Colorado State University - Global

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Verkko-opetus ei ole vain jotain mitä teemme, se on kaikkea mitä teemme.

Joustavuus nykyaikaiselle oppijalle

 • Akkreditoitu verkkotutkinto
 • Ei asetettuja aikoja tai paikkoja
 • Kuukauden luokka alkaa (joka 4. viikko)
 • Nopeutetut kurssit (8 viikon kurssit)

US News & World Report sijoittaa CSU Globalin parhaiden online-kandidaatinohjelmien joukkoon

Korkeakoulutus halvemmalla

CSU Global pyrkii tekemään koulutuksestasi niin edullisen kuin mahdollista, ansaitsetko kandidaatin tutkinnon, maisterin tutkinnon tai erikoistumisen. Siirtovaihtoehdoilla, lukukausimaksutakuun ja luottokustannusten avulla voit saavuttaa akateemiset tavoitteesi rikkomatta pankkia.

Siirrot helpoiksi

 • Saavuta tavoitteesi nopeasti ja edullisesti hakemalla enintään 90 opintopistettä kandidaatin opiskelijoille ja 9 siirtopistettä maisterin tutkinnon opiskelijoille.

Ei korotusta

 • Lukukausitakuun myötä lukukausimaksusi ei nouse ajan myötä! Sen sijaan nautit samalla alhaisella hinnalla ilmoittautumisen ajan CSU Globalissa.

Hinta per luotto

 • Perustutkinto ja tutkintotodistukset: 350 dollaria USD (per luotto)
 • Jatkotutkinot ja todistukset: 500 dollaria USD (per luotto)
 • Ei opiskelijamaksuja tai piilotettuja kustannuksia, ja kohtuuhintainen luottokustannus -opetus antavat helpon nähdä, missä sijoitus on menossa.

130765_people-woman-coffee-meeting.jpgStartup Arkistokuvat / Pexels

Henkilökohtainen oppimispolku

CSU Global ymmärtää, että uratavoitteesi ja akateeminen matkasi ovat ominaisia haluamallesi tulevaisuudelle.

Mukauta oppimiskokemustasi saadaksesi haluamasi opiskeluaikana opiskeluvaihtoehtojen ja erikoistuneen ura-lähestymistavan avulla. Todistuksilla, erikoistumisilla ja muilla pinottavilla valtakirjoilla voit esitellä tietosi ennen täyden kandidaatin tai maisterin tutkinnon ansaitsemista. Tai suunnittele tutkintosi tyhjästä monialaisissa ammatillisissa opinnoissa.

Elä paikallisesti, Opi Globally®

CSU Global on yksi nopeimmin kasvavista verkkoyliopistoista maassa ja ensimmäinen itsenäinen, sataprosenttisesti online-osavaltion yliopisto Yhdysvalloissa, jolla on yli 10 vuoden 100-prosenttinen verkkokokemus. CSU Globalilla on ainutlaatuinen asema tarjota räätälöity oppimiskokemus jokaiselle opiskelijalle. . Verkko-opetus ei ole vain uusi asia, jota teemme, se on kaikki mitä teemme.

Parhaat online-yliopisto-sijoitukset

# 1: 2018 Gold School of Distinction

 • By BestColleges.com, joka perustuu akkreditointiin, voittoa tavoittelemattomaan tilaan ja verkko-ohjelmien sijoituksiin.

# 4: 2019 Nationin parhaat online-korkeakoulut

 • Sijalla 4 parhaissa korkeakouluissa perustuu akkreditointiin, akateemiseen laatuun, kohtuuhintaisuuteen ja online-pätevyyteen.

# 1: Suosituimmat sotilasystävälliset verkkokoulut

 • Verkkokoulujen opas, joka perustuu osallistumiseen hallituksen opetussuunnitelmaan (TA), vahvoihin sotilasyhteisöihin ja tukiverkostoihin sotilasyhteisössä oleville etäopiskelijoille.

# 3: Parhaat verkkokoulut

 • Sijoitus # 3: Hyvä Financial Cents perustuu akkreditointiin ja sijoituksiin, kohtuuhintaisuuteen, tutkintovaihtoehtoihin ja online-tukeen.

Yliopisto

CSU: n globaali ero: Perinteestä syntynyt, kehittynyt nykyaikaisille oppijoille

CSU Global on sitoutunut edistämään opiskelijoiden menestystä ja auttamaan nykyaikaisia oppijoita saavuttamaan akateemiset ja työpaikkatavoitteensa laadukkaan, ura-asiaan liittyvän ja halpaoppisen koulutuksen avulla. Lue lisätietoja julkisesta, voittoa tavoittelemattomasta mallista, kohtuuhintaisista lukuhinnoista ja joustavasta aikataulusta.

Julkinen, voittoa tavoittelematon

CSU Globalilla on mielessä opiskelijoiden etu. Julkisena voittoa tavoittelemattomana valtion laitoksena (ja osana arvostettua Coloradon osavaltion yliopistojärjestelmää) koulutus on ensisijainen tavoitteemme, ja keskitymme ensisijaisesti tukeen.

