Read the Official Description

Keitä olemme

Kalifornia Institute of Management ja Technology tarjoaa innovatiivisen yhdistelmän verkko- ja yhdistetystä opetussuunnitelmasta, joka kattaa johdon asteet urahallinnon sertifikaatteihin vieraanvaraisuuden ja paralegal-opintojen yhteydessä. Ainutlaatuinen MBA

CALIMT perustettiin vuonna 2010 Orange Countyssä Kaliforniassa USA: ssa ja sen akkreditointi on etäopetuksen akkreditointia käsittelevä komissio (DEAC). DEAC tunnustetaan Yhdysvaltain opetusministeriön (USDE) ja korkeakoulujen akkreditoinnin neuvostossa (CHEA).

Tarjoamalla ohjelmamme verkossa ja luokkahuoneessa ohjelmamme ovat sekä saatavilla että edullisia maailmanlaajuisesti.

Mitä me tarjoamme

CALIMT perustettiin tarjoamaan laadukkaita ohjelmia, joilla on maailmanlaajuinen, kulttuurienvälinen keskittyminen sekä painottaen yritysten sosiaalista vastuuta. Tarjoamalla ohjelmiamme verkossa CALIMT pyrkii tekemään ohjelmistaan ​​sekä helposti saatavilla että monipuolisen globaalin opiskelijaelimen. Tarjoamme joustavaa kehitystä, joka on suunniteltu kiireisille työskenteleville ammattilaisille ja tervetulleiksi siirto-opiskelijoille, jotka haluavat harjoitella tutkintoaan akkreditoitua Yhdysvaltojen laitosta. Ohjelmat keskittyvät valmistelemaan opiskelijoita menestykselliseen uraan globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Tehtävämme

Kalifornian hallinto- ja teknologiainstituutin tehtävänä on tarjota dynaaminen etäopiskeluympäristö, jossa käsitellään globaalin hallinnan ja urakehityksen liiketoiminta-, talous- ja yhteiskunnallisia kysymyksiä korostaen kulttuurienvälistä tietoisuutta.

Tavoitteet

  1. Edistää kulttuurien herkkyyttä ja kulttuurien välisten erojen tuntemusta auttaakseen yksilöitä tekemään liiketoimintaa eri kulttuureissa.
  2. Juna-alan ammattilaiset ovat eettisiä ja sosiaalisesti vastuullisia johtajia.
  3. Kouluta oppilaita hankkimaan parempaa ymmärrystä keskeisistä liiketoiminnoista, kuten kirjanpidosta, rahoituksesta, henkilöstöhallinnosta, markkinoinnista ja toiminnasta.

Tavoitteet

  1. Tarjoa ydinliiketoiminnan kursseja, jotka ovat menestyksen kannalta erittäin kilpailukykyisiä globaaleilla markkinoilla.
  2. Käytä ainutlaatuista yhdistelmää perinteisestä johtamiskoulutuksesta, kulttuuritutkimuksista ja mahdollisuudesta osallistua yhteistoiminnalliseen oppimiseen muiden kulttuurien kanssa.
  3. Sisällytä kunkin kurssin kulttuurinäkökulmat niin, että opiskelijat voivat soveltaa kurssin sisältöä useissa kulttuurikohteissa.
  4. Korosta yritysten sosiaalista vastuuta ja liiketoiminnan etiikkaa koko opetussuunnitelmassa.
  5. Keskity organisaatioiden johtajuuteen ja kehitä tehokkaita globaaleja liiketoiminnan viestintätaitoja opiskelijoille.
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

CALIMT

CALIMT BBA-ohjelma tuo esiin liiketoiminnan perusteet kuten kirjanpidon, rahoituksen, markkinoinnin, toiminnan ja johtajuuden. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua näi ... [+]

CALIMT BBA-ohjelma tuo esiin liiketoiminnan perusteet kuten kirjanpidon, rahoituksen, markkinoinnin, toiminnan ja johtajuuden. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua näihin taitoihin harkittujen suunnitelmien avulla sekä integroimalla heidän tietämyksensä suurempaan projektiin. BBA-ohjelma tarjotaan yleisen johdon tai vieraanvaraisuuden hallinnan keskittymällä.

Miksi CALIMT ?

Edullinen: alle 10 000 dollaria lukukausimaksulla ja nollakorkoisia maksusuunnitelmia. Jatko velaton!Akkreditoidut: CALIMT on DEAC : n akkreditoima ja hyväksynyt Yhdysvaltain opetusministeriö .Siirretyt opintosuoritukset: Siirrä enintään 90 opintopistettä tutkintoon.Englannin kieli - CALIMT tarjoaa englanninkielisiä testausvaihtoehtoja Accuplacerilla.Joustava opetussuunnitelma: Suunniteltu kiireisille työskenteleville ammattilaisille - ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tasapainottaa opintojaan perheen ja työn kanssa.Pienet luokkakokot: One-on-One-vuorovaikutus professoriemme kanssa.... [-]
Yhdysvallat USA Online Irvine
September 2019
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

CALIMT

Tule johtamaan tämän päivän maailmantaloudessa! Meidän MBA-ohjelma keskittyy kehittämään opiskelijoiden johtajuutta ja johtamistaitoja - erityisesti ne, jotka tunnustavat ... [+]

Tule johtamaan tämän päivän maailmantaloudessa! Meidän MBA-ohjelma keskittyy kehittämään opiskelijoiden johtajuutta ja johtamistaitoja - erityisesti ne, jotka tunnustavat monikulttuuriset haasteet liiketoiminnan maailmantaloudessa. Ohjelma perustuu liiketoiminnan perustekijöihin, kuten kirjanpitoon, rahoitukseen, markkinointiin, toimintaan ja henkilöstöhallintoon. Opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella näitä taitoja reaalimaailman tapaustutkimusten avulla sekä integroimalla heidän tietämyksensä todellisiin työhön liittyviin hankkeisiin. Lopuksi painotamme eettistä ja sosiaalisesti vastuullista päätöksentekoa, jonka avulla opiskelijat voivat ymmärtää, mitä tarvitaan vastaamaan tulevaisuuden globaaleihin yritysjohtajiin. CALIMT MBA-ohjelma tarjotaan 100% verkossa, mikä mahdollistaa maantieteellisesti ja kulttuurisesti monipuolisen oppimiskokemuksen opiskelijoille.... [-]

Yhdysvallat USA Online Irvine
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Address
USA Online, Yhdysvallat
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, Yhdysvallat