Lue virallinen kuvaus

Edullinen koulutus kaikille

Uskomme, että laadukkaan koulutuksen pitäisi olla kohtuuhintaista ja saatavilla. Pidetään preeminent yliopiston niille, jotka haluavat jatkaa heidän online opintojaan liiketoimintaa kansainvälisen huomion, CALIMT pyrkii palvelemaan kansainvälisiä opiskelijoista tarjoamalla innovatiivisen oppimisen alusta ja rakentaa seuraava aalto yritysjohtajia! Ainutlaatuinen MBA

rawpixel.com / Pexels

Keitä olemme

California Institute of Management

Kalifornian johtamis- ja teknologiainstituutti tarjoaa online-opinto-ohjelmia liiketoiminta-alueille, jotka kattavat eri toimialat, kuten valmistus, suunnittelu, koulutus ja hallitus.

Tarjoamalla ohjelmia verkossa, voimme siirtää säästöjä opiskelijoillemme luomalla innovatiivisen oppimisalustan, joka peittää luokkahuoneen ympäristön ja antaa samalla opiskelijoille mahdollisuuden ottaa luokkansa omassa kodissaan tai missä he ovat ympäriinsä. maapalloa.

Miksi CALIMT ?

 • Joustava opetussuunnitelma - Suunniteltu kiireisille ammattilaisille
 • Akkreditoitu Yhdysvaltain tutkinto - Erota vertaisten keskuudessa ja edistä urasi.
 • Opi tulla johtajaksi - Se kestää eliniän!
 • Edullinen - Yhdysvaltojen akkreditoitujen yliopistojen alhaisimmat opintokurssit
  • Korottomat maksusuunnitelmat.
  • Stipendejä.
  • Valmistunut velaton
 • Verraton opiskelijoiden tuki - oppiminen itsellesi, mutta ei koskaan itse. CALIMT välittää!

Miksi CALIMT ? Olemme sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan opetus- ja uran tavoitteet. Kysy itseltäsi… Miksi ei CALIMT ?

Kampanjan luojat / Unsplash

Tehtävämme

Kalifornian johtamis- ja teknologiainstituutin tehtävänä on tarjota dynaaminen etäopiskeluympäristö, jossa käsitellään globaalin johtamisen ja urakehityksen liiketoiminta-, talous- ja yhteiskunnallisia kysymyksiä ja jossa korostetaan kulttuurien välistä tietoisuutta.

Tavoitteet

 1. Edistää kulttuurien herkkyyttä ja kulttuurien välisten erojen tuntemusta auttaakseen yksilöitä tekemään liiketoimintaa eri kulttuureissa.
 2. Juna-alan ammattilaiset ovat eettisiä ja sosiaalisesti vastuullisia johtajia.
 3. Kouluta oppilaita hankkimaan parempaa ymmärrystä keskeisistä liiketoiminnoista, kuten kirjanpidosta, rahoituksesta, henkilöstöhallinnosta, markkinoinnista ja toiminnasta.

Tavoitteet

 1. Tarjoa ydinliiketoiminnan kursseja, jotka ovat menestyksen kannalta erittäin kilpailukykyisiä globaaleilla markkinoilla.
 2. Käytä ainutlaatuista yhdistelmää perinteisestä johtamiskoulutuksesta, kulttuuritutkimuksista ja mahdollisuudesta osallistua yhteistoiminnalliseen oppimiseen muiden kulttuurien kanssa.
 3. Sisällytä kunkin kurssin kulttuurinäkökulmat niin, että opiskelijat voivat soveltaa kurssin sisältöä useissa kulttuurikohteissa.
 4. Korosta yritysten sosiaalista vastuuta ja liiketoiminnan etiikkaa koko opetussuunnitelmassa.
 5. Keskity organisaatioiden johtajuuteen ja kehitä tehokkaita globaaleja liiketoiminnan viestintätaitoja opiskelijoille.
Yhteystiedot:
Puh: 1 949-872-2224
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

CALIMT

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelma esittelee liiketoiminnan perusteet, kuten kirjanpito, rahoitus, markkinointi, toiminta ja johtaminen. ... [+]

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelma esittelee liiketoiminnan perusteet, kuten kirjanpito, rahoitus, markkinointi, toiminta ja johtaminen. Haluatko aloittaa kandidaatin tutkinnon tai lopettaa sen, mitä aloitit, CALIMT voi arvioida ja myöntää jopa 90 siirtoasiakirjaa kandidaatin tutkintoon. Olemme täällä, jotta saavutamme korkeakoulututkinnon todellisuutta.

Opiskelijalla on mahdollisuus tutustua näihin taitoihin harkitun opetussuunnitelmamme kautta sekä integroimalla heidän tietonsa suurempiin projekteihin. BBA-ohjelmaa tarjotaan yleisen johtamisen tai vieraanvaraisuuden hallinnan painopisteellä.

Miksi CALIMT ?Joustava opetussuunnitelma - Suunniteltu kiireisille ammattilaisille.NO SAT -tulokset vaaditaan ottamista varten .Akkreditoitu Yhdysvaltain tutkinto - Erota vertaisten keskuudessa ja edistä urasi.Hyväksytyt siirtohyvitykset - Enintään 90 siirtoluottoa voidaan hyväksyä.Englanti Kielitaito Tentti - CALIMT tarjoaa englanninkielisiä testivaihtoehtoja ACCUPLACERin kautta.Edullinen - Yhdysvaltojen akkreditoitujen yliopistojen alhaisimmat opintokurssitKorottomat maksusuunnitelmat.Stipendejä.Valmistunut velatonVerraton opiskelijoiden tuki - oppiminen itsellesi, mutta ei koskaan itse. CALIMT välittää!... [-]
Yhdysvallat USA Online Irvine
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

CALIMT

Ryhdy johtajaksi nykymaailmassa! Meidän MBA-ohjelma keskittyy kehittämään opiskelijan johtajuutta ja johtamistaitoja - erityisesti niitä, jotka tunnustavat monikulttuuris ... [+]

Miksi CALIMT ?

· Joustava opetussuunnitelma - Suunniteltu kiireisille ammattilaisille

· Akkreditoitu U.S.- tutkinto - erottele ikäisensä keskuudessa ja edistä urasi.

· Ei GRE- tai GMAT- pisteitä, joita vaaditaan ottamista varten.

· Englanti Kielitaito Tentti - CALIMT tarjoaa englanninkielisiä testivaihtoehtoja ACCUPLACERin kautta.

· Global Focus - Ohjelmamme on suunniteltu maailmankatsomuksen näkökulmasta, joka käsittelee liiketoiminta-, talous- ja sosiaalikysymyksiä maailmanlaajuisesti. Tarjoamme käytännön ja reaalimaailman kokemuksia; opettajamme ovat alan ammattilaisia ja asiantuntijoita.

· Edullinen - Yhdysvaltojen akkreditoitujen yliopistojen alhaisimmat opintokurssit... [-]

Yhdysvallat USA Online Irvine
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Osoite
USA Online, Yhdysvallat
Osoite
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, Yhdysvallat