EC-Council University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja EC-Council University

EC-Council University perustettiin Wyomingiin, ja sen tehtävänä oli luoda ylivoimaisia verkkoturvallisuuden koulutusohjelmia Wyomingiin, ja lisensointi myönnettiin New Mexico -yliopiston osastolle vuonna 2006. Yliopiston perusti EC-neuvoston ryhmän toimitusjohtaja Jay Bavisi. Laitoksen tavoitteena on tarjota tietoturvakoulutus, joka käsittää perusteellisen tietämyksen monenlaisista ohjelmisto- ja laitteistojärjestelmistä sekä tarvittavat taidot neuvotella ja johtaa ryhmää.

EC-Council University emoyhtiö EC-Council on edelläkävijä kyberturvallisuuden alan ammattilaisten varmentamisessa. EC-Council University presidentti Jay Bavisi uskoo kuitenkin, että tutkinto on välttämätön johtajuusroolien saavuttamiseksi organisaatioissa. EC-Council University tutkinto- ja jatko-ohjelmat on nivelletty niin, että opiskelijoilla on mahdollisuus uransa horisontaaliseen ja vertikaaliseen kasvuun. Yliopisto pyrkii tarjoamaan arvokkaita etäopetusohjelmia, jotka ovat tutkimuskeskeisiä luodakseen kyberturvallisuusjohtajia, jotka haluavat turvata laajan kyberavaruuden.

130443_130427_bodyimage2.jpg

Institutionaaliset tavoitteet ja tavoitteet

 • EC-Council University pyrkii vahvistamaan laitoksen tehokkuutta ylläpitämällä pätevää henkilöstöä, rohkaisemalla jatkuvaa oppimista ja ylläpitämällä korkeaa eheyttä.
 • EC-Council University varmistaa huippuosaamisen toimittamalla korkealaatuisia kyberturvallisuusohjelmia, jotka on kehitetty jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen kanssa.
 • EC-Council University harjoittaa, monipuolistaa ja rohkaisee korkealaatuista opiskelijoiden oppimista edistämällä yhteistyötä, tarjoamalla iLabs-palvelua ja tarjoamalla stipendejä aika ajoin.

EC-Council University akkreditoinnit

EC-Council University on akkreditoinut etäopetuksen akkreditointitoimikunnan (DEAC) , joka on voittoa tavoittelematon valtion virasto ja jonka Yhdysvaltain koulutusministeriö on tunnustanut akkreditoivana virastona. Korkeakoulutuksen akkreditointineuvosto (CHEA) on tunnustanut DEAC : n . CHEA on lähes 3000 tutkintoa myöntävän laitoksen ja yliopiston yhdistys, joka tunnustaa 60 institutionaalista ja ohjelmallista akkreditointielämää.

Kansallinen valtiollisten valtuutusten vastavuoroisuussopimusten neuvosto (NC-SARA) akkreditoi EC-Council University . SARA on jäsenvaltioiden ja Yhdysvaltojen alueiden välinen vapaaehtoinen sopimus keskiasteen jälkeisten etäkoulutuskurssien ja -ohjelmien edistämiseksi.

EC-Council University on myös tunnustettu American Education for ACE: ssä .

EC-Council University ohjelmat

EC-Council University opiskelijoiden sallitaan näytteillä ja tutkia koko potentiaaliaan ja tulla huomisen teknologiajohtajaksi. Opiskelijat koulutetaan haastamaan korkeammat tietoturva- ja asiantuntijaroolit globaaleissa organisaatioissa ympäri maailmaa. Koulutusmenetelmät ovat inspiroineet Bloomin ajattelun taksonomiaa, ja keskittyvät siten käytännön lähestymistapaan oppimiseen kriittisen ja innovatiivisen ajattelun avulla.

Tärkeimmät EC-Council University tarjoamat ohjelmat ovat -

 1. Tietotekniikan kandidaatin tutkinto (BSCS)
 2. Tietojenkäsittelytieteen maisteri (MSCS)
 3. Kuusi tutkintotodistusta, jokaisella on kursseja MSCS-opetussuunnitelmasta
 4. Ei-tutkintoon

130444_130425_bodyimage1.jpg

Kuinka EC-Council University edistää kyberturvallisuusuranne

 • Käytä tutkintoa, joka on DEAH: n ja CHEA: n akkreditoima ja jonka tunnustaa American Education Education (ACE).
 • Yliopistossa on opiskelijoita ympäri maailmaa, mikä antaa mahdollisuuden verkostoitua eri maiden verkkoturvallisuuden ammattilaisten kanssa.
 • Ohjaajilla on reaalimaailman kokemus verkkoturvallisuudesta ja he toimivat menttoreina pyrkiville kyberturvallisuuden ammattilaisille.
 • Sekä tutkinto- että valmistumisohjelmat ovat verkossa, mikä antaa opiskelijoille monia e-oppimisen etuja.
 • Ohjelmat ovat käytännössä omistettujen käytännön laboratorioiden avulla iLabsin kautta.
 • Kurssit ovat ohjaajien johtamia, jotta he kannustaisivat opiskelijoita olemaan tahdissa muiden opiskelijoiden kanssa ja suorittamaan ohjelmia tietyn ajan.
 • Viikoittaisten arviointien avulla opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa säännöllisesti.
 • Tutkinto-ohjelmilla on alan tunnustamat EY-neuvoston sertifikaatit, jotka on upotettu tutkinto-ohjelmiin.
 • Yliopisto tunnustaa vuosittain opiskelijoiden, tiedekunnan jäsenten ja henkilöstön lahjakkuuden, tehokkuuden osoittaakseen erinomaista palvelua yliopistolle ja koko yhteisölle.
 • Opintojen vaihto on mahdollista osaan EC-Council University tutkinto-ohjelmia.
 • Opiskelijat voivat käyttää joustavaa maksutapaa.
 • Opiskelijat voivat hyödyntää yliopiston tarjoamia erilaisia stipendijärjestelmiä.

Sijainnit

Albuquerque

Osoite
Sun Avenue Northeast,101
87109 Albuquerque, Uusi Meksiko, Yhdysvallat