Joustava ja kätevä

CSU Global -malli tarjoaa luonnostaan sekä joustavuutta että mukavuutta, jonka avulla nykyaikaiset opiskelijat voivat ansaita tutkinnon omassa tahdissaan omilla ehdoillaan. Ymmärrämme, että jokainen opiskelija ei voi asettaa elämäänsä pitoon päättäessään palata yliopistoon. Siksi CSU Globalissa luokkaamme ovat 100% verkossa, ilman kiinteitä aikatauluja.

Tarjoamme myös tukea jokaiselle akateemisen matkan vaiheelle, virtaviivaisesta sisäänpääsyprosessista asiantunteviin opiskelijamenestysneuvoihimme, jotka ovat valmiita vastaamaan kysymyksiin. Tunnit alkavat joka neljäs viikko, jolloin nykyaikaiset oppijat voivat siirtyä tielleen menestykseen mahdollisimman nopeasti.

edullisuus

CSU Globalin lukukausimaksut ovat jo alhaisemmat kuin monissa vastaavissa online-tutkinto-ohjelmissa. Meillä ei ole myöskään valtion ulkopuolisia lukukausimaksuja tai lisäkustannuksia, ja lukukausimaksumme ovat pysyneet samana viimeisen seitsemän vuoden ajan. Opetustakuumme lukitsee myös alhaiset hinnat paikalleen, jotta ne eivät koskaan nouse niin kauan kuin opiskelijat pysyvät ilmoittautuneina.

Tavoitteenamme on auttaa nykyaikaisia opiskelijoita ansaitsemaan tutkintoja kohtuuhintaan ja valmistautumaan tulevaisuuden työhön.

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Miksi CSU Global?

Tässä on mikä tekee meistä erilaisia - ja parempia.

 • Olemme rakennettu ympärillesi, nykyaikainen oppija! Opiskelijamme voivat työskennellä kokopäiväisesti, viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ja olla silti osa tiukkaa tutkinto- tai todistusohjelmaa.
 • 100-prosenttisesti verkko-oppimisympäristömme tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lykätä elämää tutkinnon suorittamiseksi.
 • Tavoitteenamme on tuottaa menestyviä ammattilaisia - ei tyhjiä lupauksia.
 • Osana Coloradon osavaltion yliopistojärjestelmää olemme voittoa tavoittelematon valtion koulu, jonka Higher Learning Commission on täysin akkreditoinut.

Missiomme, visio ja perusarvot

Tehtävämme

CSU Global on sitoutunut edistämään opiskelijoiden menestystä globaalissa yhteiskunnassa, investoimalla inhimilliseen pääomaan, laajentamaan valtion taloutta ja parantamaan kansalaisten elämänlaatua Coloradon osavaltiossa ja sen ulkopuolella tarjoamalla pääsy dynaamisiin tutkinto-ohjelmiin, joille on ominaista akateeminen huippuosaaminen, innovatiiviset toimitustekniikat ja vahva sidosryhmien sitoutuminen.

Näkemyksemme

CSU Global on johtava innovatiivisten korkea-asteen oppimismahdollisuuksien tarjoaja ei-perinteisille opiskelijoille Coloradossa ja sen ulkopuolella.

Perusarvot

 • Mission-Focused: Ajamme opiskelijoiden menestystä globaalissa yhteiskunnassa koulutuksen, palveluiden ja tuen avulla.
 • Innovatiivinen ajattelu: Tunnistamme ratkaisut opiskelijoiden ja CSU: n globaalin menestyksen helpottamiseksi ei-perinteisillä teollisuusmenetelmillä ja progressiivisilla ratkaisuilla, jotka ovat tehokkaita, tehokkaita ja innovatiivisia.
 • Vastuullisuus: Olemme vastuussa omasta toiminnastamme, laitoksemme toiminnasta ja yliopistosta, kun pyrimme olemaan uskomattomia.
 • Yhteistyö: Emme puhu vain tiimityöstä; esittelemme sitä tavalla, jolla olemme vuorovaikutuksessa, kuulemme toisiamme, ratkaisemme ongelmat ja kunnioitamme toisiamme panoksia.
 • Oppiminen ja kasvu: Olemme oppiva organisaatio, joka kehittyy jatkuvasti ja on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen.
 • Ammattimaisuus: Kohtelemme kaikkia muita niin kuin haluamme tulla kohteltavaksi ja kuten haluamme muiden määrittelevän.

CSU: n globaali tapa

CSU Global Way on periaatteet, joiden avulla toteutamme ydinarvojamme:

 • Luotettavuus: Toimimme muiden edun mukaisesti ja siten rakennamme heidän luottamusta sinuun
 • Hoito: kohdellaan jokaista henkilöä yksilöllisenä ja kunnioitetaan henkilöstön, tiedekunnan ja opiskelijoiden tarpeita ja toiveita
 • Selkeys: Tietojen ja prosessien toimittaminen selkeästi, helposti saatavilla ja oikea-aikaisesti.

Sijainnit

aamurusko

Osoite
585 Salida Way
CO 80011 aamurusko, Colorado, Yhdysvallat

Ohjelmat

BSc
MSc