuusyrityksen ohjelman, mutta haluat syventävää koulutusta? Jos näin on, Bryan University liiketalouden kandidaatin tutkinto on ihanteellinen sinulle.

Liiketalouden tutkinto-ohjelma ylittää paljon hallinnollista tukea. Se kattaa tehokkaat johtamis- ja liiketoimintaperiaatteet sekä opastaa sinua liiketoiminnan taloudellisissa, teknologisissa ja teoreettisissa puolissa.

Bryanin liiketalouden kandidaatin tutkintoa tarjotaan verkossa, joten voit suorittaa ohjelman sopivana ajankohtana.

Liiketalouden kandidaatin tutkinto-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan edistyneitä koulutusmahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet osakkuusyrityksen koulutusohjelman akkreditoidussa keskiasteen jälkeisessä oppilaitoksessa.... [-]

Yhdysvallat Tempe
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
140 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

Bryan University

Oletko valmis ansaitsemaan MBA-tutkimuksen ja toteuttamaan ura-toiveesi? Mietitkö, miten voit mahtua sen kiireiseen aikatauluusi? Bryan University antaa mahdollisuuden an ... [+]

Oletko valmis ansaitsemaan MBA-tutkimuksen ja toteuttamaan ura-toiveesi? Mietitkö, miten voit mahtua sen kiireiseen aikatauluusi? Bryan University antaa mahdollisuuden ansaita online-kauppatieteiden maisterin tutkinnon vajaassa vuodessa.

Jos olet suorittanut kandidaatin tutkinto-ohjelman alueellisesti tai kansallisesti akkreditoidusta keskiasteen jälkeisestä oppilaitoksesta, joustava lähestymistapamme tarjoaa syventävän tutkinnon, joka tarvitaan etsimäsi tulevaisuuden luomiseen.

Verkkoon liittyvä kauppatieteiden maisteriohjelma voidaan suorittaa noin vuodessa, joten voit edistää työvoimaa osaamisalueella, joka tekee sinusta korvaamaton yrityksellesi. Bryan University urakeskeinen koulutus varmistaa, että suoritat tutkinnon asiaankuuluvilla tiedoilla ja kyvyn soveltaa tätä tietoa todellisessa liiketoimintaympäristössä. Sen lisäksi, että pystyt tekemään tarkkoja päätöksiä paineen alaisena ja hallitsemaan tehokkaasti työntekijäryhmää, voit myös olla varma kyvystäsi edetä uralla.... [-]

Yhdysvallat Tempe
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi